Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Αγορομαμυ....ας σε βαλουν οπου να ειναι, αρκει να πας να κανεις την βολτα σου και να μην κουραζεσαι!!!!!!!!!!!!!! Εσυ θα εισαι κερδισμενη ακομη περισσοτερο!!!!!

Να δουμε τελικα την Τεταρτη πού θα βρίσκεσαι, σε τι γραφειο;:tongue::D:D:D

Καληνυχτα ...ξαπλωνω σιγα σιγα...

Καλη ξεκουραση!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε κοριτσια εχω ριξει πολυ γελιο, μιλησα πριν λιγο με μια κοπελα που μου ειπε οτι τοποθετηθηκα για δουλεια σε ενα κτηνιατρειο στην πολη μου, το οποιο βεβαια δε λειτουργει πλεον χαχαχαχα καμια σχεση με το αντικειμενο μου, απλα απ'οτι καταλαβα δεν ειχαν που να μας βαλουν και εξοικονομισαν γραφεια οπουδηποτε!

Μα γιατι το λες αυτο βρε συμπεθερα???? και τα ζωακια χρηζουν αναγκης κοινωνικης λειτουργου :tongue: ασχετα που εχει κλεισει!!! :tongue::tongue:

Μια χαρα να μην κουραζεσαι κιολας!!! Ζωη και κοτα που λεμε...!!!

Καληνυχτα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μα γιατι το λες αυτο βρε συμπεθερα???? και τα ζωακια χρηζουν αναγκης κοινωνικης λειτουργου :tongue: ασχετα που εχει κλεισει!!! :tongue::tongue:

Μια χαρα να μην κουραζεσαι κιολας!!! Ζωη και κοτα που λεμε...!!!

Καληνυχτα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ!!!

χαχαχαχ συμπεθερα μου ειλικρινα μεχρι προσφατα το επαιζα πολυ "τυπικη" με τα επαγγελματικα, πλεον ομως πραγματικα δε με νοιαζει τιποτα ετσι που μας εχουν καταντησει στην ανεργια και στους μικρους μισθους! για την ακριβεια εκει που θα παω εχει και γραφειο γεωπονικων εφαρμογων :confused::confused: ουτε που ξερω τι ειναι, το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι χαλαρα γιατι στη φαση που ειμαι καλο θα μου κανει!!! :tongue::tongue:

Ηλιοβασιλεμα μου καληνυχτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια βγαινω κ εγω, παω να ξαπλωσω, το ξενυχτισα αποψε!!! ειναι που κοιμηθηκα και μια ωριτσα το μεσημερι και πηρα δυναμεις! φιλακια και καληνυχτες πολλες πολλες σε ολες!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια βγαινω κ εγω, παω να ξαπλωσω, το ξενυχτισα αποψε!!! ειναι που κοιμηθηκα και μια ωριτσα το μεσημερι και πηρα δυναμεις! φιλακια και καληνυχτες πολλες πολλες σε ολες!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ!!!

Και εγω παω για υπνο... Αυριο λεω να παω να κοινωνησω το μωρο αν ξυπνησει και μετα μαλλον θα παμε στη πεθερα μου. Ο ανδρας μου ερχεται τα ξημερωματα. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα, φιλιααααα....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τί κανετε;;;;

Τί καλό μαγειρεύετε σήμερα; Εγω φασολάκια λαδερό λόγω νηστείας....

Καλημέρα!!!!!!

Και εμείς φασολάκια θα φάμε σήμερα!!!! Τι κάνετε???? Η Αγγελικούλα???? Δουλεύει ο άντρας σου σήμερα ε???? Και μένα το ίδιο αλλά θα έρθει η αδερφούλα μου σε λίγο και έτσι δεν με ενοχλεί!

Καλημέρα σε όλες!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα NGN μου!!!!!!!!! Καλη χρονια, είπαμε; Με υγεια και αγαπη στις οικογένειές μας!!!!

Ο αντρας μου ειχε αδεια απο το προηγουμενο Σαβ/κο και τελειωνε σημερα κανονικα...Αυριο θα πήγαινε για δουλεια, αλλα εκτακτως πήγε από σημερα!

Εγω είμαι μονη με την μικρή μου...Αυτη ζωγραφιζει και βλεπει παιδικα....Εγω σημερα ρεπάρω......απο νοικοκυριο, μονο τα πανω πανω.....Δεν ειναι και ο καιρος κατάλληλος . λιγη συννεφια οπότε ουτε καν πλυντηρια δεν βαζω....

Η μπεμπουλα σας συνεχιζει να ειναι βολική; πώς σου φαινεται τωρα που εχεις και κόρη;

Ο Γιωργακης πήρε πολλά παιχνίδια;;; Εμεις κλασσικα μπαρμπυ και σετ ζωγραφικης απο τα αγαπημενα της δωρα!!!! Αλλα και για πρωτη φορα πήρε πονυ και ξεκινησε να παιζει και με αυτα....

Διαφημίσεις

πού είσαι εσυ;;;;;;;;;

Τι μου κανεις Ηλιοβασιλεμα μου;;;

Σορυ που σου απανταω τωρα ,αλλα ψαχνω φωτογραφια για να αλλαξω και τωρα ειδα το μυνημα σου.......

Εγω καλα ειμαι .....εσυ ,η Αγγελικουλα σου ,ο αντρουλης σου .....καλα μου ειστε;;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια καλησπερα!!!!! τι κανετε?? εμεις πολυ καλααααα! ειχε υπεροχη μερα και πηγαμε για παιχνιδι στην παραλια, τελεια ηταν! μετα πολλες δουλειες παλι, ξεστολισα κιολας γιατι απο αυριο θα ειμαι στο τρεξιμο!! ηρθε και ο παπουλης και μας ευλογησε το σπιτι σημερα οπως περυσι! θα μπω παλι αργοτερα, φιλακια!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου γεια σας... Τι κανετε???

Εμεις καλα, πηγα το πρωι τη φμ να κοινωνησω και μετα φυγαμε στη πεθερα μου και γυρισαμε αργα το απογευμα. Τωρα κανει νανι η φμ και θα παω και εγω γιατι ποναει η μεση μου λιγακι.

Θα τα πουμε αυριο, καληνυχτα και φιλακια σε οοολες!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου γεια σας... Τι κανετε???

Εμεις καλα, πηγα το πρωι τη φμ να κοινωνησω και μετα φυγαμε στη πεθερα μου και γυρισαμε αργα το απογευμα. Τωρα κανει νανι η φμ και θα παω και εγω γιατι ποναει η μεση μου λιγακι.

Θα τα πουμε αυριο, καληνυχτα και φιλακια σε οοολες!!!

συμπεθερααα! καληνυχτα, καλη ξεκουραση!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...