Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ το έχω αυτό με την ψυχολογία. Γι'αυτό και όταν γυμνάζομαι ανεβαίνω ψυχολογικά και έτσι τρώω και πιο σωστά. Είμαι και πολλές ώρες στο σπίτι, θηλάζω κιόλας και άστα να πάνε. Η Μαρία νομίζω σου είχε δώσει την διατροφή ε????? Είσαι ευχαριστημένη???? Αν μπορείς θα μου την στείλεις με π.μ.????

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κάνεις???? Και εγώ πριν 2-3 μέρες ξεκασκαρτάρισα τα παιχνίδια του μικρού και τα έπλυνα αλλά δεν έδωσε και πολύ σημασία. Έτσι κάνουν τα περισσότερα.

ngn μου καλη χρονια να χαιρεσε την οικογενεια σου.....υγεια και ευτηχια!!!(λιγο καθυστεριμενα τα χρονια πολλα στα ειπα......)

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νgn Μου να στη στειλω, εννοειται!!!

Αλλα να λαβεις υποψην σου οτι λογικα ειναι διατροφη υψηλοτερων θερμιδων απο τι εσυ θα χρειαζεσαι....

Παντως μπορεις να την συμβουλευτεις και να την προσαρμοσεις στις δικες θερμιδικες αναγκες.

Πάνω κάτω όλοι ξέρουμε τι πρέπει να τρώμε και τι όχι αλλά πιο πολύ την θέλω για να πάρω ιδέες. Δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία να φτιάχνω ξεχωριστό φαγητό από τους άλλους αλλά τουλάχιστον να κόψω τα πολλά γλυκά και τα πολλά λιπαρά. Απλώς την θέλω γιατί αν θυμάμαι καλά είχες μια ελεύθερη μέρα εεεεεε????? Εγώ γιατί χρειάζομαι διατροφή χαμηλότερων θερμίδων?????

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ngn μου καλη χρονια να χαιρεσε την οικογενεια σου.....υγεια και ευτηχια!!!(λιγο καθυστεριμενα τα χρονια πολλα στα ειπα......)

Καλή χρονιά Ρίτσα μου!!!!!! Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς και εγώ συνήθως μπαίνω για λίγο και δεν σε πετυχαίνω! Τι κάνεις???? Βρέχει στα μέρη μας!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Τα υπολοιπα κοριτσια μου τι μου κανουνε;;

Εγω καλα ειμαι ....λιγο χαμενη αυτο το διαστημα απο την παρεα....

Αυριο σκεφτομαι να παρω τον γιατρο μου γιατι η περιοδος δεν εχει ερθει ακομα....το θεμα ειναι οτι θα μου πουν παλι να κανω καμια χοριακη και αντε παλι τα ιδια......

Αφου ξερω οτι ειναι οι πολυκυστικες....ουφ!!

Θα δουμε αυριο....να παρω χαπια να ερθει η ακατανομαστη να ηρεμησω....

Εσεις τι νεα κοριτσια μου;;

Ειναι καμια μεσα;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλή χρονιά Ρίτσα μου!!!!!! Δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς και εγώ συνήθως μπαίνω για λίγο και δεν σε πετυχαίνω! Τι κάνεις???? Βρέχει στα μέρη μας!!!!!

Και εμας ο καιρος βροχερος ειναι......εδω.

Καλα ειμαι ....εσυ πως εισαι μαναρακι μου;;;

Εχω λιγο χαθει απο την παρεα ....τωρα τελευταια....αλλα τωρα απο εδω και περα θα μπαινω πιο συχνα......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ριτσα εδω ειμαι και εγω!

αλλα θελει η μικρη λιγο να ζωγραφισει στον υπολογιστη....

Θα τα πουμε πιο μετα ελπιζω!!!!!!!!!!!

Αδιαθετησα σημερα.....

Ενταξει Ηλιοβασιλεμα μου .....θα τα πουμε μετα....Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσιααααααααα μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!

Καλησπερααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!Τι κανετεεεε??????

εμεις καλα.Παλευουμε με τα πονακια κι εχουμε αλαξει δυο γαλατα υποαλλεργικα και τωρα θα δουμε γιατι είμασταν και λιγο δυσκοίλιοι αλλα από χθες αρχιζουν να ηρεμουν τα πραγματα.Ετσι φαινεται δηλαδή!!!!!

Αχ κορίτσια μου λειπετε.Πιστευω από αυτή την εβδομαδα θα εχω υπολογιστη κι όλα θα είναι πιο ευκολα!!!!!

Κατά τα αλλα κι εγω βρισκομαι λιγο σε συγχιση αλλα θα τα καταφέρουμε!!

Ειστε οοοοοοοοοοοολες οι φιλεναδίτσες μου καλα??????????

Παω να διαβασω νεααααααα!!!!!!!!Ότι προλάβω!!!!!!

1sh1p2.png

Και εμας ο καιρος βροχερος ειναι......εδω.

Καλα ειμαι ....εσυ πως εισαι μαναρακι μου;;;

Εχω λιγο χαθει απο την παρεα ....τωρα τελευταια....αλλα τωρα απο εδω και περα θα μπαινω πιο συχνα......

Το ξέρω οτι είναι βροχερός ο καιρός αφού στην ίδια πόλη μένουμε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά είμαι και εγώ. Τρέχω με τα μικρά αλλά δεν πειράζει.

Και εγώ δεν μπαίνω συχνά και όταν μπαίνω βγαίνω μετά από λίγο.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Το ξέρω οτι είναι βροχερός ο καιρός αφού στην ίδια πόλη μένουμε!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά είμαι και εγώ. Τρέχω με τα μικρά αλλά δεν πειράζει.

Και εγώ δεν μπαίνω συχνά και όταν μπαίνω βγαίνω μετά από λίγο.

Αχ!! το ειχα ξεχασει οτι μενουμε στην ιδια πολη.....:lol::lol:.

Καλα ειναι τα Ζουζουνια σου;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αααααααααααααααααααααα εχθες σαραντίσαμε!!!!!!!!!!!!

Δεν το πιστευω,πως περασε ο καιρος!!!!!

Μποτσακι μου Καλη χρονια....να χαιρεσε την οικογενεια σου.....υγεια και ευτηχια!!!

Δεν μπορουσε να ενεργηθει ο Μπεμπουλης σου.....τωρα ειναι καλα;;

Εσυ καλα εισαι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

κοριτσακια μου καλησπερα!! δεν εχω προλαβει να διαβασω νεακια!!! εχω φτασει Αθηνα και ειμαι σπιτι με την κολλητη μου και περναμε ομορφα!! αν δε ξαναμπω τα λεμε αυριο!! φιλακια πολλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Ολες καλα???

Εμεις καλα, εβαλα τη φμ για υπνο και καθομαι με τον ανδρα μου και βλεπουμε τηλεοραση!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα να περασετε το βραδυ σας με την φιλη σου!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλη χρονιαααααα, να ειστε καλα και οτι επιθυμειτε!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ σαραντησατε??? μεγαλωωωσατε!!! :D:D

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Ολες καλα???

Εμεις καλα, εβαλα τη φμ για υπνο και καθομαι με τον ανδρα μου και βλεπουμε τηλεοραση!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλα να περασετε το βραδυ σας με την φιλη σου!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ καλη χρονιαααααα, να ειστε καλα και οτι επιθυμειτε!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ σαραντησατε??? μεγαλωωωσατε!!! :D:D

Koalaki μου επισης ....καλη χρονια!!!

Υγεια ,Αγαπη και ευτηχια.....να χαιρεσε την οικογενεια σου.......

Τι μου κανεις;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...