Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Εμείς πήγαμε βολτούλα σήμερα :-)!!!

Εχθές αρνήθηκε να πιει το ξένο γάλα... προφανώς προχθές πείναγε :rolleyes::rolleyes:

Και από ύπνο τα γνωστά... θα σέρνομαι όταν γυρίσω στη δουλειά!

Μαυ μεγαλώσατε.. μπράβο σας! Εμείς είμαστε 5330 :-)

Εμένα εχθές έκανε 2 φορές κακά... και βγήκαν έξω και λερώθηκε μέχρι το λαιμό!!! Νομίζω ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε νούμερο...

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσουδια! τι κανετε?? εμεις καλα.. ο μικρος κοιμηθηκε πριν 20 λεπτα, και εγω μολις εφαγα το καθιερωμενο μου αυγουλακι και την λατρεμενη μου σαλατιτσα!! ολα σπιτικα! αυγουλακια απο τις κοτες του μπαμπα, μαρουλακι και λεμονια απο τον κηπο τους, ακομα και το λαδακι!!!

May μου εχουμε καταντησει να φοβομαστε μεσα στα ιδια μας τα σπιτια... να προσεχετε παρα πολυ! εχει γινει πολυ χαλια η κατασταση στην Αθηνα δυστυχως! οχι οτι και η επαρχια παει πισω, αστα..

Πατουσιτσα ποσο θελω να φαω κι εγω απεξω!!! πριν κατι μερες καταβροχθισα εναν ωραιοτατο γυρο, τον ηθελα πανω απο 2 εβδομαδες και ειπα ελεος, δεν παει αλλο!!!! τουλαχιστον το παλευω και φτιαχνω σπιτικες λιχουδιες, εκανα πιτσα προχθες, υπεροχη!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσιααααααααααα μουυυυυυυυυυυυ τι κανετε καλεεεεεεεεε?????????

Εμεις καλα, καναμε μπανιο και τωρα νανι. Ολη μερα κυνηγαμε μυρμηγκια :twisted: και ακομα δεν μπορω να βρω απο που τρυπωνουν!!! Εστειλα και τα τελευταια πραγματα τη σοφιατα και ανασανα και κυριολεκτικα και μεταφορικα!!! Ολη την εβδομαδα θα εχει πολυ καλο καιρο, οποτε ευκαρια για βολτες!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥ που εισαι μαρη??? ειστε καλα??? χαθηκες!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥ σφιγγοταν το καμαρι μας??? εκανε κακα του τελικα???

ΜΑΥ ΜΟΥΥΥ μεγαλωωωωσατε!!! Πως περασε ο καιρος!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥ τι κανετε??? ακομα τραγουδατε???? :tongue:

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥΥΥ κανατε βολτιτσα και εσεις!!! Ωραια, ευκαιρια ηταν!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

συμπεθεραααααα! ναι μαρη χαθηκα, ειχα τρεξιματα, εχθες το βραδακι καταφερα να σας γραψω!!!! τωρα παλι ετοιμαζομαι για νανακια γιατι και σημερα ειχα σχετικο τρεξιμο αλλα τουλαχιστον απο το απογευμα και μετα χαλαρωσαμε αρκετα.. η νυφουλα μου ειναι μια κουκλα, ενα γλυκητατο και ομορφο πλασματακι! Μπραβο και στους δυο σας, εννοω εσενα και το συμπεθερο, να τη χαιροσαστε τη ΦουρτουνοΜαριανιτσα σας!!! και με τη σειρα του να τη χαιρεται και ο γαμπρος, χιχιχι! σημερα ο γαμπρος ειχε πλακα γιατι διαπιστωσαμε οτι αντι να φωναζει "μπαμπα" αρχισε να φωναζει "Μπαμπη" επειδη ετσι αποκαλω συνεχεια τον αντρα μου μεσα στο σπιτι!!!! με το ιδιο ακριβως υφος που φωναζω κι εγω χαχαχαχα! ελιωσε ο συζυγος φυσικα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Attenction please.....!!!!!!!!!

~NeW LiSt NeW BoRn BaBiEs & big babies & tosodoulika babies 2013-2014~ by manoulogaliadreeeeeeeeeeeees...!!!

Κοριτσια μου αυτη ειναι η νεα λιστα. Μας εχω βαλει χρονολογικα, εχω χαρακτηρισει την καθεμια οπως την "εζησα" ολο αυτον τον καιρο. Τελος εχω βαλει μετα το συμβολο (/) μια ατακα για την καθεμια σας, ειστε ξεχωριστες και χαιρομαι ιδιαιτερως πολυ που σας γνωριζω. Απο την πολυ μου αγαπη λοιπον σας αφιερωνω ενα μικρο δειγμα της παρουσας καταστασης μας, οχι τιποτα αλλο απλα για να δειτε ποοοσο τρελες ειμαστε!!!

New born number 1 by christina 123-φαντομας. / Ωραίος ποταμός ο Νείλδος...

-Μήπως εννοείς το Νείλο;

-Κι εγώ έτσι τον ήξερα, αλλά μου είπαν ότι έχει ένα δέλτα!

New born number 2 by sotsafi-τσακ μπαμ. /Για τις φοβίες σας θα σας γράψω ένα φάρμακο. Χαπια ειναι? μπα, αμπουλες. Μπαμπουλες??? που?

New born number 3 by zoi-mazoo and the zoo. / Κάποτε σκεφτόμασταν αν θα πάμε βουνό ή θάλασσα για διακοπές. Τώρα αναρωτιόμαστε: "να πάρω τα βουνά ή να φουντάρω στη θάλασσα;

New born number 4 by yola-δασκαλα. / Μπαίνουμε στο αμάξι. Του λέω "κολωνάκι", μου λέει "άντε ρε ψωνάρα, Χαλάνδρι κι άμα θες". Κάνει όπισθεν και ΜΠΑΜ ...κολωνάκι. Εγώ τον προειδοποίησα πάντως!

New born number 5 by patousitsa-τρελοπαντιερο. / ωρες ωρες σκεφτομαι, τις υπολοιπες τρωω

New born number 6 by μποτσακι-λαλακης. / αγαπη μου σημερα ειναι η επετειος μας, τι νομιζεις οτι πρεπει να κανουμε? να κρατησουμε ενος λεπτου σιγη

New born number 7 by ελλη-καλεεε. / ποτε θα ωριμασεις επιτελους? δεν ξερω, αυριο κατα τις 9 βολευει?

New born number 8 by nasia-χακερ. / Γιατρέ, νομίζω ότι έχω παραισθήσεις...

-Εγώ είμαι το λαμπατέρ, o γιατρός είναι μέσα!

New born number 9 by xryntim-φαντης μπαστουνης. / Έλα ρε, σε ξύπνησα;

-Ναι, δεν πειράζει. Εχεις ρεπο σημερα? οχι στο γραφειο ειμαι.

New born number 10 by stefaniana-εξολωθρευτης. / Πέρσι γράφτηκα στο γυμναστήριο, αλλά δεν πήγα ποτέ. Φέτος λέω να γραφτώ στο ζαχαροπλαστείο απέναντι.

New born number 11 by may-σταλιτσα. / Όχι ρε γαμώτο, μου σκιστηκαν τα μανίκια απο το Αρμάνι. Έγινε αρμάνικο.

New born number 12 by ngn-ερωτομωροχτυπημενη. / κατινα πως λεγανε τον γερμανο που μου πηρε τα μυαλα μου? Alzheimer

New born number 13 by maria1106-astero. / Γνώρισα έναν βιολόγο 17 χρονών.

-Πολύ μικρός δεν είναι για βιολόγος;

-Ναι, είναι μικροβιολόγος.

New born number 14 by ioannaki-μαλωνει το μπαλονι. / Άσε ρε φίλε τι έπαθα.

-Τι ρε; Ειδα μαυρη γατα σημερα και εχω συνεντευξη για δουλεια. Καλα ρε βλακα, πιστευεις στις προσληψεις?

New born number 15 by maria thess-lylipie. / Ωραίο το μετρό της Αθήνας, αλλά της Θεσσαλονίκης πραγματικά δεν υπάρχει.

Huppy birthday number 16 by thalia-ασπροδοντης. / Τα βαριέμαι τα μακαρόνια, είναι πολύ μονότονα.

- Γιατί δεν παίρνεις χρωματιστά και με λαμπάκια;

-Α, ωραία! Ακάκιε, τα μακαρόνια να 'ναι ντισκο.

Happy birthday number 17 by αγορομαμμυ-indiana jones. / Η Ελληνική Τροχαία εύχεται στους προσεκτικούς οδηγούς Καλό Πάσχα. Στους απρόσεκτους, Καλή Ανάσταση!

Happy birthday number 18 by koalaki-πρακτωρ φμ. / Πέθανε η κυρά Βέτα από πάνω... Σωπα ρε! Πως εγινε? ε, να... Βγηκε με κατι χαλια στο μπαλκονι. Ναι. Και? ε, τα τιναξε!

Happy birthday number 19 by ηλιοβασιλεμα-κουκουβα. / Είπα στη μάνα μου πως δεν έχω skype και μου λέει: «δεν πειράζει, φέρʼτα εδώ να σ'τα πλύνω με ariel”...

Happy lady number 20 by ριτσα-muster chef. / Αγόρασα κουζίνα με γκάζι, αλλά δεν μπορώ να βρω πού είναι ο συμπλέκτης.

New born number 21 by agximeni-αγκαλιτσας. / τι πετρελαιο βαζεις??? κουβερτoil!!!

Σας λατρευωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

τη διαβασα εχθες συμπεθερα μου αλλα ξεχασα να τη σχολιασω!!!! ειναι τελεια!!! πολυ φαση οι ατακες! τωρα καταλαβαινω γιατι μας ειχες σε αναμονη μεχρι να την ολοκληρωσεις! ευχαριστουμε!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

τη διαβασα εχθες συμπεθερα μου αλλα ξεχασα να τη σχολιασω!!!! ειναι τελεια!!! πολυ φαση οι ατακες! τωρα καταλαβαινω γιατι μας ειχες σε αναμονη μεχρι να την ολοκληρωσεις! ευχαριστουμε!!!!!!

Ααα κατσε ακομα, θα βαλω και εικονιδια και χρωματα κλπ...;)

Φιλακια να δωσεις τον γαμπρο τον μαγκα και να ξεκουραστεις!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ααα κατσε ακομα, θα βαλω και εικονιδια και χρωματα κλπ...;)

Φιλακια να δωσεις τον γαμπρο τον μαγκα και να ξεκουραστεις!!!

ωραια συμπεθερα μου, θα την περιμενουμε να την καμαρωσουμε και χρωματιστη τη τρελολιστα μας!!! παω να ξαπλωσω να τεντωθωωωωω!! φιλακια πολλα συμπεθερα, καληνυχτες!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ωραια συμπεθερα μου, θα την περιμενουμε να την καμαρωσουμε και χρωματιστη τη τρελολιστα μας!!! παω να ξαπλωσω να τεντωθωωωωω!! φιλακια πολλα συμπεθερα, καληνυχτες!!!!

Καληνυχτααααααααα!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσιααααααααααααα καληπεραααααααα!!!!!!!!!!Τι κανετε καλε?

Εμεις καλα αλλα ζοριζομαστε αρκετα σημερα!Για να δουμε....

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μουυυυυυυυυ τι ομορφα που ακους τον Μητσακο να λεει λεξουλες και ποσο μαλλον να φωναζει τον μπαμπα!!!!!!!Πως ειασαι κατα τα αλλα?Αχ μου θυμησες εμενα στην εγκυμοσυνη που λυσσαγα να φαω βρωμικο αλλα δεν εκανε.Τουλαχιστον εσυ οποτε θελεις το τρως μαναρι!!!!!!απαπααπαπααπαπαπ!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυυυ τι κουκλι παιδι μου εχεις κανει?Αστερι το κοριτσι μας!!!!!Α ρε Μητσο κουκλα που παιρνεις!!!!!αλλα και η Μαριαννα μας μια χαρα παληκαρι παιρνει!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηη για τα μυρμηγκια δοκιμασε ριγανη στις γωνιες!!!!!!!

ΜΑΥμουυυυυυυυυυυυ μαρηηηηηηηηηη ολοκληρη γυναικα εγινε το μπιμπελακι μας!!!!!!!!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μουυυυυυυυ μια χρα τα πατε κι εσεις με τα κιλα σας!!!!!!1Μεγαλωσατε!!!!!Υπομονη Χρηστινακι μου θα βρεις την χρυση τομη!Μην αγχωνεσαι!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααααα που σαι μαρη???????

Κατω παρταλι βλεπεις?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κουκλες μπήκα μόνο να σας καληνυχτίσω γιατί εχω ενα κεφάλι καζάνι και αυριο δουλειά.. Μόλις εκανε μπάνιο η μικρή και εφαγε και αφού την κρατησω λίγο θα ξαπλωσω. Κοριτσια τριτη μερα πάλι χωρίς κακά, αλλά να σας πω οτι δέ δυσανασχετεί;; Μάλλον δε θέλει να κανει, όχι δε μπορεί.. Λαδάκι της έβαλα, ζεστό μπάνιο μ μασαζ στην κοιλιά, τιποτα.. Ίσως αυριο..

Ονειρα γλυκά κοριτσια. Αυριο παλι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσιααααααααααααα καληπεραααααααα!!!!!!!!!!Τι κανετε καλε?

Εμεις καλα αλλα ζοριζομαστε αρκετα σημερα!Για να δουμε....

ΑΓΟΡΟΜΑΜΥ μουυυυυυυυυ τι ομορφα που ακους τον Μητσακο να λεει λεξουλες και ποσο μαλλον να φωναζει τον μπαμπα!!!!!!!Πως ειασαι κατα τα αλλα?Αχ μου θυμησες εμενα στην εγκυμοσυνη που λυσσαγα να φαω βρωμικο αλλα δεν εκανε.Τουλαχιστον εσυ οποτε θελεις το τρως μαναρι!!!!!!απαπααπαπααπαπαπ!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυυυ τι κουκλι παιδι μου εχεις κανει?Αστερι το κοριτσι μας!!!!!Α ρε Μητσο κουκλα που παιρνεις!!!!!αλλα και η Μαριαννα μας μια χαρα παληκαρι παιρνει!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηη για τα μυρμηγκια δοκιμασε ριγανη στις γωνιες!!!!!!!

ΜΑΥμουυυυυυυυυυυυ μαρηηηηηηηηηη ολοκληρη γυναικα εγινε το μπιμπελακι μας!!!!!!!!

ΧΡΗΣΤΙΝΑΚΙ μουυυυυυυυ μια χρα τα πατε κι εσεις με τα κιλα σας!!!!!!1Μεγαλωσατε!!!!!Υπομονη Χρηστινακι μου θα βρεις την χρυση τομη!Μην αγχωνεσαι!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη συμπεθεραααααααα που σαι μαρη???????

Κατω παρταλι βλεπεις?

Μαρηηηηηηηηηηηηη τι κανετε???

Δοκιμασα ριγανη στο παρελθον και φυσηξε αερας και την σκορπισε παντου :tongue: μεσα, εξω, χαμος!!!!!!!!!!!

Εβαλα και λεμονι, κανελα, ξυδι κλπ...αλλα τζιφος!!!!!!!!!!!!!!

Θα βαλω τη φμ να τα κυνηγαει!!!!!!!!!!!!!!!! :D:tongue::mrgreen:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρηηηηηηηηηηηηη τι κανετε???

Δοκιμασα ρηγανη στο παρελθον και φυσηξε αερας και την σκορπισε παντου :tongue: μεσα, εξω, χαμος!!!!!!!!!!!

Εβαλα και λεμονι, κανελα, ξυδι κλπ...αλλα τζιφος!!!!!!!!!!!!!!

Θα βαλω τη φμ να τα κυνηγαει!!!!!!!!!!!!!!!! :D:tongue::mrgreen:

Που μαρηηηηηηηηηηηη?Μεσα στο σπιτι φυσηξε αερας?Τρεληηηηηηηηη!!!!!!

Βαλε τη φμ να τα περιποιηθει καταλληλως!!!!!!χαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!!

Καλα ειμαστε μωρε απλα ζοριζεται λιγακι η μαλλον ζοριζοταν γιατι εχει κοιμηθει.Τον λυπηθηκα τον καημενο σημερα.Καλα μπορει να ζοριζοταν κι απο τιποτα αλλο γιατι εχθες εκανε κανονικοτατα!!!!!!!

Τελοσπαντων παω να μαζευτω σιγα σιγα και να ξαπλωσω γιατι ειμαι κομματια σημερα!!!!!!!!!1

Καληνυχτα κοριτσακια μου!!!!!!!!1Ονειρα γλυκα σε οοοολες!!!!!!!

Φιλακια!!!!!!!

1sh1p2.png

Που μαρηηηηηηηηηηηη?Μεσα στο σπιτι φυσηξε αερας?Τρεληηηηηηηηη!!!!!!

Βαλε τη φμ να τα περιποιηθει καταλληλως!!!!!!χαχαχαχααχαχα!!!!!!!!!!

Καλα ειμαστε μωρε απλα ζοριζεται λιγακι η μαλλον ζοριζοταν γιατι εχει κοιμηθει.Τον λυπηθηκα τον καημενο σημερα.Καλα μπορει να ζοριζοταν κι απο τιποτα αλλο γιατι εχθες εκανε κανονικοτατα!!!!!!!

Τελοσπαντων παω να μαζευτω σιγα σιγα και να ξαπλωσω γιατι ειμαι κομματια σημερα!!!!!!!!!1

Καληνυχτα κοριτσακια μου!!!!!!!!1Ονειρα γλυκα σε οοοολες!!!!!!!

Φιλακια!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηη εριξα εξω απο την πορτα και μολις ανοιξα να δω αν εξαφανιστηκαν ειχε ηδη φυσηξει αεεερας και την σκορπισε παντου, και μπηκε και μεσα στο σπιτι λιγη!!!

Καληνυχταααααααααααααααα!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...