Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια καλησπερα!!!! ολες καλα?? πριν λιγο κοιμηθηκε ο ταρζανακος μου! καλε η Ριτσα μας δεν επεστρεψε ακομα ε??? αχ ολα να ειναι καλα!!! Ηλιοβασιλεμα μου το ειδα το πρωι στις ειδησεις το ατυχημα, ηταν τραγικο... Χριστε μου να μη συμβαινουν τετοια πραγματα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ηρθα κουκλες μου!

Πραγματικα η χαρα που μας εδωσε η Ριτσα δεν περιγραφεται!Αντε,να μπει το κοριτσι,οποτε μπορεσει,να μας πει τα νεα της!

Ελλη μου,τι κανετε?Ο μικρος?

Ηλιοβασιλεμα,μπηκα να δω για το τροχαιο,αλλα πιαστηκε η καρδια μου βραδιατικα!Αι στο καλο...Κοιμηθηκε η μικρη?Πως ηταν η πρωτη μερα στο σχολειο μετα τις διακοπες?

Κοαλακι μου,το πηρατε το μηχανακι της μικρης?Τελικα πηγες εσυ ή το εφεραν στο σπιτι?Φανταζομαι χαρα που θα εκανε!Η Δημητρουλα μου κοιμηθηκε πριν καμια ωρα!Ηπιε γαλα και κοιμηθηκε αμεσως!

Εν τω μεταξυ,αυτες τις μερες πηρα μεγαλη συγχυση!Συμμετειχα σε μια συζητηση στο φβ που αφορουσε τον θηλασμο!Τι αποψη επικρατει για οσες δε θηλασαν δεν περιγραφεται!Ανεφερα πως το γαλα μου κοπηκε στους 2 μηνες και επεσαν να με φανε!Οτι και καλα δεν ειναι δυνατον το γαλα να κοπει και αλλα τετοια και πως αυτα προκαλουν συγχυση στις νεες μανουλες!Και επισης κατεκριναν το γαλα σκονη και πως κακως υπαρχει στο εμποριο!Και αναρωτιεμαι,εγω που δεν καταφερα να θηλασω πανω απο 2 μηνες,με ενα παιδι που ειχε αλλεργια στο αγελαδινο γαλα,που σημαινει πως εαν δεν ειχα γαλα εγω και δεν υπηρχαν αυτα τα σκευασματα δε θα μπορουσα να του δωσω καν φρεσκο,τι θα του εδινα?Ελεος δηλαδη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλησπερα Μαρακι!!!

Μολις κοιμηθηκε η μικρη μου...αργησε ελαφρως αλλα το μεσημερι κοιμηθηκε 5 και κατι για κανα δυωρο (οταν τελειωσαν τα της κηδειας.....). Ηταν στο σαλονι και της ειχα βαλει ενα παιδικο που τελειωσε την ωρα που τελειωσε το μυστηριο. Και ερχεται στο κρεβατο μου κλαμμενη γιατι ο πριγκηπας δεν βρηκε την πριγκιπισσα και ημουν και εγω επηρεασμενη απο το γεγονος και ημασταν αγκαλιτσα για αρκετη ωρα...Κοιμηθηκε λοιπον αργα αλλα την αφησα γιατι ηταν κουρασμενη..

Πηγε με χαρα στο σχολειο, αλλα μετα δεν μου ειπε και πολλα για το πώς περασε...Την αφηνω να μου τα λεει οποτε θελει γιατι μολις σχολαει , ειναι κουρασμενη. Εχω διαβασει κιολας, οτι πρεπει να μην τα ρωτας, να τα αφηνεις να ξεκουραζονται και αργοτερα να τα συζητηατε!

Οσο για τους φανατισμους, τί να πεις;

Μαρακι βορινο καλησπερα! κοιμαται η ζουζουνα σου ε?? Καλα μη σκας καθολου με τις πορωμενες του θηλασμου, τα ξερουν ολα αυτες! που να δεις τι λενε για τις κοπελες που γεννησαν με καισαρικη! φατσα φορα τις βγαζουν χαζες οτι ολες πια πιανονται κοροϊδα του γιατρου και τις εκμεταλλευονται, αστα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ σημερα ηταν κλειστα το απογευμα αλλα κα κατεβει αυριο ο κουνιαδος μου στη πολη για δουλειες και θα το παραλαβει ο ιδιος, ουτως η αλλως μετα θα ερχοταν να δει τη φμ, τωρα θα ερθει με μια κουτα ναααααααααα με το συμπαθειο :D:D:D.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ τι κανετε??? ολα καλα σημερα στη δουλεια???

Ααα ΜΑΡΙΑΑΑΑΑ οσο για της κυριες που ειναι μονο για θηλασμο και ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ειιιιιπαμε ειναι θηλαζοφανατοκολλημενεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!! Χαχαχααχαχαχχαχχαχαχχαχαχαχαχααχχα!!!!!!!!!!! Δεν θα σχολιασω περαιτερω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομάμυ πόσο εβδομάδων είπαμε , είσαι; (ξεχναω, βλεπετε!!!:tongue::tongue::tongue:....)

Λέτε να ειστε κοντα με την Ρίτσα; Ειχε τον αντρα της με την μεση του και αδεια στο σπιτι και ευτυχως τους ηρθε το τελειοτερο δωρο για το νεο χρόνο!!!

Αχ πολυ χαρηκα με το ξαφνικο της το χαρμοσυνο νεο!!!!!!!!!!!!!! Και ανυπομονω να μπει να μας πει τα νεα της!!!

Καλα κανεις Ηλιοβασιλεμα μου και δεν τη ρωτας!Εφαρμοζεις σωστη τακτικη!Πως εισαι εσυ με τα χερια?

Αγορομαμμυ μου,τι κανεις γλυκια μου?Ναι κοιμηθηκε το ζουζουνι,,αλλα ξυπναει καπου καπου,κλαιει,της βαζω την πιπιλα και κοιμαται παλι!Σε τι ποστο σε εβαλαν τελικα?

Κοαλακι μου,ξεχασα καλε πως σημερα ειναι κλειστα το απογευμα!Εμεινα στο εορταστικο ωραριο!:tongue:!Μεσα στο σπιτι θα το εχετε το μηχανακι ή για εξω?Λεω και γω στον χρονο να της παρω!Την ειχα βαλει καποια στιγμη στο μηχανακι που εχουν τα ξαδερφακια της και ξετρελαθηκε!Πιανοταν κανονικα!Αφου πηγαινουμε στο σουπερ και πλεον την βαζουμε στο καροτσι,στην ειδικη θεση!Της αρεσει πολυ,καθεται ηρεμα...κιουρια λεμε!:tongue:

Αχχχχ,ποτε θα μπει το Ριτσακι μας?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο μου καλα ειμαστε! με εβαλαν σε ενα γραφειο γεωπονικων εφαρμογων αλλα ουσιαστικα δεν εχω κανενα αντικειμενο κ ειμαι με εναν υπολογιστη ολη μερα και καθομαι...

Συμπεθερα μουυυυ σου εγραψα αλλα νομιζω δεν ανεβηκε! ελεγα θα φερω τον γαμπρο να τον παει σουζα η φουρτουνα με τη μηχανη!! χαχαχα

Ηλιοβασιλεμα μου ειμαι 9+5, καθε Παρασκευη αλλαζω εβδομαδα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Δεν μπορώ να περιμένω αλλο κοριτσια. Κοιμάται εδώ και ωρα μμικρός και δεν θα προλάβω να κοιμηθω. Οπότε θα μπω κάποια στιγμή να δω αν εχουμε νεοτερα.. Καλό βράδυ και φιλάκια σε όλες!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια να μαι και γωωωωω!!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ διάβασα και γω στο ιντερνετ για αυτό το ατύχημα και πραγματικά φαρμακώθηκα... Τί ασχημα παιχνίδια παίζει η ζωή και όσο μεγαλώνω βρε κορίτσια, τόσο η αγωνία για διάφορα "με τρώει" περισσότερο.... Η Αγγελικούλα σου στεναχωρέθηκε με τον πρίγκιππα ε;; Κοριτσάκι μου... Η αγκαλιά της μαμάς το καλύτερο φάρμακο!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου πως πάει η δουλίτσα; Χαλαρά όπως κατάλαβα ε;; Μια χαρά, οτι πρεπει για την κατάστασή σου!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, απορώ πώς μπήκες στον κόπο να κάνεις διάλογο με κολλημένα μυαλά.. Ούτε καν ασχολούμαι με τετοιου είδους άτομα κ συζητήσεις!! Η Δημητρούλα κ τα παιδάκια μας όλα να είναι καλά και ας ειμαστε "χειρότερες" μαμάδες.... Μή χέσω τώρααααα!!!!

ΕΛΛΗ μου είστε καλά;; Τρώει καλά το παλικαράκι σου;;

Εμείς κορίτσια σήμερα όλα τα κουλά... Αυτό το μικρό πάτησε κατι γκάζια σήμερα, εκεί που δεν ξυπνούσε να φαει, να σου την δυο φορές το τρίωρο και μια φορά στις δυο ωρες.. Με ουρλιαχτά... Μα τί στο καλό!!! Τωρα την περπαταει ο άντρας μου γυρω γύρω γιατί μουρμουρίζει και γώ προσπαθώ να βάλω για υπνο τη Β......

Καλέ η ΡΙΤΣΑ μας πού είναι;;; Πεταει στα ουράνια και ακόμα δεν προσγειώθηκαν;; Χαλάλι της!!! Τέτοια χαρά που έχουμε όλες, φανταστείτε τη δική της!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Με τα χερια στην ιδια κατασταση...αλλα υποφερτα...

Εντωμεταξυ, λογω της ωορρηξιας που ειχα, η περιοδος μου ηρθε κανονικοτατα και με ολα τα χαρακτηριστικα που ειχα παλιοτερα (πολυ αιμα...). Απο την μια στεναχωρεθηκα που δεν το πιασαμε το μπεμπε...αλλα απο την αλλη ελπιζω, να επαναληφθει συντομα κυκλος με ωορρηξια...

Σήμερα πήρα και άλλη χαρά γιατί με πήρε μια μαμά-πλεον φίλη μου- που γνώρισα στη ΜΕΝΝ, οτι βγήκε η αγωνίστρια κορη της, μετά από 3,5 μήνες στην εντατική! Βάρος γέννησης 580 γρ, το φαντάζεστε...; Και όμως έχει γίνει μια στρουμπουλούλα 2,5 κιλά!! Άμα έχεις την ευλογία, όλα πάνε καλά!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

May μου καλησπερα! ολα καλα εδω! η Μιχαελα σου μηπως περνα αλμα αναπτυξης? ειναι πολυ πιθανον και τοτε τους ανοιγει η ορεξη και εχουν ανησυχια! αντε να ηρεμησει η μικρουλα σου! με τα πονακια πως πατε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...