Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσάκια χαίρεται χαίρεται!!! Τί κάνετε;;

Απεργία εμείς σημερα κ εκατσα σπίτι. Είμαι λίγο καλυτερα από το μπούκωμα, αλλά ακόμα δε νιώθω τελειως καλά, αυτήν την ωρα εχω κρυάδες.

Τρίτη μέρα που η Μ δεν ενεργείται πάλι. Τουλάχιστον δε δείχνει να υποφερει, αν και εχει απειρα αέρια.. Όλα τα γάλατα τα εφτιαξα σε χαμομηλόνερο. Περιμένω κ τηλ από το γιατρό να μου πεί πότε θα ερθει για το άλλο..

ΚΟΑΛΑΚΙ μου σούπερ τα νέα σας!!! Τωρα που το σκέφτομαι μπορεί η καιμένη να ήταν σαν άγαλμα το πρωί από την κούραση της αυπνοίας. Όπως κ να χει τέλος καλό όλα καλά!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου καροτσάδα κ αγκαλιες κ φιλιά κ χαμόγελα σήμερα;; Ποιος στη χάρη του Κρίς. Σιγά μην κοιμηθεί αυτός, να χασει τον τζέρτζελο;;χαχαχα

ΘΑΛΕΙΑ ξεκινήσατε το κυνηγητό;; Καλό κουράγιο.. Αρκετά κουραστική φαση και αυτό για να προλάβεις τα πεσίματα αν κ όπως λένε, το παιδί άν δεν πεσει, δε θα μάθει!!

Τα άλλα κορίτσια καλά μου ειστε;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου γλυκα τι κανετε??? ειστε ολες καλα???

Εμεις καλα, ολη μερα κανω δουλειες για να ειμαι ελευθερη για τσαρκες... Η φμ κοιμαται και εμεις καθομαστε σαλονατοι!!! Και εχω μια πεινααααααααα, δεν σας βλεπω!!! Αλλα επειδη θελω να σας βλεπω παω να φτιαξω να φαμε και ερχομαι...

Για ακομα μια φορα ευχαριστω για το ενδιαφερον σας οσον αφορα τη φμ, να ειστε καλα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσούλια τί κάνετε;;; Κωλοπηλάλα σήμερα; Δε σας βλέπω ενεργές!

Αυριο το πρωί θα ερθει ο ντοκ κ θα σας γράψω νέα!! Ελπίζω όλα να είναι καλά κ φυσιολογικά.. Ευχηθείτε!!! Εμένα τα τεκνα μόλις με χαιρετησαν κ πάω να κάνω κανένα μπανάκι!! Μπορεί να μπω πάλι αργότερα!!!

Κοαλάκι μου και γώ πεινάωωω!!!! Σα λύκος!!!! Πριν το μπάνιο, μαλλον θα παω προς την κουζίνα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσάκια χαίρεται χαίρεται!!! Τί κάνετε;;

Απεργία εμείς σημερα κ εκατσα σπίτι. Είμαι λίγο καλυτερα από το μπούκωμα, αλλά ακόμα δε νιώθω τελειως καλά, αυτήν την ωρα εχω κρυάδες.

Τρίτη μέρα που η Μ δεν ενεργείται πάλι. Τουλάχιστον δε δείχνει να υποφερει, αν και εχει απειρα αέρια.. Όλα τα γάλατα τα εφτιαξα σε χαμομηλόνερο. Περιμένω κ τηλ από το γιατρό να μου πεί πότε θα ερθει για το άλλο..

ΚΟΑΛΑΚΙ μου σούπερ τα νέα σας!!! Τωρα που το σκέφτομαι μπορεί η καιμένη να ήταν σαν άγαλμα το πρωί από την κούραση της αυπνοίας. Όπως κ να χει τέλος καλό όλα καλά!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου καροτσάδα κ αγκαλιες κ φιλιά κ χαμόγελα σήμερα;; Ποιος στη χάρη του Κρίς. Σιγά μην κοιμηθεί αυτός, να χασει τον τζέρτζελο;;χαχαχα

ΘΑΛΕΙΑ ξεκινήσατε το κυνηγητό;; Καλό κουράγιο.. Αρκετά κουραστική φαση και αυτό για να προλάβεις τα πεσίματα αν κ όπως λένε, το παιδί άν δεν πεσει, δε θα μάθει!!

Τα άλλα κορίτσια καλά μου ειστε;

αρχισαμε μαη μου....ασε.......κ που να μαθει κανονικα να περπαταει...ε ρε γλέντια! !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου τώρα κατάφερα να μπω πάλι!!!!Είχα μια ανησυχία γιατί την ώρα που πήγε ο άντρας μου να βάλει το μωρό κατω ζόρι όταν σαν να ήθελε να κάνει εμετό.Τον ξαναπήρε αγκαλιά κι έβγαλε μια μεγάλη γουλιά και κοιμήθηκε κατευθείαν.Μαλλον δεν είχε χωνέψει καλα!!!Αμ έτσι όπως το πίνει το γάλα λογικό είναι!!!Αφού το κρατάει το μπουκάλι και με τα δυο του χέρια μην του το πάρω!!!Απαπαπαπα!!!

Μαυ μουυυυ να μας ενημερώσεις για τον γιατρό τι θα σου πει αυριο.Πιστευω αυριο το Μιχαελακι θα τα καταφέρει.Απ'οτι έχω παρατηρήσει μετά τις 3 μέρες λειτουργεί.Θα σου πει και για τον σίδηρο ο γιατρός λογικά!!

Κοαλακι μουυυυυ!!!Τι ευχαριστείς μαρηηηη???

Γι αυτό είμαστε εδω για να στηρίζουμε η μια την αλλά και να νοιαζόμαστε για τα βλασταρακια μας!!!Ήμουνα σίγουρη ότι δεν θα είναι τίποτα!!!

Θαλειτσα μου άρχισαν τα όργανα ε???χαχαχαχαχα!!!Θα πεσει πηλαλα!!!!

Συμπεθερααααααααααα!!!Που σαι μαρηηηηη???

Το κάνατε το εμβόλιο?Χάθηκες σημερα!!!Πως είναι το Δεσποινιωωωω??

Καληνύχτα γλυκιές μανουλες!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσιααααααα!!!!Καλημεραααα οοοοοοοολη μέρα!!!!!Τι κάνετε?

Εμείς καλα είμαστε!!!Μετά από ένα 10ωρο ύπνου φάγαμε και σε καμία ωρίτσα έχουμε καροτσαδααααα!!!!Η μέρα είναι τελειαααα!!!Η θάλασσα ακίνητη!!!!Φιλάκια σε οοοολες!!!

Να ευχηθώ από δω στο ηλιοβασίλεμα να χαίρεται την κορούλα της !!!

Και στο Ριτσακι μας συγχαρητήρια για την μπεμπουλα και καλή συνεχεια μέχρι τέλος!!!

1sh1p2.png

Καλημερα κοριτσακια μου! Τί κάνετε;; Εμείς κοιμηθήκαμε σχετικά ήρεμα, σηκώθηκα το πρωί περιμένοντας τον ντοκ και με πηρε οτι θα ερθει μεσημερι ΄η βράδυ. Οπότε είμαι ακόμα σε αναμμένα καρβουνα..

Θα βγούμε λίγο στην τοπική αγορά να παρω δωρο στην ανιψούλα μου(της ξαδερφης μου), που κλεινει τα δυο κ θα κανει παρτάκι το απογευμα κσι μετά από πολύ σκέψη, αποφασισα να παει και η Βασιλική, που εχει να δεί παιδί άλλο κανα τριπμηνο. Ας ελπίσουμε να μην ειναι κανένα άρρωστο.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, δέκα ωρες ε;;; Αυτός εισαι βρε Κρις!! Ταλαιπώρησες τους γονείς στην αρχή και τώρα τους αποζημιώνεις! Καλή βολτούλα Μποτσάκι μου! Εχει πραγματικά τέλεια μερα!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ βάλατε εμβόλιο με τον καινούριο παιδίατρο; Όλα καλά;

Πολύ καλημερα κορίτσια και θα επανέλθω με τα νεότερα..

Αμα σας λέω οτι είμαι σε αναμμένα καρβουνα... Η ψυχολογία στα πατώματα ρε γμτ! Ας μου πεί οτι δεν είναι κατι..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσια και απο εμας!!!

καλα εισαστε οοολες????

Εμεις μια χαρουλα ειμαστε!χθες δεν μπηκα καθολου μεσα!ειχαμε το εμβολιο της μικρης και ετρεχα και δεν εφτανα λεμεεεε!!!!

ευτυχως δε μου εκανε πυρεττο!

απο κιλακια ειμαστε 6.800 και 63 ποντους!

την βρηκε μια χαρουλααααα!!!!!

μου ειπε σε καμια βδομαδα να της αλλαξω νουμερο πανας!

το νουμερο 4 που ειναι για 7-18 κιλα!

Απο χθες μου εχει βγαλει κατι κοκκινιλες στο προσωπακι της,και ειναι λιγο αγριο το δερματακι της!

κατι σα σπιθουρακια!!!

της εβαλα ενυδατικη κρεμουλα..αντε να δουμε!!!!

εγω τερταλο ειμαι....χθες κοιμηθηκα στις 5 το πρωι...σαν τη μουρλη σιδερωνα και εκανα δουλειες!

λυσοκοπιμααααα!!!!!!

Κοαλακι μου,μια χαρουλα η φμ!!!!!τελικα τα δοντακια της ητανε!!!

Μαυ μου,την ειδε ο γιατρος τη Μιχαελα μας??τι ειπε???

αγορομμανα μου!!!!!καλα εισαι μαρη????

Θαλεια μου καλα ειναι ο Παναγιωτακης μας????

Σοτσαφι μου,καλα εισαι???τι κανει ο παιδαρος σου????πως κοιμηθηκατε???

Συμπεθερααααααααααααα!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηηηηηηηη???????

για καροτσαδα εεεεεε??????????μια χαρουλααα!!!!!!!

το μενου σημερα εχει ντελιβερι!!!!!σουβλακερι!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μαυ μου τωρα ειδα το μηνυμα σου!!!

μια χαρα ειναι η τσαπερδονα μας!!!!

μην στεναχωριεσαι!θα στο πει και ο ντοκορ!!!!

Μια χαρα ειναι το κοριτσι μας!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσοα μου καλησπερα!!! Ολες καλα ειστε???

Εμεις μια χαρα, ο μπαμπας μας πηγε για ψαρεμα, η φμ κοιμαται και εγω κανω δουλιτσες...

ΜΑΥ ΜΟΥ μην ανησυχεις, ολα οκ θα ειναι!!! Ειμαι σιγουρη πως αν ερθει ο ντοκ να δει το μωρο θα πρεπει εκτος των αλλων στη τσαντα του να εχει και μεγενθυντικο φακο. ;)

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? καλη καροτσααασα να εχετε...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ολα καλα??? το δεσποινιω μας??? ολο τετοια εχουν τα μωρα, σπιθουρακια, κοκκινιλες κλπ...

Παω να συνεχισω... Φιλια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια γεια σας!! Δεν εχω νεα ακόμα. Περιμένω να ερθει ο γιατρός. Μεσημερι, βράδυ, δεν ξερω ακόμα πότε.. Ποπό, μου την εχει δωσει μιλάμε..

Τελοσπάντων, ας μην κάνω σαν υστέρω!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, μια χαρά η Δεσποινιώ μας!! Κοπελάρα έγινε και αυτή! Πώς σου φάνηκε ο νέος παιδιατρος; Έμεινες ευχαριστημένη;; Πως άντεξες μαρή κ έκανες δουλειες μες την αγρια νύχτα;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, με έκανες κ γέλασα γιατί μου λεει ο γιατρός στο τηλεφωνο, "να φερω και μεγεθυντικό φακό;" Και του λεω μή με κοροιδευεις "καίγομαι" και μου λεει "καλά τοτε να φερω πυροσβεστήρα..".. Αχ ελπίζω τα γέλια να μη μας βγουν ξινά Παναγία μου..

Βγαίνω πάλι κ θα τα πούμε μετά!! Φιλάκιααααα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσιααααααααααααα γυρισαμε πριν 2 ωρες.Ολα καλα!Τελεια μερα τελεια βολτα!Ειμασταν και μοναχουλια μας σημερα!Τωρα ηρθε ο μπαμπας και την πεσανε παρεα να τελειωσω κι εγω το σιδερο!!!!!!!Ελεος πια μ'αυτο.εκει που το τελειωνα σε 2 ωρες.Τωρα θελω 3 μερες!!!!!αμαααααααααν!!!!!!:confused::confused::confused::confused:

Κοαλακι μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηη παλι δουλειες?Αμα μαρηηηηηηη!!!!!!Τα χερακια σου πως ειναι?Εμενα εχθες σταζαν αιμα και τα πλακωσα με την σουντοκρημ και ειναι καλυτερα!

Μαυ μουυυυυυυυ!!!!!!!Καλε μην ανησυχεις μια χαρα θα ειναι το μπεμπακι μας!Να μας πεις νεακια!!!!!!!Να το στειλεις το Βασιλικουλι σου στο παρτυ να ξεσκασει κι αυτο λιγο.Εσυ πως εισαι με το κρυωμα?

Ναι παλι καλα με τον υπνο ολα κομπλε!

Συμπεθερααααααααααααααα!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηη γυναικαρα η νυφη μου μαρη!!!!!!!!Συμβαδιζει με τον αντρα της!!!!!!αχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Ουτε πυρτο ουτε τιποτα το κοριτσι!Οριστε,να μην στεναχωρει και τη μανουλα της!

Σοτσαφακι μου,Χρηστινακι μου,Θαλειτσα μου αγορομαμυ μου,εσεις τι κανετε και τα μπεμπακοεμβρυακια?Ελπιζω να ειστε οοοοοοοοοολες καλα!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσοα μου καλησπερα!!! Ολες καλα ειστε???

Εμεις μια χαρα, ο μπαμπας μας πηγε για ψαρεμα, η φμ κοιμαται και εγω κανω δουλιτσες...

ΜΑΥ ΜΟΥ μην ανησυχεις, ολα οκ θα ειναι!!! Ειμαι σιγουρη πως αν ερθει ο ντοκ να δει το μωρο θα πρεπει εκτος των αλλων στη τσαντα του να εχει και μεγενθυντικο φακο. ;)

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? καλη καροτσααασα να εχετε...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ ολα καλα??? το δεσποινιω μας??? ολο τετοια εχουν τα μωρα, σπιθουρακια, κοκκινιλες κλπ...

Παω να συνεχισω... Φιλια!!!

Κοαλακι μου!!!!!καλησπερααα!!!!ετοιμασε το τηγανι!!!!!

μεγαλη ψαρια θα φερει ο μπαμπας σου!!!!:D:D:D

η φμ ειναι οκ ετσι????

αντε μωρε μπηκα μεσα διαβασα σημερα...και στεναχωρηθηκα μεχρι να μας πεις οτι ειναι οκ το κοριτσι μας!!!!

το Δεσποινιω μου καλα ειναι!!!κοιμηθηκε τωρα!!!!

ξεκουραζομαι!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...