Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια μου τι κανετε??? ειστε καλα??? τα μωρακια σας???

Εμεις ετσι και ετσι, εδω και 2 νυχτες η φμ δεν ειναι καλα, ολο κλαιει και δεν κοιμαται ΚΑΘΟΛΟΥ :shock:, ανα 5 λεπτα ξυπναει κλαιγωντας :(. Οπως καταλαβαινετε ειναι πολυυυ στεναχωρημενη γιατι δεν ξερω τι συμβαινει...ακομα!!! Τη σκεπαζω και εκει που την αφηνω εκει τη βρισκω κουκουλωμενη, ενω η φμ ΠΟΤΕ δεν σκεπαστηκε και εκανε υπερβολικα ανησυχο υπνο. Το πρωι που ξυπναει πλεον δεν σηκωνεται να χοροπηδαει και να φωναει "μμμμμμμμμμ", καθεται ξαπλωμενη, αγαλματωμενη και περιμενει να την παρω αγκαλια. Θα δω και σημερα πως θα παει και αυριο θα καλεσω τον γιατρο μας.

Τωρα το απογευμα ειδα οτι βγαζει αλλα 2 δοντια, ισως να ευθυνεται αυτο τελικα, θα δειξει...παντως μου κανει εντυπωση οτι ποτε δεν ηταν ετσι οταν εβγαζει δοντια, αυτη η συμπεριφορα της ειναι ιδιαιτερα περιεργη και πρωτογνωρη για εμενα.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμεις ετσι και ετσι, εδω και 2 νυχτες η φμ δεν ειναι καλα, ολο κλαιει και δεν κοιμαται ΚΑΘΟΛΟΥ :shock:, ανα 5 λεπτα ξυπναει κλαιγωντας :(. Οπως καταλαβαινετε ειναι πολυυυ στεναχωρημενη γιατι δεν ξερω τι συμβαινει...ακομα!!! Τη σκεπαζω και εκει που την αφηνω εκει τη βρισκω κουκουλωμενη, ενω η φμ ΠΟΤΕ δεν σκεπαστηκε και εκανε υπερβολικα ανησυχο υπνο. Το πρωι που ξυπναει πλεον δεν σηκωνεται να χοροπηδαει και να φωναει "μμμμμμμμμμ", καθεται ξαπλωμενη, αγαλματωμενη και περιμενει να την παρω αγκαλια. Θα δω και σημερα πως θα παει και αυριο θα καλεσω τον γιατρο μας.

Τωρα το απογευμα ειδα οτι βγαζει αλλα 2 δοντια, ισως να ευθυνεται αυτο τελικα, θα δειξει...παντως μου κανει εντυπωση οτι ποτε δεν ηταν ετσι οταν εβγαζει δοντια, αυτη η συμπεριφορα της ειναι ιδιαιτερα περιεργη και πρωτογνωρη για εμενα.

Κοαλάκι μου, μή στεναχωριέσαι, αν και κατανοώ απόλυτα την ανησυχία σου. Ίσως ειναι τα δόντια όπως λες- και δε σημαινει οτι επειδή με τα άλλα δόντια είχε πιό ήπια αντιδραση θα συμβεί το ίδιο κ με αυτά- ίσως να την περιτρυγυρίζει κ κάτι.. Πάντως σε κατάθλιψη δεν έχει πέσει.. :):):) μήν ανησυχείς!!!!! Αν σε ανησυχεί πολύ, θα φωνάξεις το γιατρό, ναι, να σε ξεαγχώσει...

Μποτσάκι μου, πας για τις βραδινές δουλίτσες; Καλό μπανάκι..

Η Μιχαέλα πρωτη φορά κοιμάται σερί από τις 7 κ πολύ φοβάμαι οτι το βράδυ δέ θα κοιμηθούμε.... Κακό αυτό...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοαλάκι μου, διάβασα κ το θέμα σου στο φόρουμ.. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι που να εχει οδηγήσει σε αυτήν υην κατάσταση, αλλά κάτι μου λεει οτι θα είναι παροδικό.. Μάλλον δεν είναι από εκκολαπτόμενη αρρωστια από αυτά που περιγράφεις, αλλά τα δόντια θα μπορούσαν, αν της δημιουργούν κάποιου είδους δυσφορία. Να σε ρωτησω, όταν ξυπναει σνα 5 λεπτο, πας και τη σηκώνεις, της μιλάς, τη χαιδευεις;; Θέλω να πω, ξερει πως είσαι εκεί ετσι δεν είναι; Μπορεί να είδε κάποιο όνειρο που την τρόμαξε; Λογικά θα το ξεπερασει γρήγορα. Ίσως και σήμερα, ήδη, το βραδυ σας να είναι καλύτερο.. Για να δούμε.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοαλάκι μου, διάβασα κ το θέμα σου στο φόρουμ.. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι που να εχει οδηγήσει σε αυτήν υην κατάσταση, αλλά κάτι μου λεει οτι θα είναι παροδικό.. Μάλλον δεν είναι από εκκολαπτόμενη αρρωστια από αυτά που περιγράφεις, αλλά τα δόντια θα μπορούσαν, αν της δημιουργούν κάποιου είδους δυσφορία. Να σε ρωτησω, όταν ξυπναει σνα 5 λεπτο, πας και τη σηκώνεις, της μιλάς, τη χαιδευεις;; Θέλω να πω, ξερει πως είσαι εκεί ετσι δεν είναι; Μπορεί να είδε κάποιο όνειρο που την τρόμαξε; Λογικά θα το ξεπερασει γρήγορα. Ίσως και σήμερα, ήδη, το βραδυ σας να είναι καλύτερο.. Για να δούμε.

Ναι σηκωνομαι και της χαιδευω την πλατουλα τη βαζω πιπιλα και κλαιει περισσοτερο και με παραπονο. Εχω καταντησει ζομπι αυτες τις 2 νυχτες. :rolleyes:

Εσεις καλα ειστε???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριιιιιιιιτσια μουυυυυυ εφαγα καλαμαρακι καυτερο με τυρι :shock: και ψωμακι, τρελενομαιιιιιιιιι σας λεωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!! Ααα και τωρα θα φαω σοκολατοπιτα!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!1Μαρηηηηηηηηηηηηηηη τι εχει το κοριτσακι μας μωρε?Δεν ξερω βρε κοαλακι μου δεν εχω εμπειρια και γνωσεις απλα με το κουτο μου το μυαλο σκεφτομαι οτι μπορει να εχει τρομαξει με κατι και δεν ξερει πως να το εκφρασει,η οτι μπορει να την ενοχλει κατι που να την τρομαζει?????Τι να πω!Ευχομαι να ειναι καλυτερα αυριο τα πραγματα!Ενα ειναι σιγουρο!!!!!!1το φουρτουνακι οτι και να ειναι θα το ξεπερασει γρηγορα!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια μου ξεχασα να σας πω... Σημερα πηγα στη πολη και ξεσκασα λιγουλακι, ημουν μονη ομως αλλα παρολαυτα το ευχαριστηθηκα, γυρισα αλλος ανθρωπος!!! Πηρα το αυτοκινητακι μου, εκανα ψωνια, ειδα κοσμο και γυρισα πολυυυ καλυτερα. Ειχε και πολυυυ καλο καιρο και πραγματικα καταλαβα οτι το ειχα μεγαλη αναγκη. Υποτιθεται οτι βαριομουνα κιολας απο εχθες ακομα!!!

Παω ομως για υπνο τωρα, θα τα πουμε αυριο!!! Φιλακια και καληνυχτα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!1Μαρηηηηηηηηηηηηηηη τι εχει το κοριτσακι μας μωρε?Δεν ξερω βρε κοαλακι μου δεν εχω εμπειρια και γνωσεις απλα με το κουτο μου το μυαλο σκεφτομαι οτι μπορει να εχει τρομαξει με κατι και δεν ξερει πως να το εκφρασει,η οτι μπορει να την ενοχλει κατι που να την τρομαζει?????Τι να πω!Ευχομαι να ειναι καλυτερα αυριο τα πραγματα!Ενα ειναι σιγουρο!!!!!!1το φουρτουνακι οτι και να ειναι θα το ξεπερασει γρηγορα!!!!!!

Ηρθες μαρηηηηηηηηη??????? αχ δεν ξερω!!!!!! Πρωτη φορα την βλεπω ετσι!!!! Πολυ στεναχωριεμαι!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!Τι κανετε καρακαηδονιτσες μου?Εμεις καλα ειμαστε.Ετοιμαζομαστε να κατεβουμε βολτιτσα!!!!!Εχει πολυ καλο καιρο σημερα και η θαλασσα ειναι ακινητη!Εσεις ειστε καλα οοοοοοοοοολες?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα, τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις ΜΙΑ ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ . Κοιμηθηκαμε και ξυπνησαμε οπως συνηθως και ειμαι πολυυυ χαρουμενη γιαυτο. Καταλαβα τελικα οτι ηταν λογω δοντιων γιατι απο εχθες κιολας εχουν βγει ηδη απο τα ουλα.

Θα τα πουμε αργοτερα, φιλακια πολλα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μα βρε κοριτσια θα τρελαθωωωωωωωω, πηγα να σας γραψω απαντηση και κολλησε το ipad και κατα λαθος ανοιξα νεο θεμα, δεν προλαβα να το δω πριν πατησω καταχωρηση, εβαλα και τιτλο παναθεμα με νομιζωντας θα βγει στην απαντηση στο πανω πλαισιο, αλλα απο κεκτημενη ταχυτητα δεν διαβασα οτι ειναι ανοιγμα νεου θεματος. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!! Γιαυτο αν μας διωξουν ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ εγω θα φταιωωω.

Ελεος δλδ!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοαλακι κ μενα το εκανε αυτο ειναι απο τα δοντια μαλλον κ μπορει να ειναι οι κυνοδοντες που ειναι πολυ δυσκολα δοντια η τα πισω.ελπιζω να ειστε ολες καλα.εμεις μια χαρα εξασκουμε το περπατημα μας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ τελειααααααααααα!!!!!!!!!

Μια χαρα το κοριτσακι μας!!!!!Ειδες μαρη που δεν ηταν τιποτα?????

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη κανονισε να μας διωξουν παλι!!!!!!!1αχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!1

Εγω ξερω τι επαθες!!!!!!!!!!!απο την χαρα σου μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Θαλειτσα τι κανετε?Ξεκιναει σιγα σιγα ο μικρος για αγωνες δρομου?

Εμεις πηγαμε την καροτσαδα μας και γυρισαμε και ξεραθηκαμε!!!!!!Στο δρομο δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε.Μοιραζαμε χαμογελα παντου και πηγαιναμε απο αγκαλια σε αγκαλια!!!!!!1Ευτυχως παει παντου ο σπορος μου και δεν γκρηνιαζει ποτε.Το διασκεδαζει!!!!!!!!!

Τωρα εχει σιδερωμα γιατι γινεται μααααααααααααχη!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

1sh1p2.png

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυυ τελειααααααααααα!!!!!!!!!

Μια χαρα το κοριτσακι μας!!!!!Ειδες μαρη που δεν ηταν τιποτα?????

Μαρηηηηηηηηηηηηηηη κανονισε να μας διωξουν παλι!!!!!!!1αχαχαχααχαχαχχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!1

Εγω ξερω τι επαθες!!!!!!!!!!!απο την χαρα σου μαρηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Θαλειτσα τι κανετε?Ξεκιναει σιγα σιγα ο μικρος για αγωνες δρομου?

Εμεις πηγαμε την καροτσαδα μας και γυρισαμε και ξεραθηκαμε!!!!!!Στο δρομο δεν μπορουσαμε να κοιμηθουμε.Μοιραζαμε χαμογελα παντου και πηγαιναμε απο αγκαλια σε αγκαλια!!!!!!1Ευτυχως παει παντου ο σπορος μου και δεν γκρηνιαζει ποτε.Το διασκεδαζει!!!!!!!!!

Τωρα εχει σιδερωμα γιατι γινεται μααααααααααααχη!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

αγωνες δρομου δεν λες τπτ...ασε μου βγαζει τελικα κ κυνοδοντα...κ εχει λιγο γκρινια...εμενα στην βολτα τον παιρνει ο υπνος μετα το 20 λεπτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...