Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Που εισαι συμπεθεραααααα!!!!ρωτησα τη μανα μου,τι σημαινει το ιδιο μου ειπε.

μου ειπε ειναι Ρουμελιωτικη εκφραση!

Στη Ρουμελη το λενε αυτο!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ε θα ξερει η μανα σου!!!!!!!!!!Μανα ειναι κατι θα ξερει παραπανω!!!!!!!!

αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Η θεια σου η Ευγενια τι κανει μαρηηηηηηηηη?Αυτη που ηταν οταν γεννησες στο μαιευτηριο!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε θα ξερει η μανα σου!!!!!!!!!!Μανα ειναι κατι θα ξερει παραπανω!!!!!!!!

αχαχαχααχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!

Η θεια σου η Ευγενια τι κανει μαρηηηηηηηηη?Αυτη που ηταν οταν γεννησες στο μαιευτηριο!

Ευγενια=μποχλαδα!!!!

απαπαπαπαπαπαπααπαπ!!!!απαραδεκτη!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Συμπεθερα να φανταστεις η θεια η Ευγενια=μποχλαδα ειχε ερθει στο μαιευτηριο με το ταπερακι της!!!!

ειχε μεσα κεφτεδακια!

σουτζουκακια νομιζω ητανε!!!!!

χχααχχχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Μιλαμε για 120 κιλα και με κατι γυαλια...ασε!!!!

γυαλομπουκαλα!!!!!!

ΠΟΥ ΤΗ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΜΑΡΗ??????????

d.gif

κοριτσακια τι κανετε??? εγω αποψε αραζω λιγακι... Κοριτσια μου συγγνωμη αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω σε μια μια! σημερα λειπαμε τη μιση μερα σε διπλανη πολη γιατι ειμασταν καλεσμενοι στη χειρωτονια ενας φιλου μας που εγινε ιερεας, ηταν πολυ συγκινητικα αλλα εξαντληθηκαμε.. ο μικρος κοιμαται απο τις 8! ξερω οτι θα με κραξετε (με την καλη εννοια) αλλα ειμαι απιστευτα κουρασμενη και εχω την αισθηση πως εχω να νιωσω τον μπεμπη απο προχθες το βραδυ.. τωρα ετοιμαζομαι να ξαπλωσω νωρις να ηρεμησω γιατι τον ταραξα τον μπεμπη κ μαλλον κατεβασε ρολα!

to1Np2.png

KCkop2.png

κοριτσακια τι κανετε??? εγω αποψε αραζω λιγακι... Κοριτσια μου συγγνωμη αλλα δεν εχω κουραγιο να γραψω σε μια μια! σημερα λειπαμε τη μιση μερα σε διπλανη πολη γιατι ειμασταν καλεσμενοι στη χειρωτονια ενας φιλου μας που εγινε ιερεας, ηταν πολυ συγκινητικα αλλα εξαντληθηκαμε.. ο μικρος κοιμαται απο τις 8! ξερω οτι θα με κραξετε (με την καλη εννοια) αλλα ειμαι απιστευτα κουρασμενη και εχω την αισθηση πως εχω να νιωσω τον μπεμπη απο προχθες το βραδυ.. τωρα ετοιμαζομαι να ξαπλωσω νωρις να ηρεμησω γιατι τον ταραξα τον μπεμπη κ μαλλον κατεβασε ρολα!

Καλε την εκφραση "μποχλαδω" τη χρησιμοποιω σχεδον καθημερινα για να περιγραψω καμια ευσωμη κυριουλα!!! χαχαχαχαχαχαα!!!! την ειχα ακουσει πρωτη φορα απο μια συμφοιτητρια μου με την οποια γιναμε και κολλητες και απο τοτε τη λεω συχνα αυτη τη φραση!!

Αγορομαμυ μουυυυυυ!!!!!!!!!τρεχα

να ξεκουραστεις και νανακιαααααα!!!!!!!!!

αηντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

θα τα πουμε αυριο!!!!!καλο ξημερωμα φιλακια πολλααααααα!!!!!!

ωραια λεξη ετσι?????

αχχααχχαχαχαχαχααχχαχα!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυ τι κανετε καλεεεεεεε??????? ειστε καλα??????

Εμεις καλα, η φμ κοιμαται και εγω φταιχνω να φαω, ο ανδρουλης μου εφαγε ηδη!!! Κανω τοστ με κασερι και φιλαδελφια, και φυσικα κρυυυο γαλα!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? αντε καλη ξεκουραση, φιλια στο μητσο μας!!!

Χαρηκα πολυ που χαρηκατε με τη νεα λιστα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου καλησπερααααααααααααααα!!!!!!!!!1

Τι κανετε?Ειχα επισκεψη απο μια συναδελφο γι αυτο αργησα να μπω!!!!!

Καναμε τη ρουτινα μας και τωρα εχουμε ξαπλωσει με τον μπαμπα μας!!!!!!

Εγω παλευω κανενα μαζεματακι!

ΑΓΟΡΟΜΑΝΟΥΛΑ μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!1Μαρηηηηηηηηηηηηη ξεκουρασου μαρη!!!!!!!!Πηγαινε για υπνο κι ασε μας εμας!!!Κι αυριο μερα ειναι.Σημασια εχει η ξεκουραση σου.Φιλακια στον Μητσο μας!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!1Τι κανετε μαρη?

Χαρηκαμε πολυ οντως με τη λιστα σου!!!!!!!1Ειναι πολυ εξυπνη!!!!!!!!!1

Εισαι πολυ μπροστα!!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Συμπεθερα να φανταστεις η θεια η Ευγενια=μποχλαδα ειχε ερθει στο μαιευτηριο με το ταπερακι της!!!!

ειχε μεσα κεφτεδακια!

σουτζουκακια νομιζω ητανε!!!!!

χχααχχχαχχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Μιλαμε για 120 κιλα και με κατι γυαλια...ασε!!!!

γυαλομπουκαλα!!!!!!

ΠΟΥ ΤΗ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΜΑΡΗ??????????

αχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχαχαχχχαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!1

Την θυμηθηκα μαναρι!!!!!!!Ευγενια ειναι αυτη!!!!!!!Δεν ξεχνιεται!!!!Ηταν ομως λιγο του περιορισμενου ε?Και ηθελε και να ανακατευεται παντου!!!!

Δεν πηραζει ομως τοσο της εκοβε.Ας ειναι καλα η γυναικα!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κορίτσια μου!!!!!

Μόλις έφαγε η κυρία, ανόρεκτα μπορώ να πώ, βία 120.. Και ειχαν περασει 4,5 ωρες από το προηγούμενο.. Μάλλον πρεπει να συνηθίσω οτι και αυτή μου βγήκε λιγόφαγη. Μωρέ θα την κάνετε παρέα το ζευγαράκι..;;;;!!!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, καλή ξεκούραση! Είπες οτι δεν καταλαβαιπνεις το μωρό αυτες τις μερες;; Εμ με τόσο τρέξιμο κ τραπεζώματα κ φασαρία, πού να τον ακούσεις..!!

Ξεκουράσου κ θα δεις πως θα ξεκινήσει πάλι τον χορό!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, εφαγες, εντάξει; Εγώ έφαγα δυο αυγά μάτια κ έκοψα κ ενα λουκανικάκι.. Ετσι της υγειηνής είμαι εγώ.. Η λιστα σου μου αρεσει τρελά! Τη διαβάζω κ την ξαναδιαβάζω!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ τί κανετε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μιας και ειστε φιλες μου αγαπημενες νιωθ την αναγκη να μοιραστω κατι μαζι σας!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!1

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!111

ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!11

ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

1sh1p2.png

Μποτσάκιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

Το έκανες χειρότερα βοηθειαααααα!!!!

Κοαλάκι έγραψες παλι με τη συμβουλή!

Αχαχαχαχαχαχα!!!!!

Μαρή με τη λιστα εχω φαει κόλλημα!! Πως τη σκέφτηκες..!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...