Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Νασια, καλη χρονια!!!!!!!!!!

Χριστινακι επισης!!!!!!!!

Να χαιρεστε τα μωρα σας!!!!!!!!!

Ααχ πολυ χαιρομαι για την Ριτσα!!!!!!!!!!!! Ειδες, Ριτσα , τι λεγαμε χθες το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;

Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσάρες μου πάω Αθήνα να με δεί ο γιατρός . Τα λέμε μόλις γυρίσω φιλιά

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελευταία ενημέρωση 08/01/2014 από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Εγκούλες για το 2014:

Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και το έπιασε το 2ο σποράκι για τον Αύγουστο του 2014!!!!! Να είναι καλοστερωμένο!!!!!!!!!!!!!

Ρίτσα >>>> Θετική χοριακή στις 8/1/2014! Φυτεύτηκε το νέο σποράκι!!!!!!!!!!!!!!

Μανούλες:

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!!

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, ο μπέμπης της γεννήθηκε στις 31/8/2013 !!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ !!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13 !!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13 !!!!

May23 >>> κόρη έχει και η βιαστικιά η Μιχαέλα δεν ήθελε να γεννηθεί Χριστούγεννα,αλλά ήρθε στη ζωή στις 17/10/13 !!!!

Stefaniana >>> Ανυπομονούσε η μαμά αλλά ο μπέμπης της άνετος και ωραίος γεννήθηκε στις 9/11/2013!!!!!

Xrydim >>> Βγήκε από την κοιλίτσα της μαμάς της , στις 22/11/2013!!!

Νάσια >>> Φρεσκομανούλα από Πτολεμαϊδα , γεννησε τον μπέμπη της στις 22/11/13!!!!

Ελλη >>> Επιτέλους τον πήρε αγκαλιά τον Τρικαλινό τον μπέμπη της στις 23/11/2013 !!!!

Μποτσάκι >>> ο Μποτσακογιός απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του από τις 25/11/2013!!!!

Πατουσίτσα >>> Περίμενε ο γαμπρός και να τη και η νυφη ομορφη και γερή ξεπρόβαλλες στις 5/12/2013 !!!!

Yola >>> Απέκτησε το αδερφάκι της Βασιλικής της που τόσο λαχταρούσαν!!!!! Ο μπέμπης της ήρθε στον κόσμο στις 7/12/2013!!!

Ζωή >>> Να και η μικρούλα Θεσσαλονικιά μπέμπα μας, γεννήθηκε στις 10/12/2013 !!!!

Σοτσαφι >>> Απέκτησε τον μπέμπη της στις 14/12/2013!!!

Christina123 >>> Εγινε μανούλα στις 20/12/2013!!!

Χριστινακι μου καλη χρονια....να χαιρεσε την οικογενεια σου!!

Ειμαι εγκυος Χριστινακι μου...η χοριακη βγεικε πανω απο 10.000.

Δεν το εχω πιστεψει ακομα ...μου φενεται σαν ψεμα....:D:D:D.

Ουααου!!!!!!!!!!!! Είσαι πολύ έγκυος!!! Μπράβο Ρίτσα μου...

Καλή χρονιά λοιπόν το 2014 :-) :-) :-)

Πότε πας για τον πρώτο υπέρηχο να ακούσετε καρδούλα ????

kPAZp2.png

Νασια, καλη χρονια!!!!!!!!!!

Χριστινακι επισης!!!!!!!!

Να χαιρεστε τα μωρα σας!!!!!!!!!

Ααχ πολυ χαιρομαι για την Ριτσα!!!!!!!!!!!! Ειδες, Ριτσα , τι λεγαμε χθες το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;

Μπραβο!!!!!!!!!!!!!!

Καλή χρονιά Ηλιοβασίλεμα... άντε να έχουμε και τρίτη εγκυμοσύνη το 2014... να χαρεί και η Αγγελικούλα :tongue::tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!!!!!!!

Θα την εμφανησω αυτουσια ετσι οπως την εκανα για να δειτε τι εβαλα για τη ΡΙΤΣΑ και μετα θα την αλλαξω, αφου ειναι εγκυοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Θα την εμφανησω αυτουσια ετσι οπως την εκανα για να δειτε τι εβαλα για τη ΡΙΤΣΑ και μετα θα την αλλαξω, αφου ειναι εγκυοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περιμενουμε πως και πως!!!!:tongue::tongue::tongue:

kPAZp2.png

Κοαλακι ειδες τί συζητουσαμε χθες;;;;;;;;;;;;;;;;;

Και ποσο χαρηκα που τα εβλεπε χθες θετικα..............Τί σου ειναι το προαισθημα;;;;;;;;;

Ναιιιιιιιιιιιιιι..........!!!!!!!!! Ααααααρε αααααααατιμο ενστικτο!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου γεια σας.....Θα σας πω κατι ευχαριστω.... ειμαι εγκυος....εγινε τελεικα το θαυμα....δεν το πιστευω.....

ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! Συγκινήθηκα απίστευτα!!!!! Πωπω τρελάθηκα από την χαρά μου!!!!!!!

Καλοστέριωτο το σποράκι σου!!!!!!!

Περιμένουμε νέα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά στην κοιλίτσα σου!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Εβαλες και την μπεμπα που πανηγυριζει πρωι πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημαδιακο!!!!!!:D:D:D:D

Τωρα η σειρα σου........!!!!!! Κατσε να βρω και αλλη μπεμπα, η μηπως μπεμπη??????????? :tongue::tongue::tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηρθα κοριτσια μου!

Ειμαστε καλα!Η μικρη με ''τρεχει'' ολη μερα!Ειναι πολυ υπερκινητικο παιδι!Δεν καθεται σε ενα μερος,πειραζει τα παντα,οποτε ειμαι συνεχεια απο πισω της.

Σημερα ειναι σπιτι ο αντρας μου,οποτε την κρατησε και εκανα δουλειες!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,ευχομαι πραγματικα το 2014 να σας φερει το μωρακι που τοσο επιθυμειτε!Ηδη απο σημερα θα εφαρμοσω την τακτικη σου!Ηδη εχω ξεκινησει!Ειναι στο παρκοκρεβατο και κλαιει,γιατι θελει να κοιμηθει!Θα κανω απειρες φορες τη διαδρομη,να βαζω κουβερτα/πιπιλα,μεχρι να την παρει ο υπνος!Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη!

Σημερα ξενικησε σχολειο η Αγγελικουλα?Ειχες και συ δουλειες το πρωι?Τελειωσες?Εμεις σημερα,αν και Τεταρτη,ειχαμε κοτοσουπα,ειχε περισσσεψει απο χθες!

ΝGN ΜΟΥ,ξεστολισες τελικα?Εμεις προχθες βγαλαμε τα,λιγα,χριστουγεννιατικα που ειχαμε βαλει!Οποτε δεν ειχαμε πολυ ''φασαρια''!Δεντρο δεν ειχα βαλει,παρα μονο,στολισαμε το κυπαρρισι μας,εξω στο μπαλκονι με φωτακια!Με τον λεβητα ειστε ευχαριστημενοι?Το δουλεψατε?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,παραλαβατε τελικα το δωρακι της ΦΜ?Και γω γνωριζω πως για να γινει παραδοση στο σπιτι χρεωνετε ο εν λογω παραληπτης παραπανω!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΑΣ,καλη αρχη και επισημα λοιπον!Πως πηγε η πρωτη μερα?Σε τι ποστο εισαι τελικα?Διαβασα πως το εμβυομωρακι ειναι καλα!Χαιρομαι κοριτσι μου!Ετσι να συνεχισετε μεχρι τελους!

ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ,,τι κανεις γειτονοπουλα μου?Ξεκινας και συ στο μαγαζι?Κουκλος ο μπεμπης?Χεχεχε!Ψυχουλα μου!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,ευχομαι να ειστε καλα!

ΜΑΥ ΜΟΥ,πως ειναι η μικρη?Φανταζομαι θα ηρεμησε τωρα που εκανε κακακια της!Ισως,το γεγονος πως μειωσε τις ποσοτητες γαλατος,να ευθυνεται και στην ενοχληση που εχει λογω δυσκοιλιοτητας!Βλεπω παντως πως η μεθοδος με την μπατονετα βοηθεια!Φανταζομαι πως τη βαζεις επιφανειακα?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΦΗΣΑ ΤΗΝ ΡΙΤΣΑ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ!

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΕΝΑ ΡΙΓΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ.....ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ.Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΜΑΡΗΗΗΗΗ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΔΥΜΑ?ΠΟΛΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...