Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Με τα χερια στην ιδια κατασταση...αλλα υποφερτα...

Εντωμεταξυ, λογω της ωορρηξιας που ειχα, η περιοδος μου ηρθε κανονικοτατα και με ολα τα χαρακτηριστικα που ειχα παλιοτερα (πολυ αιμα...). Απο την μια στεναχωρεθηκα που δεν το πιασαμε το μπεμπε...αλλα απο την αλλη ελπιζω, να επαναληφθει συντομα κυκλος με ωορρηξια...

Όλα θα πάνε καλά Ηλιοβασίλεμα.. Είδες, το 2014 μπήκε πολύ θετικά και η γουρλοπαρέα μας θα φερει θετική ενέργεια κ τύχη και για σένα.. Θα δεις, δε θα αργήσει το καλό το νέο!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σήμερα πήρα και άλλη χαρά γιατί με πήρε μια μαμά-πλεον φίλη μου- που γνώρισα στη ΜΕΝΝ, οτι βγήκε η αγωνίστρια κορη της, μετά από 3,5 μήνες στην εντατική! Βάρος γέννησης 580 γρ, το φαντάζεστε...; Και όμως έχει γίνει μια στρουμπουλούλα 2,5 κιλά!! Άμα έχεις την ευλογία, όλα πάνε καλά!!

αληθεια may μου? να 'ναι καλα το κοριτσακι της,ηρωες πραγματικα αυτα τα μωρακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Πριν βγω:

May μου με τον ίδιο τρόπο περασαμε αλματακι λίγο πριν σαραντησω.. Πολύ πεινα και απο οτι ειδα στο ίντερνετ πολυ γκρινια και πολύ πείνα είναι το βασικο χαρσκτηριστικο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μαρακι βορινο μου καλα ειμαστε! με εβαλαν σε ενα γραφειο γεωπονικων εφαρμογων αλλα ουσιαστικα δεν εχω κανενα αντικειμενο κ ειμαι με εναν υπολογιστη ολη μερα και καθομαι...

Συμπεθερα μουυυυ σου εγραψα αλλα νομιζω δεν ανεβηκε! ελεγα θα φερω τον γαμπρο να τον παει σουζα η φουρτουνα με τη μηχανη!! χαχαχα

Ηλιοβασιλεμα μου ειμαι 9+5, καθε Παρασκευη αλλαζω εβδομαδα!

Ναι δεν ανεβηκε το μηνυμα!!! Ναι να τον φερεις!!!!!! Τι ωραια που θα περααασουμε!!!!!!

ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑ αρχικα θα δω αν μπορει να φτασει να πατησει γκαζι-φρενο και εν συνεχεια εαν μπορει θα το εχω μεσα στο σπιτι και αργοτερα κατω στο οικοπεδο.

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανετε??? ολα καλα???

ΕΕΕΛΛΗ εσεις πως τα πατε???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, μεγάλη ανησυχία και με το φαγητό τρελάθηκα γιατί αυτό το μωρό αν γινόταν δε θα ετρωγε ποτέ, δεν το ζητάει... Μπορεί να εχει κ ήπιους κολικούς... Το μεγάλο ζόρι βεβαια παραμένουν τα κακά....

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αληθεια;;;;;;;;;;;;

πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλα στεριωματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το ειπες στον αντρα σου;;;;;;;;;;;;

πες μας!!!!!!!!!!! πολυ χαιρομαι!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασιλεμα μου ....κοριτσια μου ηρθα.....

Κοριτσια ειδα την κουκιδιτσα και τρελαθεικα....ακουσα την καρδουλα του και δεν το πιστευα....ο αντρουλης μου εβαλε τα κλαματα.

Ειμαι 6 βδομαδων και στις 23/01 θα με δει ο γιατρος που θα ειμαι 2 μηνων.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Βασικά δεν εχω καταλάβει τι γινεται με τα αλματα ανάπτυξης γιατί δεν ξερω ακριβως τί ηλικία έχουμε... Στις 17/1 κλείνει τους τρεις μήνες, αλλά η διορθωμενη ηλικια της είναι 2 βδομάδων.... Οποτε δεν ξερω τί γίνεται...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσια ειδα την κουκιδιτσα και τρελαθεικα....ακουσα την καρδουλα του και δεν το πιστευα....ο αντρουλης μου εβαλε τα κλαματα.

ΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και παλι μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαιρομαι πολυ και συγκινουμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ειναι στα αληθεια το πρωτο καλυτερο νεο του 2014 που μαθαινουμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Ολα καλα θα πανε και το καλοκαιρι θα εχεις το μωρο σου!!!!!!!!!!!!!!

Άντε βρε Ρίτσαααα!!! Σε περιμένουμε όλες σαν τρελές!!!!!!

Ακούσατε καρδούλα..!!! Μα τί συγκίνηση!! Νομίζω η πιο συγκινητικη στιγμή στην εγκυμοσύνη είναι αυτή!!! Μας έφτιαξες τη μέρα!!

Τι οδηγίες σου έδωσε;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ριτσα μου απιστευτη εμπειρια ετσι??? υπεροχα,τελεια!!!!!! πρεπει να φτιαξουμε τικερακια εγκυμοσυνης!!!! εγω βεβαια θα το προσπαθησω αρκετα γιατι ειμαι ασχετη!!!!! Τελη Αυγουστου θα γεννας ετσι???

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ειδες μαρηηηηηηηηηηηηηη το σποριιιιιιιιιιιιιιι???????????!! Αχ τι χαραααααααααααα μας εδωσες!!!!!!!!!!! Αντε πιαστειτε χερι-χερι με τη ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ και ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Άντε βρε Ρίτσαααα!!! Σε περιμένουμε όλες σαν τρελές!!!!!!

Ακούσατε καρδούλα..!!! Μα τί συγκίνηση!! Νομίζω η πιο συγκινητικη στιγμή στην εγκυμοσύνη είναι αυτή!!! Μας έφτιαξες τη μέρα!!

Τι οδηγίες σου έδωσε;;

Γεια σας κοριτσια μου ...σας ευχαριστω πολυ για το κουραγειο και την δυναμη που μου δεινατε τοσο καιρο...σας αγαπαω πολυ!!

Και συντομα θελω να ακουσω καλα νεα και απο Ηλιοβασιλεμα μας...ε;;

Μου ειπε να κανω τις εξετασεις....μου εδωσε κολπικα υποθετα γιατι επειδη ειμαι χειρουργειμενη να μην κανει συσπασεις...και ενα ακομα δεν το θυμαμαι.

Μου ειπε να μην κουραζωμαι.....και να προσεχω την διατροφη μου.....

Αυριο θα παω να γραψω τις εξετασεις στο ικα...

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αχ Ριτσα μου,ποσο χαιρομαι καρδια μου!Ολα μα ολα να πανε καλα!Ακουσατε και καρδουλα,αχ το μωρακι σου μεγαλωνειιιιι!Μα τι χαρα!Εβαλα τα κλαμματα ο συζυγος?Ουτε πονο μεσης θα καταλαβαινει απο δω και περα,τιποτα!Κοριτσι μου!Μπραβο και παλι μπραβο,γιατι με την αισιοδοξια σου και την ηρεμη ψυχουλα σου καταφερατε και θα φερετε στον κοσμο το παιδακι σας!Ευλογημενοι να ειστε παντα!

Αγορομαμμυ μου,το καλο ειναι πως η θεση αυτη δε θα επιβαρυνει την κατασταση σου!Οποτε θα το απολαυσεις!Τι ωρα πηγαινεις?Ο ταρζανακος αντεδρασε ή δεν το εχει καταλαβει ακομη?Που το θεωρω απιθανο!

Ηλιοβασιλεμα μου,οπως ειπε και η Μαυ μας,το 2014 μπηκε δυναμικα,οποτε ειμαι σιγουρη πως θα εισαι η επομενη και συντομα κοπελα μου!

Μαυ μου,αχ ποσο σε καταλαβαινω με οσα περνας με την μικρη!Περασαμε και μεις βραδια που πηγαινοερχομασταν στον διαδρομο για να ηρεμησουμε την μικρη!Να σε ρωτησω κατι,υπαρχει περιπτωση να εχει αλλεργια στο γαλα?Σας ανεφερε κατι τετοιο η παιδιατρος?Οταν πινει γαλα,το πινει καλα ή στα μισα σταματαει και κλαιει?

Μπραβο το κοριτσακι που βγηκε απο το νοσοκομειο?Το καμαρι μου!Τοσο μικρουλα,τοσο δυνατη!Και μεις τεραστιοι και αδυναμοι!Τι μαθηματα μας δινουν τα μωρακια σας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

μπραβο Ριτσακι μου, μπραβο!! καλη συνεχεια! και εμενα σημερα βγηκαν οι πρωτες εξετασεις που εκανα και ηταν πολυ καλες, καλη επιτυχια και σε εσενα!

Κοριτσια μου σας αφηνω!! παω για νανακια! καληνυχτες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σας κοριτσια μου ...σας ευχαριστω πολυ για το κουραγειο και την δυναμη που μου δεινατε τοσο καιρο...σας αγαπαω πολυ!!

Και συντομα θελω να ακουσω καλα νεα και απο Ηλιοβασιλεμα μας...ε;;

Μου ειπε να κανω τις εξετασεις....μου εδωσε κολπικα υποθετα γιατι επειδη ειμαι χειρουργειμενη να μην κανει συσπασεις...και ενα ακομα δεν το θυμαμαι.

Μου ειπε να μην κουραζωμαι.....και να προσεχω την διατροφη μου.....

Αυριο θα παω να γραψω τις εξετασεις στο ικα...

Και μεις σε αγαπαμε κοριτσι μου!

Ναι να προσεχεις οσο μπορεις!Να μην κουραζεσαι!Ολα θα πανε καλα!Θα κανεις αυτα που πρεπεις και σε λιγους μηνες θα κρατας το μωρακι σας αγκαλια!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...