Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημερα NGN μου!!!!!!!!! Καλη χρονια, είπαμε; Με υγεια και αγαπη στις οικογένειές μας!!!!

Ο αντρας μου ειχε αδεια απο το προηγουμενο Σαβ/κο και τελειωνε σημερα κανονικα...Αυριο θα πήγαινε για δουλεια, αλλα εκτακτως πήγε από σημερα!

Εγω είμαι μονη με την μικρή μου...Αυτη ζωγραφιζει και βλεπει παιδικα....Εγω σημερα ρεπάρω......απο νοικοκυριο, μονο τα πανω πανω.....Δεν ειναι και ο καιρος κατάλληλος . λιγη συννεφια οπότε ουτε καν πλυντηρια δεν βαζω....

Η μπεμπουλα σας συνεχιζει να ειναι βολική; πώς σου φαινεται τωρα που εχεις και κόρη;

Ο Γιωργακης πήρε πολλά παιχνίδια;;; Εμεις κλασσικα μπαρμπυ και σετ ζωγραφικης απο τα αγαπημενα της δωρα!!!! Αλλα και για πρωτη φορα πήρε πονυ και ξεκινησε να παιζει και με αυτα....

Καλησπέρα κοριτσάκι μου! Τώρα κάθισα λίγο. Όλη μέρα στο τρέξιμο ήμουν με την αδερφή μου. Εσείς τι κάνετε???? Η μπεμπούλα μου είναι πολύ βολική μωρέ αλλά ο Γιωργάκης δεν στέκεται καθόλου. Θηρίο ανήμερο είναι. Τα αγόρια συνήθως σ'αυτήν την ηλικία έτσι είναι. Ο μικρός πήρε πολλά παιχνίδια αλλά με τα περισσότερα δεν παίζει. Έχει κολλήσει με συγκεκριμένα και ειδικά με κάτι αριθμούς που κολλάνε σε έναν πίνακα. Πόνυ εεεεε?????? Πωπω και εγώ είχα και ήταν τα αγαπημένα μου!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ngn και εγω επαιζα με πονυ και μπιμπιμπο!!! θυμαστε;;;

και εβλεπα και καντυ (ειχα και τα περιοδικα της....) Εποχες παλιες....

Ο Γιωργακης θελει να εκτονωνεται , δεν πηγαινει και καθημερινα καπου εκτος σπιτιου (πχ σε παιδικο σταθμο...) οποτε του περισσευει πολυ ενεργεια και καπως πρεπει να την εκφραζει!!! Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα τον στείλεις παιδικο;

Ngn μου καλη χρονια!!! δε τα ειπαμε!! να εισαι ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!!

Ηλιοβασιλεμα μου καλα ειμαστε!! εσεις? η ζουζουνα σου?? απο Τεταρτη σχολειο ε? ανυπομονει?

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ, καθε μερα σχεδον που ξυπναει, ρωταει: εχουμε σχολειο;

Θελει να παει...το θεμα ειναι να δω πώς θα ξυπνησει στις 7.30 το πρωι ενω τωρα στις διακοπες μου ξυπναει 10-10.30 ενω το βραδυ κοιμαται 10.30-11 και να ξανασυνηθισει τα ωραρια υπνου λογω σχολειου...Την Τεταρτη πιστευω θα ξυπνησει ευκολα, την Πεμπτη ομως φοβαμαι, θα δυσκολευτουμε γιατι θα ειναι ξεπατωμενη....

Ngn και εγω επαιζα με πονυ και μπιμπιμπο!!! θυμαστε;;;

και εβλεπα και καντυ (ειχα και τα περιοδικα της....) Εποχες παλιες....

Ο Γιωργακης θελει να εκτονωνεται , δεν πηγαινει και καθημερινα καπου εκτος σπιτιου (πχ σε παιδικο σταθμο...) οποτε του περισσευει πολυ ενεργεια και καπως πρεπει να την εκφραζει!!! Του χρόνου, πρώτα ο Θεός, θα τον στείλεις παιδικο;

Ναι, με όλα αυτά έπαιζα και εγώ. Και με τα πιγκουινάκια. Τα θυμάστε????

Ναι, του χρόνου θα τον στείλω προνήπιο αλλά μέχρι τότε θα τρέχω και δεν θα φτάνω. Του χρόνου όμως θα κυνηγάω και την μικρή οπότε καλό κουράγιο!!!!

αγορομαμμυ μου καλή χρονιά. Δεν τα έχουμε πει???? Μπαίνω και βγαίνω σαν σίφουνας και δεν θυμάμαι καθόλου!!!! Πώς πας εσύ???? Ο Δημητράκης???? Καλή αρχή στην δουλειά!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, με όλα αυτά έπαιζα και εγώ. Και με τα πιγκουινάκια. Τα θυμάστε????

Ναι, του χρόνου θα τον στείλω προνήπιο αλλά μέχρι τότε θα τρέχω και δεν θα φτάνω. Του χρόνου όμως θα κυνηγάω και την μικρή οπότε καλό κουράγιο!!!!

αγορομαμμυ μου καλή χρονιά. Δεν τα έχουμε πει???? Μπαίνω και βγαίνω σαν σίφουνας και δεν θυμάμαι καθόλου!!!! Πώς πας εσύ???? Ο Δημητράκης???? Καλή αρχή στην δουλειά!

ελειπα κι εγω πολλες μερες κ δεν ειχα ιντερνετ οποτε ειχα χαθει κι εγω!! καλα τα παω, αυριο φευγω για Αθηνα εχω ραντεβου με τον γιατρο την Τριτη το πρωι και ανυπομονω!!

to1Np2.png

KCkop2.png

ελειπα κι εγω πολλες μερες κ δεν ειχα ιντερνετ οποτε ειχα χαθει κι εγω!! καλα τα παω, αυριο φευγω για Αθηνα εχω ραντεβου με τον γιατρο την Τριτη το πρωι και ανυπομονω!!

Όλα καλά θα πάνε. Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Θα έρθει και η αυχενική χωρίς να το καταλάβεις.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

NGN, Ο Γιωργακης πότε ειναι γεννημενος; Μεσα στο 2010; για αυτο θα παει προνηπιο;

Εμενα ειναι του 2009 και παει φετος προνηπιο...

Τον Νοέμβριο του 2010 είναι γεννημένος γι'αυτό θα πάει του χρόνου προνήπιο.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Όλα καλά θα πάνε. Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Θα έρθει και η αυχενική χωρίς να το καταλάβεις.

ναι ngn μου δεν αγχωνομαι καθολου, εχω μονο αυτη τη γλυκια αγωνια απο ραντεβου σε ραντεβου. Η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβαινω να σκεφτω καν οτι ειμαι εγκυος!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια και εγω βγαινω να ξεκουραστω!! αν δε μπω το πρωι θα μπω το βραδακι αν εχω ιντερνετ αλλιως τα λεμε απο Τριτη!! φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...