Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ειστε καλα???

Εμεις καλα ειμαστε, κοιμαται η φμ και εμεις βλεπουμε τηλεοραση. Κοριτσια πολυυυ κρυυυο!!! Φατε πιειτε και εξω μη βγειτε!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ και η sudocream εχει κατηγορηθει για πρωιμη ηβη!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια ηρθα κι εγω τρωω μια σαλατουλατωρα ο μικρος πηγε με τον μπαμπα για υπνο κι εγω θα κανω δουλειες γιατι ο αντρας μου θελει αυριο να παμε Ναυπλιο για καφε και ειμαι τοσο κουρασμενη και διαθεση μηδεν αλλα θα το σπρωξω λιγο!!!!!!!!!Βρε κοριτσια τι πλακα εχουν τα μωρα που γελανε σπαρταριστα!!!!!!

Κοαλακι μουυυυυυυυ τι κανετε?Μαρηηηηηηηηηηη κι εδω ψοφο κανει.Φανταζομαι εκει.Εν τω μεταξυ εγω κυκλοφορω με σαγιοναρα κι εχω ξυλιασει μιλαμε!!!!!!!

Χρηστινακι κι εμενα σημερα οι υπνοι του ηταν τεταρτα αλλα ευτυχως κοιμαται το βραδυ!!!!!!!

Συμπεθερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Μαρηηηηηηηηηη κοιμηθηκε το Δεσποινιω?

1sh1p2.png

Μαυ εμένα δεν έχει χνούδι... αλλά σε καταλαβαίνω γιατί έχω και εγώ άγχος με το ορμονικό... επειδή έπαιρνε πολύ καιρό τα ultrogestan κατά την εγκυμοσύνη και λένε ότι προκαλούν τριχοφυΐα.

Μποτσάκι σήμερα η μικρή τρώει όλη μέρα :wink:... Και επίσης δεν κοιμάται καθόλου!!!!!!!!!!

Χριστινα και κορη μου εχει αρκετη τριχοφυια...!ειμαστε για χαλαουαααα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ουτροτζεσταν επερνα 4 μηνες και κατι....οποτε.....

Μαυ μου,παιζει και αυτο!!!!

Μην ανησυχεις!!!:cool:

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Χριστινα και κορη μου εχει αρκετη τριχοφυια...!ειμαστε για χαλαουαααα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ουτροτζεσταν επερνα 4 μηνες και κατι....οποτε.....

Μαυ μου,παιζει και αυτο!!!!

Μην ανησυχεις!!!:cool:

Αη μαρηηηηηηηηηηηηη που θα κανεις στη νυφουλα μου χαλαουα.Εμεις τη θελουμε τριχωτη!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε??? ειστε καλα???

Εμεις καλα ειμαστε, κοιμαται η φμ και εμεις βλεπουμε τηλεοραση. Κοριτσια πολυυυ κρυυυο!!! Φατε πιειτε και εξω μη βγειτε!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ και η sudocream εχει κατηγορηθει για πρωιμη ηβη!!!

Που σαι μαρηηηηηηηη????και η Δεσποινα κοιμηθηκε τωρα....ελπιζω να μην ξυπνησει ενδιαμεσα....!;)

απο κρυο αλλο τιποτα....!και πολυ αερααα!!!!

Αυτη την λεπτομερια δεν την ηξερα....!:confused:

d.gif

Διαφημίσεις

Αη μαρηηηηηηηηηηηηη που θα κανεις στη νυφουλα μου χαλαουα.Εμεις τη θελουμε τριχωτη!!!!!!!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

τωρα θα σου απαντουσα....με προλαβες συμπεθερααα!!!!!:tongue:

μαρηηηηηηη ειναι τριχοτη αρκετα!!!!στη μεση στα μπρατσονια στα μπουτακια στο πιπι της!!!!μεχρι και μαλλια στο κουτελο εχει!!!!

τριχααααααα!!!!

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

μαναρι κοιμηθηκε η Δεσποινα!!!!ο κρις κοιμηθηκε????τον κοιμησε ο συμπεθερος????

Ναυπλιο μαναρι ε????τελειααα!!!!

θα ξεσκασετε μαναρι!!!!

εχω ριζωσει καλα εγω στο σπιτι!!!

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

d.gif

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

τωρα θα σου απαντουσα....με προλαβες συμπεθερααα!!!!!:tongue:

μαρηηηηηηη ειναι τριχοτη αρκετα!!!!στη μεση στα μπρατσονια στα μπουτακια στο πιπι της!!!!μεχρι και μαλλια στο κουτελο εχει!!!!

τριχααααααα!!!!

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

μαναρι κοιμηθηκε η Δεσποινα!!!!ο κρις κοιμηθηκε????τον κοιμησε ο συμπεθερος????

Ναυπλιο μαναρι ε????τελειααα!!!!

θα ξεσκασετε μαναρι!!!!

εχω ριζωσει καλα εγω στο σπιτι!!!

ΟΗΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

Ναιμ κοιμηθηκε ξερος.Αφου ολη τη μερα δεν ειχε κοιμηθει καλα μαναρι!!!!!

Τη θελουμε παιδι μου ας εχει και περουκα!!!!!!!!!!!!

Δεν εχω καμια ορεξη συμπεθερουλα να παω πουθενα.Σερνομαι αλλα με εχει πρηξει θελει να βγουμε μια βολτιτσα!

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαρηηηηηηηηη θα ξιλιασετε αυριο στο ναυπλιο, οπου φυσαει ο ανεμος θα ειναι και αυριο ειπε ο κυριος εμυ!!!!!!!!!! :tongue:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ λεπτομερεια εννοεις για τη sudocream που ανεφερα??? αν θελεις να δεις τη δεσποινα να εχει περουκα σε σχημα καλαμποκιου :tongue::tongue::D:D:oops::oops: βαλε sudocream!!!!!! Χαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσάκια μου αλόχα και πάλι!! Μόλις εφαγε το μωρό και τώρα ακολουθεί η ώρα του ώμου... Τί κακό και αυτό με τις γουλιές... Η Βασιλική ακόμα ξύπνια, χοροπηδάει στο κρεβάτι, ο άντρας μου αποστειρώνει, μας βλέπω για υπερκόπωση οικογενειακώς...... Και αύριο.... Δουλειά..... Και ενώ ήθελα, ξαφνικά πάλι δε θέλω να πάω κ να αφήσω τα παιδάκια μου.... Τελοσπάντων θα συνηθίσω πιστεύω... Το πρώτο πράγμα που θα κανω μόλις βρω ρυθμό, είναι να πάω κομμωτήριο... Δέ βλέπομαι λέμε..

Πάλι εντομεταξύ έχουμε πρόβλημα με τα κακά.. Προχτες τρεις μερες κ έκανε την τεταρτη, σημερα δύο κ ήταν πέτρα... Επρεπε να της σηκώσω τα ποδαράκια. Ας ελπίσουμε οτι η λήψη σιδήρου φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά... Να δούμε..

Για τα κιλά που λεγατε, εγώ μέχρι τον έβδομο που γέννησα είχα παρει 11 και γεννώντας έχασα τα 6. Τα υπόλοιπα τα χάνω σιγά σιγά, ενώ στη Β τα είχα χασει όλα αμέσως. Αλλά τρώω, δε μπορώ να πω και δε με νοιάζει κιόλας αν δεν τα χάσω να σας πω..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου να πας εκδρομούλα.. Ξερω σε εχει πιασει μούχλα, αλλά είναι ευκαρία να ξεμουχλιάσεις.. Μαρή με τη σαγιοναρα δέν κρυώνεις;;;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου κοιμήθηκε η φμ σου; Τί καλά, βλέπεις τηλεορασούλα. Για τη σουντοκρεμ δεν το ήξερα και γω, παρόλο που πολλα φημολογούνται για τις κρεμες με ψευδάργυρο.

ΘΑΛΕΙΑ με ανακούφισες και σύ με το θέμα της τριχοφυίας... Ε ρε άγχος που τραβάμε εμείς οι μάνες...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ελπίζω το Δεσποινιώ να ξεραθεί, να ξεραθείς και σύ σιγά σιγά..

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μαρηηηηηηηηη θα ξιλιασετε αυριο στο ναυπλιο, οπου φυσαει ο ανεμος θα ειναι και αυριο ειπε ο κυριος εμυ!!!!!!!!!! :tongue:

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ λεπτομερεια εννοεις για τη sudocream που ανεφερα??? αν θελεις να δεις τη δεσποινα να εχει περουκα σε σχημα καλαμποκιου :tongue::tongue::D:D:oops::oops: βαλε sudocream!!!!!! Χαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη το ξερω μαρη αλλα τι να κανω που δεν τον κανω καλα εκεινον τον αντρα μου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου αλόχα και πάλι!! Μόλις εφαγε το μωρό και τώρα ακολουθεί η ώρα του ώμου... Τί κακό και αυτό με τις γουλιές... Η Βασιλική ακόμα ξύπνια, χοροπηδάει στο κρεβάτι, ο άντρας μου αποστειρώνει, μας βλέπω για υπερκόπωση οικογενειακώς...... Και αύριο.... Δουλειά..... Και ενώ ήθελα, ξαφνικά πάλι δε θέλω να πάω κ να αφήσω τα παιδάκια μου.... Τελοσπάντων θα συνηθίσω πιστεύω... Το πρώτο πράγμα που θα κανω μόλις βρω ρυθμό, είναι να πάω κομμωτήριο... Δέ βλέπομαι λέμε..

Πάλι εντομεταξύ έχουμε πρόβλημα με τα κακά.. Προχτες τρεις μερες κ έκανε την τεταρτη, σημερα δύο κ ήταν πέτρα... Επρεπε να της σηκώσω τα ποδαράκια. Ας ελπίσουμε οτι η λήψη σιδήρου φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά... Να δούμε..

Για τα κιλά που λεγατε, εγώ μέχρι τον έβδομο που γέννησα είχα παρει 11 και γεννώντας έχασα τα 6. Τα υπόλοιπα τα χάνω σιγά σιγά, ενώ στη Β τα είχα χασει όλα αμέσως. Αλλά τρώω, δε μπορώ να πω και δε με νοιάζει κιόλας αν δεν τα χάσω να σας πω..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου να πας εκδρομούλα.. Ξερω σε εχει πιασει μούχλα, αλλά είναι ευκαρία να ξεμουχλιάσεις.. Μαρή με τη σαγιοναρα δέν κρυώνεις;;;;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου κοιμήθηκε η φμ σου; Τί καλά, βλέπεις τηλεορασούλα. Για τη σουντοκρεμ δεν το ήξερα και γω, παρόλο που πολλα φημολογούνται για τις κρεμες με ψευδάργυρο.

ΘΑΛΕΙΑ με ανακούφισες και σύ με το θέμα της τριχοφυίας... Ε ρε άγχος που τραβάμε εμείς οι μάνες...

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ελπίζω το Δεσποινιώ να ξεραθεί, να ξεραθείς και σύ σιγά σιγά..[/quote

Μαυ μουυυυυυυυυυυ απαπααππαπαπαπ!!!!!!Ειναι ενα θεμα οι γουλιες!!!!

Να σου πω εγω μερα παρα μερα του βαζω χαμομηλονερο μαναρι να καθαριζει λιγο το εντερακι του γιατι τρωει κατι ζορισματακια και πιο πολυ μετα το εμβολιο.Αν και πιστευω στη δικη σου παιζει ρολο ο σιδηρος.

Μαναρι ασε με δεν μπορω καθολου,δεν εχω καμια ορεξη καταναγκαστικο εργο θα κανω!Φοραω σαγιοναρα μπας κι ερθει το καλοκαιρι αλλα δεν το βλεπω!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχ!!!!!!!!!!Μαλλον θα γινουν καρκανο τα ποδια!!!!!!!Και βγαινω και για τσιγαρο με την σαγιοναρα και το μπουφαν.Το καλος σε ολο του το μεγαλειο!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!

αχαχχααχχαχαχαχχαχχχχαχ!!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τρελληηηηηηηηη!!!!!!

d.gif

Και εγωωωωωωωωω θελω κομμωτηριοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!

Βαλε σουντοκρεμ εσυ!!!!

δεν εχεις αναγκη!!!!

αχχαχααχχααχχα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...