Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα Χριστινακι! σε ξενυχτα η ζουζουνα σου? υπομονη λιγο καιρο ακομα και θα στρωσουν τα ζουζουνακια σας!

Ζωη μου ναι πολυ σκληρη εργασια! Και ολο πειναω ρε κοριτσια, δε σταματαω να ειμαι πεινασμενη ΠΟΤΕ! Αυτο δε το ειχα στην 1η εγκυμοσυνη. Ακομα αντιστεκομαι να μη σαβουριαζω βλακειες. Μαραθωνιους θηλασμους εσυ ετσι? εμενα το βυζι οταν αποθηλασα εγινε να το κλαινε οι ρεγγες! αστα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια μου!Να μαι και γω!Τι κανετε?Απ'οτι διαβασα ολες καλα!

Ειμεις ειχαμε ενα υπεροχο βραδυ,διχως γκρινιες,διχως την αγκαλια της μαμας,διχως να κοιμηθουμε μαζι στο ιδιο κρεβατι!Ααααα βρε Ηλιοβασιλεμαααα,με εσωσες εστω και για μια μερα,που ευχομαι να ειναι πολλεεες!Ηδη,κοιμηθηκε πριν λιγο,χωρις να την παρω αγκαλια!Μονη της στο παρκοκρεβατο,απλα πηγαινα συχνα και εδινα το παρον!Να μη νιωθει μονη και πως την παραμελω!Αντε να δουμε ποσο θα κρατησει,διοτι ειχαμε πανω απο 2 βδομαδες με εντονα ξενυχτια!

Ζωη μου,καλη χρονια κοπελα μου!Με υγεια για σενα και την οικογενεια σου!Ομορφα σας μπηκε η νεα χρονια!:tongue:!Λες να σας παει ετσιιιι?Χαχαχαχα!Λεφτα ειναι μαρη!Ετσι δε λενε?Το σ...το σημαινει λεφτα!:tongue::tongue:

Ελλη μου,εμφανισε αλλεργιες ο μικρος?Υπομονη!Μετα τον χρονο οι πιο πολλες εξαλείφονται!

Γεια σου Χριστινακι!Θελει συνεχεια να τρωει η μπουμπου?Εμ,μεγαλωνουν οι αναγκες της!

Αγορομαμμυ,στελνω καμια πετσετα να σκουπιζεις τον ιδρωτααα!Χιχι!Περαν της πλακας,στην κατασταση σου,δεν ησουν για πιο βαρια ποστα!

Κοαλακι μουυυ,πηγε ο κουνιαδος να φερει το δωρακι σας?

Τι θελει η μικρη,μαλλο ανεμελο και μοιραιο?Αχ κοριτσαρα μου!

Ηλιοβασιλεμα μου,περαστικα σου καλη μου!Καλα ψωνια!

Μαυ μου,οπως ειπαν και τα κοριτσια,αφου δεν ειχε γαλα μεσα το μπουκαλι μπορει να γινει χρηση του νερου!Οσο για τα αποστειρωμενα μπουκαλια,μονο εγω δεν τα εβαζα στο ψυγειο?:rolleyes:Τα αποστειρωνα και διχως να τα σκουπισω τα εβαζα στο ντουλαπι με τα πραγματα της!Σωστο ή λαθος,μεχρι στιγμης η μικρη ειναι καλα!:tongue:!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο πολυ χαιρομαι που κοιμηθηκατε καλα!!! μπραβο σας!!! ναι πολυ κουραση η ατιμη, δε βλεπεις ποσο καθομαι αφου εχω απεριοριστο χρονο και εφτιαξα τικερακια!!!! χαχαχαχαχα!!! ολοι οσοι ειμαστε στο προγραμμα δεν εχουμε κανενα απολυτως αντικειμενο...

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα Χριστινακι! σε ξενυχτα η ζουζουνα σου? υπομονη λιγο καιρο ακομα και θα στρωσουν τα ζουζουνακια σας!

Ζωη μου ναι πολυ σκληρη εργασια! Και ολο πειναω ρε κοριτσια, δε σταματαω να ειμαι πεινασμενη ΠΟΤΕ! Αυτο δε το ειχα στην 1η εγκυμοσυνη. Ακομα αντιστεκομαι να μη σαβουριαζω βλακειες. Μαραθωνιους θηλασμους εσυ ετσι? εμενα το βυζι οταν αποθηλασα εγινε να το κλαινε οι ρεγγες! αστα!

Προσοχή με την κούραση, ε; :tongue: Εγώ στο τέλος της εγκυμοσύνης το είχα ρίξει στα μανταρίνια. Μιλάμε για πολλά κιλά μανταρίνια! Τουλάχιστον όμως δεν έτρωγα αηδίες.

Τρώει, τρώει και δε σταματάει! Λες κι εγώ να το μαζεύω από τα πατώματα το βυζί;

Ζωη μου,καλη χρονια κοπελα μου!Με υγεια για σενα και την οικογενεια σου!Ομορφα σας μπηκε η νεα χρονια!:tongue:!Λες να σας παει ετσιιιι?Χαχαχαχα!Λεφτα ειναι μαρη!Ετσι δε λενε?Το σ...το σημαινει λεφτα!:tongue::tongue:

Καλή χρονιά, Μαράκι!! Αν πάντως σημαίνει λεφτά, τότε πρέπει τουλάχιστον να κερδίσω το λαχείο.. Τις προάλλες ξύπνησα το πρωί, είχα ένα δίωρο να την αλλάξω, κι είχε λερώσει φανελάκι, φορμάκι, υπνόσακο, κάλτσες, μέχρι και τα μαλλιά της :|:-|:|:-| Στη μπανιέρα κατευθείαν.. (Ριτσάκι, άκου να προετοιμάζεσαι ψυχολογικά :tongue:)

Μαθαίνει η μικρούλα να κοιμάται μόνη της, ε; Αυτο με τον ύπνο μεγάλο πρόβλημα.. Εμένα προς το παρόν κοιμάται θηλάζοντας, στο μέλλον να δούμε τι θα κάνει..

p8P6p2.png

Ζωη μου εγω δεν ειχα ποτε και κανενα στητο στηθος ομως ειχα αρκετα μεγαλο και σχετικα φυσιολογικο. μετα το θηλασμο εγινε εντελως πλαδαρο σαν ζελε, κρεμασε ελαφρως και επεσα και 1 με 2 νουμερα... δε βαριεσαι!!!! μολις ενηλικιωθουν τα καμαρια μας θα τους ζητησουμε να μας κανουν δωρο μια πλαστικη στηθους!!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ζωη μου εγω δεν ειχα ποτε και κανενα στητο στηθος ομως ειχα αρκετα μεγαλο και σχετικα φυσιολογικο. μετα το θηλασμο εγινε εντελως πλαδαρο σαν ζελε, κρεμασε ελαφρως και επεσα και 1 με 2 νουμερα... δε βαριεσαι!!!! μολις ενηλικιωθουν τα καμαρια μας θα τους ζητησουμε να μας κανουν δωρο μια πλαστικη στηθους!!!!!!

Χαχαχαχα!

Πάντως αν είναι να πέσω νούμερα, δε θα μείνει βυζί για βυζί! Τώρα, πάντως, μία η Πάμελα και μία εγώ, είμαστε, νομίζω! Ααααααχ, χαλάλι τους, μωρέ!

p8P6p2.png

Χαχαχαχα!

Πάντως αν είναι να πέσω νούμερα, δε θα μείνει βυζί για βυζί! Τώρα, πάντως, μία η Πάμελα και μία εγώ, είμαστε, νομίζω! Ααααααχ, χαλάλι τους, μωρέ!

χαχααχαχα ναι ετσι γινεται!! βυζι-αεροστατο!!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμμυ μουυυ,μαρη πες το κολπο να χασω και γω απο βυζι!Χαχαχαχα!Ωρε,ενω τα κιλα μου ειναι κατω απο 50,το στηθος εκει!Αλλα και γω που θηλασα μονο 2 μηνες,εχει γινει πλαδαρο!:tongue::tongue:!Το πιεζα και συνεχεια για να βγαλει γαλα,γιατι καμια φορα η μικρη δεν επιανε και ηθελα οπωσδηποτε να πιει απο μενα,οποτε εγινε χειροτερερα!Δεν πειραζειιιι!

Ζωη μου,η μικρη θελει δε θελει,πρεπει να μαθει να κοιμαται μονη της και οχι στην αγκαλια μου!Εχω 10 Φεβρουριου πιανω δουλεια!Εαν συνηθισει ακομη στην αγκαλια μου,ο αντρας μου θα ταλαιπωρηθει παρα πολυ!Και αντε το πρωι/απογευμα,λες τη βαζει να παιξει παραπανω και να κουραστει για να κοιμηθει,το βραδια που κανω τουλαχιστον 4 το μηνα,τι γινετε?Οποτε ας μαθει,και αργα το εφαρμοζω!

Χαααχαχαχαχα!Μιλαμε για τοσο κοπρανο?Ωρεεεε γλεντια!Παιξε κανα τζοκερ με την ημερομηνια γεννησης της!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Λέω να βγάλω μερικές φωτό για αναμνηστικό :tongue:

αμα πεις στον αντρα σου οτι θα ξεφουσκωσει το βυζι θα τρεχει εκεινος να τα βγαλει φωτο :lol::lol::lol: εκτος αμα σου πει καλυτερα να θηλαζεις τη μπεμπα μεχρι να ενηλικιωθει!!!;););):lol::lol::lol::lol:

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Αγορομαμμυ μουυυ,μαρη πες το κολπο να χασω και γω απο βυζι!Χαχαχαχα!Ωρε,ενω τα κιλα μου ειναι κατω απο 50,το στηθος εκει!Αλλα και γω που θηλασα μονο 2 μηνες,εχει γινει πλαδαρο!:tongue::tongue:!Το πιεζα και συνεχεια για να βγαλει γαλα,γιατι καμια φορα η μικρη δεν επιανε και ηθελα οπωσδηποτε να πιει απο μενα,οποτε εγινε χειροτερερα!Δεν πειραζειιιι!

Ζωη μου,η μικρη θελει δε θελει,πρεπει να μαθει να κοιμαται μονη της και οχι στην αγκαλια μου!Εχω 10 Φεβρουριου πιανω δουλεια!Εαν συνηθισει ακομη στην αγκαλια μου,ο αντρας μου θα ταλαιπωρηθει παρα πολυ!Και αντε το πρωι/απογευμα,λες τη βαζει να παιξει παραπανω και να κουραστει για να κοιμηθει,το βραδια που κανω τουλαχιστον 4 το μηνα,τι γινετε?Οποτε ας μαθει,και αργα το εφαρμοζω!

Χαααχαχαχαχα!Μιλαμε για τοσο κοπρανο?Ωρεεεε γλεντια!Παιξε κανα τζοκερ με την ημερομηνια γεννησης της!

Ωχ, ναι, θα τα παίξει ο άνθρωπος αν θέλει συνέχεια αγκαλιά. Ασχολείται και τώρα με το παιδί; Δηλαδή το αλλάζει άνετα κλπ; Εγώ του δικού μου του ξεκίνησα εκπαίδευση από τώρα πάντως, καλού κακού :rolleyes:

Με τα κακά ζορίζεται το δόλιο. Δεν είναι δυσκοίλιο, αλλά ζορίζεται, οπότε συνήθως κάνει όλα τα κακά της μέρας μαζεμένα. Κι αν σκεφτείς πόσο τρώει.... Άσε... Λαχεία, τζόκερ, λόττο, ό,τι υπάρχει..

αμα πεις στον αντρα σου οτι θα ξεφουσκωσει το βυζι θα τρεχει εκεινος να τα βγαλει φωτο :lol::lol::lol: εκτος αμα σου πει καλυτερα να θηλαζεις τη μπεμπα μεχρι να ενηλικιωθει!!!;););):lol::lol::lol::lol:

Χαχαχαχα! Λες;;;; Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ υπέρ του θηλασμού, οπότε ίσως να μην τον χάλαγε :tongue::tongue:

p8P6p2.png

Καλησπερα τσουπες εγω εδω παλευω εδω κ δυο ημετες αποχαιρετησαμε

το θηλασμο η μικρη δυσκολευοταν πολυ με την.προωρη ενσρξη οδοντοφυιας

κ τις αναγωγες ειμασταν ετοιμοι για νοσοκομειο γιατι δν θηλαζε

κ σρνουταν υο ξενο οποτε παραιτηθηκαμε απο το θηλασμο να ηρεμησει τουλαχιστον

απο τις αναγωγες!το πρωτο μαε δοντακι τσιμπαει

:wink:

Καλε καλη χρονια σε ολες μας.........

Μου λειψστε!

Ριτσακι μου καλη κ τελειομηνη εγγυμοσυνη!!!!!!

Συμπεθερα το γαλα λεει απανω Ν παρασκευαστει διατειρειται για μια ωρα

οποτε το νερο μπορει να διατηρηθει κ αυτο!

Οι υπολοιπες ;;;;

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Καλημερα!!! Για οποια ενδιαφερεται εχουμε ανοιξει νεο θεμα με τιτλο "ΓΑΛΙΑΝΤΡΕΕΕΣ" στην ενοτητα "ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ 2014". Σας περιμενουμε...!!! Ευχαριστουμε!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Η ΑΥΛΑΙΑ ΕΠΕΣΕ ΕΔΩ..........ΟΠΩΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ...........!!!!!!!!!!

ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ....ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΩΘΥΜΗΘΩ........!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...