Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,η πρωτη προσπαθεια ηταν επιτυχης!Η μικρη κοιμηθηκε,χωρις να την παρω αγκαλια!Αν και τοση ωρα ειχα την γκρινια και το κλαμα της,αλλα μαλλον απεδωσε!Ελπιζω να πιασει και το βραδυ!

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....χιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχιχι..............:):):)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΡΙΤΣΑ ΜΑΣ ΕΓΚΥΟΣ?????????????????

ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΔΕΣ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ??????????ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΟΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

ΑΠ'ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

ΠΩΠΩΠΩΠΩΠΩΩΠΩΠΩ!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ!!!!!!!!!

ΜΠΗΚΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΧΑΡΗΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟΝ ΜΠΟΤΣΑΚΟΓΙΟ!!!!!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

ΜΩΡΕ ΤΙ ΧΑΡΕΣ ΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Μαρακι βορινο μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!! θα εχει και πισογυρισματα η ολη ιστορια αλλα εσυ σταθερη και η Δημητρουλα θα το παρει το μαθημα της σιγα σιγα!!!!!!!!!! Εννοειται, παντα θα βασιζεσαι στο ενστικτο σου και στην μητρικη σου αγαπη!!!!!!!!!!!!

Ειδες χαρα που μας εφερε η Ριτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Με περιτριγυριζει κρυωμα......και ενω εχω κομμαρες και κρυαδες και θελω να ξαπλωσω στις κουβερτες μου....μπαινοβγαινω στο καφε για να μαθουμε νεα της Ριτσας!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΜΑΡΑΚΙ μου καλησπέρα!!!!!!! Τι μου κάνεις?????

Διάβασα αυτό που κάνεις στην Δημητρούλα σου. Και εγώ αυτό κάνω στην κόρη μου από την προηγούμενη εβδομάδα που την έβαλα στο δωμάτιο της αν και είναι πολύ καλό παιδάκι και κοιμάται μόνη της. Το πολύ να μου κλάψει 2-3 λεπτά 1 φορά την μέρα επειδή θέλει να κοιμηθεί και δεν μπορεί και τότε δεν την παίρνω αγκαλιά παρά της βάζω μουσικά παιχνίδια, την πιπίλα και την χαιδεύω. Μόλις δω οτι ηρεμεί απλώς μπαινοβγαίνω για να της βάζω την πιπίλα όταν το ζητήσει. Το ίδιο έκανα και στον γιο μου όταν ήταν 2 μηνών και σώθηκα. Είναι δύσκολο στην αρχή μέχρι να το συνηθίσουν αλλά μετά απολαμβάνεις την ησυχία σου. Και εγώ κάνω αρκετά δρομολόγια μεταξύ δωματίου και σαλονιού μέσα στην μέρα γιατί πλέον την κοιμίζω μόνο στην κούνια της αλλά αξίζει τον κόπο. Θα δεις!!!!

Όσο για τον ξυλολέβητα ΣΩΘΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!! Έχουμε σε όλο το σπίτι περίπου 22 βαθμούς και μόνιμα ζεστό νερό. Βάζουμε ξύλα 3 φορές την μέρα και τέλος. Φαντάσου οτι καίει περίπου όσο έκαιγε και το τζάκι μας αλλά τώρα έχω ζέστη σε όλα τα δωμάτια συν της μαμάς μου το σπίτι και δεν ανάβω καθόλου θερμοσίφωνα.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

NGN,εχετε τ'αποτελεσματα που επιθυμουσατε!Οποτε αξιζε χρηματικα!Αυτο ειναι καλο!Στις μερες που ζουμε,ευελπιστουμε εστω και η ''σπαταλη'' που θα κανεις,για να εξοικονομησεις χρηματα στο μελλον,να ''πιασει τοπο''!

Οσο για την μικρη,πραγματικα,δεν γινεται να κοιμομαστε μαζι,ουτε ομως στην αγκαλια μου!Σε ενα μηνα ακριβως πιανω δουλεια.Κριμα ειναι και ο αντρας μου,αλλα και οι δικοι μας,που ισως αναγκαστουν να μας την προσεξουν!Θα ταλαιπωρηθουν!Ευχομαι οσο ευκολα και γρηγορα κοιμηθηκε σημερα να κοιμηθει και το βραδυ και ολες τις υπολοιπες μερες!

Σιγουρα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ θα εχουμε ''σκαμπανεβασματα'',αλλα τουλαχιστον οχι καθε μερα!Βεβαια εγω φταιω,ετσι την εμαθα,γιατι το θεωρουσα πιο γρηγορο και ευκολο τροπο,ουτως ωστε να ξεκουραστω και γω!Μεγαλη μου βλακεια!

Κοριτσια μου!Σας αφηνω,παω και γω να ξεκουραστω,να διαβασω το βιβλιο μου!!Το απογευμα εχω γυμναστηριο,οποτε θα τα πουμε το βραδακι,πρωτα ο Θεος!

Καλο απογευμα!

Καλο απογευμα σε ολες!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Και ότι θα ελεγα, κατσε να το μαθει το ΜΠΟΤΣΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα μουυυυυυυ!!!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη ετοίμασε την Αγγελικουλα γιατί όπου να ναι έρχεται και το δικό σας θαυματακι!!!!!

Καμία δεν θα γλυτώσει από μας!!!!!!

1sh1p2.png

Πλάνταξα στο κλάμα......όλο το μεσημέρι....Έκλαιγα κρυφά από την μικρή μου....

Χθες εγινε ενα αυτοκινητιστικο με λεωφορειο του ΚΤΕΛ προς Θεσ/κη. Πέθαναν 2 νέα κορίτσια, φοιτήτριες....Η μία από την πόλη μας και σήμερα το μεσημέρι έγινε η κηδεία της στην εκκλησία της γειτονιάς μου....

Η πένθιμη μουσική της μπάντας, τα τόσα νέα παιδιά και άλλοι τόσοι γονείς που πήγαν να την συνοδεύσουν στο τελευταιο της ταξιδι την 23χρονη κοπελα....

Πόσες σκέψεις......

Μακάρι να μην μας αξιώσει καμιά μας να ζήσουμε τέτοιες στιγμές.....να έχουμε τα παιδιά μας γερά και δυνατά.....

Συγνώμη που σας τα γράφω.......ούτε, φυσικά, θέλω να επισκιάσω την χαρά με τα νεα της Ρίτσας, αλλα ήθελα να το μοιραστω μαζι σας.....

Διαφημίσεις

Τι λες βρε Ηλιοβασιλεμα μου?Ανατριχιασα!Παναγια μου,να εχουν καλο παραδεισο τα κοριτσια!Και καμια οικογενεια να μην ζησει παρομοιες καταστασεις...Λυπαμαι πολυ για τις εικονες που ειχες σημερα...

Δεν ακουσα τιποτα.Το ανεφεραν στις ειδησεις?

Η Ριτσα μας θα πηγαινε το απογευμα στον γιατρο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Ναι...Μαρακι μου...απο χθες τα λενε και στις ειδησεις και στο φβ.... Επεσε το λεωοφορειο σε παρκαρισμενο φορτηγο κοντα σε καποια διοδια πριν τα Τεμπη....γεματο φοιτητες....

Ετυχε μαλιστα χθες που πηγα στη γειτονικη πολη μαζι με το παιδι μου , πρωτη φορα ταξιδευσε η μικρη μου με λεωφορειο και γελουσαμε...και το λεωφορειο ηταν με τελικο προορισμο την Θεσ/κη....

Γυριζω σπιτι, μαθαινω για το τρακαρισμα και επαθα σοκ....Ηταν προφανως το προηγουμενο δρομολογιο....

Ναι, η Ριτσα ειπε οτι παει αμεσως Αθηνα.... Περιμένουμε νεα της!

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω, τι κανετε???

Εμεις καλα, το απογευμα παιξαμε, τρεξαμε, χορεψαμε και τωρα πεσαμε ξερεε για υπνο!!!

ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που εισαι μαρηηηηηηηη?????????????

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ το δυστηχημα με το λεωφορειο απλα ΤΡΑΓΙΚΟ!!! Συλληπητηρια στους οικειους τους!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? η δημητρουλα σου???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Koalaki ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ;

Το ειδε το μηχανακι;;;;

Εκανα ενα καυτο μπανακι μολις τωρα και χαλαρωσα.....

Ρίτσα που είσαι;;;;;;;;;;;; Ελπίζω να είσαι αγκαλιά με τον αντρα σου και να κρατας τον πιο γλυκο υπέρηχο στα χέρια σας!!!!!!!!!!!!!

Αγάπες μου;; Τι κάνετε;; Διάβασα για τη Ριτσα και μου ήρθε να ουρλιάζω από τη χαρά μου αλλά έχω τον Γιωργάκη μου στο ζυζί και κάνει νάνι..

Ριτσαααααααα μου πως χαρηκα δεν μπορείς να φανταστείς! Άντε καρδιά μου με το καλό!

Κοριτσια μου λειπετε πολύ αλλά στο ίντερνετ πλέον πιο πολύ μπαινω το βράδυ όταν ξυπνάω να ταΐσω τον μικρό.. Σας σκέφτομαι συνέχεια και ελπίζω να κάνετε και εσείς το ίδιο..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...