Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καληνυχτα Αγορομαμυ!!! Καλη ξεκούραση!!!

Ριτσα εχεις τις ευχες απο ολα τα κοριτσια, την Μαρια, την Χρυντιμ, την Ζωη, την Ιωαννα... Μιλησαμε στο φβ ...μολις μπορεσουν θα σου ευχηθουν και οι ιδιες...

Τις ευχαριστω πολυ....να τους δωσεις πολλα φιλακια!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω Ριτσαααα,φαντάζομαι πως θα ένιωσε εκείνη τη στιγμη ο άνθρωπος!Χιχι!Αληθεια,την ερώτηση που σου έκανε το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ θα στην εκανα και γω!Δεν ενιωσες κάτι διαφορετικό?Καλά ειναι η μικρή!Ζωηρή πολυ!Με το να τρέχω όλη μέρα απο πίσω της εφτασα τα 48 κιλά!Απο πίσω ερχεστεεεεε κύρια μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειδες μαρηηηηηηηηηηηηηη το σποριιιιιιιιιιιιιιι???????????!! Αχ τι χαραααααααααααα μας εδωσες!!!!!!!!!!! Αντε πιαστειτε χερι-χερι με τη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ και ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

Koalaki μουυυυ νομιζω οτι βλεπω ονειρο...και θα ξυπνησω!!

Εσυ τι μου κανεις μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Πωπω Ριτσαααα,φαντάζομαι πως θα ένιωσε εκείνη τη στιγμη ο άνθρωπος!Χιχι!Αληθεια,την ερώτηση που σου έκανε το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ θα στην εκανα και γω!Δεν ενιωσες κάτι διαφορετικό?Καλά ειναι η μικρή!Ζωηρή πολυ!Με το να τρέχω όλη μέρα απο πίσω της εφτασα τα 48 κιλά!Απο πίσω ερχεστεεεεε κύρια μου!

Μαρακι μου ενισα πολυ ωραια.

Μαρακι θελω να σε ρωτησω κατι...πηγα τουαλετα να ουρισω τωρα,και σκουπιστηκα και εχω ελαφρη ροζ....ειναι κακο η' οχι ;;βρε κοριτσια;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ηλιοβασιλεμα μου ....κοριτσια μου ηρθα.....

Κοριτσια ειδα την κουκιδιτσα και τρελαθεικα....ακουσα την καρδουλα του και δεν το πιστευα....ο αντρουλης μου εβαλε τα κλαματα.

Ειμαι 6 βδομαδων και στις 23/01 θα με δει ο γιατρος που θα ειμαι 2 μηνων.....

ΡΙΤΣΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Έχω τρελαθεί από την χαρά μου!!!!!!!!!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΣ!!!!!!!!!

Κοίτα να ξεκουράζεσαι τώρα και όλα θα πάνε μια χαρά!!!!!!!!

Γούρικο το θεματάκι μας!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ εγω εχω ενα προαισθημα οτι εχεις αγορακι!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξερω αλλα αυτο μου βγαινει!!!!!!!!!!!!

Και εμενα ο στομα σου συνεχεια λεει για αγορακι....λες....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Μαρακι μου ενισα πολυ ωραια.

Μαρακι θελω να σε ρωτησω κατι...πηγα τουαλετα να ουρισω τωρα,και σκουπιστηκα και εχω ελαφρη ροζ....ειναι κακο η' οχι ;;βρε κοριτσια;;

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, παρε και ενα τηλ στο γιατρο σου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ομως!!!!!! Για να ηρεμησεις στο λεω, οχι για αλλο λογο!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ρίτσα τι χαπια σου εδωσε; τι υποθετα; utrogestan;;;

Οτι παρατηρεις στην εγκυμοσυνη, θα παιρνεις πρωτα απο ολους τον γιατρο σου!!!!

Να μην σηκωνεις βαρη, να ξεκουραζεσαι και ολα καλα θα πανε!

Διαφημίσεις

ΡΙΤΣΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! Έχω τρελαθεί από την χαρά μου!!!!!!!!!!!ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΕΙΣ!!!!!!!!!

Κοίτα να ξεκουράζεσαι τώρα και όλα θα πάνε μια χαρά!!!!!!!!

Γούρικο το θεματάκι μας!!!!!!!!

ngn μου σε ευχαριστω μαναρακι μου....απλως τωρα που πηγα τουαλετα ειδα ροζ,και ανυσηχω.....:(:(.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Και εμενα ο στομα σου συνεχεια λεει για αγορακι....λες....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.

Το δικο σου στομα εννοεις??? καλα και εγω ελεγα οτι εχω αγορακι αλλα....................:tongue::tongue::tongue::tongue: μου βγηκε καπεταν ανδρεας!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χαχαχα!Κοάλα μου,γελασα με αυτό που ριπές!Ακου Καπετάν Ανδρέας ολόκληρος κοριτσαρος!

Ριτσα μου,πολλές γυναίκες στην αρχή της κύησης εχουν τέτοια υγρά,όμως πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου τώρα!Υπέρηχο σου έκανε κολπικό ή απο την κοιλιά?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ναι, οντως μπορει να ειναι και λογω κολπικου υπερηχου...αλλα οπως λεει, το Κοαλακι, και ολες μας, το κινητο του γιατρου σου δεν θα το σκεφτεσαι ....να μην τον ενοχλησεις!!! καθε σου απορια θα τον παιρνεις και θα τον ρωτας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...