Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεε το εφτιαξαααααααααα!!!!!1

Στεναχωρηθηκα βεβαια λιγο γιατι εκοψα το γελιο μου που τοσο πολυ το ευχαρηστηθηκα αλλα τι να κανω 'ανωτερα βια'!!!!!!!!!!

Αααααααααα τωρα το εμαθα πως να το κανω!!!!!!!!

Congratulations!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χμμμ, καλο και το γλυκο βυσσινο, ικανοποιησα τουλαχιστον την λαιμαργια (στον ξυπνιο μου)!!! Παμε τωρα για προφιτεροοολ!!! Μα τι κακο και αυτο, να μην εχει τις 1 τα μεσανυχτα ανοιχτο ζαχαροπλαστειο :mad:???!!! Παραλογιζομαιιιιιιιι...ναι ναι το ξερωωω...:tongue::D

Καληνυχταααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Χμμμ, καλο και το γλυκο βυσσινο, ικανοποιησα τουλαχιστον την λαιμαργια (στον ξυπνιο μου)!!! Παμε τωρα για προφιτεροοολ!!! Μα τι κακο και αυτο, να μην εχει τις 1 τα μεσανυχτα ανοιχτο ζαχαροπλαστειο :mad:???!!! Παραλογιζομαιιιιιιιι...ναι ναι το ξερωωω...:tongue::D

Καληνυχταααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυ πέρασε η ώρα με τα μαζεματα!!!απαπαπαπα!!

Μαρηηηηηη αμάν με τις λιγουρες σου!!!Θα μας πεθάνεις βραδιάτικα!!

Παω να την πέσω κι εγώ γιατί μου τρεξαν τα σάλια!!!!

Καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλα τα κοριτσάκια μας!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσια! εισαστε ολες καλα??? εμεις καλα.. ξυπνησαμε με πολυ χαρα και ο γιοκας μου εδινε ρουφηχτα φιλακια στο μαγουλο και ασφαλως ελιωνα!!! τωρα ειμαι στη δουλεια... ξεραθηκα το βραδυ και ισιωσα ο ανθρωπος!! ξεκουρασα και το εμβρυακι μου και αρχισε τους χορους!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσιααααααα καλημερααααα!!!!!

Τι κάνετε????Εμείς πολύ καλα!!!Τα γνωστά τα δεκαωρα ύπνου ρίχνουμε,τρώμε καλα και διασκεδάζουμε ευτυχώς με όλο τον κόσμο!!!

Αχ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη γιατί αρχίζουμε μπαίνουνε σε σειρα,επικοινωνούμε,δεν πονάει το μωράκι μου κι όλα φαίνονται πιο εύκολα!!!!

Αγορομανα μουυυυυυ καλημέρα!!!Τι κάνετε????

Ευτυχώς ξεκουραστηκες ματάκια μου!!!!

Ενεργοποιήθηκε το ζουζούνι σου?Ο Μητσακος μας τι κάνει????

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε????

πως ξυπνησατε σημερα???

εμεις μια χαρουλα αλλα ειμαι κομματια!!!!

ααααπαπαπαπαπαπαπαπααπααααα!!!!

κοιμηθηκα στις 5 το πρωι και ξυπνησα 9....

σερνομαι!!!!

Η Δεσποινα μου καλα ειναι!

Ακουμε τρααγουδακια!!!!

Αγορομανα μου τα εβγαλες περα μια χαρουλα!!!!μωρε δεν παιζομαστε

λεμεεεε!!!!

τα βγζουμε περα!!!!δεν μας σταματαει τιποτα!!!!

Συμπεθερααααααααααα!!!!Αντε μαρηηηη!!!!!δεν παιζεται ο γαμπρουλης μου!!!!

ειναι Θεος!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ελαααααααααααααααα συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!

Σερνομαστε μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!Πολυ τρεξιμο!!!!!!

Κι εγω δεν κοιμηθηκα καλα σημερα!!!!!!!!!

Το Δεσποινιω μας το διασκεδαζει με τραγουδακια???????????Χαρουμενη η νυφουλα μου να ειναι παντα!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ελαααααααααααααααα συμπεθερααααααααααααα!!!!!!!!!

Σερνομαστε μαρηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!Πολυ τρεξιμο!!!!!!

Κι εγω δεν κοιμηθηκα καλα σημερα!!!!!!!!!

Το Δεσποινιω μας το διασκεδαζει με τραγουδακια???????????Χαρουμενη η νυφουλα μου να ειναι παντα!!!!!!!

Μαναριιιιιιιιι!!!!συνενοημενα ειναι τα αγγελουδια μας????

αχαχχααχχαχαχααχαχχα!!!!κοιμηθηκε τωρα η ΜΠ!

Ε,σε λιγακι θα ξυπνησει παλι....

τι θα φαμε σημερα....?οοοοεεεεοοοο???

Παλι απ εξω το κοβω να τρωω....

ΑΣΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

d.gif

Κοριτσάκια τι κάνετε; Χορευετε κ τραγουδάτε με τα τέκνα σας!!! Και μεις βγήκαμε ωραία βολτούλα, αν και γύρω γυρω γύρω γιατί σήμερα είχα ηλεκτρολόγο, σιδερά, κλειδαρά, για να αλλάξουμε κλειδαριες, πόρτες και λοιπά, μετά το περιστατικό στην αδερφή μου! Και λέω είχα, διότι είμαι διαχειρίστρια τρομάρα μου, και τα φέρνω όλα βόλτα εγώ!

Πάντως κ στα περιξ, η μικρή το διασκεδασε!! Γυρνώντας την πηγα κ από τη μαμά μου, ωσπου αρχισε να ουρλιάζει κ συνηδητοποιησα οτι πρεπει να πεινούσε πολύυυυυ!!! (160 έφαγε, χαχαχαχα)

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, ξυππνησε πάλι ο μπεμπούκος και σε τρελαίνει;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια τι κάνετε; Χορευετε κ τραγουδάτε με τα τέκνα σας!!! Και μεις βγήκαμε ωραία βολτούλα, αν και γύρω γυρω γύρω γιατί σήμερα είχα ηλεκτρολόγο, σιδερά, κλειδαρά, για να αλλάξουμε κλειδαριες, πόρτες και λοιπά, μετά το περιστατικό στην αδερφή μου! Και λέω είχα, διότι είμαι διαχειρίστρια τρομάρα μου, και τα φέρνω όλα βόλτα εγώ!

Πάντως κ στα περιξ, η μικρή το διασκεδασε!! Γυρνώντας την πηγα κ από τη μαμά μου, ωσπου αρχισε να ουρλιάζει κ συνηδητοποιησα οτι πρεπει να πεινούσε πολύυυυυ!!! (160 έφαγε, χαχαχαχα)

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, ξυππνησε πάλι ο μπεμπούκος και σε τρελαίνει;;

Μαυ μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Τι κανετε?Βγηκατε βολτιτσα?Καλα κανετε.Εδω εχει τελεια μερα και η θαλασσα ειναι ενα με τον ουρανο!!!!!!!!!

Εμεις δεν πηγαμε ηταν λιγο ανησυχος ο μικρος σημερα γιατι προσπαθουσε να κανει κακα και δυσκολευοταν!Κατι τον ενοχλουσε!Αφου φαντασου αφησε 40 ml.αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Δεν ξαναγινεεεεεεε!!!!!!!

Μια χαρα το μπιμπελακι μας τρωει μαναρι!!!!!!

Μαρη πως τα προλαβαινεις ολα?Εγω σερνομαι!

1sh1p2.png

Μαυ μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Τι κανετε?Βγηκατε βολτιτσα?Καλα κανετε.Εδω εχει τελεια μερα και η θαλασσα ειναι ενα με τον ουρανο!!!!!!!!!

Εμεις δεν πηγαμε ηταν λιγο ανησυχος ο μικρος σημερα γιατι προσπαθουσε να κανει κακα και δυσκολευοταν!Κατι τον ενοχλουσε!Αφου φαντασου αφησε 40 ml.αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Δεν ξαναγινεεεεεεε!!!!!!!

Μια χαρα το μπιμπελακι μας τρωει μαναρι!!!!!!

Μαρη πως τα προλαβαινεις ολα?Εγω σερνομαι!

Ποιος σου πε πως εγώ δε σέρνομαι;; Αστα να πάνε!!! Και η δικιά μου πάλι 3η μερα άχεστη σημερα.. Τί κακό και αυτό ρε γμτ... Και όλη μερα αέρια.. Πφφφφφφ τελικά αυτόν τον καιρό κάνει 2 με 3 φορες τη βδομάδα (στην καλύτερη).. Το καλό ειναι οτι κ προχτες που τελικά έκανε μετά απο τρεις μερες, ήταν κρέμα, όχι πετρα, οπότε ίσως τόσο θέλει ο οργανισμός να ενεργείται. Το μπιμπελάκι έφτασε 5,5 κιλά, ουουουουουυυυυυυυυ!!!!!!!! Και σημερα ειμαστε 5 μηνών κοπελάρες!!!!

Και γυρισαμε κ μπρούμυτα Κρίσσσσσσς!!!!!!

Λέτε να πιασει κ κανα κάγκελο κούνιας να σηκωθεί;;;;

Αχαχαχαχαχαχαχαχαααααα

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου τι καλά που βλέπετε θάλασσα.... Μυρίζει καλοκαιράκι στα μερη σας!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Kooooooρεεεες!!!!!!!!!!!καλα εισαστε???????

ΜΑΥΥΥΥΥΥ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!ΚΟΠΕΛΑΡΑ Η Μ.!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΕΣ ΣΕΡΝΟΜΑΙ...........ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!

ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΚΤΟΛΟΓΗΣΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ.............ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΓΡΑΦΩΩΩΩ

........

ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΑΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ..........

ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ 5........

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...