Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κατι μ@@@@ια εκανα με το μηνυμα!

Συμπεθερα δεν πειραζει!

''Μου βγηκαν τα ματια μεχρι να διαβασω....''

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγωωωωωωωωω θελω κομμωτηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!

Α κι εγωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!1Και μανικιουρ και πεντικιουρ!!!!!!Γεννησε και η ξαδερφη μου τωρα και δεν μου κανει το παπουτσι απο το νυχι που μεγαλωσε!!!!!!1Οριστε σας ειπα την αληθεια!!!!Γι'αυτο φοραω σαγιοναρα!!!!!!Αυριο θα παω Ναυπλιο με πεδιλο!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχχααχχχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Βαλε σουντοκρεμ εσυ!!!!

δεν εχεις αναγκη!!!!

αχχαχααχχααχχα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Και αλλο μαρηηηηηηηηηη να παρουν μακρος???????? τωρα ειναι μεχρι τη μεση μου τα μαλλια μου!!!!!!!! Απλα θελουν βαψιμο!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου αλόχα και πάλι!! Μόλις εφαγε το μωρό και τώρα ακολουθεί η ώρα του ώμου... Τί κακό και αυτό με τις γουλιές... Η Βασιλική ακόμα ξύπνια, χοροπηδάει στο κρεβάτι, ο άντρας μου αποστειρώνει, μας βλέπω για υπερκόπωση οικογενειακώς...... Και αύριο.... Δουλειά..... Και ενώ ήθελα, ξαφνικά πάλι δε θέλω να πάω κ να αφήσω τα παιδάκια μου.... Τελοσπάντων θα συνηθίσω πιστεύω... Το πρώτο πράγμα που θα κανω μόλις βρω ρυθμό, είναι να πάω κομμωτήριο... Δέ βλέπομαι λέμε..

Πάλι εντομεταξύ έχουμε πρόβλημα με τα κακά.. Προχτες τρεις μερες κ έκανε την τεταρτη, σημερα δύο κ ήταν πέτρα... Επρεπε να της σηκώσω τα ποδαράκια. Ας ελπίσουμε οτι η λήψη σιδήρου φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά... Να δούμε..

Για τα κιλά που λεγατε, εγώ μέχρι τον έβδομο που γέννησα είχα παρει 11 και γεννώντας έχασα τα 6. Τα υπόλοιπα τα χάνω σιγά σιγά, ενώ στη Β τα είχα χασει όλα αμέσως. Αλλά τρώω, δε μπορώ να πω και δε με νοιάζει κιόλας αν δεν τα χάσω να σας πω..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου να πας εκδρομούλα.. Ξερω σε εχει πιασει μούχλα, αλλά είναι ευκαρία να ξεμουχλιάσεις.. Μαρή με τη σαγιοναρα δέν κρυώνεις;;;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου κοιμήθηκε η φμ σου; Τί καλά, βλέπεις τηλεορασούλα. Για τη σουντοκρεμ δεν το ήξερα και γω, παρόλο που πολλα φημολογούνται για τις κρεμες με ψευδάργυρο.

ΘΑΛΕΙΑ με ανακούφισες και σύ με το θέμα της τριχοφυίας... Ε ρε άγχος που τραβάμε εμείς οι μάνες...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ελπίζω το Δεσποινιώ να ξεραθεί, να ξεραθείς και σύ σιγά σιγά..[/quote

Μαυ μουυυυυυυυυυυ απαπααππαπαπαπ!!!!!!Ειναι ενα θεμα οι γουλιες!!!!

Να σου πω εγω μερα παρα μερα του βαζω χαμομηλονερο μαναρι να καθαριζει λιγο το εντερακι του γιατι τρωει κατι ζορισματακια και πιο πολυ μετα το εμβολιο.Αν και πιστευω στη δικη σου παιζει ρολο ο σιδηρος.

Μαναρι ασε με δεν μπορω καθολου,δεν εχω καμια ορεξη καταναγκαστικο εργο θα κανω!Φοραω σαγιοναρα μπας κι ερθει το καλοκαιρι αλλα δεν το βλεπω!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχ!!!!!!!!!!Μαλλον θα γινουν καρκανο τα ποδια!!!!!!!Και βγαινω και για τσιγαρο με την σαγιοναρα και το μπουφαν.Το καλος σε ολο του το μεγαλειο!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Ασε Μαυ και της δικιας μου που και που ειναι σφηχτα τα κακακια της...αλλα κανει καθε μερα! 1 με 2 φορες τη μερα!

η Β. σας χοροπηδαει???ωραια.......μετα θα χοροπηδανε και οι 2!!!!

οσο για τη δουλιτσα σου μαναρι θα συντονιστειτε!!!καθε αρχη και δυσκολη!!!!θα τα καταφερετε....

Παω στη συμπεθερα......μαρηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!ουτε ο ταμτακος δεν ειναι ντυμενος ετσι????

δεν βλεπομαστε........

Εγω την προηγουμενη βδομαδα φορουσα....τη νυχτικια της γιαγιας μου μεχρι τη γαμπα....απο μεσα κολαν και μποτα!!!!!

το μαλλι με ενα κλαμερ....με κοιτουσε και το σκυλι με απορρια....

αν με εβλεπε οσυζηγος θα εκοβε λασπη!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Α κι εγωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!1Και μανικιουρ και πεντικιουρ!!!!!!Γεννησε και η ξαδερφη μου τωρα και δεν μου κανει το παπουτσι απο το νυχι που μεγαλωσε!!!!!!1Οριστε σας ειπα την αληθεια!!!!Γι'αυτο φοραω σαγιοναρα!!!!!!Αυριο θα παω Ναυπλιο με πεδιλο!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχαχαχχαχχαχαχαχχααχχχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Παλι μ@@@@@@α εκανες με το μηνυμα!!!!!!! Χαχααχχαχαχαχαχαχαχχαχχ!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Παλι μ@@@@@@α εκανες με το μηνυμα!!!!!!! Χαχααχχαχαχαχαχαχαχχαχχ!!!!!

Πω πω πω....δεν ειναι να κανετε παρεα μαι μου...σας χαλασα!!!!

d.gif

Πω πω πω....δεν ειναι να κανετε παρεα μαι μου...σας χαλασα!!!!

Κατσε εσυ μαρη να διαβαζεις απο την αμερικη μεχρι την αυστραλια μηνυμα, αμ πως!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχχαχαχαχαχααχαα!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και αλλο μαρηηηηηηηηηη να παρουν μακρος???????? τωρα ειναι μεχρι τη μεση μου τα μαλλια μου!!!!!!!! Απλα θελουν βαψιμο!!!!!!!!!

βαλε της φρεζυντερμ εσυ με χαμομηλι να ξανθυνουνε!!!χααχχαχαχαχαχα!!!!!

d.gif

Κατσε εσυ μαρη να διαβαζεις απο την αμερικη μεχρι την αυστραλια μηνυμα, αμ πως!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχααχχαχαχαχαχααχαα!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερα μαζευτο το μακριναρι!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Γιατί φαρδύναμε έτσι; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φαντάζομαι τη μία με το κολάν, τις μποτες κ το νυχτικό της γιαγιάς κ την άλλη με μπουφάν και σαγιονάρα... Ε ρε ομορφιές...... Χαχαχαχαχα

Εγώ πάλι, φόρμα απο κάτω, πιτζάμα απο πάνω, κάλτσες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΕΕΕΕΕ και αμα είναι για τσιγάρο, τυλίγομαι με οτι βρώ μπροστά μου κ βγαίνω..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ της βάζω χαμομηλόνερο στάνταρ σε ένα γεύμα μες τη μέρα. Άμα εχει μερες να κάνει, μπορεί και σε δυο.. Χαμομήλι σκέτο δεν πίνει καθόλου! Εμάς είναι σχεδόν σίγουρα απο το σίδηρο, απλά είχε βελτιωθεί κ τωρα πάλι τα ίδια..

Τελοσπάντων.... Θα σας αφήσω τσουππρες, να κάνω κατι τελευταία κ να ξαπλώσω, αυριο θα εχω δυσκολη μερα!!

(Μάλλον Παρασκευή κ δευτερα πάλι απεργία θα έχουμε, οπότε ξεκιναω με το μαλακό,)

Όνειρα γλυκά!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Γιατί φαρδύναμε έτσι; Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φαντάζομαι τη μία με το κολάν, τις μποτες κ το νυχτικό της γιαγιάς κ την άλλη με μπουφάν και σαγιονάρα... Ε ρε ομορφιές...... Χαχαχαχαχα

Εγώ πάλι, φόρμα απο κάτω, πιτζάμα απο πάνω, κάλτσες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΕΕΕΕΕ και αμα είναι για τσιγάρο, τυλίγομαι με οτι βρώ μπροστά μου κ βγαίνω..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ της βάζω χαμομηλόνερο στάνταρ σε ένα γεύμα μες τη μέρα. Άμα εχει μερες να κάνει, μπορεί και σε δυο.. Χαμομήλι σκέτο δεν πίνει καθόλου! Εμάς είναι σχεδόν σίγουρα απο το σίδηρο, απλά είχε βελτιωθεί κ τωρα πάλι τα ίδια..

Τελοσπάντων.... Θα σας αφήσω τσουππρες, να κάνω κατι τελευταία κ να ξαπλώσω, αυριο θα εχω δυσκολη μερα!!

(Μάλλον Παρασκευή κ δευτερα πάλι απεργία θα έχουμε, οπότε ξεκιναω με το μαλακό,)

Όνειρα γλυκά!!

Μαυ μου θα τον βρεις τον ρυθμο και θα ξεφυγεις κι εσυ λιγο.Μια δυο μερες θα ειναι το ζορι.Μετα θα γινουν παλι ολα μηχανικα!Σε ζηλευωωωωω!!

Αντε καλη ξεκουραση και καλη αρχη κοριτσακι μου!Κοιτα μην ξεχαστεις και πας με την πυτζαμα!!!!!!!!

1sh1p2.png

Το πε και το κοαλακι!!!!!!!!Παλι μ@@@@ια εκανα!!!!!!!!!!!

Πως το μαζευουνε τωρα τουτο εδω????????

Πανε παλι στο μηνυμα και φατο λιγο απο δεξια και απο αριστερα!!!!!!!!

Καληνυχτα ΜΑΥ ΜΟΥ!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...