Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοαλακι αλλαζεις και εσυ εταιρεια;;; καλα κανεις και κοιτας το συμφερον σου!!!!

NGN, και εγω θελω να μου κατεβασει τις κουτες ο αντρας μου απο δωμα....οποτε αναμενω....Ετσι και αλλιως , ευκαιρια με το δεντρο, θελω να σηκωσω τα καλα τα περσικα χαλια και να κανω μια καλη γενικη του σαλονιου...Μετα θα στρωσω τα υφαντα μου..... Οποτε περιμενω, το ρεπο του αντρα μου, νομιζω την Πεμπτη και θα γινουν ολα αυτα και να με βοηθησει λιγο στα βαρη...;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

NGN, και εγω θελω να μου κατεβασει τις κουτες ο αντρας μου απο δωμα....οποτε αναμενω....Ετσι και αλλιως , ευκαιρια με το δεντρο, θελω να σηκωσω τα καλα τα περσικα χαλια και να κανω μια καλη γενικη του σαλονιου...Μετα θα στρωσω τα υφαντα μου..... Οποτε περιμενω, το ρεπο του αντρα μου, νομιζω την Πεμπτη και θα γινουν ολα αυτα και να με βοηθησει λιγο στα βαρη...;)

Και εγώ δεν βαριέμαι το ξεστόλισμα τόσο όσο το οτι θα γίνει χάλια μετά το σαλόνι και θα θέλει καθάρισμα!!!! Αλλά τι να κάνουμε????? Αναπόφευκτο είναι!!!!

Και έχω μια νύστα σήμερα αλλό πράγμα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Ναι μεν θα πληρωνω λιιιγα παραπανω αλλα θα εχω πολυυυυ περισσοτερο χρονο ομιλιας προς οοοολους!!!! Βασικα λογω του οτι ο ανδρας μου ειναι αστυνομικος υπαρχει μια καποια ευκολια στα οικογενειακα προγραμματα κινητης τηλ.

Καλημερα NGN ΜΟΥ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ιωαννα χρονια πολλα και καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σε χαίρεται η μουρμουρα σου και ο αντρας σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά και σε όσους εχουν δικους τους ανθρωπους που γιορταζουν.

κοριτσακια καλησπερα!!! ολες καλα???? ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Κοριτσια να σας πω στα γρηγορα γιατι σε λιγο ταξιδευω, ολα τελεια!!!!! το εμβρυακι ειναι σωστο ανθρωπακι!!! εχει σχηματιστει, βγαινει μερικες μερες μεγαλυτερο! ειχε τα δαχτυλακια του σταυρωμενα μπροστα στην κοιλιτσα! σε 20 μερες θα κανουμε την αυχενικη. ειμαι πολυ χαρουμενη. Αν δεν ξαναμπω το βραδυ θα μπω αυριο μετα το μεσημερι γιατι το πρωι ξεκιναω δουλιτσα. Σας φιλωωωωω!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Έχουμε εορτάζοντες κ εορτάζουσες;; Να τους χαιρόμαστε όλους!

Εμεις κορίτσια μια απο τα ίδια, έχω κουραστεί πολύ ψυχολογικά με όλο αυτό με τα γάλατα, τις αλλαγές, τη δυσκοιλιότητα, που δε βλέπω διαφορά κοκ..... ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, μακαρι να παίζει ρόλο κ αυτό που λες, δλδ να ορεπει να προσαρμοστεί στο καινουριο γάλα για το έντερό της, γιατί ακόμα, δυο μέρες τίποτα.. Αλλά δεν κάνω άλλη αλλαγή τώρα... Αφήστε που μια μου τρωει 100, μια 50, μια 80, δεν εχει ακόμα βρει ρυθμό το μωρό κ δεν ξερω τι να κάνω. Την έχω στο τετράωρο αλλά σκεφτομαι να την ξαναγυρίσω στο τρίωρο και οτι πίνει, διότι τα ημερήσια μλ της έχουν πέσει.... Απαπαπα, δέ μπορώ....

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, το 2014 ευχομαι να ειναι η χρονια σου κ ετσι όπως έκλεισε ο χρόνος (με μήνα ωορρηξίας), να συνεχιστουν όλοι οι επόμενοι μηνες!

ΡΙΤΣΑΚΙ και σε σένα το ίδιο!! Περαστικά κ στο σύζυγο με τις κοίλες!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ σήμερα ξεκινας δουλειά;; Καλή αρχή!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου καλημέρα!!

Καλημερα σε όλες!!

Γεια σου may μου Καλη χρονια να χαιρεσε την οικογενεια σου....Υγεια ,Αγαπη και Ευτηχια!!!

Σε ευχαριστω για τον αντρα μου may μου.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Χρονια πολλα και απο μενα για τους εορταζοντες!Δυστυχως σημερα θα γιορταζε και ο θειουλης μου!Καλο παραδεισο να εχει η ψυχουλα του...:-(

Η μικρη το βραδυ,παλι δεν καλοκοιμηθηκε!Ειχε γκρινια και αν δεν την επαιρνα αγκαλια,εκλαιγε με λιγμους!Προσπαθησα να την κοιμησω στο κρεβατακι της,την αφησα να κλαιει,αλλα και παλι τιποτα!Την λυπηθηκα,απλωνε τα χερακια της,να την παρω αγκαλια!Οποτε,κοιμηθηκαμε μαζι,στον καναπε που εχω στο δωματιο της!Δε ξερω εαν εχει γκρινια απο τα ουλα της ή συνηθισε και θελει να κοιμαται μαζι μου.Τι να κανω κοριτσια?Περιττο να πω πως πιαστηκα,αφου ειχα το νου μου να μη την ''πλακωσω'' στον υπνο μου,τι υπνος δηλαδη....Πως να της το κοψω?Και απο την αλλη,μηπως κλαιγοντας την κανω πιο νευρικη?Της δημιουργησω φοβο?

Τι λετε και σεις?

ΜΑΥ ΜΟΥ,καθε φορα που αλλαζαμε γαλα,η παιδιατρος μου ελεγε πως χρειαζεται τουλαχιστον 1 βδομαδα για να το δεχτει!Οταν χρειαστηκε δε να της αλλαξουμε σχεδον 3 γαλατα σε 3 βδομαδες μου ειπε πως ενδεχεται να δημιουργηθει δυσκοιλιοτητα!Εσεις πινετε και ειδικο γαλα,σωστα?Πιστευω να ''στρωσει'' με τον καιρο!Το χαμομηλι δε βοηθαει?Ειναι και μικρη μωρε!Το πεπτικο τους δεν εχει σταθεροποιηθει!Αλλα παιδακια το περνουν πιο εντονα,αλλα λιγοτερο!Υπομονη μεχρι τον 3ο με 4ο μηνα,οπου εκει αρχιζουν ολα και λειτουργουν καλυτερα!Οσο για τα ml,και μενα υπηρχαν περιοδοι που επινε παρα πλυ λιγο,και εκει ειχα ''ταραξει'' την παιδιατρο στα τηλεφωνα!Ετρεμα μηπως μου παθει αφυδατωση!Και ξαφνικα,μεσα σε λιγες μερες αρχισε να πινει παραπανω,και μετα παλι να μειωνει!Δε ξερω εαν αυτα ειναι τα λεγομενα ''αλματα αναπτυξης''!Σε καταλαβαινω απολυτα!Εγω καθε φορα που δεν επινε,εμπαινα σε φορουμ και εψαχνα αιτιες!Τρελα αγχωμενη!Ευχομαι συντομα να ανακαμψη η Αγγελενια μας!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,περαστικα κοπελα μου για τον συζυγο!Δυστυχως,οι κοιλες,στην εσχατη περιπτωση αντιμετωπιζονται με χειρουργικη επεμβαση!Και παλι δεν μπορει κανενας γιατρος να σου εγγυηθει πως δε θα εμφανιστουν παλι!Τα ξερω απο πρωτο χερι!Στη δουλεια,οι μισοι και παραπανω,συναδελφοι/συναδέλφισσες,εχουν κοιλη,ειτε στη μεση ειτε στον αυχενα!Επισης εχει ο πατερας μου!Ενδεχεται να εχω και γω,αλλα δεν το εχω κοιταξει!

Η προσωρινη λυση ειναι ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!Τα χαπια ανακουφιζουν για λιγο τον πονο!Ψαξτε και για ομοιοπαθητικο!Να ξερεις πως εχει τεραστια αποτελεσματα!Επισης υπαρχουν ασκησεις που μπορει να κανει στο σπιτι,οπως κοιλιακοι και ραχιαιοι!Ομως,να παρετε πρωτα τη συμβουλη του γιατρου!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,λες να εχει γινει συλληψη?Πωπωωωω,ποσο το ευχομαι!Πραγματικα πολυ καλο που αδιαθετησες με κανονικο κυκλο!Σου εχει ξανασυμβει?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανετε?Η φμ?Ο συζυγος ειναι εκει ακομη?

Ολα τα υπολοιπα κοριτσοπουλα καλα?

Σε ευχαριστω Μαρακι μου για τον αντρα μου....θα το ψαξουμε,θελουμε να παρουμε και απο αλλον γιατρο γνωμη,αλλα τωρα θα τρεχω εγω στους γιατρους.....

Πηρα τον γιατρο μου το μεσημερι και την Δευτερα ειμαι για Αθηνα,και μου ειπε με αυτον τον κυκλο που εχω πρεπει να κανω καποιες εξετασεις για τις ωοθηκες μου....δηλαδη απο τι καταλαβα θα κανω και την Σαλπιγγογραφια....και αλλες.

Να πω την αληθεια εχω ψιλο ανγχωθει,αλλα θα δουμε τελεικα τι γινετε....ουφ!!!

Α!! αυριο μου ειπε να κανω και μια β'χοριακη να δουμε μην τυχων ειναι...αλλα ειναι οι πολυκιστηκες τι αλλο,απλως να ειμαστε σιγουρη μου ειπε....

x8yip2.png?0gPNKwlL

κοριτσακια καλησπερα!!! ολες καλα???? ΙΩΑΝΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Κοριτσια να σας πω στα γρηγορα γιατι σε λιγο ταξιδευω, ολα τελεια!!!!! το εμβρυακι ειναι σωστο ανθρωπακι!!! εχει σχηματιστει, βγαινει μερικες μερες μεγαλυτερο! ειχε τα δαχτυλακια του σταυρωμενα μπροστα στην κοιλιτσα! σε 20 μερες θα κανουμε την αυχενικη. ειμαι πολυ χαρουμενη. Αν δεν ξαναμπω το βραδυ θα μπω αυριο μετα το μεσημερι γιατι το πρωι ξεκιναω δουλιτσα. Σας φιλωωωωω!

Αχ!! τι ωραια Αγορομαμμυ μου....Μπραβο μαναρακι μου...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

Ιωαννα μου χρονια σου πολλα....να σε χερονται η μουρμουριτσα σου και ο αντρουλης σου μαναρακι μου.....ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ήρθα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε???

Εγώ ξεστόλισα τελικά, καθάρισα και το σπίτι και τώρα κάθομαι.

Το βραδάκι μόλις κοιμίσω τα παιδιά θα έρθει μια φίλη μου να μαγειρέψουμε και να τα πούμε και ο άντρας μου θα πάει σε έναν φίλο του.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ χρόνια πολλά σου εύχομαι. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και τον άντρα σου!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μπράβο που είναι καλά το μπιζελάκι σου! Λίγο έμεινε και για την αυχενική.

ΡΙΤΣΑ να μην αγχώνεσαι καθόλου. Ίσα ίσα που θα σου φύγει και το άγχος αν κάνεις όλες τις εξετάσεις.

Οι υπόλοιπες καλά?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Αγορομαμυ μπραβο το μωρακι σου!!!!!!!!! Σε 20 μερες εισαι ξανα για Αθηνα; Καλα αποτελεσματα να εχεις φυσικα!!!!!!!!!!!!

Ριτσα και εσυ για Αθηνα απο βδομαδα; να κανεις οτι εξετασεις σου πει ο γιατρος , για να αποκλειεις καταστασεις...

Εγω θα παω την αλλη βδομαδα για τεστ παπ.

Διαφημίσεις

Αγορομαμυ μπραβο το μωρακι σου!!!!!!!!! Σε 20 μερες εισαι ξανα για Αθηνα; Καλα αποτελεσματα να εχεις φυσικα!!!!!!!!!!!!

Ριτσα και εσυ για Αθηνα απο βδομαδα; να κανεις οτι εξετασεις σου πει ο γιατρος , για να αποκλειεις καταστασεις...

Εγω θα παω την αλλη βδομαδα για τεστ παπ.

Ναι Ηλιοβασιλεμα μου την Δευτερα 5:30 η ωρα εχω ραντεβου.

Αυριο η την Πεμπτη θα παω να κανω β' χοριακη για να ειμαστε σιγουρη οτι δεν ειναι κατι αλλο....

Παντος μου ειπε οτι θα κανουμε πολλες και θα κανω και την σαλπιγγογραφια....μου ειπε οτι πρεπει να δουμε τι γινετε με τις ωοθηκες μου....Αχ!! εχω ψιλο ανγχωθει φιλεναδα....

Ασε γιατι αυτο το μηνα μου ηρθαν ολα μαζι....εχω και τα ξεχωματα τις μανας μου και ειμαι καπως αυτο το διαστημα......:(:(:(.

Εσυ ποτε θα πας;;....πια μερα Ηλιοβασιλεμα μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ήρθα κοριτσάκια μου! Τι κάνετε???

Εγώ ξεστόλισα τελικά, καθάρισα και το σπίτι και τώρα κάθομαι.

Το βραδάκι μόλις κοιμίσω τα παιδιά θα έρθει μια φίλη μου να μαγειρέψουμε και να τα πούμε και ο άντρας μου θα πάει σε έναν φίλο του.

ΙΩΑΝΝΑΚΙ χρόνια πολλά σου εύχομαι. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και τον άντρα σου!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μπράβο που είναι καλά το μπιζελάκι σου! Λίγο έμεινε και για την αυχενική.

ΡΙΤΣΑ να μην αγχώνεσαι καθόλου. Ίσα ίσα που θα σου φύγει και το άγχος αν κάνεις όλες τις εξετάσεις.

Οι υπόλοιπες καλά?????

Σε ευχαριστω ngn μου ....οντως για καλο παμε....

Εσυ τι κανεις μαναρακι μου με τα ζουζουνακια σου;;

Καλα εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα μου την Τριτη μαλλον, θα παω...να εχω τελειωσει και καλα με την περιοδο....Θα ξαναπαρω τηλεφωνο για κλεισιμο ραντεβου γιατι η γραμματεας ηθελε να με εξυπηρετησει αλλα πνιγονται...

Ριτσα μου την Τριτη μαλλον, θα παω...να εχω τελειωσει και καλα με την περιοδο....Θα ξαναπαρω τηλεφωνο για κλεισιμο ραντεβου γιατι η γραμματεας ηθελε να με εξυπηρετησει αλλα πνιγονται...

Δηλαδη Δευτερα θα παω εγω και εσυ Τριτη ε;;

Καλα καταλαβα η' οχι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...