Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

may μου φυσιολογικο είναι και η ανηψια μου το είχε όταν ηταν μωρό δεν είναι τιποτα!!

μια χαρά ο μποτσακογιος!!!και εμενα γκρινιαζει σημερα και δεν κοιμαται πανω από μιση ωρα!!

πατουσιτσα μου , μια χαρα το θηλασες οσο μπορεσες!!είναι κουραστικο κορίτσια κακα τα ψεματα!!

χριστινακι μην φοβασι είναι λογικο να πεινας!!δεν θα παχυνεις καταναλώνεις παραπανω ενεργεια επειδή θηλαζεις!!και εγω πειναω τρελλα!!τρωω γλυκακι κάθε μερα και ψωμια αλλα δεν παιρνω βαρος, αφου συνεχεια τρεχω!!!

Σοτσαφι μου μια χαρα τα πας με το θηλασμο!!!και συνεχισε!!!θελει υπομονη και επιμονη!!!οσο μπορεις μαναρι δωσε γαλατακι στον μπεμπακο σου!με θηλαστρο να δεις τι κουραστικο ειναι....ασε....!!!!

Χριστινα θα χασεις τα κιλα!μην σκας!σε λιγους μηνες που ερχεται το καλοκαιρι θα ειμαστε οοολες φιτ!!!;)

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου πείτε μου, για πόσο χνούδι μιλάτε;;

Είμαι τόσο ψυχαναγκαστική που αν μου κολλησει κατι δεν ησυχάζω.....

Πατουσιτσα μου εχει και εσένα;;

Μιλαω μαανρι για αρκετο χνουδι!και ψηλα και χαμηλα!και μιλαμε για χνουδι.......της αδερφης μου η πρωτη της κοτη ειχε ψηλα τριχουλες μαυρες!

ω ναι!!!!!

στη δευτερη κορη της χνουδι θυμαμαι!!!!

Η Δεσποινα χνουδι αρκετο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:

d.gif

Μαυ μου ηρεμησε δεν ειναι τιποτα!!!

καλα και εγω ετσι ειμαι με ξερεις...αν κολλησω κατι στο μυαλο δεν φευγει!!!

αλλα μην αγχεσαι μαναρι καθολου!!!!!!

αλλα κοριτσιακια βγαζουν και αλλα οχι!!!!

d.gif

Μακάρι ρε Πατουσίτσα... Εχω φαει κόλλημα και μου χει χαλασει η διάθεση τελείως... Μου πε ο καημένος ο γιατρός να ερθει κ νωριτερα απο το ραντεβού για τα εμβόλια, αλλά μετά με έπεισε λέγοντας μου οτι δεν είναι τίποτα... Ελπίζω να ξεκολλήσω μέχρι τότε, αλλιως με βλέπω με ψυχοφάρμακα... Με ανακούφισες λίγο...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

οοοοοπ!!!καλως τα τα κοριτσια!!!καλα εισαστε????

καλα κανετε κοριτσια και θηλαζετς οσο μπορειτε!!!!δωστε γαλατακι μαμαδιστικο στα καμαρια σας να περνουν αντισωματα!!!!

εγω σταματησα το αρμεγμα στις 17/2!κοντα στους 2,5 μηνες ηπιε γαλα μανουλας,αλλα και συμπληρωμα!

δεν την εφτανε!

ΣΟΤΣΑΦΙ μου,καλα ειναι τωρα το μαναρι σου????

προσοχη θελει πολυ!!!εγω δεν την βγαζω σχεδον καθολου εξω!

φοβαμαι!!!ειμαι και μοναχη μου!!!

απο κιλα εφτασα και εγω στα 65!!!πηρα 25 κιλα στην εγκυμοσυνη εχασα 30!!!

ολη τη μερα τρεχω!!!!εμ λογικο ειναι!!!!

αφου το λεγαμε...οταν γεννησυμε θα γινουμε ολες μοντελα!!!!

οκ πατουσιτσα μου!!!!

25 πηρες????καλα πως τα καταφερες βρε!!!!εγω 15 πηρα κ μου φαινοντουσαν βουνο...αλλα εχασα 18 μετα.αφου τα εχασες μια χαρα κ παραπανω κιολας!!!!η αληθεια ειναι οτι ο θηλασμος βοηθαει πολυ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακάρι ρε Πατουσίτσα... Εχω φαει κόλλημα και μου χει χαλασει η διάθεση τελείως... Μου πε ο καημένος ο γιατρός να ερθει κ νωριτερα απο το ραντεβού για τα εμβόλια, αλλά μετά με έπεισε λέγοντας μου οτι δεν είναι τίποτα... Ελπίζω να ξεκολλήσω μέχρι τότε, αλλιως με βλέπω με ψυχοφάρμακα... Με ανακούφισες λίγο...

Εμ λογικο ειναι απ τη στιγμη που δεν το εχεις

ακουσει ποτε να ανησυχεις!

Μα και εγω απο την αδερφη μου,το ακουσα και το ειδα και στις 2 μου ανηψιες!Πιστευω καθαρα ορμονικο ειναι!

αλλα κοριτσακια εχουν ψεφτοπεριοδο....!που ειναι και ημερων!βρεφη!

Η Δεσποινα θυμαμαι που ηταν ημερων στο πιπι της για κανα 2 μερες εβγαε κατι σαν ασπρο αφρο...!

το ειπα στην παιδιατρο μου,μου λεει ειναι φυσιολογικο!

και μετα τελος!

αλλα χνουδι απο 2 μηνων εχει!

d.gif

Κορίτσια εγώ είμαι να σκάσω.... Με εχει πιασει ταχυκαρδία..

Είναι μια βδομάδα που εχω παρατηρήσει στο πιπί της μικρής χνούδι..

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ Κ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, εσείς με κόρες, μήπως λίγο με ανακουφίσετε...

Είναι χνουδι κανονικό, το οποίο μόλις βάλεις κρεμα, επειδή κολλαει κιόλας φαίνεται περισσότερο..

Πήρα το γιατρό κ μου πε είναι φυσιολογικό......

Κορίτσια η Β δε θυμαμαι να είχε τετοιο πράγμα... Τι φυσιολογικό;;

Θα ερθει τελος της άλλης βδομάδας να τη δει...

ΣΟΤΣΑΦΙ καλωσήρθες!!!!!!!!!!!

καλε πλακα κανεις...κ γιαυτο αγχωνεσαι???εμενα εχει λιγο ξανθο χνουδι πανω απο το πουλακι του αλλα οκ.νομιζω ειναι φυσιολογικο.ετσι κ αλλιως καποια στιγμη θα βγαλει....απο μηνων παντως ειχε κ μενα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ πατουσιτσα μου!!!!

25 πηρες????καλα πως τα καταφερες βρε!!!!εγω 15 πηρα κ μου φαινοντουσαν βουνο...αλλα εχασα 18 μετα.αφου τα εχασες μια χαρα κ παραπανω κιολας!!!!η αληθεια ειναι οτι ο θηλασμος βοηθαει πολυ!!!!

Θαλεια μου ετρωγα μονο σουπες,ψητα και ζημαρικα!

και δωστου κωλοπιλαλα!!!!

εμ λογικο ειναι!!!!!

ειχα πεθανει στην πεινα!!!!!!χααχχααχχαχαχαχαχαχα!!!

αλλα προσπαθω να μην τρωω πολυ τωρα!μην τα ξαναπαρω!!!!

d.gif

καλε πλακα κανεις...κ γιαυτο αγχωνεσαι???εμενα εχει λιγο ξανθο χνουδι πανω απο το πουλακι του αλλα οκ.νομιζω ειναι φυσιολογικο.ετσι κ αλλιως καποια στιγμη θα βγαλει....απο μηνων παντως ειχε κ μενα...

ααααααααααα!!!!ειδες???

βγαζουν και τα αγορακια!!!:tongue::tongue::tongue:

οποτε Μαυ μην ανησυχεις!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Θαλεια μου ετρωγα μονο σουπες,ψητα και ζημαρικα!

και δωστου κωλοπιλαλα!!!!

εμ λογικο ειναι!!!!!

ειχα πεθανει στην πεινα!!!!!!χααχχααχχαχαχαχαχαχα!!!

αλλα προσπαθω να μην τρωω πολυ τωρα!μην τα ξαναπαρω!!!!

Χαχαχα...μια χαρα σε βρισκω!!!!!

Κοιτα αυτο που λετε για το χνουδι,εμενα δεν ειναι σαν της μαη που φαινεται με την κρεμα αλλα θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο.μια που κ τα κοριτσακια εχουν κ ορμονες...εδω καποια εχω κ ψευτοπεριοδο οπως ειπες κ εσυ.ετσι ειχε κ μιας φιλης μου το μωρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χαχαχα...μια χαρα σε βρισκω!!!!!

Κοιτα αυτο που λετε για το χνουδι,εμενα δεν ειναι σαν της μαη που φαινεται με την κρεμα αλλα θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο.μια που κ τα κοριτσακια εχουν κ ορμονες...εδω καποια εχω κ ψευτοπεριοδο οπως ειπες κ εσυ.ετσι ειχε κ μιας φιλης μου το μωρο.

Ισως διαφερει απο κοριτσακι σε αγορακι!

η δικια μου χνουδι αρκετο....!!!

d.gif

Μαυ εμένα δεν έχει χνούδι... αλλά σε καταλαβαίνω γιατί έχω και εγώ άγχος με το ορμονικό... επειδή έπαιρνε πολύ καιρό τα ultrogestan κατά την εγκυμοσύνη και λένε ότι προκαλούν τριχοφυΐα.

Μποτσάκι σήμερα η μικρή τρώει όλη μέρα :wink:... Και επίσης δεν κοιμάται καθόλου!!!!!!!!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...