Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μποτσακι σαραντησατε και εσεις!!! Ο μπεμπακος σου πώς ειναι; μεγαλωνει και σας τρελαινει ετσι;

Ριτσα πώς περασατε; ειχε παρει καθολου αδεια ο αντρας σου;

Κοαλακι ειστε και με τον αντρα σου σημερα; ωραια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koalaki μου επισης ....καλη χρονια!!!

Υγεια ,Αγαπη και ευτηχια.....να χαιρεσε την οικογενεια σου.......

Τι μου κανεις;;;

Καλα ειμαι!!! Εσυυυυυυυ??????? πως περασατε με τους κουμπαρους σας?????

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κολλαει αυτο το ρημαδι σημερα....

Μιλησα στο φβ με Θαλεια. Στελνει χαιρετισματα και ελπιζει την Παρασκευη να εχει σταθερο τηλεφωνο...και αρα ιντερνετ.

Καλησπεραααααα κουκλες!Τι κανετε?

Χαθηκα λιγακι,αλλα δεν ειχα τον χρονο να μπω!Περασαμε ομορφα το Σ/Κ μας,αλλα και σημερα!Γιορταζε το παιδακι της διπλανης μου,εκανε παρτυ σε παιδοτοπο χθες(και για τα γενεθλια που ειναι σε λιγες μερες)!Η μικρη μου ξετρελαθηκε!Ειχε ειδικο χωρο για να παιξουν τα βραφακια,το μοναδικο βρεφακι ηταν δηλαδη,αλλαααα το ευχαριστηθηκε τοσο πολυ!

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,πραγματικα λυπαμαι που η περιπετεια σας δεν εχει ακομη τελειωσει!Αλλα ολα θα πανε καλα!Και η δικια μου εχει αλλεργια στο αγελαδινο,κατι που το καταλαβαμε εγκαιρως!Αυτη τη στιγμη πινουμε το Nutriben AT!Τα ''ΑΤ'' ειναι για τις αλλεργιες!Φυσικα,ειχαμε αλλαξει κι αλλα γαλατα μεχρι να το δεχτει!Εσυ,καλα θα κανεις και θα αποφευγεις οτι μπορει να περιεχει γαλα,αλλα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια,να προσεχεις τη διατροφη για να εχεις γαλα!Και οσο μπορεις να κρατας τις ισορροπιες στη ψυχολογια σου!Εμεις ειμαστε εδω!

ΜΑΥ ΜΟΥ,πως τα πατε με την μικρη?Ποσο καιρο εχει που αλλαξατε το γαλα?Διοτι θελει και ενα χρονικο διαστημα για να το δεχτει και το παιδι,και οργανισμος και οταν αλλαζουμε συχνα γαλα,τοτε η δυσκοιλιοτητα αυξανεται!Μεχρι δηλαδη να δεχτει το πεπτικο συστημα τα συστατικα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ευχομαι να ειχες ευχαριστο ταξιδι!Με το καλο και ο υπερηχος!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,ηρθε ο συζυγος?Τι καλα!Πως ειστε?Προσπαθεις να μαθεις τη ΦΜ να παιζει στο δωματιο?Το θεωρω πολυ σωστο!Και γω,αν και μικρη η Δημητρα,δεν εμφανιζω παιχνιδια σε αλλο μερος του σπιτιου,εκτος απο το δωματιο της!Φυσικα,οταν ειναι αλλου,βρισκει να παιξει με διακοσμητικα κτλ,αλλα αλλου ειναι η βασικη εννοια!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι κανεις?Μιλησες με τον γιατρο?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,NGN,ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ....ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Μποτσακι σαραντησατε και εσεις!!! Ο μπεμπακος σου πώς ειναι; μεγαλωνει και σας τρελαινει ετσι;

Ριτσα πώς περασατε; ειχε παρει καθολου αδεια ο αντρας σου;

Κοαλακι ειστε και με τον αντρα σου σημερα; ωραια!

Ηλιοβασιλεμα μου και Koalaki μου ωραια τα περασαμε....να σου πω πρωτη φορα λειψαμε απο το σπιτι μας και Χριστουγεννα και πρωτοχρονια ....αλλα ητανε ωραια.

Εσεις πως μου τα περασατε;;

Ο Αντρας μου ειχε αδεια απο παραμονη χριστουγεννων μεχρι και σημερα....αυριο παει για δουλειτσα......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπεραααααα κουκλες!Τι κανετε?

Χαθηκα λιγακι,αλλα δεν ειχα τον χρονο να μπω!Περασαμε ομορφα το Σ/Κ μας,αλλα και σημερα!Γιορταζε το παιδακι της διπλανης μου,εκανε παρτυ σε παιδοτοπο χθες(και για τα γενεθλια που ειναι σε λιγες μερες)!Η μικρη μου ξετρελαθηκε!Ειχε ειδικο χωρο για να παιξουν τα βραφακια,το μοναδικο βρεφακι ηταν δηλαδη,αλλαααα το ευχαριστηθηκε τοσο πολυ!

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,πραγματικα λυπαμαι που η περιπετεια σας δεν εχει ακομη τελειωσει!Αλλα ολα θα πανε καλα!Και η δικια μου εχει αλλεργια στο αγελαδινο,κατι που το καταλαβαμε εγκαιρως!Αυτη τη στιγμη πινουμε το Nutriben AT!Τα ''ΑΤ'' ειναι για τις αλλεργιες!Φυσικα,ειχαμε αλλαξει κι αλλα γαλατα μεχρι να το δεχτει!Εσυ,καλα θα κανεις και θα αποφευγεις οτι μπορει να περιεχει γαλα,αλλα οπως σου ειπαν και τα κοριτσια,να προσεχεις τη διατροφη για να εχεις γαλα!Και οσο μπορεις να κρατας τις ισορροπιες στη ψυχολογια σου!Εμεις ειμαστε εδω!

ΜΑΥ ΜΟΥ,πως τα πατε με την μικρη?Ποσο καιρο εχει που αλλαξατε το γαλα?Διοτι θελει και ενα χρονικο διαστημα για να το δεχτει και το παιδι,και οργανισμος και οταν αλλαζουμε συχνα γαλα,τοτε η δυσκοιλιοτητα αυξανεται!Μεχρι δηλαδη να δεχτει το πεπτικο συστημα τα συστατικα!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,ευχομαι να ειχες ευχαριστο ταξιδι!Με το καλο και ο υπερηχος!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,ηρθε ο συζυγος?Τι καλα!Πως ειστε?Προσπαθεις να μαθεις τη ΦΜ να παιζει στο δωματιο?Το θεωρω πολυ σωστο!Και γω,αν και μικρη η Δημητρα,δεν εμφανιζω παιχνιδια σε αλλο μερος του σπιτιου,εκτος απο το δωματιο της!Φυσικα,οταν ειναι αλλου,βρισκει να παιξει με διακοσμητικα κτλ,αλλα αλλου ειναι η βασικη εννοια!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,τι κανεις?Μιλησες με τον γιατρο?

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,NGN,ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ....ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ?

Μαρακι μου Καλη χρονια.....Υγεια ,Αγαπη και Ευτηχια.....να χαιρεσε την οικογενεια σου......

Καλα ειμαι.....αυριο θα παρω τον γιατρο μου τηλεφωνο.....θα σας πω το απογευμα......

Η Δημητρουλα σου τι κανει;;;

Εσυ καλα εισαι Μαρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ρίτσα μια χαρα! Ξεκουραστηκε κιολας ο αντρας σου, ησασταν και παρεα...ολα καλα! Με την μεση του πώς παει;

Εσυ θα κανεις σαλπιγγογραφια ή όχι ακομη;

Εμεις ησυχα ...ο δικος μου ειχε αδεια απο σαβ 28/12 εως και σαββατο 4/1...Καλα ηταν! Βεβαια δεν προλαβαμε παρα να παμε μονο για ενα καφε....αλλα τουλαχιστον ημασταν και οι τρεις μαζι!

Σημερα αδιαθετησα και ειμαι μεσα στα γνωστα νευρα.....

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα περασαμε, οικογενειακα τα χριστουγεννα ενω την πρωτοχρονια μοναχουλες μας!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ναι απο εδω και περα οοολα στο δωματι της, αρκετα χαρηκε το σαλονι κατι που δεν ηθελα να της το στερησω, αλλωστε ακομα μωρο ειναι και επειδη ειμαστε μοναχουλες το περισσοτερο διαστημα δεν ηθελα να της λειπω και να παιζει μοναχουλα της!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ρίτσα μια χαρα! Ξεκουραστηκε κιολας ο αντρας σου, ησασταν και παρεα...ολα καλα! Με την μεση του πώς παει;

Εσυ θα κανεις σαλπιγγογραφια ή όχι ακομη;

Εμεις ησυχα ...ο δικος μου ειχε αδεια απο σαβ 28/12 εως και σαββατο 4/1...Καλα ηταν! Βεβαια δεν προλαβαμε παρα να παμε μονο για ενα καφε....αλλα τουλαχιστον ημασταν και οι τρεις μαζι!

Σημερα αδιαθετησα και ειμαι μεσα στα γνωστα νευρα.....

Α!! καλε εχω ξεχασει να σας πω για την μεση...λοιπον εχει δυο κυλες η μια ειναι μεγαλη και η αλλη μικρη.

Ο γιατρος ειπε μονο χαπια και να μην κουραζεται....δεν περνει τιποτε αλλο να κανει...αλλα θελουμε να παρουμε και μια δευτερη γνωμη απο εναν αλλον γιατρο.

Εγω ηθελα να κανω σαλπιγγογραφια αλλα με τετοιον κυκλο που εχω θα δουμε....

Να δουμε τι θα μου πει και αυριο ο γιατρος μου.....:(:(:(.

Αστα φιλεναδα σε καταλαβαινω .....για τα νευρα που εχεις,τα ιδια χαλια ειμαι και εγω......

Εσενα σου σου ηρθε κανονικα η περιοδος η ειχες καθυστεριση;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κορίτσια μου...δε θα καθησω άλλο,δυστυχώς!!!

Θα σας ευχηθω καλό βράδυ! Καλό ξημέρωμα!

Πρωτα ο θεός θα τα πούμε αύριο!

Καληνυχτα Μαρακι μου....καλη ξεκουραση!!

Τα λεμε αυριο .....Φιλακια πολλα!!

Καλο ξημερωμα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καληνυχτα Μαρακι...

Ριτσα αυτη την φορα ηρθε κανονικοτα......δηλαδη ειχα 29αρη κυκλο, πραγμα σπανιοτατο...Μεσα στην βδομαδα, λογικα θα παω στον γυναικολογο να με δει...Μαλλον θα κάνω και το τεστ παπ μεσα σε αυτο το μηνα...

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλα περασαμε, οικογενειακα τα χριστουγεννα ενω την πρωτοχρονια μοναχουλες μας!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ναι απο εδω και περα οοολα στο δωματι της, αρκετα χαρηκε το σαλονι κατι που δεν ηθελα να της το στερησω, αλλωστε ακομα μωρο ειναι και επειδη ειμαστε μοναχουλες το περισσοτερο διαστημα δεν ηθελα να της λειπω και να παιζει μοναχουλα της!!!!

Χαιρομε που περασατε καλα....αλλα γιατι πρωτοχρονια μοναχουλες μαναρακι μου;;;

Η φμ τι εκανε με το δωρο του Αγιου-Βασιλη;;

Τι της εφερε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...