Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αμαν μαρηηηηηηηηηηη παλι μαγικα εκανες και γκαβωθηκα???????????

Τι καλαααααααα που περασατε καλαααααααα!!!!!!!! Ξεφυγατε λιγο!!!!!!

Καλα ουτε που καταλαβαινω πως το κανω?

Understand?????Ειναι της μοδας το αγγλικο!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχ!!!!

Εσεις τι κανετε?Πηλαλα βλεπω ριχνετε κι εσεις ε?

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά κοιμηθήκαμε εμεις ειμαστε μακρυα από το 12ωρο ακόμα αλλα 5-6 ωρες τις κάνουμε!!το ξενο γαλα τα κρατάει πιο χορτάτα ενώ με το θηλασμο δεν αντεχουν ολοκληρη νυχτα...τι να γινει το έχω συνηθησει πια!!!

Σοτσαφακι μουυυυυυυυ συνηθισαμε στο ττρεξιμο πια!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!!

τωρα εκανα μπανιο τη Δεσποινα,και σε λιγο ειναι να φαει και νανακιαααα!!!

αντε να κοιμηθει το αγγελουδι μου να ξεκουραστω λιγακι και εγω...!!!

πολυ τρεξιμο σημερα!!!!Ζωη να χει το πουλακι μου!!!!

Κοαλακι μου,καλα εισαι???Πηγατε καμια βολτιτσα???εδω ηλιος με δοντια!!!

μεσα εμεις!!!!

εξωτερικες δουλιτσες εχεις ε??

κουραγιο και υπομονη!!!!!

Σοτσαφι μου,ναι ειναι θεμα συνηθειας!!!!δωσε γαλατακι στο αντρακι σου!!!!

φουλ αντισωματα του δινεις!!!!

μπραβοοοο!!!!

Που σαι μαρηηηηηηηηηηηη???

Ταιζεις?????????Σε χορεψε το Δεσποινιωωωωωωω?????

Κι ο Κρις πολυ γκρηνια αυτες τις μερες και ολο το χερι στο στομα καθως και οτι βρει!!!!!!Απαπαπαπααπαπαπα!!!!!!!

1sh1p2.png

Δεν ηξερα οτι ''πουλαω τοσο πολυ''!!!!!

αχχαχαχαχααχχαχααχχα!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Που σαι μαρηηηηηηηηηηηη???

Ταιζεις?????????Σε χορεψε το Δεσποινιωωωωωωω?????

Κι ο Κρις πολυ γκρηνια αυτες τις μερες και ολο το χερι στο στομα καθως και οτι βρει!!!!!!Απαπαπαπααπαπαπα!!!!!!!

ΕΛΑ ΣΥΜΠΕΘΕΕΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΡΗ!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΑΛΛΑ ΠΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

ΚΑΡΟΥΛΙ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!!!!!!!!

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα φιλεναδεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!Γυρισαμε κατα τις 7.30 αλλα μεχρι να μαζευτουμε λιγο τωρα βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω και να τον κανω μπανακι σε λιγο!Καλη ηταν η βολτιτσα αλλα πρωτη φορα ειδα το Ναυπλιο να μην κυκλοφορει ψυχη!!!!!!1Τελοσπαντων εμεις το καφεδακι μας το ειπιαμε!!!!!

Εκεινος ο αντρας μου ψοφαει για βολτα!!!!!Απαπαπαπαπαπαπαπαπα!!!!!!!

Με το που γυρισαμε εν τω μεταξυ στο σπιτι πεσαμε και οι δυο πανω στο μωρο λες και ειχαμε να το δουμε κανα χρονο!!!!!!!

Εσεις τι κανετε???????Οοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα καλεεεεεεεεεε????????

Πωπωπωπω....νεκρα στο Ναυπλιο ε...?

δεν πειραζει!!!κανατε εντυπωση παλι μαρηηηηηηηηηη!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοριτσια!!!!!!!!!!!!

Ο μικρος γυρισε μπρουμυτα μονος του.Παλευε παλευε τελικα τα καταφερε!!!!!

Αλλα ελιωσε στην κουραση ο μαυρος!!!!!!!

ααχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!1

1sh1p2.png

Κόρεεεεες!!! Χαίρεται κ καλησπέρα σας από μία εργαζόμενη μάνα... Μα πώς γίνεται όταν γυρνας στη δουλειά να είναι σα να μην έλειψες ποτέ..;; Ετσι ένιωσα.. Γύρισα σπιτι το μεσημέρι κ ακόμα τρέχω φυσικά.. Και έχω ξυπνήσει από 6 παρά... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Η μικρή κάνει τσαλίμια με το φαί της, μπορεί στο 3,5 ωρο να κατεβασει δύο 150άρια κ τώρα που είχε να φαει από τις 6, με το ζόρι έφαγε 120.. Βέβαια νομίζω μαστούρωσε με το ζεστό μπάνιο γιατί την ώρα που έπινε την πήρε ο υπνος.. Σας εχει τύχει..;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου και σύ πολύ ξενύχτι βλέπω.. Πραγματικά με τη δουλειά είναι ένα θέμα. Θα βρεθς ρυθμό, αλλά πάλι, αμα δεν κοιμασαι το βράδυ, απλά Δεν αντέχεις την επόμενη. Πότε γυρνάς είπαμε;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, εγώ γιατί νόμιζα οτι θαρθεί κ ο Κρις Ναύπλιο;; Πουλάκι μου, και δεν ήθελες να πας... Ευκαιρία ήταν! Καλά πιυ σε τραβολόγησε ο άντρας σου!! Ωστε άδειο το Ναυπλιο; Εντάξει ήταν κ καθημερινή..

ΣΟΤΣΑΦΙ μου, σε πηλατεύει ο γιόκας σου; Με θηλασμό αποκλειστικό κ πάλι καλά που εχεις το 6ωρο...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, τί κανετε;; Πάλι μεσα εσύ και το Δεσποινιώ; Απαπαπα, είχε κρύο σήμερα.. Ήλιος με δόντια!! Την έκανες μπανάκι τημ κυρία;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, κοιμήθηκε η φμ κ ώρα να ξεκουραστείς.. Δουλίτσες για αυριο ε; Γιατί βαριεσαι;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κοριτσια!!!!!!!!!!!!

Ο μικρος γυρισε μπρουμυτα μονος του.Παλευε παλευε τελικα τα καταφερε!!!!!

Αλλα ελιωσε στην κουραση ο μαυρος!!!!!!!

ααχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχαχχαχαχχαχαχα!!!!!!!!!!!!1

Συγχαρητήριαααααααααααααα!!!!! Ξεκινάν οι "κατακτήσεις" του!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κόρεεεεες!!! Χαίρεται κ καλησπέρα σας από μία εργαζόμενη μάνα... Μα πώς γίνεται όταν γυρνας στη δουλειά να είναι σα να μην έλειψες ποτέ..;; Ετσι ένιωσα.. Γύρισα σπιτι το μεσημέρι κ ακόμα τρέχω φυσικά.. Και έχω ξυπνήσει από 6 παρά... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Η μικρή κάνει τσαλίμια με το φαί της, μπορεί στο 3,5 ωρο να κατεβασει δύο 150άρια κ τώρα που είχε να φαει από τις 6, με το ζόρι έφαγε 120.. Βέβαια νομίζω μαστούρωσε με το ζεστό μπάνιο γιατί την ώρα που έπινε την πήρε ο υπνος.. Σας εχει τύχει..;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ μου και σύ πολύ ξενύχτι βλέπω.. Πραγματικά με τη δουλειά είναι ένα θέμα. Θα βρεθς ρυθμό, αλλά πάλι, αμα δεν κοιμασαι το βράδυ, απλά Δεν αντέχεις την επόμενη. Πότε γυρνάς είπαμε;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, εγώ γιατί νόμιζα οτι θαρθεί κ ο Κρις Ναύπλιο;; Πουλάκι μου, και δεν ήθελες να πας... Ευκαιρία ήταν! Καλά πιυ σε τραβολόγησε ο άντρας σου!! Ωστε άδειο το Ναυπλιο; Εντάξει ήταν κ καθημερινή..

ΣΟΤΣΑΦΙ μου, σε πηλατεύει ο γιόκας σου; Με θηλασμό αποκλειστικό κ πάλι καλά που εχεις το 6ωρο...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, τί κανετε;; Πάλι μεσα εσύ και το Δεσποινιώ; Απαπαπα, είχε κρύο σήμερα.. Ήλιος με δόντια!! Την έκανες μπανάκι τημ κυρία;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, κοιμήθηκε η φμ κ ώρα να ξεκουραστείς.. Δουλίτσες για αυριο ε; Γιατί βαριεσαι;

Μαυ μουυυυυυυυυ καλως ηρθες????????Ειδες τελικα εχει δικιο ο αντρας μου που λεει ειναι σαν το ποδηλατο.Δεν ξεχνιεται και μολις βαλεις το ποδι στο πεταλι εφυγες!!!!!!!

Μηπως περναει κανενα αλμα το κοριτσακι μας?

Μαρηηηηηηηηηηηη οχι που να το σερνω το παιδι κοντα!Εκανε και κρυο.Μιση ωρα ειναι απο δω και παμε συχνα αλλα τοσο ερημο δεν το εχω δει.Μονοι στην καφετερια που πηγαμε υπηρχαν 6 ζευγαρια και κατι τουριστες περιφερονταν στον δρομο.Ολες οι αλλες ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!!!Μαναρι του αντρα μου βολτα δωστου και τι στον κοσμο.Εγω βαριεμαι!!!!

Αυριο παντως αν εχει λιγο πιο ζεστη μερα θα τον βγαλω τον μικρο!

Αυριο θα πας δουλεια?

1sh1p2.png

Μποτσάκι μου κανονικά δουλειά από δω κ μπρος, αν και παρασκευη δευτερα πάλι απεργία θα έχουμε.. Κανονίστε μήπως χρειαζεστε τίποτα..

Να τον πρισεχεις τωρα τον Χρησταρα μή σου τουμπαρει από πουθενά, μην τον αφηνεις λεπτό σε αλλαξιερες κτλ χωρις να εισαι δίπλα..

Κοριτσια θέλω να τα πούμε αλλά νυστάαααααααζωωωωω!!!

Όνειρα γλυκά!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μποτσάκι μου κανονικά δουλειά από δω κ μπρος, αν και παρασκευη δευτερα πάλι απεργία θα έχουμε.. Κανονίστε μήπως χρειαζεστε τίποτα..

Να τον πρισεχεις τωρα τον Χρησταρα μή σου τουμπαρει από πουθενά, μην τον αφηνεις λεπτό σε αλλαξιερες κτλ χωρις να εισαι δίπλα..

Κοριτσια θέλω να τα πούμε αλλά νυστάαααααααζωωωωω!!!

Όνειρα γλυκά!!!!

Ναι απαπαπαπααπαπααπαπα!!!!!!!!Μου ειχε πει η παιδιατρος οτι προσπαθει να γυρισει αλλα σημερα το εβαλε σκοπο μιλαμε!!!!!

Αντε κοριτσακι μου να ξεκουραστεις και θα τα πουμε αυριο!!!!!

Καληνυχτα καλη ξεκουραση και φιλακια στις ζουζουνες σου!!!!!!

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ μαρηηηηηηηηηηηη ιπταμενος εγινε ο χρησταρας μας?????? χαχααχχαχααχαχχαχααχχαχαχαχαχααχχαχχαχαχα!!!!!!!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ καλη αρχη και καλη ξεκουραση!!!!!!! Ασε, βαριεμαι τρομερα αυριο να παω στη

πολη!!!!!!

Κοριτσια μου καληνυχτω και εγωωωω, φιλακια σε οοολες σας!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...