Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Χαιρομε που περασατε καλα....αλλα γιατι πρωτοχρονια μοναχουλες μαναρακι μου;;;

Η φμ τι εκανε με το δωρο του Αγιου-Βασιλη;;

Τι της εφερε;;

Ο ανδρας μου δεν ειδε ρεπο την πρωτοχρονια και μειναμε μονες και αλλαξαμε χρονο, η φμ κοιμοταν και εγω καθομουν και εβλεπα τηλεοραση. Δεν θα εφερε ακριβως ο αγιος βασιλης, ο courier θα τα φερει γιατι τα παρηγγειλα απο αλλη πολη αλλα με τα υπολοιπα δωρα που της εδωσαν οι συγγενεις ξετρελαθηκε να ανοιγει και να πεταει κουτια και παιχνιδια :tongue:.

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, καλη ξεκουραση!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καλο αυτο που ηρθε κανονικα η περιοδος ε???!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληνυχτα Μαρακι...

Ριτσα αυτη την φορα ηρθε κανονικοτα......δηλαδη ειχα 29αρη κυκλο, πραγμα σπανιοτατο...Μεσα στην βδομαδα, λογικα θα παω στον γυναικολογο να με δει...Μαλλον θα κάνω και το τεστ παπ μεσα σε αυτο το μηνα...

Αχ! ωραια Ηλιοβασιλεμα μου που σου ηρθε κανονικα....Αντε βρε φιλεναδα να δουμε κι αλλο εβυομωρακι στην παρεα μας....Να μην ειναι και μονη τις η Αγορομαμμυ μας.

Εγω να δω ποτε θα κανω αυτην την Σαλπιγγογραφια με αυτον τον κυκλο που εχω....Χιιι!!χιι!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ο ανδρας μου δεν ειδε ρεπο την πρωτοχρονια και μειναμε μονες και αλλαξαμε χρονο, η φμ κοιμοταν και εγω καθομουν και εβλεπα τηλεοραση. Δεν θα εφερε ακριβως ο αγιος βασιλης, ο courier θα τα φερει γιατι τα παρηγγειλα απο αλλη πολη αλλα με τα υπολοιπα δωρα που της εδωσαν οι συγγενεις ξετρελαθηκε να ανοιγει και να πεταει κουτια και παιχνιδια :tongue:.

Καληνυχτα ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ, καλη ξεκουραση!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καλο αυτο που ηρθε κανονικα η περιοδος ε???!!!

ΑΧ!! Φανταζωμαι τι ωραια ηταν να την βλεπεις να ανοιγει τα δωρα!!

Ποσο θα χαρηκε η φμ.....να την χαιρεστε μαναρακι μου και οπως επιθυμειτε να την δειτε Koalaki μου......:D:D:D.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Απο μια αποψη ειναι καλο που αδιαθετησα σε νορμαλ κυκλο, διοτι ειχα επιτέλους ωορρηξια και αρα πιθανοτητες συλληψης....Το κακο ειναι οτι δεν τα καταφεραμε....Και ετσι περασε όλο το 2013 με μονο 2 ωορρηξιες και τους υπόλοιπους κυκλους ανωορρηκτικους....Και όλο αυτο με "στριγμωνει"....

Αλλα , οκ, μπήκε νέος χρόνος...ας ελπίζουμε οτι θα είναι καλύτερος!!!:rolleyes:

ΑΧ!! Φανταζωμαι τι ωραια ηταν να την βλεπεις να ανοιγει τα δωρα!!

Ποσο θα χαρηκε η φμ.....να την χαιρεστε μαναρακι μου και οπως επιθυμειτε να την δειτε Koalaki μου......:D:D:D.

Θα το δεις και εσυ...!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω!!!

Κοριτσακια μου θα σας καληνυχτησω, παω για υπνο!!!

Φιλακια, τα λεμε αυριο!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καληνυχτα κοριτσακια....

Αυριο τα λεμε....

Καληνυχτα Ηλιοβασιλεμα μου.....και ολα καλα θα πανε μαναρακι μου.

Koalaki μου καληνυχτα .....καλο ξημερωμα να εχουμε ολες μας.....

Πολλα πολλα φιλακια κοριτσια μου....τα λεμε αυριο!!

Ματσσσσ!!! Μουτσσσσ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Έχουμε εορτάζοντες κ εορτάζουσες;; Να τους χαιρόμαστε όλους!

Εμεις κορίτσια μια απο τα ίδια, έχω κουραστεί πολύ ψυχολογικά με όλο αυτό με τα γάλατα, τις αλλαγές, τη δυσκοιλιότητα, που δε βλέπω διαφορά κοκ..... ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, μακαρι να παίζει ρόλο κ αυτό που λες, δλδ να ορεπει να προσαρμοστεί στο καινουριο γάλα για το έντερό της, γιατί ακόμα, δυο μέρες τίποτα.. Αλλά δεν κάνω άλλη αλλαγή τώρα... Αφήστε που μια μου τρωει 100, μια 50, μια 80, δεν εχει ακόμα βρει ρυθμό το μωρό κ δεν ξερω τι να κάνω. Την έχω στο τετράωρο αλλά σκεφτομαι να την ξαναγυρίσω στο τρίωρο και οτι πίνει, διότι τα ημερήσια μλ της έχουν πέσει.... Απαπαπα, δέ μπορώ....

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, το 2014 ευχομαι να ειναι η χρονια σου κ ετσι όπως έκλεισε ο χρόνος (με μήνα ωορρηξίας), να συνεχιστουν όλοι οι επόμενοι μηνες!

ΡΙΤΣΑΚΙ και σε σένα το ίδιο!! Περαστικά κ στο σύζυγο με τις κοίλες!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ σήμερα ξεκινας δουλειά;; Καλή αρχή!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μου καλημέρα!!

Καλημερα σε όλες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Χρονια πολλα και απο μενα για τους εορταζοντες!Δυστυχως σημερα θα γιορταζε και ο θειουλης μου!Καλο παραδεισο να εχει η ψυχουλα του...:-(

Η μικρη το βραδυ,παλι δεν καλοκοιμηθηκε!Ειχε γκρινια και αν δεν την επαιρνα αγκαλια,εκλαιγε με λιγμους!Προσπαθησα να την κοιμησω στο κρεβατακι της,την αφησα να κλαιει,αλλα και παλι τιποτα!Την λυπηθηκα,απλωνε τα χερακια της,να την παρω αγκαλια!Οποτε,κοιμηθηκαμε μαζι,στον καναπε που εχω στο δωματιο της!Δε ξερω εαν εχει γκρινια απο τα ουλα της ή συνηθισε και θελει να κοιμαται μαζι μου.Τι να κανω κοριτσια?Περιττο να πω πως πιαστηκα,αφου ειχα το νου μου να μη την ''πλακωσω'' στον υπνο μου,τι υπνος δηλαδη....Πως να της το κοψω?Και απο την αλλη,μηπως κλαιγοντας την κανω πιο νευρικη?Της δημιουργησω φοβο?

Τι λετε και σεις?

ΜΑΥ ΜΟΥ,καθε φορα που αλλαζαμε γαλα,η παιδιατρος μου ελεγε πως χρειαζεται τουλαχιστον 1 βδομαδα για να το δεχτει!Οταν χρειαστηκε δε να της αλλαξουμε σχεδον 3 γαλατα σε 3 βδομαδες μου ειπε πως ενδεχεται να δημιουργηθει δυσκοιλιοτητα!Εσεις πινετε και ειδικο γαλα,σωστα?Πιστευω να ''στρωσει'' με τον καιρο!Το χαμομηλι δε βοηθαει?Ειναι και μικρη μωρε!Το πεπτικο τους δεν εχει σταθεροποιηθει!Αλλα παιδακια το περνουν πιο εντονα,αλλα λιγοτερο!Υπομονη μεχρι τον 3ο με 4ο μηνα,οπου εκει αρχιζουν ολα και λειτουργουν καλυτερα!Οσο για τα ml,και μενα υπηρχαν περιοδοι που επινε παρα πλυ λιγο,και εκει ειχα ''ταραξει'' την παιδιατρο στα τηλεφωνα!Ετρεμα μηπως μου παθει αφυδατωση!Και ξαφνικα,μεσα σε λιγες μερες αρχισε να πινει παραπανω,και μετα παλι να μειωνει!Δε ξερω εαν αυτα ειναι τα λεγομενα ''αλματα αναπτυξης''!Σε καταλαβαινω απολυτα!Εγω καθε φορα που δεν επινε,εμπαινα σε φορουμ και εψαχνα αιτιες!Τρελα αγχωμενη!Ευχομαι συντομα να ανακαμψη η Αγγελενια μας!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,περαστικα κοπελα μου για τον συζυγο!Δυστυχως,οι κοιλες,στην εσχατη περιπτωση αντιμετωπιζονται με χειρουργικη επεμβαση!Και παλι δεν μπορει κανενας γιατρος να σου εγγυηθει πως δε θα εμφανιστουν παλι!Τα ξερω απο πρωτο χερι!Στη δουλεια,οι μισοι και παραπανω,συναδελφοι/συναδέλφισσες,εχουν κοιλη,ειτε στη μεση ειτε στον αυχενα!Επισης εχει ο πατερας μου!Ενδεχεται να εχω και γω,αλλα δεν το εχω κοιταξει!

Η προσωρινη λυση ειναι ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!Τα χαπια ανακουφιζουν για λιγο τον πονο!Ψαξτε και για ομοιοπαθητικο!Να ξερεις πως εχει τεραστια αποτελεσματα!Επισης υπαρχουν ασκησεις που μπορει να κανει στο σπιτι,οπως κοιλιακοι και ραχιαιοι!Ομως,να παρετε πρωτα τη συμβουλη του γιατρου!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,λες να εχει γινει συλληψη?Πωπωωωω,ποσο το ευχομαι!Πραγματικα πολυ καλο που αδιαθετησες με κανονικο κυκλο!Σου εχει ξανασυμβει?

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανετε?Η φμ?Ο συζυγος ειναι εκει ακομη?

Ολα τα υπολοιπα κοριτσοπουλα καλα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσιααααααααααα καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

Τι κανετε???

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 9, ηπιαμε γαλα και τωρα η φμ παιζει στο δωματιο της. Ο ανδρας μου εφυγε πολυ νωρις το πρωι γιατι δουλευε. Περιμενω και τον courier να ερθει...

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ και συνηθεια να ειναι αυτο που δημιουργηθηκε οταν υπαρχει οδοντοφυια ειναι αλληλενδετα, οποτε θα σου συνηστουσα υπομονη και ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ...!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!

Τι κάνετε?????

Εμείς μια χαρούλα. Σκέφτομαι σε λίγο να ξεστολίσω το δέντρο και βαριέμαι οικτρά. Δεν πειράζει. Το χάρηκα. Και του χρόνου να είμαστε όλες καλά και να ξαναστολίσουμε!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΜΑΥ μου και εμείς είμαστε λιγόφαγες από την κοιλιά και τον τελευταίο μήνα πήραμε το κατώτατο φυσιολογικό. Και εγώ στεναχωριόμουνα αλλά η παιδίατρος το θεωρεί απολύτως φυσιολογικό και μου λέει οτι αυτός είναι ο ρυθμός της. Από την στιγμή που κοιμάται και δεν γκρινιάζει δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Επίσης δεν συζητάει καν να της δώσω ξένο γάλα. Είναι υπέρ του θηλασμού (περίεργο!!!!:shock::shock::shock:). Τώρα όσο για το θέμα της δυσκοιλιότητας δεν ξέρω τι να σου πω. Και μένα η μικρή τα κάνει κάθε 3 μέρες αλλά δεν βλέπω να την ενοχλεί!

Μαρία τι κάνεις????? Η μικρή πάλι ταλαιπωρήθηκε το βράδυ ε??????

Όλες οι υπόλοιπες καλά μου είστε?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι καλώς να δεχτείς τις παραγγελίες σας!!! Πήρες τελικα και μηχανακι της Φουρτούνας για αργοτερα;;;;

Μαράκι βορινο, είχα και στο παρελθόν φυσιολογικούς κύκλους και σε ενα τετοιο, στο πρωτο μαλιστα που αποφασίσαμε για παιδι, πιάσαμε την κόρη μου...Αλλα το 2013 ήταν χείριστο σε θέμα ωορρηξίας, αφου τους ελέγξαμε όλους τους κύκλους και εντοπίστηκαν μόνο 2 φορες ωορρηξια...Σε αυτον του Δεκεμβρίου, είχα πολυ καλή ωορρηξια και ήλπιζα, αλλα τελικα αδιαθετησα...Ελπίζω , όντως, Μαυ μου, να μπηκε το 2014 και να μου φερει ισορροπια σε αυτο το γυναικολογικο θεμα....

Μαρακι βορινο, η Δημητρουλα σίγουρα σε "εκμεταλλεύεται" και σε θελει κοντα της για τον υπνο...Προσπάθησε σταδιακα, να της κανεις τον υπνο πιο ανεξαρτητο, δηλαδη να σου πω τί εκανα εγω: το ειχα περασει και αυτο με τον υπνο αγκαλια σε καναπε ή σε κρεβατι....Μετα στο επομενο σταδιο, στο δωματιο της, την εβαζα στη κουνια και καθομουν σε καρεκλα ή στον καναπε που τον ειχα κολλητα, και την κοιμιζα και την χαιδευα (δηλαδη την ακουμπουσα)και κοιμοταν λιγο με το χαδι, λιγο με την πιπιλα και λιγο με το "νινι" της. Σταδιακα εκανα τα ιδια, αλλα απομακρυνομουν , καθομουν με την καρεκλα πιο περα μεσα στο δωματιο της και να με βλεπει μεχρι να αποκοιμηθει ή στην αλλη ακρη του καναπε....πιο μετα την αφηνα στην κουνια και εβγαινα εξω απο δωματιο και πηγαινοερχομουν καθε τρεις και λιγο μεχρι να αποκοιμηθει καλα....μεχρι που ηρθε η ισορροπια!!!

Καλημερα και σε σενα NGN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγω έλεγα να ξεστολισω αλλα σημερα δεν το βλεπω να προλαβαινω...ασε που η μικρη τα θελει ακομη και παραπονιεται...ετσι μου εκανε και περσυ!:tongue: Οποτε εχω αρχισει εδω και 3- 4 μερες, το μαθημα οτι σε λιγες μερες ξεκινανε τα σχολεια και εμεις θα μαζεψουμε το δεντρο!!!!

Ναι πηραμε και το μηχανακι αλλα δεν περιμενω αυτον τον courier αλλα τον αλλον που θα μου φερει την αιτηση αλλαγης εταιρειας κινητης τηλεφωνιας που εκανα, σαφως πιο συμφερουσα προσφορα!!! Αλλα μεσα σε αυτη την εβδομαδα περιμενω και τα δωρα του μωρου να ερθουν.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα και σε σενα NGN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγω έλεγα να ξεστολισω αλλα σημερα δεν το βλεπω να προλαβαινω...ασε που η μικρη τα θελει ακομη και παραπονιεται...ετσι μου εκανε και περσυ!:tongue: Οποτε εχω αρχισει εδω και 3- 4 μερες, το μαθημα οτι σε λιγες μερες ξεκινανε τα σχολεια και εμεις θα μαζεψουμε το δεντρο!!!!

Τώρα που αποφάσισα να σηκωθώ και να το ξεστολίσω δεν μου φέρνει ο άντρας μου τις κούτες από αποθήκη. Μου λέει οτι θα τα κάνει μόνος του το μεσημέρι... πφπφπφπφπφφφφφφφφφ!!!!! Περιμένω και κλειδαρά γιατί μου έχει σπάσει το κλειδί στην πόρτα της κουζίνας από πριν τα Χριστούγεννα αλλά έφυγα και το αμέλησα. Όλο και κάποιον μάστορα περιμένω τον τελευταίο καιρό.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...