Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου φαγαμεεε μελιτζανες παπουτσακι με σαλατα λαχανο-καροτο και τυρακι. Η φμ κοιμαται ηδη...

Να σας πω κατιιιιιιιιιιι?????????????

Γεννησεεεεεεεε η ξαδερφη μουυυυυυυυ ενα κορτσακι 3 κιλα!!!!!!!!!!

Ειχε πητ 31/12 και εχθες μπηκε για προκληση αλλα ο τραχηλος δεν βοηθησε :mad: και αναγκαστικα σημερα της το πηρανε με καισαρικη, αλλα ειναι και οι 2 καλαααααααα :D:D:D!!!!!!!!

Παω να ξαπλωσω, καλη ορεξη σε οοολες!!!!!

Να σας ζησειιιιιιιιι κοαλακι μου!Γερο και ευλογημενο να ειναι!

Κοριτσια μου,αναφερομαι σε οσες παιρνετε μερος σε διαγωνισμους στο φβ,οπως και γω!Σημερα συμμετειχα σε μια κληρωση της ''Μουγιερ''!Διαβαζοντας,τυχαια ομολογω,αφου δε το συνηθιζω,τους ορους συμμετοχης,το ματι μου σταθηκε σε μια παραγραφο η οποια ελεγε :Με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, κάθε νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιηθεί από τη Μούγερ το όνομα και το επίθετό του για την προβολή του διαγωνισμού στο site της επιχείρησης, στα κοινωνικά δίκτυα και σε άλλα μέσα.

Πραγματικα,ακυρωσα τη συμμετοχη μου και ζητησα τους λογους για τους οποιους γινετε αυτη η καταχρηση τοσο προσωπικων δεδομενων.

Τι παει να πει,πως θα δινετε το ονοματεπωνυμο μου σε αλλα δικτυα.Μηπως και η σελιδα μου στο φβ?Μηπως και οι πληροφοριες που περιεχει αυτη?

Ελεος,μας κοροιδευουν?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοαλακι να σας ζησει το ανηψακι!!!!!!!!! Γερό πάνω απ' όλα!!!!

Πώς περασατε το απόγευμα;

Εμείς ησυχα στο σπιτι μας...Τελικα αυριο ουτε επισκεψεις θα εχουμε αλλα και του αντρα μου του ειπαν να παει για δουλεια κόβοντάς του το τελευταιο ρεπό της αδείας του..... Οπότε αύριο θα είμαστε μόνες μας μέχρι το απόγευμα....

Κοριτσακια μου ηρθα!!! Τι κανετε??? ευχαριστω για τις ευχες!!!

Εμεις καλα, κοιμησα τη φμ και καθομαι. Διαθετησα κιολας χωρις καθολου πονο αλλα εχω την εντυπωση οτι ο κυκλος μου χαλασε!!! Θα δειξει!!!

Ειχε υπεροχο καιρο απο το μεσημερι και μετα...γιατι το πρωι δεν εβλεπες μπροστα σου απο την ομιχλη. Ερχεται και ο ανδρας μου με ρεπο τιμητικο.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ δεν πειραζει που δεν θα εχετε επισκεψεις αλλα πειραζει που κοψανε το ρεπο του ανδρα σου :mad:. Εχετε και εσεις αυτο με τον αγιασμο που περναει ο παππας απο καθε σπιτι και αγιαζει την ημερα των φωτων???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Οχι , Κοαλακι, παίρνουμε αγιασμο απο εκκλησια και το ραντιζει ο πατερας μου το σπιτι για το καλο...Στην εκκλησια, μας ραντζιει ο παππας και φιλαμε και τον σταυρο. Μετα παμε και στο λιμανι που πετανε τον Σταυρο και γυριζουμε μετα σπιτι μας...

Ναι...πολύ σπαστικό αυτό με το αυριανο κόψιμο του ρεπό...αλλά ας όψεται...που τους εχουμε αναγκη και οταν ζηταμε και εμεις αλλαγη ρεπό, συνήθως συνεργάζεται ο προϊστάμενος....

Διαφημίσεις

Να σας ζησειιιιιιιιι κοαλακι μου!Γερο και ευλογημενο να ειναι!

Κοριτσια μου,αναφερομαι σε οσες παιρνετε μερος σε διαγωνισμους στο φβ,οπως και γω!Σημερα συμμετειχα σε μια κληρωση της ''Μουγιερ''!Διαβαζοντας,τυχαια ομολογω,αφου δε το συνηθιζω,τους ορους συμμετοχης,το ματι μου σταθηκε σε μια παραγραφο η οποια ελεγε :Με τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, κάθε νικητής συναινεί ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιηθεί από τη Μούγερ το όνομα και το επίθετό του για την προβολή του διαγωνισμού στο site της επιχείρησης, στα κοινωνικά δίκτυα και σε άλλα μέσα.

Πραγματικα,ακυρωσα τη συμμετοχη μου και ζητησα τους λογους για τους οποιους γινετε αυτη η καταχρηση τοσο προσωπικων δεδομενων.

Τι παει να πει,πως θα δινετε το ονοματεπωνυμο μου σε αλλα δικτυα.Μηπως και η σελιδα μου στο φβ?Μηπως και οι πληροφοριες που περιεχει αυτη?

Ελεος,μας κοροιδευουν?

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ οσο γιαυτο απλα και μονο θα σου πω καλα εκανες και ακυρωσες τη συμμετοχη. Τα πραγματικα τουσ συμφεροντα τους ειναι ααααλλα...!!!

Κατι παρομοιο ειχε γινει στον τοκετο μου, ενω ειχα δωσει τα στοιχεια μου σε ενα κουτι απο δειγματα της pampers κατα την εισαγωγη μου, ξαφνικα μετα την εξοδο απο το νοσοκομειο αρχισαν να ερχονται εεενα σωρο κουπονια, δειγματα κλπ...απο εταιρειες που ουτε καν τις τις ειχα στα υποψιν μου. Υποθετω πως πηραν τα στοιχεια απο την pampers και τα εκαναν οτι ηθελαν. Ενταξει δεν λεω, καλα και τα κουπονια και ολα αλλα ενα τηλ τουλαχιστον και μια ερωτηση για το αν ειμαι η οχι συμφωνη για αυτη την "διακινηση" δεν θα εβλαπτε κανεναν νομιζω.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι τελικα τα παρηγγειλες της Μαριανας απο ιντερνετ τα παιχνιδια της; ετσι μας ειχε πει καποια στιγμη....

Δεν εχει τυχει να παραγγειλω τιποτα αλλο εκτος απο φαρμακευτικα προϊοντα μέσω ιντερνετ....

Κοαλακι τελικα τα παρηγγειλες της Μαριανας απο ιντερνετ τα παιχνιδια της; ετσι μας ειχε πει καποια στιγμη....

Δεν εχει τυχει να παραγγειλω τιποτα αλλο εκτος απο φαρμακευτικα προϊοντα μέσω ιντερνετ....

Ααα ναιιιιιι, τα παρηγγειλα!!! Απο βδομαδα θα τα εχω κιολας!!! Κανω συχνα αγορες απο το internet εφ ολης της υλης προιοντα και κυριως απο το εξωτερικο. Δεν εχω κανενα παραπονο οφειλω να ομολογησω...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου καλησπερα!! τι μου κανετε?? εμεις καλα! δεν εμφανιστηκα σημερα γιατι ειχα δουλειες με φουντες!! καθαρισμα,μαγειρεμα, συμμαζεψα,πλυντηρια, και γενικα αρκετες δουλειες που πρεπει να γινουν γιατι απο Δευτερα τα κεφαλια μεσα. Ταξιδευω για Αθηνα και στα καπακια ξεκιναω δουλεια..

Μαρακι βορινο τι κανετε?? διαβασα το αρθρο που ανεβασες, οντως ομορφο, το να εισαι γονιος ειναι υπεροχο... με ολες τις καλες και περιεργες στιγμες.. οσο για το ωραριο στη δουλεια κανονικα ειναι 8ωρο αλλα μαλλον θα πηγαινουμε για πολυ λιγοτερο. τα προγραμματα του εσπα ειναι πολυ μουφα, αφου δεν εχουμε δουλεια να κανουμε ακριβως, απλα η κυβερνηση εκμεταλλευεται αυτα τα προγραμματα για να μειωνει την ανεργια. Οπως και να ΄χει θα ειναι πολυ χαλαρα, λιγες ωρες, θα μου κρατουν τον μικρο οι γονεις μου και μια χαρα.

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε? θα ειναι ωραια τα Φωτα και σε εσας που εισαστε παραθαλασσια περιοχη. Εγω θα το χασω φετος γιατι θα ταξιδευω εκεινη την ωρα! Η Αγγελικουλα σου θα ενθουσιαστει!

Συμπεθερα μου! τι κανετε? η νυφουλα μου κοιμαται?? να ζησει η ανηψουλα σου!!! Να ειναι γερο και ευτυχισμενο παιδακι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσια μου καλησπερα!! τι μου κανετε?? εμεις καλα! δεν εμφανιστηκα σημερα γιατι ειχα δουλειες με φουντες!! καθαρισμα,μαγειρεμα, συμμαζεψα,πλυντηρια, και γενικα αρκετες δουλειες που πρεπει να γινουν γιατι απο Δευτερα τα κεφαλια μεσα. Ταξιδευω για Αθηνα και στα καπακια ξεκιναω δουλεια..

Μαρακι βορινο τι κανετε?? διαβασα το αρθρο που ανεβασες, οντως ομορφο, το να εισαι γονιος ειναι υπεροχο... με ολες τις καλες και περιεργες στιγμες.. οσο για το ωραριο στη δουλεια κανονικα ειναι 8ωρο αλλα μαλλον θα πηγαινουμε για πολυ λιγοτερο. τα προγραμματα του εσπα ειναι πολυ μουφα, αφου δεν εχουμε δουλεια να κανουμε ακριβως, απλα η κυβερνηση εκμεταλλευεται αυτα τα προγραμματα για να μειωνει την ανεργια. Οπως και να ΄χει θα ειναι πολυ χαλαρα, λιγες ωρες, θα μου κρατουν τον μικρο οι γονεις μου και μια χαρα.

Ηλιοβασιλεμα μου τι κανετε? θα ειναι ωραια τα Φωτα και σε εσας που εισαστε παραθαλασσια περιοχη. Εγω θα το χασω φετος γιατι θα ταξιδευω εκεινη την ωρα! Η Αγγελικουλα σου θα ενθουσιαστει!

Συμπεθερα μου! τι κανετε? η νυφουλα μου κοιμαται?? να ζησει η ανηψουλα σου!!! Να ειναι γερο και ευτυχισμενο παιδακι!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ευχαριστω!!! Ναι κοιμαται η φμ!!!

Εσυ χαλαρα με τις δουλειες οσο γινεται... Να υποθεσω πως σημερα τον μητσο τον κρατουσε ο συμπεθερος για να κανεις οοοοολες αυτες τις δουλειες??? ωραια που θα τον κραταει η μαμα σου. Θα ερχεται η θα τον πηγαινεις???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ευχαριστω!!! Ναι κοιμαται η φμ!!!

Εσυ χαλαρα με τις δουλειες οσο γινεται... Να υποθεσω πως σημερα τον μητσο τον κρατουσε ο συμπεθερος για να κανεις οοοοολες αυτες τις δουλειες??? ωραια που θα τον κραταει η μαμα σου. Θα ερχεται η θα τον πηγαινεις???

στην αρχη μονη μου τις εκανα τις δουλειες γιατι ο συμπεθερος επρεπε να μπει στη δουλεια μερικες ωρες και μετα ηρθε η μαμα μου μια ωριτσα για να μας δει κιολας να μας φερει τα δωρα κλπ γιατι και εκεινοι ελειπαν για Πρωτοχρονια. Οταν μου τον κρατανε θα το κανουμε εναλλαξ μαλλον, αλλες φορες θα τον πηγαινω, αλλες φορες οχι!

to1Np2.png

KCkop2.png

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ουτε και εσεις εχετε αυτο με τον αγιασμο που περναει ο παππας απο καθε σπιτι την ημερα των φωτων και αγιαζει???

περνα την προηγουμενη μερα συμπεθερα μου! τουλαχιστον περυσι ηρθε την παραμονη και μαλιστα με πετυχε στο αμαξι ο παπας και με εβγαλε να μπω στο σπιτι!! αστειο σκηνικο, παλευα να δεσω τον Μητσο στο αυτοκινητο και πανω που τακτοποιηθηκε μας εβγαλε ο παππουλης!:tongue::tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Τί να πω, δεν το εχω παρει ειδηση αυτο με τον παππα...μαλλον δεν το εχουμε...

Εγω απο μικρη, θυμαμαι, τον πατερα μου να περνάει όλο το σπίτι με τον αγιασμο και τον βασιλικο και να ψελνει το τροπαριο των Φωτων ο ιδιος....

καλε κοριτσια εχω ριξει πολυ γελιο, μιλησα πριν λιγο με μια κοπελα που μου ειπε οτι τοποθετηθηκα για δουλεια σε ενα κτηνιατρειο στην πολη μου, το οποιο βεβαια δε λειτουργει πλεον χαχαχαχα καμια σχεση με το αντικειμενο μου, απλα απ'οτι καταλαβα δεν ειχαν που να μας βαλουν και εξοικονομισαν γραφεια οπουδηποτε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...