Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα φιλες μου!

Τι κανετε?Εμεις καλα!Η μικρη το βραδυ ειχε παλι γκρινια!Ξυπνησε στις 7.30,ηπιε γαλα και κοιμηθηκε πριν λιγο!

Σε ενα μηνα ξεκιναω δουλεια,ειλικρινα,με τα ξενυχτια της μικρης,απορω πώς θ'ανταπεξελθω.Λεω,2 βδομαδες πριν βγαλει το προγραμμα,να παω να μιλησω με τη διευθυνουσα,για να με βαζει τουλαχιστον για 1 μηνα μονο απογευματα και νυχτες,μεχρι να παρει ο αντρας μου το 9μηνο,που δικαιουτε!Μακαρι να το δεχτει,ειδαλλως δε ξερω τι λυση θα βρω!Θα παω να πιασω και το αφεντικο!

Αγορομαμμυ μουυυυ,καλη χρονια κοπελα μου γλυκια!Με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας!Περασατε καλα διαβασα!Και ο μικρος θα βρει τους ρυθμους του,και σεις επισης!

Αληθεια ποτε εχεις ΠΗΤ?

Και μενα μ'ενοχλει οταν υπαρχει παιδακι αρρωστο και δεν υπαρχει ενημερωση!Τουλαχιστον,να μην το πλησιαζε τον Μητσακο!

Εχω και γω την γειτονισα,της διπλανης πολυκατοικιας για την οποια σας εχω μιλησει:rolleyes:,οπου καποια περιοδο η μικρη ειχε πολυ βηχα,πυρετο κοκ,και μου ελεγε να παω με την μικρη μου για καφε,και πως η κορη της ειναι καλα και ξερει αυτη πως δεν εχει τιποτα και αλλα τετοια!Ο κοσμος δεν εχει συναισθηση!Παντως η γυναικα δεν πρεπει να ειναι στα καλα της!Εγιναν διαφορα περιστατικα τελευταια,δεν ειναι της παρουσης ν'αναφερθουν,αλλα πρεπει να εχει ψυχολογικα!Ο Θεος να με συγχωρεσει,αλλα αυτο φαινεται!

Καλη αρχη κοριτσι μουυυυυ με τη δουλεια!Τι ωρες θα πηγαινεις?Εχεις ατομο να κραταει τον Μητσο?

Κοαλακι μου,τι κανετε μωρε κοπελα μου?Τι κανει το κοριτσακι μας?Αληθεια,οταν εγινε το περιστατικο με την πετρα,οι γονεις σου το αντιλειφθηκαν?Δε ξερω εαν ο συζυγος γνωριζει,αλλα ηρθε και επισημα η διαταγη οπου μπορουν οι αντρες μας να κανουν χρηση 9μηνης αδειας για ανατροφη τεκνου,ειτε η γυναικα δουλευει ειτε οχι!

Ηλιοβασιλεμα μου,τι κανεις κουκλα μου?Καλα ειναι το Μαρακι μας?

Ηθελα να παρω και γω τηλεφωνο τη Νασια,αλλα φοβαμαι μηπως ενοχλησω!Εαν μιλησω μαζι της,θα σας πω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια! Τί κάνετε; Εμείς είχαμε δύσκολη νύχτα, πάλι θέμα με τα κακά.... Σφίξιμο κ πόνος το μωρό, τελικά κατάφερε κατι λίγα το ξημέρωμα..... Όλα τα γεύματα του 24ωρου θα τα φτιάξω σε χαμομηλόνερο που έβρασα και απο αυριο θα ξεκινήσω το καινούριο γάλα που μου προτεινε ο γιατρός (φρεζιλάκ ΗΑ), το οποίο είναι λεει πολύ πιο εύπεπτο γιατί περιεχει υδρολυμένη πρωτείνη γάλακτος... Για να δούμε....

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ καλημερα σε σένα κ τη Δημητρούλα σου! Καλή υπομονή με τα δοντάκια... Είναι στο παιδί.. Εμείς στη Β δέν καταλάβαμε δόντια καθόλου, σκέψου τον Αύγουστο, 7-8 μηνών ήταν τότε, έβγαλε δυο κατω δύο πάνω σε πέντε μέρες και ούτε το είχαμε πάρει χαμπάρι.. Παρεπιπτόντως κοίταξα το βιβλιάριο της και 8 μηνών, όσο η Δηνητρούλα μας, ήταν 7100, οπότε εσείς είστε κοπελάρες!!! Η Β είναι γενικά τσιλιμπίθρας, σκέψου οτι στο χρόνο ήταν 9200 και τώρα 3 ετών είναι 13. Και βάρος γέννησης 3400... Οπότε όλα είναι σχετικά! Σε οτι αφορά τη δουλειά, είναι δύσκολο με τα ξενύχτια, δεν το συζητώ, όμως μόλις βγουν τα δόντια θα ηρεμήσετε, πού θα πάει... Πριν 4-5 χρόνια θυμάμαι την περίπτωση ενός πελάτη μου που πήρε ο πατερας το 9 μηνο αλλά η μάνα δεν είχε κάνει χρήση της δικής της άδειας γιατί ήταν στον ιδιωτικό τομέα εκείνη, ενώ ο άντρας στον δημόσιο, οπότε δεν ξέρω τί ισχύει!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου καλωσήρθατε!!! Περάσατε καλά;;

Πολύ αναισθησία με το θέμα των ιώσεων... Αντιλαμβάνομαι οτι οι γονείς ενός 13χρονου δεν έχουν το άγχος των γονιων που έχουν μωρό, όμως οφείλουν να το σκεφτούν.. Εύχομαι να το περάσετε ανώδυνα! Καλή αρχή στη δουλειά!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ συνήλθες από το πιάσιμο;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου τί κάνετε; Η φμ παίζει τετοια ώρα ΄η κοιμάται;;

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μου, υπομονή με τους κολικούς! Ποιο σιροπάκι δίνεις;

Εμείς δόξα το θεό και στα δυο παιδιά δεν αντιμετωπίσαμε έντονο πρόβλημα! Θυμάμαι η Β κάθε απόγευμα έκλαιγε, αλλά με αγκαλιά σταμάταγε! Η μικρή τίποτα.. Λετε να εμφανίσει αργότερα;; Ελπίζω όχι, γιατί η κανονική της ηλικία είναι 2,5 μηνών κ θα επρεπε να είχαν ξεκινήσει.. Εκτός κ αν πάμε με τη διορθωμένη κ αρχίσουμε αργότερα.. Ελπίζω όχι!

ΕΛΛΗ μου, τι κανει το αγόρι σου;;

Βρε που είναι όλες οι άλλες;; Το διαλύσαμε το μαγαζί.. 😄😄

ΓΙΟΛΑ πως είναι ο μικρός;; Μπες οποτε μπορεις να μας γράψεις νεα, σε σκέφτομαι πολύ..

ΜΠΟΤΣΑΚΙ, κωλοπηλάλα ακόμα;; Στρώσατε καθόλου;;

NGN μου, περασατε ωραια στην αδερφή σου, μπράβο κ του χρόνου!!!

ΝΑΣΙΑ, ΖΩΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ, ποια ξεχνάω; Τί κάνετε;;

Φιλιά στα μωρά σας!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερααααααααααααααααα κοριτσακια μουυυυυυυυ!!!!!!!! Τι κανετε?????? εδω ο καιρος ειναι χααααλια, δεν βλεπεις μπροστα σου απο την ομιχλη :(.

Εμεις ειμαστε καλαααα, ξυπνησαμε στις 9 και τωρα παιζουμε. Αχ δεν εχω δουλειες να κανω (περα απο τισ πρωινεσ, σκουπιδια κλπ) και νιωθω πολυυυυ ωραια!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ υπομονη κοριτσι μου. Δυσκολα ειναι καινσε καταλαβαινουμε!!! Ναι μου το εχει πει ηδη ο ανδρας μου για το 9μηνο της αδειας. Οσο για το περιστατικο ναι το αντιλειφθηκαν αμεσα, ευτυχως!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανετε??? ναι η φμ παιζει τετοια ωρα με παιχνιδακια της (κουταλια, καλαθια κλπ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:). Τα κανονικα της παιχνιδια τα παιζει λιγοτερο απο οοοολα τα υπολοιπα οπως φανταζομαι τα περισσοτερα μωρακια αν οχι ολα, τουλαχιστον σε καποια φαση της ζωης τους.

Παω να κανω καφεεεε ζεστοοοοο.......!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαυ πώς ειναι τα κορίτσια σου;;;

Εγω ειμαι καλυτερα απο ψυξη, πήρα αγκαλια την θερμοφορα κανα δυο βραδυα και με χαλαρωσε....Μονο το θεμα του δεξιου χεριου ακομη υπαρχει, εδω και δυο μηνες...και λογικα απο βδομαδα θα παω σε ορθοπεδικο για αρχη.

Μαρακι βορινο, αν μπορει ο συζυγος να παρει το 9μηνο ανατροφης για την Δημητρουλα, τοτε θα ειστε πολυ καλα...Δηλαδη εσυ γεννησες, πηρες την αδεια του ικα (56 μερες πριν και 63 μετα τον τοκετο) και το 6μηνο του οαεδ και αντι να γυρισεις με μειωμενο ωραριο στην εργασια σου, σκεφτεστε να γυρισεις κανονικα 8ωρο και να εχει ο αντρας σου την αδεια;

Κοαλακι καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω παλι εχω ηδη ξεκινησει τις δουλειες απο το πρωι...Αυριο θα εχουμε επισκεψεις τους κουμπαρους μου απο διπλανη πολη...που μας εχουν παντρεψει αλλα και βαφτισει την κορη μας.

Οποτε καθαριζω λιγο παραπανω απο τα καθημερινα, λογω επισκεψης αλλα και λογω Φωτων...Τα χαλια εχουν ήδη βγει στα μπαλκονια......και επεται συνεχεια!!!

Το θεμα ειναι οτι αυριο ειναι μεγαλη νηστεια λογω παραμονης Φωτων και αγιασμου και τωρα ειμαι σε δίλημμα για το μαγειρεμα το αυριανο....Ισως φτιαξω φασολακια λαδερο για οσους νηστευουν αλλα και χοιρινο στη κατσαρολα για τους επισκεπτες μας....Θα τηλεφωνησω σε λιγο να δω και η κουμπαρα τί λεει, αν κρατανε την νηστεια ή όχι!

Καλημέρα,

Κοαλάκι μακάρι να βρείτε λύση με την τρελή και να είναι οριστική... μην θέλετε συνεχώς να κάνετε τις ίδιες διαδικασίες!

Αγορομαμμυ μια χαρά το φασολάκι σου :-)... Θα έρθει η αυχενική πριν καν το καταλάβεις. Μια χαρά και με τη δουλειά... τον Δημητράκη ποιος θα στον κρατάει?

Μαυ ακόμα δυσκολεύεται η μικρή σου με τα κακά της??? Και εμένα δυσκολευεται και κλαίει μερικές φορές... αν και τα κάνει πολλές φορές τη μέρα!!!

Μαράκι και εμείς σκεφτομαστε να πάρει ο άνδρας μου το ενιάμηνο του δημοσίου και να μην πάρω εγώ το μειωμένο... δυστυχώς δεν δικαιούμαι το 6μηνο του ΟΑΕΔ... οπότε η μικρή θα είναι μόλις 3 και κάτι όταν θα πρέπει να επιστρέψω στο γραφείο...

Ηλιοβασίλεμα δουλίτσες στο σπίτι και επισκέψεις :-)... εγώ η αλήθεια είναι ότι πήγαινα πάντα στην εκκλησία των φώτων και θα μου κακοφανεί λίγο να μην πάω φέτος...

Πατουσίτσα από ποια βδομάδα ξεκινησαν οι κολικοί??? Και εμείς κλείσαμε 2 εβδομάδες εχθές και στο μαιευτήριο μου είπαν ότι κάπου στις 15 μέρες αρχίζουν... ελπίζω με το φαρμακάκι να γίνει καλά η μικρή σου!!!

Βρε κορίτσια... η μικρή μου το πρώι είναι ήσυχη... είτε είναι ξύπνια είτε κοιμάται... ενώ το βράδυ κάνει συνεχώς θορύβους... σαν να βαριανασαίνει... σαν να μουρμουρίζει... σαν να προσπαθεί να ρευτεί... σαν να καθαρίζει το λαιμό της... αλλά δεν σταματάει καθόλου... ακόμα και όταν τα έχει κάνει, εχει φάει και έχει ρευτεί και θα έπρεπε να είναι ήρεμη...

Ο άνδρας μου εχθές ανησύχησε και μου έλεγε να πάρουμε την παιδίατρο μήπως δεν αναπνέει καλά... Είναι φυσιολογικό?

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Κοαλάκι μακάρι να βρείτε λύση με την τρελή και να είναι οριστική... μην θέλετε συνεχώς να κάνετε τις ίδιες διαδικασίες!

Αγορομαμμυ μια χαρά το φασολάκι σου :-)... Θα έρθει η αυχενική πριν καν το καταλάβεις. Μια χαρά και με τη δουλειά... τον Δημητράκη ποιος θα στον κρατάει?

Μαυ ακόμα δυσκολεύεται η μικρή σου με τα κακά της??? Και εμένα δυσκολευεται και κλαίει μερικές φορές... αν και τα κάνει πολλές φορές τη μέρα!!!

Μαράκι και εμείς σκεφτομαστε να πάρει ο άνδρας μου το ενιάμηνο του δημοσίου και να μην πάρω εγώ το μειωμένο... δυστυχώς δεν δικαιούμαι το 6μηνο του ΟΑΕΔ... οπότε η μικρή θα είναι μόλις 3 και κάτι όταν θα πρέπει να επιστρέψω στο γραφείο...

Ηλιοβασίλεμα δουλίτσες στο σπίτι και επισκέψεις :-)... εγώ η αλήθεια είναι ότι πήγαινα πάντα στην εκκλησία των φώτων και θα μου κακοφανεί λίγο να μην πάω φέτος...

Πατουσίτσα από ποια βδομάδα ξεκινησαν οι κολικοί??? Και εμείς κλείσαμε 2 εβδομάδες εχθές και στο μαιευτήριο μου είπαν ότι κάπου στις 15 μέρες αρχίζουν... ελπίζω με το φαρμακάκι να γίνει καλά η μικρή σου!!!

Βρε κορίτσια... η μικρή μου το πρώι είναι ήσυχη... είτε είναι ξύπνια είτε κοιμάται... ενώ το βράδυ κάνει συνεχώς θορύβους... σαν να βαριανασαίνει... σαν να μουρμουρίζει... σαν να προσπαθεί να ρευτεί... σαν να καθαρίζει το λαιμό της... αλλά δεν σταματάει καθόλου... ακόμα και όταν τα έχει κάνει, εχει φάει και έχει ρευτεί και θα έπρεπε να είναι ήρεμη...

Ο άνδρας μου εχθές ανησύχησε και μου έλεγε να πάρουμε την παιδίατρο μήπως δεν αναπνέει καλά... Είναι φυσιολογικό?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ καλημέρα!!!! Θέλω να γελάσω με την περιγραφή σου γιατί ακριβως τα ίδια έγραφα και εγώ την περίοδο που γεννουσες δεν θα τα ειχες διαβασει!!

Εμεις απο "νυχτερινους θορύβους" άλλο τιποτα!! Δε μπορουμε να κοιμηθούμε! Μουρμουρίζει, τρίζει, βελάζει, χλιμιντρίζει, σα να λιγοθυμαει, σα να κανει αναποδο λόξυγγα, σα να θελει να ξεβραχνθασει! Απόλα εχει ο μπαξές! Είναι φυσιολογικό μην ανησυχεις! Και μενα ο άντρας μου ανησυχεί συνεχεια αλλα δεν ειπναι τιποτα! Αναστενιάρηδες τα κορίτσια μας!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ήρθα κούκλες!

ΜΑΥ ΜΟΥ,πραγματικα,το κάθε παιδι έχει διαφορετική αναπτυξη!Έχω μια γνωστή,η οποία έχει αγόρι!Οπου η αναπτυξη ειναι τελείως διαφορετική με αυτη των κοριτσιών!Μας περνάει 2 μηνες και φυσικά ειναι πιο βαρύς απο τη δικιά μου! Κάθε φορά που μιλάμε για τα κιλά των μικρών μας,μας κοροϊδεύει, γελάει κτλ!Θαρρείς και η μικρή μου δε θα μεγαλώσει!Τι να πω βρε παιδι μου!Και να φανταστεί πως ο δικός της κινητικά ειναι Άργος,ενω η μικρή μου πιο μπροστά βαση ηλικιας!Και προσπαθώ να την καθυσηχασω λεγοντας πάντα, πως η δικιά μου βιάζεται και ο δικός της παει βαση του μήνα του,όχι να την κοροιδευω!Έλεος!

Εμένα είχε κολικους έως και τον 4ο!!!Μακάρι να στρώσει με το γάλα!

ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ ΜΟΥ,δουλιτσες εχεις?Λογικό,αφού περιμένεις επισκέψεις! Και γω στη θέση σου,θα την έπαιρνα τηλέφωνο να δω μήπως κρατούν νηστεία! Μην μαγειρέψει άδικα κρέας!

Θα κάνω κανονική χρηση του μειωμένου!Γι αυτό και εκανα χρηση του 6μηνου αντί τπυ 9μηνου!Οποτε δεν έχει να κανει με την άδεια που θα πάρει ο άντρας μου!

Πάντως ειναι μέγαλη βοήθεια κι αυτό!

Αυθημερόν θα ρθουν οι κουμπάροι?

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,τι κανει η μπουμπου?Νομιζω οι ηχοι που κανει ειναι φυσιολογικοί! Αλλά ρωτά και την παιδίατρο,εαν κάτι σε ανησυχεί!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Τι κάνετε?????

Εμείς πολύ καλά! Ο μικρός με τον άντρα μου πήγαν βόλτα και η μικρή κοιμάται. Εγώ έκανα κάτι δουλίτσες και τώρα κάθομαι για λίγο. Ευτυχώς δεν είχα μαγειρέματα γιατί μαγείρεψε ο άντρας μου σήμερα.

Χθες έβαλα την μικρή στο δωμάτιο της στην κούνια της μόνη της. Το πήρε μια χαρά. Ούτε κατάλαβε την διαφορά. Πριν την είχα στο portbebe στην κρεβατοκάμαρα μου. Και τώρα εκεί την κοίμισα. Οι φρεσκομανούλες (και οι παλιές μανούλες) πώς κοιμίζετε τα μωρά σας????

Εμένα τις περισσότερες φορές κοιμάται πάνω μου μιας που θηλάζει και έτσι την βάζω στο κρεβατάκι της αλλά από χθες το βράδυ ξεκίνησα να την κοιμίζω κατευθείαν στην κούνια της. Την ξαπλώνω, της βάζω την πιπίλα και το περιστρεφόμενο παιχνίδι με την μουσική, την φιλάω, την καληνυχτίζω και φεύγω. Όταν της βγαίνει η πιπίλα κλαίει και έτσι κάνω αρκετά δρομολόγια, της την βάζω και φεύγω. Έτσι έκανα και στον γιο μου και όταν ξεκίνησε να πιάνει μόνος του την πιπίλα κοιμόταν κατευθείαν μόνος του. Από τότε τον αφήνω στην κούνια του και κοιμάται μόνος του ότι ώρα θέλει. Πρέπει να είναι άρρωστος για να κλάψει και να πάω.

Καλό ΣΚ σε όλες μας!!!!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Την καθαριοτητα την ειχα μεσα στο προγραμμα και λογω των Φωτων, να ειναι φρεσκο το σπιτι για τον αγιασμο. Οποτε και λογω της πιθανης επίσκεψης, θα γινει σημερα ολο το φρεσκαρισμα και θα αφησω το μαγειρεμα για αυριο....

Ναι αυθημερον θα ερθουν............αλλα μεχρι τελικη στιγμη ειναι αβεβαιο...εχουν 2 παιδια, το μικρο ειναι 9 μηνων και τωρα το πρωι τους εκανε πυρετο. Το μεγαλο, ειναι συνομιληκο της δικης μου....Ηταν να ερθουν και πριν 10 μερες αλλα τοτε αδιαθετησε ο μεγαλος...

Οποτε θα δειξει τελικα αν θα ερθουν...Θα ξαναμιλησουμε το βραδυ.

Εγω πηρα παντως χοιρινο...Αν ερθουν, θα το μαγειρεψω αυριο με χαλουμι και λιαστες ντοματες στη κατσαρολα και συνοδευτικο ρυζακι σπυρωτο και πατατες τηγανιτες, για να φαω και εγω που θα κρατησω την νηστεια....Και αν μεινει φαγητο, θα εχω και για την Δευτερα των Φωτων...

Κοριτσακια μου φαγαμεεε μελιτζανες παπουτσακι με σαλατα λαχανο-καροτο και τυρακι. Η φμ κοιμαται ηδη...

Να σας πω κατιιιιιιιιιιι?????????????

Γεννησεεεεεεεε η ξαδερφη μουυυυυυυυ ενα κορτσακι 3 κιλα!!!!!!!!!!

Ειχε πητ 31/12 και εχθες μπηκε για προκληση αλλα ο τραχηλος δεν βοηθησε :mad: και αναγκαστικα σημερα της το πηρανε με καισαρικη, αλλα ειναι και οι 2 καλαααααααα :D:D:D!!!!!!!!

Παω να ξαπλωσω, καλη ορεξη σε οοολες!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...