Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ngn μου σε ευχαριστω μαναρακι μου....απλως τωρα που πηγα τουαλετα ειδα ροζ,και ανυσηχω.....:(:(.

Ρίτσα μου καλό είναι να πάρεις τον γιατρό σου τηλ. Το πιο πιθανό είναι να σου πει να κάτσεις ξάπλα και να πάρεις utrogestan. Μην ανησυχείς και εγώ το είχα πάθει στον γιο μου.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΡΙΤΣΑΑΑΑ προφανως σε εξετασε κολπικα ε?????? αν ναι μπορει να σχετιζεται το ροζ με αυτο αλλα παρε τηλ.

Ναι με εξετασε κολπικα....κοριτσια παω να ξεκουραστω.

Θα τα πουμε αυριο κοριτσια μου...σας ευχαριστω για ολα...και σας αγαπαω τσουπρες μουυυυυ!!

Καληνυχτα τα λεμε αυριο....φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Θα τα πουμε αυριο κοριτσια μου...σας ευχαριστω για ολα...και σας αγαπαω τσουπρες μουυυυυ!!

Καληνύχτα κοριτσάκι μου!!!!!!!!!

Κορίτσια θα σας καληνυχτίσω. Πάω να ξαπλώσω!!!!!!!

Φιλιά σε όλες!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα και μωρουδιακα!!!!!!!!!!

Μην κουραζεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ και μην δισταζεις να παιρνεις τηλ τον γιατρο σου για οτιδηποτε σου συμβαινει, το καλο σου θελει...;) τοσο ο γιατρος οσο και εμεις...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ρίτσα μου καλό είναι να πάρεις τον γιατρό σου τηλ. Το πιο πιθανό είναι να σου πει να κάτσεις ξάπλα και να πάρεις utrogestan. Μην ανησυχείς και εγώ το είχα πάθει στον γιο μου.

Τον πηρα τον γιατρο και μου ειπε να μην κανω τιποτα θελει ξεκουραση...στον καναπε μου ...μου ειπε ετσι ειναι η κυησεις μου ειπε...Καληνυχτα τα λεμε αυριο....φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μάλλον γι αυτό Ριτσα μου έριδες υγρά!Όμως ενημέρωσε τον!Γι αυτό τους πληρώνουμε!

Κούκλες μου καλό βράδυ και απο μένα!Η Παναγία να ειναι μαζί μας κσι αυτό το βράδυ!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μάλλον γι αυτό Ριτσα μου έριδες υγρά!Όμως ενημέρωσε τον!Γι αυτό τους πληρώνουμε!

Κούκλες μου καλό βράδυ και απο μένα!Η Παναγία να ειναι μαζί μας κσι αυτό το βράδυ!

Καληνυχτα μαρακι μου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ριτσακι μου μπράβο! Πωπω και εγώ σκέφτομαι όταν άκουσα καρδούλα έκλαιγα! Αχ ψυχή μου! Άντε να περνετε σειρά μια μία.. Ηλιοβασίλεμα σειρά σου τώρα..

Εμάς η αλλεργία μας έκανε κολικούς. Μας έχουν μείνει πολλά αέρια. Και εκεί που καθαρίσαμε από βλεννες και πήραν τα κακά το σωστό χρώμα (μουστάρδα λόγο θηλασμου) έφαγα ψάρι και μας πείραξε και αυτό. Τώρα έχουνε πράσινα κακακια ή πρασξνομουσταρδι με βλεννες. Ο μιλψντας με το γιατρό (βρήκα παιδίατρο ενημερωμένο που δουλεύει με τις καμπύλες του αποκλειστικού θηλασμου) συνεχίζω την αποχή κανονικά και στον έκτο που θα κάνουμε την εισαγωγή των στερεών θα δούμε στο αίμα για το πιες αλλεργίες υπάρχουν. Αρχίζουμε κανονικά τα εμβόλια και μετά τις εξετάσεις στο εξάμηνο βλέπουμε και κάνουμε..Εμείς όταν θα έχουμε καθαρίσει τελείως θα είμαστε 2 προς 3 μηνών..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κορτισια καλημερα!! σας γραφω απο τη σκληρη μου εργασια, γκουχου γκουχου...

Ριτσακι μου προχθες που με εξετασε και εμενα κολπικα μετα απο λιγες ωρες ειχα λιγο ροζ για μια φορα κ μετα τιποτα! ειναι πολυ φυσιολογικο γιατι αυτη τη στιγμη ολη η περιοχη εκει ειναι πολυ ευαισθητη και εχει αυξηθει η ποσοτητα του αιματος εκει για να καλυφθουν οι αναγκες της μητρας προκειμενου να μεγαλωσει, οποτε οταν μας εξεταζουν κολπικα ειναι πιθανο να τραυματιζονται αγγειακια γυρω απο τη μητρα κ δεν εχει να κανει με το εμβρυο. Σε καθε περιπτωση οπως ειπαν τα κοριτσια ενημερωνεις το γιατρο για σιγουρια!!!! Ολα θα πανε καλα!! αφου ακουσατε καρδουλα ειναι δυσκολο να παει κατι στραβα απο δω κ περα! ακομα και αιμα να δεις να εισαι ψυχραιμη, εγω ειχα 2 φορες στην 1η εγκυμοσυνη κ μαλιστα αρκετο κ δεν ηταν απολυτως τιποτα!! θα μιλας με το γιατρο σου σε καθε αλλαγη που παρατηρεις!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κορτισια καλημερα!! σας γραφω απο τη σκληρη μου εργασια, γκουχου γκουχου...

Ριτσακι μου προχθες που με εξετασε και εμενα κολπικα μετα απο λιγες ωρες ειχα λιγο ροζ για μια φορα κ μετα τιποτα! ειναι πολυ φυσιολογικο γιατι αυτη τη στιγμη ολη η περιοχη εκει ειναι πολυ ευαισθητη και εχει αυξηθει η ποσοτητα του αιματος εκει για να καλυφθουν οι αναγκες της μητρας προκειμενου να μεγαλωσει, οποτε οταν μας εξεταζουν κολπικα ειναι πιθανο να τραυματιζονται αγγειακια γυρω απο τη μητρα κ δεν εχει να κανει με το εμβρυο. Σε καθε περιπτωση οπως ειπαν τα κοριτσια ενημερωνεις το γιατρο για σιγουρια!!!! Ολα θα πανε καλα!! αφου ακουσατε καρδουλα ειναι δυσκολο να παει κατι στραβα απο δω κ περα! ακομα και αιμα να δεις να εισαι ψυχραιμη, εγω ειχα 2 φορες στην 1η εγκυμοσυνη κ μαλιστα αρκετο κ δεν ηταν απολυτως τιποτα!! θα μιλας με το γιατρο σου σε καθε αλλαγη που παρατηρεις!

Πολύ καλά τα λεει η Αγορομάμμυ μας!!!!!

Να σου πω βρε Αγορομάμμυ μήπως το ξερεις, ζεστανα τωρα το νερό στο θερμαντηρα απο ψυγειο αλλα τελικα μάλλον δεν πειναει.... Μπορω να το αφησω εξω κ σε λιγο να ηαναζεστανω;; Δεν εχω βαλει γαλα μεσα φυσικά!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Πολύ καλά τα λεει η Αγορομάμμυ μας!!!!!

Να σου πω βρε Αγορομάμμυ μήπως το ξερεις, ζεστανα τωρα το νερό στο θερμαντηρα απο ψυγειο αλλα τελικα μάλλον δεν πειναει.... Μπορω να το αφησω εξω κ σε λιγο να ηαναζεστανω;; Δεν εχω βαλει γαλα μεσα φυσικά!

καλημερα May μου! τι κανετε?? οι ζουζουνες? δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω δεν υπαρχει θεμα αφου ειναι σκετο νερακι!! δεν εχει εννοω καποιο συστατικο που να χαλαει!

to1Np2.png

KCkop2.png

καλημερα May μου! τι κανετε?? οι ζουζουνες? δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω δεν υπαρχει θεμα αφου ειναι σκετο νερακι!! δεν εχει εννοω καποιο συστατικο που να χαλαει!

Αυτο σκεφτηκα και γω.. Τελικα το εφτιαξα κ της το δωσα, αλλά ίσως το ξαναπαθω οπότε ας ξερω τί γίνεται!

Αντε σε αφήνω να συγκεντρωθείς στην απαιτητική εργασία σου!:-P:-P:-P

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...