Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Attenction please.....!!!!!!!!!

~NeW LiSt NeW BoRn BaBiEs & big babies & tosodoulika babies 2013-2014~ by manoulogaliadreeeeeeeeeeeees...!!!

Κοριτσια μου αυτη ειναι η νεα λιστα. Μας εχω βαλει χρονολογικα, εχω χαρακτηρισει την καθεμια οπως την "εζησα" ολο αυτον τον καιρο. Τελος εχω βαλει μετα το συμβολο (/) μια ατακα για την καθεμια σας, ειστε ξεχωριστες και χαιρομαι ιδιαιτερως πολυ που σας γνωριζω. Απο την πολυ μου αγαπη λοιπον σας αφιερωνω ενα μικρο δειγμα της παρουσας καταστασης μας, οχι τιποτα αλλο απλα για να δειτε ποοοσο τρελες ειμαστε!!!

New born number 1 by christina 123-φαντομας. / Ωραίος ποταμός ο Νείλδος...

-Μήπως εννοείς το Νείλο;

-Κι εγώ έτσι τον ήξερα, αλλά μου είπαν ότι έχει ένα δέλτα!

New born number 2 by sotsafi-τσακ μπαμ. /Για τις φοβίες σας θα σας γράψω ένα φάρμακο. Χαπια ειναι? μπα, αμπουλες. Μπαμπουλες??? που?

New born number 3 by zoi-mazoo and the zoo. / Κάποτε σκεφτόμασταν αν θα πάμε βουνό ή θάλασσα για διακοπές. Τώρα αναρωτιόμαστε: "να πάρω τα βουνά ή να φουντάρω στη θάλασσα;

New born number 4 by yola-δασκαλα. / Μπαίνουμε στο αμάξι. Του λέω "κολωνάκι", μου λέει "άντε ρε ψωνάρα, Χαλάνδρι κι άμα θες". Κάνει όπισθεν και ΜΠΑΜ ...κολωνάκι. Εγώ τον προειδοποίησα πάντως!

New born number 5 by patousitsa-τρελοπαντιερο. / ωρες ωρες σκεφτομαι, τις υπολοιπες τρωω

New born number 6 by μποτσακι-λαλακης. / αγαπη μου σημερα ειναι η επετειος μας, τι νομιζεις οτι πρεπει να κανουμε? να κρατησουμε ενος λεπτου σιγη

New born number 7 by ελλη-καλεεε. / ποτε θα ωριμασεις επιτελους? δεν ξερω, αυριο κατα τις 9 βολευει?

New born number 8 by nasia-χακερ. / Γιατρέ, νομίζω ότι έχω παραισθήσεις...

-Εγώ είμαι το λαμπατέρ, o γιατρός είναι μέσα!

New born number 9 by xryntim-φαντης μπαστουνης. / Έλα ρε, σε ξύπνησα;

-Ναι, δεν πειράζει. Εχεις ρεπο σημερα? οχι στο γραφειο ειμαι.

New born number 10 by stefaniana-εξολωθρευτης. / Πέρσι γράφτηκα στο γυμναστήριο, αλλά δεν πήγα ποτέ. Φέτος λέω να γραφτώ στο ζαχαροπλαστείο απέναντι.

New born number 11 by may-σταλιτσα. / Όχι ρε γαμώτο, μου σκιστηκαν τα μανίκια απο το Αρμάνι. Έγινε αρμάνικο.

New born number 12 by ngn-ερωτομωροχτυπημενη. / κατινα πως λεγανε τον γερμανο που μου πηρε τα μυαλα μου? Alzheimer

New born number 13 by maria1106-astero. / Γνώρισα έναν βιολόγο 17 χρονών.

-Πολύ μικρός δεν είναι για βιολόγος;

-Ναι, είναι μικροβιολόγος.

New born number 14 by ioannaki-μαλωνει το μπαλονι. / Άσε ρε φίλε τι έπαθα.

-Τι ρε; Ειδα μαυρη γατα σημερα και εχω συνεντευξη για δουλεια. Καλα ρε βλακα, πιστευεις στις προσληψεις?

New born number 15 by maria thess-lylipie. / Ωραίο το μετρό της Αθήνας, αλλά της Θεσσαλονίκης πραγματικά δεν υπάρχει.

Huppy birthday number 16 by thalia-ασπροδοντης. / Τα βαριέμαι τα μακαρόνια, είναι πολύ μονότονα.

- Γιατί δεν παίρνεις χρωματιστά και με λαμπάκια;

-Α, ωραία! Ακάκιε, τα μακαρόνια να 'ναι ντισκο.

Happy birthday number 17 by αγορομαμμυ-indiana jones. / Η Ελληνική Τροχαία εύχεται στους προσεκτικούς οδηγούς Καλό Πάσχα. Στους απρόσεκτους, Καλή Ανάσταση!

Happy birthday number 18 by koalaki-πρακτωρ φμ. / Πέθανε η κυρά Βέτα από πάνω... Σωπα ρε! Πως εγινε? ε, να... Βγηκε με κατι χαλια στο μπαλκονι. Ναι. Και? ε, τα τιναξε!

Happy birthday number 19 by ηλιοβασιλεμα-κουκουβα. / Είπα στη μάνα μου πως δεν έχω skype και μου λέει: «δεν πειράζει, φέρʼτα εδώ να σ'τα πλύνω με ariel”...

Happy lady number 20 by ριτσα-muster chef. / Αγόρασα κουζίνα με γκάζι, αλλά δεν μπορώ να βρω πού είναι ο συμπλέκτης.

New born number 21 by agximeni-αγκαλιτσας. / τι πετρελαιο βαζεις??? κουβερτoil!!!

Σας λατρευωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

~NeW LiSt NeW BoRn BaBiEs & big babies & tosodoulika babies 2013-2014~ by manoulogaliadreeeeeeeeeeeees...!!!

Κοριτσια μου αυτη ειναι η νεα λιστα. Μας εχω βαλει χρονολογικα, εχω χαρακτηρισει την καθεμια οπως την "εζησα" ολο αυτον τον καιρο. Τελος εχω βαλει μετα το συμβολο (/) μια ατακα για την καθεμια σας, ειστε ξεχωριστες και χαιρομαι ιδιαιτερως πολυ που σας γνωριζω. Απο την πολυ μου αγαπη λοιπον σας αφιερωνω ενα μικρο δειγμα της παρουσας καταστασης μας, οχι τιποτα αλλο απλα για να δειτε ποοοσο τρελες ειμαστε!!!

-Μήπως εννοείς το Νείλο;

New born number 2 by sotsafi-τσακ μπαμ. /Για τις φοβίες σας θα σας γράψω ένα φάρμακο. Χαπια ειναι? μπα, αμπουλες. Μπαμπουλες??? που?

New born number 3 by zoi-mazoo and the zoo. / Κάποτε σκεφτόμασταν αν θα πάμε βουνό ή θάλασσα για διακοπές. Τώρα αναρωτιόμαστε: "να πάρω τα βουνά ή να φουντάρω στη θάλασσα;

New born number 4 by yola-δασκαλα. / Μπαίνουμε στο αμάξι. Του λέω "κολωνάκι", μου λέει "άντε ρε ψωνάρα, Χαλάνδρι κι άμα θες". Κάνει όπισθεν και ΜΠΑΜ ...κολωνάκι. Εγώ τον προειδοποίησα πάντως!

New born number 5 by patousitsa-τρελοπαντιερο. / ωρες ωρες σκεφτομαι, τις υπολοιπες τρωω

New born number 6 by μποτσακι-λαλακης. / αγαπη μου σημερα ειναι η επετειος μας, τι νομιζεις οτι πρεπει να κανουμε? να κρατησουμε ενος λεπτου σιγη

New born number 7 by ελλη-καλεεε. / ποτε θα ωριμασεις επιτελους? δεν ξερω, αυριο κατα τις 9 βολευει?

New born number 10 by stefaniana-εξολωθρευτης. / Πέρσι γράφτηκα στο γυμναστήριο, αλλά δεν πήγα ποτέ. Φέτος λέω να γραφτώ στο ζαχαροπλαστείο απέναντι.

New born number 11 by may-σταλιτσα. / Όχι ρε γαμώτο, μου σκιστηκαν τα μανίκια απο το Αρμάνι. Έγινε αρμάνικο.

New born number 12 by ngn-ερωτομωροχτυπημενη. / κατινα πως λεγανε τον γερμανο που μου πηρε τα μυαλα μου? Alzheimer

-Τι ρε; Ειδα μαυρη γατα σημερα και εχω συνεντευξη για δουλεια. Καλα ρε βλακα, πιστευεις στις προσληψεις?

New born number 15 by maria thess-lylipie. / Ωραίο το μετρό της Αθήνας, αλλά της Θεσσαλονίκης πραγματικά δεν υπάρχει.

Huppy birthday number 16 by thalia-ασπροδοντης. / Τα βαριέμαι τα μακαρόνια, είναι πολύ μονότονα.

Happy birthday number 17 by αγορομαμμυ-indiana jones. / Η Ελληνική Τροχαία εύχεται στους προσεκτικούς οδηγούς Καλό Πάσχα. Στους απρόσεκτους, Καλή Ανάσταση!

Happy birthday number 18 by koalaki-πρακτωρ φμ. / Πέθανε η κυρά Βέτα από πάνω... Σωπα ρε! Πως εγινε? ε, να... Βγηκε με κατι χαλια στο μπαλκονι. Ναι. Και? ε, τα τιναξε!

Happy birthday number 19 by ηλιοβασιλεμα-κουκουβα. / Είπα στη μάνα μου πως δεν έχω skype και μου λέει: «δεν πειράζει, φέρʼτα εδώ να σ'τα πλύνω με ariel”...

Happy lady number 20 by ριτσα-muster chef. / Αγόρασα κουζίνα με γκάζι, αλλά δεν μπορώ να βρω πού είναι ο συμπλέκτης.

New born number 21 by agximeni-αγκαλιτσας. / τι πετρελαιο βαζεις??? κουβερτoil!!!

ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!!!!!!!

ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙς ΙΣΤΟΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!111

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια πηρα μεγαλη χαρα με την λιστα αν και ημουν σιγουρη για το αποτελεσμα.Κοαλακι ειναι αυτο!!!!!!

Παω για ξαπλα φιλες μου!!!!!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε ολες!

1sh1p2.png

-Μήπως εννοείς το Νείλο;

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια 1000 συγγνώμη ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ να μπώωωωωωω!!!!!!

Φυσιολογικό το χνούδι της μπεμπας μας, αν και ο ντοκ μου δινει χιλια δίκια που αναστατώθηκα, είναι μακρύ χνουπδι παραδέχτηκε. Ωστόσο, μου ειπε οτι δε συ τρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, δεν κανεις μου λεει τιποτα που να ταλαιπωρήσει το μωρό χωρίς λόγο. Οι τριχες/χνούδι, αξιολογουπνται με άλλους παράγοντες που συνυπαρχουν, όπως πρησμένα χείλη (στο αιδοιο λέμεεεε εεεε; Χαχαχα), πρήξιμο κλειτορίδας, μελάχρωση στο σημείο κτλ

Αχ κόρες μου εφυγε ένα τεραστιο άγχος!! Να είστε καλά για το ενδιαφερον!!

ΚΟΑΛΑΚΙ!!!!!!!!!! Θα το εκτυπώσω και θα το διαβαπζω!!! Δέ χορταίνω!!!!

Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε!!!

Και για ψάξτο λίγο... Ταλέντο που μυρίζει....

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημεραααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Τι κανετε τσουπιτσες μουυυυ????

Εμεις καλα ειμαστε!Κοιμηθηκαμε το δεκαωρο μας καιτωρα εγω κανω δουλιτσες γιατι ξανακοιμομαστε και μετα το μεσημερι εχει βολτιτσα!!!!!

Η μερα ειναι τελεια και η θαλασσα επισης ακινητη!!!!!!

ΜΑΥ μουυυυυυυυ τελεια τα νεακια σου!ειδες μαναρακι που ανησυχουσες?

Μια χαρα το μπουμπουκακι σου!!!!!!!αχαχαχαχααχχααχαχαχα!!!!!!!!!!

Κοριτσια σημερα διαπιστωσα για μια ακομη φορα οτι η κακια ειναι ατιμο πραγμα!!!!!!Ασχημαινει τον ανθρωπο!Την ψυχη του τη ζωη του!!!!!!!

απαπααπααπαπαπααπαπαπα!!!!!!!!Πολυ δυστυχισμενοι ανθρωποι αυτοι!

Και το κακο ειναι οτι μολις το ανακαλυπτουν τελικα μενουν μονοι τους!!!!!

Φτου κακα!!!!!!!!!!!Μακρια απο μας!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτα κοριτσακια μου!Παω να συνεχισω και τα λεμε αργοτερα!!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηηηηη ακομα γελαω με τη λιστα σου!!!!!!!!!!!αχαχααχαχαχααχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοοοορες!!!!!

καλα εισαστε ω,ρεεε????

εμεις μια χαρουλα!!!!ξυπνησαμε στις 10!χτυπησαμε και 10ωρο!!!!!

συμπεθεεεεραααααααα!!!μαζι πανε τα καμαρια μας!!!!

το χρυσο ζευγαρι!!!!!χεχεχεχεχεχε!!!!!καλα εισαστε??????θα πατε καμια βολτουλα???

και εδω λιακαδα εχει αλλα φυσαει αρκετα.οποτε μεσαααα!!!

τωρα ξυπνησε παλι το Δεσποινιω μου και λεμε κουβεντουλες!!!!

Βασικα η Δεσποινα μονολογει!!!λεει τα δικα της!!!

Μαυ μουυυυυυ!!!!!!!ειδες????ολα καλα με την Μιχαελα μας!!!!

και η Δεσποινα εχει!!!δεν ειναι απολυτος τιποτα αυτο!!!

οποτε ηρεμησες τωρα!!!!

λογικο να αγχωνομαστε κοριτσια για τα παιδακια μας!

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μιας και ειστε φιλες μου αγαπημενες νιωθ την αναγκη να μοιραστω κατι μαζι σας!!!!!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!1

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!111

ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!11

ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!1

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

1sh1p2.png

Καλε μου εφτιαξε τη μερα!!!!!!!!

ειχα καιρο να γελασω τοοοοοοοοοοοσο πολυ!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχααχαχα!!!!!!!!!!!!

αχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα!!!!!

αχχααχαχαχχαχαχαχαχαχααχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

χαχααχχαχααχχααχχααχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΟΝΑΤΟ ΜΑΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχχχχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μπα σε καλο μας και σημεραααααα!!!!!!!!!!!!!!!

αχχααχαχχααχαχαχαχχαχαχααχχαα!!!!!!!!!!!!!

χχαχαχαχαχαχαχααχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...