Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αμααααααααααααααααααν πανικοβληθηκαααααααα!!!!!!!!

Μαυ μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηη ηξερε τι εκανε το κοαλακι τοσο καιρο που το δουλευε το θεμα!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!!1

Πειτε πως θα το κοψω μαρη το ρημαδι?Στραβωθηκα η δολια!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου!!!!!

Μόλις έφαγε η κυρία, ανόρεκτα μπορώ να πώ, βία 120.. Και ειχαν περασει 4,5 ωρες από το προηγούμενο.. Μάλλον πρεπει να συνηθίσω οτι και αυτή μου βγήκε λιγόφαγη. Μωρέ θα την κάνετε παρέα το ζευγαράκι..;;;;!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, καλή ξεκούραση! Είπες οτι δεν καταλαβαιπνεις το μωρό αυτες τις μερες;; Εμ με τόσο τρέξιμο κ τραπεζώματα κ φασαρία, πού να τον ακούσεις..!!

Ξεκουράσου κ θα δεις πως θα ξεκινήσει πάλι τον χορό!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, εφαγες, εντάξει; Εγώ έφαγα δυο αυγά μάτια κ έκοψα κ ενα λουκανικάκι.. Ετσι της υγειηνής είμαι εγώ.. Η λιστα σου μου αρεσει τρελά! Τη διαβάζω κ την ξαναδιαβάζω!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ τί κανετε;;

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεε το μοντελακι μας δεν θα κανουμε παρεα?????

Ισα ισα που θα μας δειχνει τον σωστο δρομο για την σιλουετα μας καλε!

1sh1p2.png

Εγώ δεν ξερω πως κόβεται!!! Σου πε το κοαλακι, πηγαινε στο πρωτο μακρυναριβκ κόψτο, αλλιώς ξεκίνα την πάρλα!!!!

Αχαχαχαχα

Ρε τι παθαμε!!!!!!!!!!Να το κοψω η μαυρη αλλα πως?????

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!Κοαλακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!

Που σαι μαρη?Βοηθα καλεεεεεεεεεε!!!!!!!!!11

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Να το αφησεις μαρη το τοστ να ξεστραβωθουμε πρωτα!!!!!!!!!!!Και τρως μετα!ετσι κι αλλιως οτι και να φας εσυ μοναντερη εισαι!!!!!!!Που το βαζεις ηθελα να ηξερα!!!!!!

Οχι οτι εσυ Μαυ πας πισω!!!!!!!Εισαστε το αντιθετο της λεξης "μποχλαδα"!!!

χαχαχαχαχαχχαχαχαχααααααααα!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Μποτσάκιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

Το έκανες χειρότερα βοηθειαααααα!!!!

Κοαλάκι έγραψες παλι με τη συμβουλή!

Αχαχαχαχαχαχα!!!!!

Μαρή με τη λιστα εχω φαει κόλλημα!! Πως τη σκέφτηκες..!!!!

Και εγω συνεχεια τη διαβαζω και γελαω!!! Θελω να βαλω και εικονιδια και χρωματα κλπ... Αλλα περιμενω να μου κανει την τιμη ο κυρ συντονιστης!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεε το εφτιαξαααααααααα!!!!!1

Στεναχωρηθηκα βεβαια λιγο γιατι εκοψα το γελιο μου που τοσο πολυ το ευχαρηστηθηκα αλλα τι να κανω 'ανωτερα βια'!!!!!!!!!!

Αααααααααα τωρα το εμαθα πως να το κανω!!!!!!!!

1sh1p2.png

Και εγω συνεχεια τη διαβαζω και γελαω!!! Θελω να βαλω και εικονιδια και χρωματα κλπ... Αλλα περιμενω να μου κανει την τιμη ο κυρ συντονιστης!!!

Ωχ μη του θυμησεις την υπαρξη μας γιατι μπορει να σου κανει την τιμη για να μας αφορισει!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...