Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Λιγο για τα κιλα μου αγχωνομε αλλα θα προσπαθεισω να συνεχεισω την διαιτα.....

Ξερω οτι η εξετασεις που θα κανω θα ειναι για καλο.....;);).

Ισως ητανε βλακεια μου που την σταματησα την διαιτα .....

Αλλα με αυτον τον αστατο κυκλο που ειχα δεν μπορουσα......:(:(.

Αυριο τελεικα θα παω να κανω την Β' χοριακη το πρωι.

Β χοριακηηηηηηηηηη??????????:shock::shock::shock::shock: εχασα κατιιιιιιι?????????????????? ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μιλααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Β χοριακηηηηηηηηηη??????????:shock::shock::shock::shock: εχασα κατιιιιιιι?????????????????? ΡΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μιλααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Επειδη εχω 16 μερες καθυστεριση ...θελει να κανω και μια χοριακη μην τυχων ειμαι,αλλα Koalaki μου το σιγουρο ειναι οτι οι πολυκυστικες δημιουργουν αυτη την καθυστεριση....απλως πρεπει να την κανω μην τυχων 1 στις χιλιες ειμαι....να ειμαστε σιγουροι.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Θα ξεκινησεις και χαπια προγεστερονης ή θα πας πρωτα στον γιατρο;

Του το ειπα και μου ειπε πρωτα θα κανουμε τις εξετασεις και μετα θα δουμε...δεν μου ειπε να παρω χαπια.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Επειδη εχω 16 μερες καθυστεριση ...θελει να κανω και μια χοριακη μην τυχων ειμαι,αλλα Koalaki μου το σιγουρο ειναι οτι οι πολυκυστικες δημιουργουν αυτη την καθυστεριση....απλως πρεπει να την κανω μην τυχων 1 στις χιλιες ειμαι....να ειμαστε σιγουροι.

Ναι ομως πολλεε μερες δεν ειναι οι 16?????????

Μακαριιιιιιιιι να εχεις οτι επιθυμεις!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ναι ομως πολλεε μερες δεν ειναι οι 16?????????

Μακαριιιιιιιιι να εχεις οτι επιθυμεις!!!!!!!!!!

Σε ευχαριστω Koalaki μου....αλλα δεν ειναι πολλες .

Τον προηγουμενο μηνα ειχα 2 μηνες καθυστεριση λογο πολυκυστικων και πηρα χαπια και ηρθε η περιοδος μου.

Παντος σε ευχαριστω παρα πολυ Μαναρακι μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοαλακι δυστυχως στις πολυκυστικες οι 16 μερες δεν ειναι τιποτα.....Περνανε και 2 και 3 μηνες και παραπανω διχως περιοδο ή εγκυμοσυνη....Για αυτο, της λεω της Ριτσας, για ελεγχο εγκυμοσυνης και αν δεν ειναι, τοτε να προχωρησει σε εξετασεις και χαπια για να αδιαθετησει ....

Ομως, Ριτσα, σιγουρα δεν αποκλειεται κιολας να εχει προκυψει εγκυμοσυνη!!!!!

Και εγω στην κορη μου, ειχα κυκλο 45αρη.....

Κολλαει πολυ το σημα....θα σας καλυνηχτισω σιγα σιγα!!!

Σε ευχαριστω Koalaki μου....αλλα δεν ειναι πολλες .

Τον προηγουμενο μηνα ειχα 2 μηνες καθυστεριση λογο πολυκυστικων και πηρα χαπια και ηρθε η περιοδος μου.

Παντος σε ευχαριστω παρα πολυ Μαναρακι μου.....

Ναι το γνωριζω οτι δημιουργει τετοια προβληματα στον κυκλο αλλα νομιζα οτι την προηγουμενη φορα ειχε λιγοτερη καθυστερηση γιαυτο αναρωτηθηκα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι δυστυχως στις πολυκυστικες οι 16 μερες δεν ειναι τιποτα.....Περνανε και 2 και 3 μηνες και παραπανω διχως περιοδο ή εγκυμοσυνη....Για αυτο, της λεω της Ριτσας, για ελεγχο εγκυμοσυνης και αν δεν ειναι, τοτε να προχωρησει σε εξετασεις και χαπια για να αδιαθετησει ....

Ομως, Ριτσα, σιγουρα δεν αποκλειεται κιολας να εχει προκυψει εγκυμοσυνη!!!!!

Και εγω στην κορη μου, ειχα κυκλο 45αρη.....

Κολλαει πολυ το σημα....θα σας καλυνηχτισω σιγα σιγα!!!

Ενταξει Ηλιοοβασιλεμα μου ...τα λεμε αυριο.

Καληνυχτα....Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ναι το γνωριζω οτι δημιουργει τετοια προβληματα στον κυκλο αλλα νομιζα οτι την προηγουμενη φορα ειχε λιγοτερη καθυστερηση γιαυτο αναρωτηθηκα!!!

Koalaki μου πιστευω μεσα μου...απο την ωρα που μου ειπε να κανω εξετασεις οτι αυτην την χρονια θα γινει το θαυματακι που θελω τοσο πολυ...πες το προαισθημα δεν ξερω...αλλα εχω μια θετικη σκεψη...μεσα μου.

Ειχα πιο πολυ καθυστεριση τον προηγουμενο μηνα...παντος σε ευχαριστω πολυ Koalaki μου

x8yip2.png?0gPNKwlL

Koalaki μου πιστευω μεσα μου...απο την ωρα που μου ειπε να κανω εξετασεις οτι αυτην την χρονια θα γινει το θαυματακι που θελω τοσο πολυ...πες το προαισθημα δεν ξερω...αλλα εχω μια θετικη σκεψη...μεσα μου.

Ειχα πιο πολυ καθυστεριση τον προηγουμενο μηνα...παντος σε ευχαριστω πολυ Koalaki μου

Μακαριιιιιιιιιιιιιιιι.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μακαριιιιιιιιιιιιιιιι.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παντος αν δεν ειχα και εσας που μου δινετε κουραγιο και δυναμη...δεν ξερω αν τα καταφερνα.....

Σας αγαπω και σας ευχαριστω για ολα!!

Σε ευχαριστω πολυ Koalaki μου.....

Αυριο το απογευμα θα μπω να σας πω τι εγινε...αλλα και αρνητικο να ειναι δεν θα με παρει απο κατω ....γιατι καποια στιγμη θα γινει το θαυμα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Παντος αν δεν ειχα και εσας που μου δινετε κουραγιο και δυναμη...δεν ξερω αν τα καταφερνα.....

Σας αγαπω και σας ευχαριστω για ολα!!

Σε ευχαριστω πολυ Koalaki μου.....

Αυριο το απογευμα θα μπω να σας πω τι εγινε...αλλα και αρνητικο να ειναι δεν θα με παρει απο κατω ....γιατι καποια στιγμη θα γινει το θαυμα!!

Φυσικα και θα γινειιιιιιιιιιι, τοσες γυναικες τα καταφεραν αργα η γρηγορα!!!!!

Πολυ αισιοδοξη σε "ακουω" και αυτο ειναι υπερ σου!!!!!!!

Εμεις ειμαστε μαζι σουυυυυυ!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...