Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαυ μου μην νομιζεις...και η Δεσποινα τρωει πιο μιζερα απο πριν....!

θελουν να κανουν κορμια θανατηφορα μαρηηηηηη!!!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελαααααααααααααααααα συμπεθερααααααααα!!!!!!!!1καλα ειναι κι ο κρις!!!!

εκανε κακα και ξελαφρωσε και τωρα κοιμαται!!!!!!!!

Και το Δεσποινιω μου μια χαρα κοιμηθηκε ε?

Εχω ενα σωρο μαζεματα μιλαμε.Δεν ξερω απο που να αρχισω.Περιμενω τον αντρα μου να ασχοληθει για να μαζεψω ετουτο το ΑΧΟΥΡΙ!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Ελαααααααααααααααααα συμπεθερααααααααα!!!!!!!!1καλα ειναι κι ο κρις!!!!

εκανε κακα και ξελαφρωσε και τωρα κοιμαται!!!!!!!!

Και το Δεσποινιω μου μια χαρα κοιμηθηκε ε?

Εχω ενα σωρο μαζεματα μιλαμε.Δεν ξερω απο που να αρχισω.Περιμενω τον αντρα μου να ασχοληθει για να μαζεψω ετουτο το ΑΧΟΥΡΙ!!!!!!!!!

Ασε απο μαζεματα συμπεθερα....εδω φτιαχνεις απο κει στσαλιες...

αππαπαπαπααπαπαπααπαπ!!!!

το βραδυ τα φτιαχνω μια και καλη!κοπανιεμαι βραδιατικα...τι να

κανω η μαυρη?????

εχω και ενα σιδερωμα....ασεεεε!!!!!

d.gif

Ασε απο μαζεματα συμπεθερα....εδω φτιαχνεις απο κει στσαλιες...

αππαπαπαπααπαπαπααπαπ!!!!

το βραδυ τα φτιαχνω μια και καλη!κοπανιεμαι βραδιατικα...τι να

κανω η μαυρη?????

εχω και ενα σιδερωμα....ασεεεε!!!!!

απαπααπαπαπααππαπαπαπαπααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!1

Κι εγω το ιδιο μαναρι.Δεν μπορω και να ανοιξω το σπιτι ολη μερα τωρα.Κανει πολυ κρυο!

1sh1p2.png

Κορίτσια καλημέρα!!!! Μή μιλατε για σίδερα κ για δουλειές... Τι σπιτι δε μαζευεται, τέλος!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, η Μιχαέλα μας έχει κάνει ήδη τρεις δόσεις από το πόσιμο. Ο γιατρός ειπε οτι ήταν υποχρεωτικό λόγω προωρότητας, ενώ η Β μου ας πούμε, δεν είχε κάνει καμία. Τα τελειώσαμε τώρα τα πόσιμα. Στις 25 του μήνα περιπου, θα κάνουμε το τελευταίο synagis (για τους πνεύμονες), και συνεχίζουμε τα κανονικά των 5 μηνών.. Μεγειά τη ζυγαριά!! Καλές μετρήσεις!

Εμείς την Κυριακή είμασταν 5350....... Η Δεσποινούλα μια χαρά είναι. Τόσο περιπου ήταν κ η Β σε αυτήν την ηλικία κ εξελίχθηκε σε τσιλιμπιθρόνι στη συνέχεια. Ο Κρις φυσικά σαν άντρας πρεπει να είναι πιό στοιβαρός!! Όλα κιόλα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!! Μή μιλατε για σίδερα κ για δουλειές... Τι σπιτι δε μαζευεται, τέλος!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, η Μιχαέλα μας έχει κάνει ήδη τρεις δόσεις από το πόσιμο. Ο γιατρός ειπε οτι ήταν υποχρεωτικό λόγω προωρότητας, ενώ η Β μου ας πούμε, δεν είχε κάνει καμία. Τα τελειώσαμε τώρα τα πόσιμα. Στις 25 του μήνα περιπου, θα κάνουμε το τελευταίο synagis (για τους πνεύμονες), και συνεχίζουμε τα κανονικά των 5 μηνών.. Μεγειά τη ζυγαριά!! Καλές μετρήσεις!

Εμείς την Κυριακή είμασταν 5350....... Η Δεσποινούλα μια χαρά είναι. Τόσο περιπου ήταν κ η Β σε αυτήν την ηλικία κ εξελίχθηκε σε τσιλιμπιθρόνι στη συνέχεια. Ο Κρις φυσικά σαν άντρας πρεπει να είναι πιό στοιβαρός!! Όλα κιόλα!!!

Ελα Μαυ μου.Οχι δεν μαζευεται ΠΟΤΕ!!!!!!!!Δηλαδη δεν ειναι υποχρεωτικο το ποσιμο?Εμενα εχει κανει ηδη τις δυο δοσεις και την τριτη μου ειπε στον 5ο.

Παντως του αλαξε τα φωτα του μωρου αυτο το εμβολιο.

απαπαπαπαπααπαππαπαπααππα!!!!!!!!!!!

Ε βεβαια τι αντρες ειμαστε πως να το κανουμε!!!!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1sh1p2.png

Ασε μαναρι εγω αλλαξα και παιδιατρο!!!

απαραδεκτη!!!2 φορες ειχα θεματακια με τη μικρη....τη μια φορα που μου ελεγε οτι ηταν στοματιτιδα και τελικα αηταν απο το γαλα...ευτυχως δεν της εδωσα το τζελ που μου ειπε!

και τη δευτερη φορα ειχε βγαλει κατι στο πιπι της σα σπυρακια και δωσε μια κρεμα και φουντωσε η μικρη απο κατω!

εβαλα τη σουντοκριμ και τελος!

και κανα 2 φορες που την πηρα τηλ.με εγραψε κανονικα!

ε,την εγραψα και γω τωρα....!αλλη παιδιατρο βρηκα!

την Παρασκευη θα κανουμε το εμβολιο σπιτι μας!

d.gif

Να τη ρωτησω τωρα την καινουρια παιδιατρο

αν χρειαζεται να παρω και το ποσιμο!

εκρεμ

d.gif

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ θυμάσαι που με ειχες ρωτήσει για την άσπρη γλώσσα κ σου χα πει πως ήταν από το γάλα;;; Θυμαμαι με ειχες ρωτησει για το τζελ κ μετά δεν έμαθα τι έγινε.. Η Βασιλική είχε τόσο ασπρη γλώσσα που νόμιζες πως είχε πιασει μάκα από το γάλα. Εμένα μου ειχε πει τοτε να την καθαρίζω με γαζούλα αλλά παιδιά κακά τα ψέματα, πως θα καθαρίσεις τη γλώσσα του μωρού σε αυτήν την ηλικία;;; Δεν παίζει! Τελικά καθάρισε μόνη της κατά τον 4ο μήνα. Τί σπυράκια έβγαλε το Δεσποινιώ; Εμεις για παμπερ βάζουμε της φρεζυντερμ, αλλά κυρίως το βραδυ, μες τη μερα δεν της πολυβάζω..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, το πόσιμο είναι στην κρίση του γιατρού.. Ειναο για ροτοιό, που ειναι υπευθυνος για γαστρεντερίτιδες κ η παλιά μου παιδίατρος υποστήριζε οτι ήταν περιττό. Ο νεογνολόγος όμως λεει οτι επειδή η Β εχει μεγαλώσει κ συναναστρέφεται με άλλα παιδιά, μπορεί να παθει μια γαστρεντερίτιδα, να την κολλησει το μωρό κ να εχει άλλη βαρύτητα.. Αλλά ευτυχώς, δεν πήραμε πρεφα από παρενέργειες.

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ θυμάσαι που με ειχες ρωτήσει για την άσπρη γλώσσα κ σου χα πει πως ήταν από το γάλα;;; Θυμαμαι με ειχες ρωτησει για το τζελ κ μετά δεν έμαθα τι έγινε.. Η Βασιλική είχε τόσο ασπρη γλώσσα που νόμιζες πως είχε πιασει μάκα από το γάλα. Εμένα μου ειχε πει τοτε να την καθαρίζω με γαζούλα αλλά παιδιά κακά τα ψέματα, πως θα καθαρίσεις τη γλώσσα του μωρού σε αυτήν την ηλικία;;; Δεν παίζει! Τελικά καθάρισε μόνη της κατά τον 4ο μήνα. Τί σπυράκια έβγαλε το Δεσποινιώ; Εμεις για παμπερ βάζουμε της φρεζυντερμ, αλλά κυρίως το βραδυ, μες τη μερα δεν της πολυβάζω..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, το πόσιμο είναι στην κρίση του γιατρού.. Ειναο για ροτοιό, που ειναι υπευθυνος για γαστρεντερίτιδες κ η παλιά μου παιδίατρος υποστήριζε οτι ήταν περιττό. Ο νεογνολόγος όμως λεει οτι επειδή η Β εχει μεγαλώσει κ συναναστρέφεται με άλλα παιδιά, μπορεί να παθει μια γαστρεντερίτιδα, να την κολλησει το μωρό κ να εχει άλλη βαρύτητα.. Αλλά ευτυχώς, δεν πήραμε πρεφα από παρενέργειες.

Μαυ μου,δεν της εβαλα τιποτα στη γλωσσα!τελικα ητανε απο το γαλα!!!

και διαβασα οτι αυτο το τζελ απαγορευεται σε βρεφη!

πανω απο 4 μηνων!!!

το ειχε παρει η αδερφη μου στην δευτερη την κορη της,και οταν της το εβαε εκλαιγε με αναφυλητα!!!

αππααπαπαπα!!!τωρα ειναι ροζ η γλωσσιτσα της!!!μια χαρουλα!!!

απο πανες της βαζω της παμπερς νυχτος και της μπειμπι λινο!

ειμαι ευχαριστημενη ειμαι!

σουντοκριμ της βαζω σε καθε αλλαγμα!

επειδη ειναι βαρια κρεμα μηπως να της βαζω 2-3 τη μερα...?

λεω εγω τωρα....!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγώ παμπερς μόνο της βάζω, babylino μου ειχαν δωσει κατι συσκευασίες στο μαιευτήριο αλλά δε μου πολυαρεσουν.. Εννοουσα την κρέμα συγκάματος της φρεζυντερμ.

Όσο για τη sudocream λένε διάφορα, οτι εχει πολύ ψευδαργυρο κτλ, αν και εγώ τη βασιλική με αυτήν την μεγάλωσα. Πάντως η κρέμα γενικά, νομίζω δεν είναι απαραιτητη σε κάθε άλλαγμα, εκτός κ αν βλέπεις τον ποπό της κόκκινο.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Εγώ παμπερς μόνο της βάζω, babylino μου ειχαν δωσει κατι συσκευασίες στο μαιευτήριο αλλά δε μου πολυαρεσουν.. Εννοουσα την κρέμα συγκάματος της φρεζυντερμ.

Όσο για τη sudocream λένε διάφορα, οτι εχει πολύ ψευδαργυρο κτλ, αν και εγώ τη βασιλική με αυτήν την μεγάλωσα. Πάντως η κρέμα γενικά, νομίζω δεν είναι απαραιτητη σε κάθε άλλαγμα, εκτός κ αν βλέπεις τον ποπό της κόκκινο.

Ναι μαναρι καταλαβα για την κρεμα συγκαματος!ασε ρε την κανω μπανακι,την καθαριζω και σε καποια σημεια στα μπουτακια της,

ειναι ασπρη απ την κρεμα!

καλα ενταξει....οι παμπερς δεν παιζονται!!!πιστευω ειναι οι καλυτερες!

Μαρη τρωω τωρα και με κοιταει η Δεσποινα στο στομα!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Ναι μαναρι καταλαβα για την κρεμα συγκαματος!ασε ρε την κανω μπανακι,την καθαριζω και σε καποια σημεια στα μπουτακια της,

ειναι ασπρη απ την κρεμα!

καλα ενταξει....οι παμπερς δεν παιζονται!!!πιστευω ειναι οι καλυτερες!

Μαρη τρωω τωρα και με κοιταει η Δεσποινα στο στομα!

:tongue::tongue::tongue::tongue:

καλησπερα κοριτσια!!!!

Πατουσιτσα μου τι εγινε???τωρα ειδα το μην σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Koριτσια εγω παντως σε καθε αλλαγη του βαζω λιγη κρεμουλα.Απο την μερα που γεννηθηκε δεν εχει συγκαει.Δεν ξερω αν ειναι απο αυτο η απλα ετυχε!

Εγω τις μπειμπιλινο του βαζω και τις παμπερς της νυχτας αλλα παρατηρω οτι οι παμπερς καπως μυριζουν οταν εχουν πολλα τσισα.Μπορει να ειναι και ιδεα μου βεβαια.Μ

Μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη μην τρως μπροστα στο κοριτσι και ζηλευει!

Εμενα ο μικρος πολυ γκρηνια και το μποκαλι το στραγκιζει.Παμε για 210 τη φορα!Ελεος!Πολυ δεν ειναι ρε κοριτσια?

1sh1p2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!

Πατουσιτσα μου τι εγινε???τωρα ειδα το μην σου.

Ελα Θαλεια μου!!!!καλησπεραααα!καλως την!!!;)

καλα εισαστε? ο Παναγιωτης καλα ειναι???

εμεις μια χαρουλα!η Δεσποινα κοιμαται τωρα....εχουνε ανησυχιες σημερα...και λιγη γκρηνιαααα!

Αστο μαναρι μην το ψαχνεις!οποτε θελεις να μπαινεις να μας λες τα νεακια σου!εισαι καλοδεχουμενη!εννοειτε!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...