Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μαρηηηηηηηηηηηη ιπταμενος εγινε ο χρησταρας μας?????? χαχααχχαχααχαχχαχααχχαχαχαχαχααχχαχχαχαχα!!!!!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ καλη αρχη και καλη ξεκουραση!!!!!!! Ασε, βαριεμαι τρομερα αυριο να παω στη πολη!!!!!!

Κοριτσια μου καληνυχτω και εγωωωω, φιλακια σε οοολες σας!!!!!!!!

Ναι ασταααααααααααααααα!!!!!!!!!!!Παλευε με τα θηρια για να γυρισει!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!!!!!

Αντε κοριτσακι μου ονειρα γλυκα και φιλακια στη φμ μας!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κορες! καλα εισαστε?? εμεις καλα, στη δουλεια.. ο μικρος στη γιαγια και στον παππου.. εχθες ψοησαμε στις δουλειες!! κρατησε η μανα μου λιγο παραπανω τον μικρο το μεσημερι και εγω με τον αντρα μου καναμε ολο το σπιτι, αλλα εφερα και γυναικα για το σιδερωμα και τα μισα μπαλκονια γιατι δε γινοταν.. το βραδυ ξερααααθηκα μιλαμε!!!

Μποτσακι μπραβο που περασατε ομορφα!! ειναι τελειες οι εξορμησεις, κι εμεις το βαζουμε στο προγραμμα ισως για την αλλη εβδομαδα!!! να παμε μεχρι Μονεμβασια που τη λατρευουμε!! ειναι απο τα μερη που πηγαινουμε απο οταν τα πρωτοφτιαξαμε με τον αντρα μου!!

Μay μου δε βλεπω μεταμεσονυχτια μηνυματα σου, ευχομαι να ειναι επειδη σε αφηνει η μικρη να κοιμασαι και να μην πηγαινεις κομματια στη δουλεια. δεν ξεσκας αρκετα τωρα?? η μικρη πως τα παει με τον παππου? προσαρμοστηκαν ολοι στο νεο προγραμμα? νομιζω γενικα ολα προσαρμοζονται πιο ευκολα απο οσο νομιζουμε..

οι υπολοιπες κοπελουδες καλα εισαστε???????

to1Np2.png

KCkop2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....!!!

Σήμερα με ξέκανε ο γιος μου κοιμηθηκε στις 23 και ξυπνησε 24.00 έτρωγε μεχρι τις 2.30 ξυπνησε ξανά στις 4.00 έτρωγε μέχρι τις 5.00 και ξύπνσε ξανα στις 8.00 και κοιμηθηκε πριν λιγο!!ουφ τετοιο ξενυχτιιιιι!!!

ααα μποτσακι δεν τον πηρατε μαζι το γιο???έμεις οπου και να πάμε αναγκαστικά μαζί!! Γύρισε το θηρίο εεε εμενα από ανασκελα στο πλαι εκανε σήμερα, αλλα μπρουμιτα δεν το κατάφερε ακομα!! όλο όμως θέλει να πατάει ο μπαγάσας!!

μαυ μου καλή αρχή στην δουλειά!!καλά κουράγια!!

κοαλάκι μου τι κάνετε???

αγγορομμάμυ πως τα πας??? έχεις αναφέρει στο μικρό τον ερχομό του νέου μέλους??

πατουσίτσα....τι κάνεις??πως είναι η κουκλιτσα???

χριστινάκι που είσαι καλέ???

καλημερα σοτσαφι! καλα ειμαστε! κουραγιο μανα με τα ξενυχτια σου!! ναι στον μικρο λεμε συνεχεια για το αδερφακι του, μου φιλαει και την κοιλια και τη χαϊδευει, οχι φυσικα οτι καταλαβαινει πως ειναι ανθρωπος εκει μεσα.. τουλαχιστον προσπαθουμε να συνδυαζει τη λεξη "αδερφακι" με τρυφεροτητα ωστε οταν το δει μπροστα του μηπως αντιδρασει καλα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μουυυυυυυυυυυυ καλημερααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κανετε?Εμεις καλα ειμαστε!Μετα απο τοση κουραση που τραβηξε εχθες ο μικρος για να γυρισει μπρουμυτα τελικα τα καταφερε και μετα το μπανιο φαγαμε και πεσαμε ξεροι.Δεν κουνηθηκε καθολου.Ξυπνησε κατα τις δεκα και τωρα καθομαστε!!!!!!!!Κοριτσια με το που ανοιγει τα ματια το πρωι και μας βλεπει μας ριχνει κατι χαμογελα κι εμεις λιωνουμεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

Αεγοτερα λεω να τον βγαλω και μια βολτιτσα.Εσις τι κανετε?

ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ μουυυυυυυυυυυυ πως πατε?Τι εχει ο Μητσακος μας?

Καλα της ξαδερφης μου η μικρη οταν ειδε το μωρο που κοιμοταν νομιζε οτι ειναι κουκλα και μολις το μωρο κουνηθηκε εβαλε τις φωνες!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!!Εκοψε λασπη η μικρη και φωναζε!Αααααααααααααααααααα εχει και μυτη και στομαααααααα!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααα!!!!!!!!!!!

ΣΟΤΣΑΦΑΚΙ μου υπομονη θα στρωσει το παιδακι σου!Κι εμενα ετσι παταγε στην αρχη και το προσπαθουσε καιρο.Οπου να ναι περιμενε και τ δικα σου!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

μποτσακομανουλα καλημερα!!! ε ρε κατορθωματα ο Χρηστακος! εμενα ειχε γυρισει πιο αργα ο μικρος, νομιζω κοντα στον πεμπτο μηνα.. αλλα ηταν να μην αρχισει! λιγο πριν κλεισει τον εκτο στεκοταν ορθιος αν τον σηκωναμε, ειχαμε κουφαθει! εννοειται οτι κρατιοταν.. μονος του εντελως σηκωθηκε λιγο πριν τον εβδομο! αχου εχω αρχισει και ξεχναω ποτε εκανε τι, και κοιτουσα τις φωτο που εχω στον υπολογιστη απο καθε του κατορθωμα και γραφει ημερομηνια απο κατω!!! χαχαχα! μοναχουλια εισαστε??? ασχετο εχθες κοιτουσα τους υπερηχους μου που βγαινει το μικρο κοντα 2 εβδομαδες μεγαλυτερο και θυμαμαι που το ιδιο φαινοταν και στους δικους σου υπερηχους και μας εκανε εντυπωση. λες να μου βγει ο μπεμπης θηριο σαν το Χρηστακο? απο κιλα θυμαμαι ποσο γεννηθηκατε, απο υψος ομως ποσο ηταν?

to1Np2.png

KCkop2.png

μποτσακομανουλα καλημερα!!! ε ρε κατορθωματα ο Χρηστακος! εμενα ειχε γυρισει πιο αργα ο μικρος, νομιζω κοντα στον πεμπτο μηνα.. αλλα ηταν να μην αρχισει! λιγο πριν κλεισει τον εκτο στεκοταν ορθιος αν τον σηκωναμε, ειχαμε κουφαθει! εννοειται οτι κρατιοταν.. μονος του εντελως σηκωθηκε λιγο πριν τον εβδομο! αχου εχω αρχισει και ξεχναω ποτε εκανε τι, και κοιτουσα τις φωτο που εχω στον υπολογιστη απο καθε του κατορθωμα και γραφει ημερομηνια απο κατω!!! χαχαχα! μοναχουλια εισαστε??? ασχετο εχθες κοιτουσα τους υπερηχους μου που βγαινει το μικρο κοντα 2 εβδομαδες μεγαλυτερο και θυμαμαι που το ιδιο φαινοταν και στους δικους σου υπερηχους και μας εκανε εντυπωση. λες να μου βγει ο μπεμπης θηριο σαν το Χρηστακο? απο κιλα θυμαμαι ποσο γεννηθηκατε, απο υψος ομως ποσο ηταν?

Έλα κοριτσάκι μου!!!!Όπως το είπες.Θηριο!!!!

Ήταν 3500 και 53 πόντους!!!Ναι κι εμένα 2 εβδομάδες περιπου μεγαλύτερος έβγαινε και ο γιατρός μου και ο εμβρυολογος μου είχαν πει ότι θα βγει γεροδεμένος άσχετα που μετά ήρθε το ζάχαρο και με συγκρατούσε ο γιατρός μου.Αποδειχτηκε τελικά ότι οι προβλέψεις τους ήταν σωστές.

Τώρα τον μαθαίνω να κάθεται και λίγο μόνος του και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω!!!!

1sh1p2.png

Έλα κοριτσάκι μου!!!!Όπως το είπες.Θηριο!!!!

Ήταν 3500 και 53 πόντους!!!Ναι κι εμένα 2 εβδομάδες περιπου μεγαλύτερος έβγαινε και ο γιατρός μου και ο εμβρυολογος μου είχαν πει ότι θα βγει γεροδεμένος άσχετα που μετά ήρθε το ζάχαρο και με συγκρατούσε ο γιατρός μου.Αποδειχτηκε τελικά ότι οι προβλέψεις τους ήταν σωστές.

Τώρα τον μαθαίνω να κάθεται και λίγο μόνος του και δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω!!!!

κι εμενα ο Μητσος 53εκ γεννηθηκε! αλλα στα κιλα μας περασατε για 260 γραμμαρια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αμα βαζεις λιγη μουσικουλα δεν καθεται μονος του? ειναι ακομα σε φαση που θελει να βλεπει τη μανουλα του.. μην ξεχνας οτι τα ματακια του τωρα αρχισζουν να βλεπουν καθαρα και λιγο πιο μακρυα και δε χορταινει να κοιταζει τη μαμα του ο Χρηστακος.. νιωθει ασφαλεια! εσυ οπως και να 'χει να του εξηγεις οτι η μανουλα κανει δουλειες κλπ. Εμενα ο Μητσος με αφηνει επιτελους να κανω καποιες δουλειες με ησυχια, παιζει μονος του, εχθες βεβαια που καναμε πολλες δουλειες τις μισες ωρες τον κρατησε η μανα μου. μετα που τον ειχα μαζι μου ερχοταν απο πισω και μου εφερνε τα πανια, το χαρτι κουζινας, και καθοταν και εκανε οτι σκουπιζει το πατωμα!! αααα απο εχθες λεει "να το" οταν βλεπει κατι που θελει!

to1Np2.png

KCkop2.png

κι εμενα ο Μητσος 53εκ γεννηθηκε! αλλα στα κιλα μας περασατε για 260 γραμμαρια:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: αμα βαζεις λιγη μουσικουλα δεν καθεται μονος του? ειναι ακομα σε φαση που θελει να βλεπει τη μανουλα του.. μην ξεχνας οτι τα ματακια του τωρα αρχισζουν να βλεπουν καθαρα και λιγο πιο μακρυα και δε χορταινει να κοιταζει τη μαμα του ο Χρηστακος.. νιωθει ασφαλεια! εσυ οπως και να 'χει να του εξηγεις οτι η μανουλα κανει δουλειες κλπ. Εμενα ο Μητσος με αφηνει επιτελους να κανω καποιες δουλειες με ησυχια, παιζει μονος του, εχθες βεβαια που καναμε πολλες δουλειες τις μισες ωρες τον κρατησε η μανα μου. μετα που τον ειχα μαζι μου ερχοταν απο πισω και μου εφερνε τα πανια, το χαρτι κουζινας, και καθοταν και εκανε οτι σκουπιζει το πατωμα!! αααα απο εχθες λεει "να το" οταν βλεπει κατι που θελει!

Αγάπη μου ο Μητσακος μας μωρέ λέει κουβεντούλες!!!

Εμένα παιδί μου δεν κάθεται πουθενά.Βαριεται.Θελω να τον μάθω να απασχολείται !!!Εν τω μεταξυ τώρα μπαίνουν και τα δυο χέρια στο στομα και τα σάλια ατελειωτα!!!!

1sh1p2.png

Αγάπη μου ο Μητσακος μας μωρέ λέει κουβεντούλες!!!

Εμένα παιδί μου δεν κάθεται πουθενά.Βαριεται.Θελω να τον μάθω να απασχολείται !!!Εν τω μεταξυ τώρα μπαίνουν και τα δυο χέρια στο στομα και τα σάλια ατελειωτα!!!!

τον ενοχλουν τα ουλακια του ε? του βαζεις σαλιαριτσα? τουλαχιστον αν δε δειχνει να εχει πονο ειναι βασικο, να μη βασανιζεται. κατα τ'αλλα μπορει να το κανει εκτος απο τα ουλα, και για πιπιλισμα και γεμιζει ο τοπος σαλια. οσο περνα ο καιρος θα θελει να βαζει τα παντα στο στομα να τα δοκιμαζει, και φυσικα ξεκινησε απο τα χερακια του τωρα που εχει ανακλυψει οτι ειναι δικα του!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

τον ενοχλουν τα ουλακια του ε? του βαζεις σαλιαριτσα? τουλαχιστον αν δε δειχνει να εχει πονο ειναι βασικο, να μη βασανιζεται. κατα τ'αλλα μπορει να το κανει εκτος απο τα ουλα, και για πιπιλισμα και γεμιζει ο τοπος σαλια. οσο περνα ο καιρος θα θελει να βαζει τα παντα στο στομα να τα δοκιμαζει, και φυσικα ξεκινησε απο τα χερακια του τωρα που εχει ανακλυψει οτι ειναι δικα του!!!

Του βαζω ναι.Δεν ποναει αλλα γκρηνιαζει ομως!Ναι εν τω μεταξυ οτι παιχνιδακι του δινω κατευθειαν στομα.Η αποστειρωση μας μαρανε!

1sh1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!!!!

Τι κάνετε??????

Εγώ χάθηκα γιατί εχθες γράψαμε τον μικρό παιδικό. Τον λυπόμουν να μην έχει επαφές με παιδάκια οπότε για λίγους μήνες νομίζω θα είναι ότι πρέπει.

Χθες τον άφησα 1 ώρα και σήμερα 2 και του άρεσε τρομερά.

Αύριο θα τον πάω περισσότερες ώρες και από Δευτέρα κανονικά!!!!!!

Γέλαγε ολόκληρος αφού δεν ήθελε να φύγουμε!

Σόρρυ που δεν απαντάω σε καθεμία προσωπικά αλλά δεν διάβασα τα νεάκια σας. Θα προσπαθήσω να διαβάσω όσα μπορώ!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλησπερααααα κοοορες!!!!!

καλα εισαστε ω,ρε μαναρια??

εμεις μια χαρουλα!!!κοιμηθηκαμε καλα ξυπνησαμε υπεροχα!!!!

η Δεσποινα μου,μια χαρουλα ειναι!κοιμαται τρωει,κανουμε ζουζουνιες,φιλακια αγκαλιτσες και φτου και απ την αρχη!!!

ngn μου,μια χαρουλαααα!!!!!ναι μωρε ξεσκαει και ο παιδακι!!!

αγορομανα μου,καλησπερααα!!!!μαρηηηηηηηηηη!!!!!

παιδαρο θα βγαλεις μαρηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!

συμπεθερααααααααααα!!!!!που σαι μαρη???????????????

καλα ειναι ο γαμπρουλακος μου????

παω να διβασω νεακια!!!

στα πεταχτα κοιταξα!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Κοριτσάκια μου τί κάνετε; Είστε καλά; Σημερα είμαι κακόκεφη, χωρίς λόγο συγκεκριμένο, αλλά είμαι κάπως.. Επισης νιώθω οτι συναχώθηκα γαμότο! Ηδη ξεκίνησα το προληπτικό χαπάκωμα και φυσικά τις μάσκες...

Έχω φαει τετοιο κόλλημα με το χνούδι στο μωρό- παρόλο που εσείς με ανακουφίσατε τις προάλλες- που ξαναπήρα το γιατρό κ θα ερθει να τη δεί αύριο μεθαύριο. Το τέλος του μηνα που έχουμε τα εμβόλια, μου φαίνεται αιώνες μακρυά. Εσείς τί κάνετε; Διάβασα τα νεάκια σας αλλά δεν συγκρατησα πολλά.

NGN καλή αρχή στο γιό σου! Καλή απόφαση πήρες κ τον έστειλες. Θα του κάνει καλό!

Εμεις απεργία πάλι αυριο κ επιστροφή στη δουλειά από Τρίτη πάλι.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε τι κανετε???????

Ngn μουυυυυυυυυυ αντε καλη αρχη στο αστερακι σου!!!!!Κι εγω θα τον στειλω νωρις τον μικρο τους κανει καλο!!!!!Η ζουζουνα σου τι κανει???

Μαυ μουυυυυυυυ γιατι μαναρακι μου εισαι ετσι?Χαπακωσου παρε και καμια βιταμινη να σε δυναμωσει.Για την μικρη δεν ξερω να σου πω αλλα καλυτερα που φωναξες τον γιατρο να σου φυγει το αγχος κοριτσακι μου!!!!

Ετσι ειμαι κι εγω!!!!!Σε καταλαβαινω!!!!!!!!!!

Συμπεθεραααααααααααααα τι κανει μαρη το Δεσποινιω μας?Εμεις καλα ειμαστε!!!!

Παω να μπανιαρισω να ταισω και θα μπω αργοτερα φιλεναδιτσες!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...