Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

χαχαχαχα ναι πολυ απαιτητικη εργασια!!! ρε κοριτσια ποια μπροει να μου θυμησει πως περναω το τικερακι???? προσπαθω απο εχθες αλλα τιιιιιποτα η ασχετη!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχα ναι πολυ απαιτητικη εργασια!!! ρε κοριτσια ποια μπροει να μου θυμησει πως περναω το τικερακι???? προσπαθω απο εχθες αλλα τιιιιιποτα η ασχετη!

Πατας επάνω στο τικεράκι το μωβ που ηδη εχεις, προκειμένου να σε βαλει στο αντίστοιχο σαιτ. Μετά το φτιάχνεις! Μετά επιλέγεις την ηλεκτρονική μορφή που πρεπει να ναι, για φόρουμς λεει ποια είναι.

Κάνεις copy σε αυτη τη διευθυνση κ μετά paste στην υπογραφή σου εδώ στο προφίλ σου... Κατάλαβες;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Πατας επάνω στο τικεράκι το μωβ που ηδη εχεις, προκειμένου να σε βαλει στο αντίστοιχο σαιτ. Μετά το φτιάχνεις! Μετά επιλέγεις την ηλεκτρονική μορφή που πρεπει να ναι, για φόρουμς λεει ποια είναι.

Κάνεις copy σε αυτη τη διευθυνση κ μετά paste στην υπογραφή σου εδώ στο προφίλ σου... Κατάλαβες;

μωρε καταλαβα και νομιζω αυτο κανω απο εχθες αλλα μαλλον κατι κανω λαθος...:rolleyes: θα το προσπαθησω σε λιγο παλι γιατι τωρα κολλαει το συστημα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ σκληρη η νεα δουλεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; φτου φτου μην στην ματιασουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάλε τικερακι και για τον Μήτσο.................όταν βρεις χρόνο!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαυ μου καλημερα!!!!!!!!!!!! Τα αποστειρωμένα μπουκάλια τα διατηρούμε στο ψυγειο ή μεσα στον αποστειρωτη διχως να τον ανοιξουμε καθολου....Αν τα βγάλουμε και δεν τα χρησιμοποιησουμε, θεωρητικα πρέπει να τα ξανααποστειρωσουμε....Επισης το βρασμένο νερό διατηρειται σε θερμο...Αν βγαλεις ποσοτητα εξω απο θερμο σε μπουκαλι και δεν την χρησιμοποιησεις, καλυτερα μην το ξαναριχνεις στο υπολοιπο αποστειρωμενο νερο!

Μικρολεπτομέρειες ολα αυτα....αλλά καλυτερα αφου προσέχεις την αποστείρωση, να τα κάνεις με τον σωστό τρόπο...

Μίλησε η επιστημη μεσα μου!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ετσι εκανα με τα μικροβιολογικα θεματα στην δουλεια μου......

Διαφημίσεις

Μπονζούρ, κορίτσια! Εμφανίστηκε μία από τις χαμένες :rolleyes:

Καλή χρονιά σας είπα; Νομίζω πως όχι.. Καλή χρονιά λοιπόν σε όλες, με τα παιδάκια μας να είναι γερά κι ευτυχισμένα και καινούρια μωράκια στην παρέα!

Ριτσάκι!!!!! Συγχαρητήρια, κοπέλα μου! Άντε, μια εύκολη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι! Να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι, ναι;;

Εμείς εδώ καλά! Περάσαμε όμορφα τις γιορτές - με πολλές πάνες, νανουρίσματα κλπ, αλλά πραγματικά το ευχαριστήθηκα! Τη στιγμή που μπήκε το 2014 πάντως εγώ άλλαζα πάνα, αλλά σκασίλα μου! :tongue:

Τώρα που τελείωσε η άδεια του συζύγου ελπίζω τα πρωινά να μπαίνω λίγο να τα λέμε, όσο με αφήνει η μικρή. Μου λείψατε, κούκλες!

p8P6p2.png

Ζωη καλημερα και καλη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Οποτε μπορείς, να μπαίνεις!!!!!!!!! Χαιρόμαστε, φυσικά, να σε ακούμε!!!!

Ζωη καλημερα και καλη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Οποτε μπορείς, να μπαίνεις!!!!!!!!! Χαιρόμαστε, φυσικά, να σε ακούμε!!!!

Ευχαριστώ, Ηλιοβασίλεμά μου, επίσης!!

Να σου πω.. Με τα χέρια τι θα γίνει, κυρία μου; Θα σε μαλώσω! Δεν πήγες ακόμη σε γιατρό, απ'ό,τι διάβασα!

p8P6p2.png

Καλημερααααααααααααααααα κοριτσια μου!!!!!! Τι κανετε?????

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 9 και τωρα τραβαμε τα μαλλια μας :mrgreen::mrgreen: που εχουμε πιασμενα κωτσο :tongue::tongue: γιατι μας ενοχλου οοοταν το θυμομαστε!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλη δουλειαααα, μη κουραζεσαι μαρηηηη :tongue::tongue:!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανετε???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ εσεις πως ειστε???

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ καλη χρονια, να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ κοιμασαι μαρηηηηη??? ξυυυυυυυυπνα!!!!! η πηγες στο ικα πρωι-πρωι???????????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ζωη....το διαβασες...ε;;; Δεν πηγα....γιατι εμπλεξα με αλλους γιατρους, με ετοιμασιες γιορτων κλπ κλπ....

Κοαλακι καλα ειμαστε....δηλαδη εγω απο χθες το πρωι ειμαι ψιλοκρυωμενη, με καταροη, κρυαδες αλλα με παναντολ ειμαι ορθια στις υποχρεωσεις μου....

Σας αφηνω για λιγακι...παω σουπερ μαρκετ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοαλάκι! Καλή χρονιά, με ό,τι καλύτερο! Περάσατε όμορφα τα Χριστούγεννα διάβασα, μπράβο! Καμιά εξέλιξη από τον εισαγγελέα για το περιστατικό;

Ηλιοβασίλεμα, πάνε βρε κοπέλα μου, μην κάνεις χειρότερη ζημιά.. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερο..

p8P6p2.png

Ζωιτσα καλημερα!! χρονια πολλα να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!! πολυ ομορφα σε βρηκε το 2014!!!! :) :)

Ηλιοβασιλεμα καλε δεν ειχα καταλαβει οτι ακομα δεν εχεις παει στο γιατρο! οσο για το Μητσο ναι πρεπει να του κανω τικερακι να μη ξεχνιομαστε!

Συμπεθερααααααα! τραβαει τα κοτσιδια η νυφη?? θελει ανεμελο μαλλι το κοριτσι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημέρα,

Μπήκα μόνο για να δω τα νέα της Ρίτσας!!!

Συγχαρητήρια..πολυ χαρηκα... σου εύχομαι μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!!

Εμένα η μικρή πάλι δεν κοιμόταν το βράδυ... Κάποια στιγμή κατά τις 6 το πρωί απελπίστηκα... είχε φάει το αγλέορα... είχε κάνει κακά και συνέχισε να κλαιει...

τελικα ξανακανε κακα και κοιμηθηκε κατα τις 6.30.... και 7.30 ξυπνησε παλι για φαγητό... και μετα παλι 8.30 και μετα παλι 10... και ξανα τώρα!!!!

kPAZp2.png

Καλημέρα, αγορομάμυ! Καλή χρονιά και σε σένα, που τέλεια θα είναι, με ένα μωράκι να καταφθάνει!! :D Όλα καλά με το σποράκι διάβασα και πολύ χάρηκα! Άντε, με το καλό!

Πολλή δουλειά πέφτει εκεί, ε; :tongue:

p8P6p2.png

Καλημέρα, Χριστίνα! Κι εμένα κάπως έτσι είναι κάποιες μέρες. Χθες ας πούμε έτρωγε από τις 5 το απόγευμα ως τις 12 παρά τη νύχτα με μικρά διαλείμματα (του στυλ δεκάλεπτα). Αφού νομίζω πως θα μου πέσει το βυζί στο πάτωμα πια :tongue: Ααχ, μάνα, κουράγιο!

p8P6p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...