Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες μας!

Εμεις ειμαστε απο την παραμονη της Πρωτοχρονιας παλι alert καθοτι ο μπεμπης αρχισε να κανει κενωσεις στην αρχη με βλεννη κιτρινη και μετα ροζ και ειμαι καταστεναχωρημενη.

Μιλησαμε με καθηγητρια παιδογαστεντερολογο του Παιδων η οποια επιμενει πως ειναι αλλεργια στο αγελαδινο γαλα.Τα ιδια και η παιδιατρος μας.Πηραμε δειγμα κοπρανων την δευτερη μερα στο μικροβιολογο και περιμενουμε την καλλιεργεια να βγει την Τριτη.Αλλαξαμε το γαλα σε υποαλλεργικο πιο ακριβο και εγω μπηκα σε αυστηρη διαιτα αποκλεισμου απο την πρωτεινη γαλακτος η οποια ειναι παντου ακομα και στο ψωμι του τοστ και στην γαλοπουλα το αλλαντικο!!!Για να καθαρισω εγω πρεπει να περασυν δυο εβδομαδες.Εμεις βλεπουμε συνεχεια πανες με αιμα και ειμαστε να σκασουμε.Περιττο να σας πω οτι δεν τρωω τιποτα.Στο παιδι δεν αρεσει πολυ αυτο το ξενο και μολθς χτες φτασαμε το βαρος γεννησης.

Ευχομαι να ειναι αλλεργια και να ειναι το τελευταιο που τυχαινει στο μπεμακι μου ο οποιος ειναι πολυ καλο μωρακι σε ολα του.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ κοριτσια τι κανετε?

εμεις καλα!!!!!!!!!!την παρασκευη φευγουν οι γονεις μου οπου θα επανελθω ξανα στην ομορφη παρεα μας!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ ολα καλα με την τρελη?

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ μια χαρα η μικρη σου!!!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ εμεις ειχαμε κολικους οχι εντονους κ σταματησαν μολις κλεισαμε τον 3 κ μετα ξεκινησε η φαγουρα στα ουλα!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες μας!

Εμεις ειμαστε απο την παραμονη της Πρωτοχρονιας παλι alert καθοτι ο μπεμπης αρχισε να κανει κενωσεις στην αρχη με βλεννη κιτρινη και μετα ροζ και ειμαι καταστεναχωρημενη.

Μιλησαμε με καθηγητρια παιδογαστεντερολογο του Παιδων η οποια επιμενει πως ειναι αλλεργια στο αγελαδινο γαλα.Τα ιδια και η παιδιατρος μας.Πηραμε δειγμα κοπρανων την δευτερη μερα στο μικροβιολογο και περιμενουμε την καλλιεργεια να βγει την Τριτη.Αλλαξαμε το γαλα σε υποαλλεργικο πιο ακριβο και εγω μπηκα σε αυστηρη διαιτα αποκλεισμου απο την πρωτεινη γαλακτος η οποια ειναι παντου ακομα και στο ψωμι του τοστ και στην γαλοπουλα το αλλαντικο!!!Για να καθαρισω εγω πρεπει να περασυν δυο εβδομαδες.Εμεις βλεπουμε συνεχεια πανες με αιμα και ειμαστε να σκασουμε.Περιττο να σας πω οτι δεν τρωω τιποτα.Στο παιδι δεν αρεσει πολυ αυτο το ξενο και μολθς χτες φτασαμε το βαρος γεννησης.

Ευχομαι να ειναι αλλεργια και να ειναι το τελευταιο που τυχαινει στο μπεμακι μου ο οποιος ειναι πολυ καλο μωρακι σε ολα του.

Αχ βρε Γιόλα μου, τί κρίμα τετοια ταλαιπωρία για το μωρό κ για σένα!! Άτιμη αυτή η βλέννη αν και είμαι σίγουρη πως πρόκειται για αλλεργία, απλά καταλαβαίνω την αγωνία σας κάθε φορά που τη βλέπετε... Τα ΗΑ ειπναι πραγματι για αλλεργια, πολύ εύπεπτα, αν δε βρεθει η λύση υπαρχουν και τα πιό εξειδιξευμεπνα ακόμα, αλλά δε θα φτασετε ως εκεί.. Αυτά τα "κρυφά γαλακτοκομικά" είναι τόσα που όντως πρεπει να μείνεις νηστικός για να είσαι σίγουρος... Ευχομαι πραγματικά να τελειώνει αυτό το βάσανο και να χαρείτε τον ερχομό του γιου σας χωρίς άλλες αγωνίες...

Εμείς κορίτσια, τί να πω.. Με τη δυσκοικιοτγτα ακόμα παλευουμε. Όπως σας ειπα μας εδωσε ο γιατρος το φρεζιλακ ΗΑ, το οποιο εκτος οτι ΒΡΩΜΙΚΟΠΟΥΣΕ-δε μπορώ να μην το πω βρε κορίτσια- το πήγε το παιδί ευκοίλια.. Εμας μας βοήθησε αυτό γιατί καθαρισε το έντερο, αλλα στο επόμενο γευμα πάλι κοκ

Τον ξαναπήρα, αν θέλετε το πιστευετε κυριως να του πω οτι δεν πίνεται γευστικά και θέλω να δωσω στο παιδι κατι που να μυρίζει "γάλα" όσο γίνεται.. Μου έδωσε το ΝΑΝ από τα all time classic γάλατα κ αναμένω τα αποτελέσματα... Σημ.με το φρεζιλακ είχαμε πέσει στα 40 κ 50 μλ, έχω σκασει δύο μερες τωρα...

Κοριτσακια μου, δε θε διαβασω τωρα αλλα νεα, θα μπω ελπίζω αργοτερα να τα πούμε!! Καλημερααααα!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Κοριτσακια καλημερα! ολες καλα? εμεις καλα, ξυπνησαμε και χορευουμε!! Βρεχει πολυυυυυ!

Yola μου περαστικα στον μικρουλη σας, ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο! Προσπαθησε να φας κατι, το μωρακι σου σε χρειαζεται δυνατη!! Θα σου μειωθει και το γαλα αν εισαι νηστικη!

May μου τι κανετε εσεις? καλα εισαστε?

Ιωαννακι καλημερα! καιρο εχω να σε πετυχω, η μουρμουριτσα σου καλα??

to1Np2.png

KCkop2.png

ησυχιες ε??? καλε χρονια πολλα και για την ημερα.. σας αφηνω φιλεναδιτσες μου, σε λιγακι ξεκιναω! μαλλον θα εχω ιντερνετ και θα μπω καποια στιγμη! Φιλακια πολλα σε ολες σας!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Yola μου μεγάλη ταλαιπωρία περνάτε... ελπίζω αυτά να είναι και τα τελευταία!!!

Μαυ, το έχω ακούσει αυτό με τα ξένα γάλατα... ότι πολλά από αυτά δεν μοιάζουν καν με γάλα!!! Το δικό σου γάλα έχει σταματήσει εντελώς??? Δεν θηλάζεις καθόλου?

Αγορομάμμυ πειρμένουμε νέα σου...!!! Τι ωραία να έρθουν κι άλλα μωρά στην παρέα :-)

Ηλιοβασίλεμα, σήμερα δεν πήγατε στην εκκλησία με την Αγγελικούλα?

Εμείς δεν πήγαμε φέτος :-(

Τελικά η μικρή μου αρνείται να κοιμηθεί στο δωμάτιο μας!!!! Προχθές δεν αφήσαμε καθόλου τον μπαμπά μας να κοιμηθεί... οπότε εχθές είπα να μείνουμε στο σαλόνι... και κοιμήθηκε μια χαρά!!! Ξύπναγε βέβαια για το φαγητό της κάθε 2 ώρες, αλλά δεν έκανε όλο το βράδυ σαν τριαξονικό όπως τις άλλες μέρες!!! Τι να πω με τρέχει η ζουζούνα μου... με βλέπω όλες τις 40 μέρες να κοιμάμαι στο καναπέ... :-) :-)

kPAZp2.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά για την ημέρα!!!!

Τι μου κάνετε???? Εμείς μια χαρούλα! Βρέχει εδώ και έτσι δεν μπορέσαμε να πάμε να δούμε που πέταξαν τον σταυρό αλλά δεν πειράζει. Του χρόνου που θα έχει ξεπεταχτεί η μικρούλα μου!!!!!

ΥΟΛΑ μου τι ταλαιπωρία είναι αυτή????? Εύχομαι να περάσει γρήγορα και να ηρεμήσετε!!!! Κουράγιο!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλό ταξίδι. Καλά αποτελέσματα!

CHRISTINA123 κουράγιο και σε σένα. Συνήθως μετά τις 40 μέρες στρώνουν τα μωράκια!

ΙΟΑΝΝΑΚΙ και ΜΑΥ καλημέρα και σε σας!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλό μεσημερι κοριτσια και χρονια πολλα!!!

Γιολα μου ελπιζω να λυθει το προβλημα γρηγορα...

Χριστινακι θα συνηθισετε και θα μπειτε σε προγραμμα , οσο περναει ο καιρος θα ειστε καλυτερα...

Αγορομαμυ καλο ταξιδι!

Ngn είστε καλα;

Ιωαννα ευχαριστησου τους δικους σου!!!

Εγω αδιαθετησα σημερα το πρωι και ειμαι λιγο στα down μου....Βεβαια, πηγαμε στην εκκλησια, μετα στο λιμανι, μετα για καφε και γυρισαμε μεσημερι στο σπιτι....

Αυτα....

Καλό μεσημερι κοριτσια και χρονια πολλα!!!

Γιολα μου ελπιζω να λυθει το προβλημα γρηγορα...

Χριστινακι θα συνηθισετε και θα μπειτε σε προγραμμα , οσο περναει ο καιρος θα ειστε καλυτερα...

Αγορομαμυ καλο ταξιδι!

Ngn είστε καλα;

Ιωαννα ευχαριστησου τους δικους σου!!!

Εγω αδιαθετησα σημερα το πρωι και ειμαι λιγο στα down μου....Βεβαια, πηγαμε στην εκκλησια, μετα στο λιμανι, μετα για καφε και γυρισαμε μεσημερι στο σπιτι....

Αυτα....

Καλησπέρα κοριτσάκι μου!!! Καλά είμαστε εμείς ήσυχα. Κοιμούνται τα μικρά μου αλλά και ο άντρας μου. Εσείς όλοι καλά???? Αλήθεια πώς πάει η διατροφή???? Μην μου πεις οτι άντεξες και δεν έφαγες τώρα στις γιορτές???? Εγώ πάντως το ξεφτίλισα!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

ΝGN ΜΟΥ την εχω χαλασει την διατροφη εδω και καιρο...Μονο 2,5 μηνες γεματους εκανα διατροφη , εχασα 7 κιλα και απο αυτα εχω παρει 2...αρα ειμαι στο -5 απο το καλοκαιρι....

Τωρα ελπιζω να ξαναμπω σε προγραμμα για κανα 2-3 μηνες να χασω μερικα κιλα ακομη.....

Διαφημίσεις

ΝGN ΜΟΥ την εχω χαλασει την διατροφη εδω και καιρο...Μονο 2,5 μηνες γεματους εκανα διατροφη , εχασα 7 κιλα και απο αυτα εχω παρει 2...αρα ειμαι στο -5 απο το καλοκαιρι....

Τωρα ελπιζω να ξαναμπω σε προγραμμα για κανα 2-3 μηνες να χασω μερικα κιλα ακομη.....

Το θυμάμαι οτι την είχες χαλάσει αλλά δεν ήξερα αν την είχες ξαναρχίσει. Λέω και εγώ να ξεκινήσω να τρώω πιο χαλαρά γιατί δεν πάει άλλο. Όχι από θέμα κιλών αλλά πιο πολύ από θέμα υγείας. Δεν γυμνάζομαι κιόλας και πολύ εκνευρίζομαι. Και δεν ξέρω και αν και πότε θα ξαναγυμναστώ! Αλλά ρε γαμ...ο έχει ανοίξει το στομάχι μου και πεινάω. Άσε που είμαι και τρομερά λιχούδα και δεν κρατιέμαι. Μόνο όταν γυμνάζομαι κάνω καλύτερη διατροφή.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Δεν την ξαναρχισα δυστυχως....

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν τρωω πολλα γευματα και αυτα που τρωω δεν ειναι υγειινα για το θεμα του σακχαρου....

Αλλα το ριχνω στο φαγητο απο θεμα ψυχολογιας.....και μονο οταν κανω διατροφη και βλεπω αποτελεσμα, αρχιζω να ανεβαινω και ψυχολογικα....Φαυλος κυκλος....

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! Τι κανετε???

Απο το πρωι δεν μπηκα καθολου γιατι ασχολιουμουνα με καποια πραγματακια... Επλενα προχθεσ της φμ τα παιχνιδια και τα αφησα να μουλιασουν ολο το βραδυ και εχθεσ που γυρισαμε απο την πεθερα μου τα ξεπλυνα και σημερα της τα εβγαλα με σκοπο να της τα παω στο δωματιο για να μαθει να τα παιζει εκει και η αληθεια ειναι οτι απο το πρωι παιζει αδιαμαρτυρητα και χωρις κανενα παιχνιδι εκτος δωματιου. Φαινεται "χορτασε" το σαλονι και τωρα παιζει στο δωματιο της :D.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλη επιτυχιαααααααα, ολα να ειναι τελειαααααα!!!!! Περιμενουμε νεα σου!!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ θα δουμε τι θα γινει με αυτην, δεν μας εχει ξαναενοχλησει αλλα..............

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ ναι πονουσε λιιιγο η μεση μου την ημερα της ροης λογω περιοδου γιατι την προηγουμενη που ειχα μεν καφε υγρα δεν πονουσα καθολου.

Οι υπολοιπες ειστε καλα???

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Δεν την ξαναρχισα δυστυχως....

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν τρωω πολλα γευματα και αυτα που τρωω δεν ειναι υγειινα για το θεμα του σακχαρου....

Αλλα το ριχνω στο φαγητο απο θεμα ψυχολογιας.....και μονο οταν κανω διατροφη και βλεπω αποτελεσμα, αρχιζω να ανεβαινω και ψυχολογικα....Φαυλος κυκλος....

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ το έχω αυτό με την ψυχολογία. Γι'αυτό και όταν γυμνάζομαι ανεβαίνω ψυχολογικά και έτσι τρώω και πιο σωστά. Είμαι και πολλές ώρες στο σπίτι, θηλάζω κιόλας και άστα να πάνε. Η Μαρία νομίζω σου είχε δώσει την διατροφή ε????? Είσαι ευχαριστημένη???? Αν μπορείς θα μου την στείλεις με π.μ.????

ΚΟΑΛΑΚΙ τι κάνεις???? Και εγώ πριν 2-3 μέρες ξεκασκαρτάρισα τα παιχνίδια του μικρού και τα έπλυνα αλλά δεν έδωσε και πολύ σημασία. Έτσι κάνουν τα περισσότερα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Νgn Μου να στη στειλω, εννοειται!!!

Αλλα να λαβεις υποψην σου οτι λογικα ειναι διατροφη υψηλοτερων θερμιδων απο τι εσυ θα χρειαζεσαι....

Παντως μπορεις να την συμβουλευτεις και να την προσαρμοσεις στις δικες θερμιδικες αναγκες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...