Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Φυσικα και θα γινειιιιιιιιιιι, τοσες γυναικες τα καταφεραν αργα η γρηγορα!!!!!

Πολυ αισιοδοξη σε "ακουω" και αυτο ειναι υπερ σου!!!!!!!

Εμεις ειμαστε μαζι σουυυυυυ!!!!!!!!!!

Ναι δεν ξερω τι εχω παθει αλλα βγαινει απο μονο του.....

Και εγω ειμαι μαζι σας και το ξερετε σας αγαπωωωω πολυυυ!!

Koalaki μου συγνωμη αλλα επειδη νυσταζω πολυ σε καληνυχτω θα τα πουμε αυριο.....Μπορει να μπω και πιο νωρις αν τα καταφερω αυριο....

Φιλακια πολλααααα!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε Κοριτσια μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι δεν ξερω τι εχω παθει αλλα βγαινει απο μονο του.....

Και εγω ειμαι μαζι σας και το ξερετε σας αγαπωωωω πολυυυ!!

Koalaki μου συγνωμη αλλα επειδη νυσταζω πολυ σε καληνυχτω θα τα πουμε αυριο.....Μπορει να μπω και πιο νωρις αν τα καταφερω αυριο....

Φιλακια πολλααααα!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε Κοριτσια μου.....

Καληνυχτα και καλη επιτυχιαααααα!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τα νυχτοπούλια τώρα ξυπνάνε, χαχαχαχα!!!

Εμείς μόλις αδειάσαμε πλήρως το έντερο με τη μέθοδο "λαδωμένη μπατονέττα", δεν έπαιζε άλλο, το παιδί σφάδαζε, και οτι και αν έκανα, μασαζ στην κοιλιά, πόδια πάνω κάτω, χαμομήλια κοκ, δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα! Ελπίζω ειλικρινά να στρώσει κάποια στιγμή...

ΡΙΤΣΑΚΙ μου, ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα το αυριανό, εγώ χαίρομαι που επιτέλους σε ακούω αισιόδοξη! Καμιά φορά εμείς καθορίζουμε την τύχη μας! Και ειλικρινά εύχομαι το θαύμα σου να έρθει πάρα πολύ σύντομα- μακαρι να εχει ήδη έρθει- αλλά και αν όχι, το θετικό σου προαίσθημα, θα σε οδηγήσει σύντομα σε αυτό!!

ΚΟΑΛΑΚΙ/ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, όνειρα γλυκά!!!

ΓΙΟΛΑ μου ο μικρός πώς παει;;

Λοιπές φρεσκομανούλες, θα σας δώσω κόκκινη κάρτα μου φαίνεται!! 😉😉😉😉😉

Φιλακια κ καληνύχτα κ απο μένα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλεεεεεεεεεεεε!!!!!

Κάτι είδα για κόκκινη κάρτα και κατεφτασα ΜΑΥ μου!!!!!!!!

Είμαι ξάπλα με το κινητό στο χέρι και σας διαβάζω!!!Το μωρό κοιμήθηκε πριν μια ώρα μετά από πολύ κλάμα και βρήκα ευκαιρία να σας δω λιγακι!!!

Είμαι ψυχολογικά ράκος κι εγώ έτσι που βλέπω το μωρό να ζορίζεται και να υποφέρει.Δεν ξέρω τι να κανω!!!

Έχουμε και κολικους και λίγο δυσκοιλιότητα.

Ο καημένος είναι άυπνος όλη μέρα.Εκει που πάει να κλείσει τα ματάκια του πετάγεται στον αερα!!!

Τι να κάνουμε θα περάσει.Ειμαι όμως πολύ φρικαρισμενη!!!

Ριτσακι μου καλα αποτελεσματα!!!Μπράβο σου έτσι να σκέφτεσαι.Συμφωνω με την Μαυ μας.

Περιμενουμε νεακιααααα!!!Είμαστε μαζί σουυυυη!!!!

Αγόρομαμυ μου τι ομορφα νεα???

Άντε κοριτσάκι μου όλα θα πανε τέλεια!!!!

Κορίτσια περιμένω πως και πως να διορθωθεί το πρόβλημα του υπολογιστή γιατί πολύ μου λείπετε!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααααααα κοριτσακιααααααα μουυυυυυ!!!!!!!!!! Τι κανετε??????? ολες καλα????

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 9μιση, ηπιαμε γαλα και τωρα παιζουμε!!! Περιμενω και τον courier να μου φερει τη νεα αιτηση κιν τηλ και προλιγο με πηραν απο τη μεταφορικη και μου ειπαν οτο εφτασε το μηχανακι της φμ. Τωρα μενει να ρωτησω αν εχουν επιλογη για κατ οικον παραδοση για τοσο μεγαλα δεματα, γιατι εξ αρχης νομιζα οτι ερχεται απευθειας σε εμενα :(.

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ υπομονηηηηηηη, ολα θα φταιξουν!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ υπομονηηηηη και σε εσενα!!!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ καλη επιτυχια!!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλη αρχη!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι, τα αποστελλουν σε αποθηκες της κουριερ και ή παει ο ενδιαφερομενος και παιρνει την παραγγελία του ή με επιπλεον χρεωση στα παραδιδιουν στη πορτα σου! Ετσι ξερω γαιτι προκειται να παραγγειλω κατι για δωρο σε φιλη μου και ετσι μου ειπαν απο το μαγαζι....

Ξυπνησαμε και εμεις με ορεξη οι μαθητριες!!!!:tongue::tongue::tongue:

Μετα ειχα ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, τραπεζα κλπ....Τωρα μαγειρευω φακες και σε λιγο θα εχω νταντεμα του ανηψιου μου....

Ριτσα μπραβο !!!!!!!!!!!!!! Να είσαι αισιόδοξη!!!!!!!!!!!!!!! Και εγώ το ίδιο πιστεύω, ότι το 2014 θα φέρει και άλλες εγκυμοσύνες στη παρέα μας.

Λαθος φαστουλα εβαλα, αυτην ηθελα να βαλω :rolleyes: και εβαλα αυτην :(.

Ναι λογικο να εχει χρεωση, αλλωστε το δεμα ειναι μεγαλο και βαρυ αλλα θα ζητησω να μου το φερουν σπιτι.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσακια καλημερα!! ολες καλα? εμεις καλα! ειμαι στη δουλεια οπου ειναι χαλαρα, για την ωρα δεν εχουμε κανενα αντικειμενο.... διαβαζω ολες καλα ε???

Ηλιοβασιλεμα μου δουλιτσες σημερα ε?? η μαθητριουλα μας καλα?

Συμπεθερα μου!! τι κανετε?? η νυφουλα μου??

May μου τι κανουν τα ζουζουνια σου? ταλαιπωρειται ακομα η μικρη με πονακια?

Ριτσακι μου τι κανετε? εχω χασει επεισοδια! εχεις καθυστερηση κ μιλησες με τον γιατρο να κανεις εξετασεις να μπεις σε μια σειρα?

Μαρακι βορινο τι κανετε??? τι κανει η συνονοματη??

Ιωαννακι τι κανετε?? το γλεντησατε εχθες??

Μποτσακομανουλα τι κανετε?? η συμπεθερα σου καλα ειναι ε???

Κοριτσια μου συγγνωμη που εχω χαθει κ μπαινω ετσι στα γρηγορα αλλα ειχα πολυ τρεξιμο σας υποσχομαι οτι θαν επανορθωσω ετσι οπως θα κ@@@βαραω στη δουλεια!! χιχιχιχι!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καταρχην χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες σας.

Χαθηκα και εγω με τον μικρο αλλα απο σημερα επεστρεψα στην δουλεια οποτε απο βδομαδα θα τα λεμε πιο συχνα,Λεω απο βδομαδα γιατιο θελω λιγες μερες μεχρι να τακτοποιήσω της εκρεμοτητες που υπαρχουν.

Εμεις καλα ειμαστε.Το αστερακι μου μερα με την μερα μεγαλωνει και γινεται ενας κουκλος που μοιαζει την μαμα του:D:D:D:D:D:D

dev338pr___.png

Καλημέρα,

Ιωάννα μου χρόνια πολλά για εχθές... ότι ποθείς και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!

Βλέπω όλες οι φρεσκομανούλες ομοιοπαθούσες είμαστε :-)!!!

Εμείς εχθές δεν κοιμόμασταν καθόλου... κάθε ώρα θέλαμε φαγητό... ευτυχώς σήμερα κοιμηθήκαμε ένα τρίωρο σερί!!!!

Αγορομάμμυ καλή αρχή.

Ρίτσα καλά αποτελέσματα.

Φιλιά σε όλες

kPAZp2.png

AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερα μου ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπεθερα μου καλη χρονια...Υγεια,Αγαπη και ευτηχια να χαιρεσε την οικογενεια σου....

Σε ευχαριστω πολυ ...τελεικα τα καταφεραμαι.....

Εσυ τι μου κανεις μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...