Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα πατουσιτσα!!!! ναι τρομαρα μας, το μοντελινγκ μας μαρανε μεσα στο σπιτι... για τη βαφη για τα νυχια το λενε κυριως για να μην εισπνεουμε το χημικο ή το ασετον μετα κατα το ξεβαμα.. αλλα και αυτο σιγα που θα παθουμε τιποτα με ξεβαμμενα νυχια για λιγο καιρο!!! εγω τα βαφω καθε τοσο, αναλογα τα κεφια... οι αντρες καλα ειναι. ο Μητσακος μου ταλαιπωρειται με καποια δοντακια και ολο γκρινιαζει απο προχθες. Ο εμβρυομπεμπης καλα, απο εχθες κλωτσα πιο συχνα, κλωτσησε και τον πατερα του επιτελους που δεν ειχε τυχει τοσο καιρο! η Δεσποινα??? σε εχει τεντωσει?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!αχ κοριτσια εγω ημουν χυμα στο κυμα οταν ημουν εγκυος.αλλα οταν βγαιναμε εννοειται βαφομουν.τωρα τα μαλλια μου δεν τα εχω βαψει ποτε.εχω πει μολις βγαλω ασπρη τριχα.οποτε εχω γλιτώσει για λιγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα πατουσιτσα!!!! ναι τρομαρα μας, το μοντελινγκ μας μαρανε μεσα στο σπιτι... για τη βαφη για τα νυχια το λενε κυριως για να μην εισπνεουμε το χημικο ή το ασετον μετα κατα το ξεβαμα.. αλλα και αυτο σιγα που θα παθουμε τιποτα με ξεβαμμενα νυχια για λιγο καιρο!!! εγω τα βαφω καθε τοσο, αναλογα τα κεφια... οι αντρες καλα ειναι. ο Μητσακος μου ταλαιπωρειται με καποια δοντακια και ολο γκρινιαζει απο προχθες. Ο εμβρυομπεμπης καλα, απο εχθες κλωτσα πιο συχνα, κλωτσησε και τον πατερα του επιτελους που δεν ειχε τυχει τοσο καιρο! η Δεσποινα??? σε εχει τεντωσει?

χαχαχαχαχαχααχχαχαχα!!!!ναι παναθεμα μας!!!!αυτο μας μαρανε!!!!

αντε μπραβο ο μπεμπακοςςς!!!!φανταζομαι ο μπαμπας σας.....θα τρελαθηκε απο χαραααα!!!!!!!

η Δεσποινα καλα ειναι....κοιμηθηκε τωρα.....!

δεν ξερω και τι να μαγειρεψω....!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημερα!!!αχ κοριτσια εγω ημουν χυμα στο κυμα οταν ημουν εγκυος.αλλα οταν βγαιναμε εννοειται βαφομουν.τωρα τα μαλλια μου δεν τα εχω βαψει ποτε.εχω πει μολις βγαλω ασπρη τριχα.οποτε εχω γλιτώσει για λιγο.

καλησπερα Θαλεια μου!!!!

και εγω χυμασ το κυμα....ασεεεεε!!!!

και τωρα ακομη χειροτερα!!!!

αχχαχαχαχααχαχ!!!!καλα εισαι???ο μικρος????

d.gif

Κοριτσιαααααααα!!!!Τι κάνετε καλεεεεεε???

Σας γράφω από το δρόμο.Δεν προλάβαινα έκανα δουλειες το πρωί,να ετοιμάσω το μωρό να διευκολύνω τη μαμά να φαταστειτε δεν πρόλαβα να λουστω!!!!!Κοτσίδα το μαλλί!!!Καθόλου όρεξη δεν έχω.Καλα στην εγκυμοσυνηο γιατρός δεν με ενόχλησε καθόλου με τέτοια θέματα και για τα κιλά μου είπε τελευταία που πήγα ότι στην αρχή με άφησε λίγο χαλαρή επειδη ήμουν ταλαιπωρημένη αλλά μετά με φοβήθηκε το μάτι του και λογω ζαχαρου φυσικά!!!

Κι εμείς σημερα 12ωρο ύπνο με διάλειμα μιας ώρας στις 7 για μάσα.Αυτο το παιδί δεν σταματάει με τίποτα.210 τη φορα τώρα!!!!

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!

Αγορομαμυ μουυυυ πάνα του έβαλες του άντρα σου που τον κλωτσισε ο γιος??

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Συμπεθεραααααααα!!!!!!!Μαρηηηη τι να πω κι εγώ με το μπουφάν και τη σαγιοναραααααα???/

Τι κάνει μαρη η πρηγκιπεσσα μας???

Καλα εγώ στην εγκυμοσύνη έβαζα ότι έβρισκα αρκεί να μη με σφιγκει!!!

1sh1p2.png

Μαναρακια θα τα πούμε πιο μετά γιατί γράφω από το κινητό και χοροπηδάει με τις λακούβες.Αφηστε που είναι ευκαιρία να πάρω έναν υπνάκο!!!!αχαχαχαχαχα!!!Πολύ μοσχαρα είμαι!!!χαχαχαχαχα!!!!Φιλιαααα!!!

1sh1p2.png

Συμπεθεραααααααα!!!!!!!Μαρηηηη τι να πω κι εγώ με το μπουφάν και τη σαγιοναραααααα???/

Τι κάνει μαρη η πρηγκιπεσσα μας???

Καλα εγώ στην εγκυμοσύνη έβαζα ότι έβρισκα αρκεί να μη με σφιγκει!!!

Συμπεθερααααα!!!!καλα να περασετε μαρηηηηη!!!!

ποιες και για μενα καφεεεεεε!!!!

ωραιο καιρο εχει σημερα!!!!

καλα και η νυφαρα σου 240 γραμμαρια εφαγε και μετα δεν μπορουσε να χονεψει!!!!

μετα χτυπουσε 60 αρια και 30 αρια!!!

ισα ισα....!!!!

210 γραμμαρια τωρα καθε φορα???χχαχααχχαχααχχαχααχ!!!!!

θα μοιασει τον μπαμπα του!!!!!

τρωμε τα παντα!!!!!

d.gif

κορίτσια...εγω ένα κομμωτηριο το χτυπησα!!εμενα η συμβουλος θηλασμου με αφησε να κανω βαφη στα μαλλια!!!

χριστινακι , ετσι είναι τα πιοπολλα που θηλαζουν, αν δεν τρωει αφηνετο στην κουνια μεχρι να κλαψει και όταν γκρινιαξει σηκωνε το και ας μην κοιμαται, εγω ετσι εκανα και τωρα κοιμαται ένα 6ωρο το βραδυ σερι!!

κορίτσια...εγω ένα κομμωτηριο το χτυπησα!!εμενα η συμβουλος θηλασμου με αφησε να κανω βαφη στα μαλλια!!!

χριστινακι , ετσι είναι τα πιοπολλα που θηλαζουν, αν δεν τρωει αφηνετο στην κουνια μεχρι να κλαψει και όταν γκρινιαξει σηκωνε το και ας μην κοιμαται, εγω ετσι εκανα και τωρα κοιμαται ένα 6ωρο το βραδυ σερι!!

Σοταφι μου καλησπεραα!!!καλα εισαι???πως κοιμηθηκατε χθες βραδυ ?εμεις μια χαρουλα!12 ωρο χτυπησαμε!

καλα εκανες και πηγες κομμωτηριο!

το θελουμε οοολες!!!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

καλά κοιμηθήκαμε εμεις ειμαστε μακρυα από το 12ωρο ακόμα αλλα 5-6 ωρες τις κάνουμε!!το ξενο γαλα τα κρατάει πιο χορτάτα ενώ με το θηλασμο δεν αντεχουν ολοκληρη νυχτα...τι να γινει το έχω συνηθησει πια!!!

Κοριτσακια μου γεια σας, τι κανετε??? ολες καλα???

Εμεις καλα, η φμ μολις κοιμαται και εγω περιμενω να δω ελληνικη ταινια. Σημερα ειχε ηλιο αλλα πολυυυ αερα!!! Αυριο εχουμε δουλειες στη πολη παλι και πως βαριεεεμαι. :?

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!!

τωρα εκανα μπανιο τη Δεσποινα,και σε λιγο ειναι να φαει και νανακιαααα!!!

αντε να κοιμηθει το αγγελουδι μου να ξεκουραστω λιγακι και εγω...!!!

πολυ τρεξιμο σημερα!!!!Ζωη να χει το πουλακι μου!!!!

Κοαλακι μου,καλα εισαι???Πηγατε καμια βολτιτσα???εδω ηλιος με δοντια!!!

μεσα εμεις!!!!

εξωτερικες δουλιτσες εχεις ε??

κουραγιο και υπομονη!!!!!

Σοτσαφι μου,ναι ειναι θεμα συνηθειας!!!!δωσε γαλατακι στο αντρακι σου!!!!

φουλ αντισωματα του δινεις!!!!

μπραβοοοο!!!!

d.gif

Καλησπερα φιλεναδεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!Γυρισαμε κατα τις 7.30 αλλα μεχρι να μαζευτουμε λιγο τωρα βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω και να τον κανω μπανακι σε λιγο!Καλη ηταν η βολτιτσα αλλα πρωτη φορα ειδα το Ναυπλιο να μην κυκλοφορει ψυχη!!!!!!1Τελοσπαντων εμεις το καφεδακι μας το ειπιαμε!!!!!

Εκεινος ο αντρας μου ψοφαει για βολτα!!!!!Απαπαπαπαπαπαπαπαπα!!!!!!!

Με το που γυρισαμε εν τω μεταξυ στο σπιτι πεσαμε και οι δυο πανω στο μωρο λες και ειχαμε να το δουμε κανα χρονο!!!!!!!

Εσεις τι κανετε???????Οοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα καλεεεεεεεεεε????????

1sh1p2.png

Καλησπερα φιλεναδεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!Γυρισαμε κατα τις 7.30 αλλα μεχρι να μαζευτουμε λιγο τωρα βρηκα λιγο χρονο να σας γραψω και να τον κανω μπανακι σε λιγο!Καλη ηταν η βολτιτσα αλλα πρωτη φορα ειδα το Ναυπλιο να μην κυκλοφορει ψυχη!!!!!!1Τελοσπαντων εμεις το καφεδακι μας το ειπιαμε!!!!!

Εκεινος ο αντρας μου ψοφαει για βολτα!!!!!Απαπαπαπαπαπαπαπαπα!!!!!!!

Με το που γυρισαμε εν τω μεταξυ στο σπιτι πεσαμε και οι δυο πανω στο μωρο λες και ειχαμε να το δουμε κανα χρονο!!!!!!!

Εσεις τι κανετε???????Οοοοοοοοοοοοοοοοοολες καλα καλεεεεεεεεεε????????

Αμαν μαρηηηηηηηηηηη παλι μαγικα εκανες και γκαβωθηκα???????????

Τι καλαααααααα που περασατε καλαααααααα!!!!!!!! Ξεφυγατε λιγο!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...