Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Υπο άλλες εποχες, θα είχαν γραφτεί πολλές σελίδες.................τωρα ομως με τις φρεσκομανουλες και τις υποχρεωσεις των γιορτων, λιγα είναι τα νεα μας!!!!!!!!!!

Α! μιλησα τηλεφωνικα με την Μαρια! ειναι καλα ολοι τους...ειχε τα πεθερικα την κουνιαδα φιλοξενουμενους...Κατα τα αλλα σταματησε και την διαιτα λογω θηλασμου και αν καταλαβα καλα, το μωρο ηρεμησε απο την δερματιτιδα..Ο Αλεξανδρος μια χαρα. Αλλα το κλεισαμε αποτομα και δεν ειπαμε περισσοτερα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια φταιμε κι εμεις που δε ρωτησαμε ενω ρωταμε παντα.. ηταν πολυ κοντινο προσωπο και δεν περιμεναμε κατι τετοιο. τι να πω! καλε πειτε μου στα γρηγορα τα νεακια του καφε μας γιατι δε με κοβω να διαβαζω νεακια!

Ειμαστε σε γενικες γραμμες ολες καλα, περασαμε οικογενειακα και ομορφα. Το καφε δεν ειχε κινηση μεγαλη αυτες τις μερες. Εμεις ομως πρωτοχρονιατικα δεχτηκαμε "επιθεση" με πετρα απο μια γυναικα που δεν στεκει στα καλα της. Ημουν με τη φμ μεσα στο σπιτι και παιζαμε και ξαφνικα ακουω στο πλαινο φυλοο του παραθυρου ενα μπαμ. Για να μην τα πολυλογω η ιδια ειχε αποπειραθει να μας επιτεθει με σουγια στο παρελθον. Εχω βαλει λητους και δεμενους να την κλεισουν μεσα γιατι αποτελεις κινδυνο. Θα παω αυτοπροσωπως στον εισαγγελεα. Αυτααααα!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι, αυτο το καυτο μπανιο.................απολαυση!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ, ελπιζω να μην την παθατε με την αμυγδαλιτιδα κανενας σας!!! Τι να πω;;; Το μονο που σκεφτομαι και οχι οτι αυτο την δικαιολογει , οτι επειδη αυτη ειναι μητερα 13χρονου και οχι μικρου παιδιου ή μωρου, ισως για αυτο να μην σκεφτηκε να σας ενημερωσει εκ των προτερων οτι ειναι αρρωστο το παιδι τους.....

Αλλα πολυ με ενοχλει και εμενα αυτο, να πηγαινω καπου που με εχουν καλεσει και εκει να μου λενε οτι ειναι αρρωστος καποιος απο την οικογενεια κλπ κλπ...ή να ερχονται σε εμας και παλι τα ιδια....

Εγω αυτο παλι αρνουμαι να το αποδεχτω. Οταν εισαι αρρωστος οτι και ηλικια να εχεις κανεις τα αυτονοητα προκειμενου να προστατευσεις τους αλλους. Και εμενα καμια φορα μου λενε ελα δεν εχω μωρο αλλα εγω εξοργιζομαι. Οκ δεν εχεις μωρο αλλ γιατι να σε κολλησω τζαμπα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Εγω αυτο παλι αρνουμαι να το αποδεχτω. Οταν εισαι αρρωστος οτι και ηλικια να εχεις κανεις τα αυτονοητα προκειμενου να προστατευσεις τους αλλους. Και εμενα καμια φορα μου λενε ελα δεν εχω μωρο αλλα εγω εξοργιζομαι. Οκ δεν εχεις μωρο αλλ γιατι να σε κολλησω τζαμπα???

Δυστυχως δεν σκεφτονται ετσι ολοι....

Εμενα μια φιλη μου με δυο παιδια, ειναι τοσο χαλαρη...που τα εχει συνεχεια αρρωστα τα παιδια της και σπανια μας ενημερωνει.... Σταδιακα μειωσα και εγω τις επαφες για να προστατευσω το παιδι μου και ας φαινομαι εγω η κακια....

Ειμαστε σε γενικες γραμμες ολες καλα, περασαμε οικογενειακα και ομορφα. Το καφε δεν ειχε κινηση μεγαλη αυτες τις μερες. Εμεις ομως πρωτοχρονιατικα δεχτηκαμε "επιθεση" με πετρα απο μια γυναικα που δεν στεκει στα καλα της. Ημουν με τη φμ μεσα στο σπιτι και παιζαμε και ξαφνικα ακουω στο πλαινο φυλοο του παραθυρου ενα μπαμ. Για να μην τα πολυλογω η ιδια ειχε αποπειραθει να μας επιτεθει με σουγια στο παρελθον. Εχω βαλει λητους και δεμενους να την κλεισουν μεσα γιατι αποτελεις κινδυνο. Θα παω αυτοπροσωπως στον εισαγγελεα. Αυτααααα!!!!!

πλακα κανεις????!! πωπω τι λες ρε συμπεθερα, αντε να τη μαζεψουν την τρελη!!! φοβερο! ελπιζω να μη συμβει κατι παρομοιο ξανα.. εχουμε κι εμεις πολλους "πειραγμενους" εδω...

αααα πριν λιγο με ενημερωσαν οτι για δουλεια τοποθετηθηκα στην πολη μου ;);) την Τριτη ξεκιναω κανονικα αλλα θα παω Τεταρτη επειδη εχω γιατρο την Τριτη...

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

πλακα κανεις????!! πωπω τι λες ρε συμπεθερα, αντε να τη μαζεψουν την τρελη!!! φοβερο! ελπιζω να μη συμβει κατι παρομοιο ξανα.. εχουμε κι εμεις πολλους "πειραγμενους" εδω...

αααα πριν λιγο με ενημερωσαν οτι για δουλεια τοποθετηθηκα στην πολη μου ;);) την Τριτη ξεκιναω κανονικα αλλα θα παω Τεταρτη επειδη εχω γιατρο την Τριτη...

Αστααα...!!!! Ουφ!!! Θα το τακτοποιησω πιστευω αν ειναι συνεργασιμος ο εισαγγελεας.

Αχ τι καλααα που σε εβαλαν στη πολη σου!!! Μια χαρα θα τα πας!!! Δεν θα κουραζεσαι πολυ κιολας!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στη δουλεια Αγορομαμυ!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο που τα καταφερες και θα εισαι εντος εδρας!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Κριμα που δεν με πηραν και εμενα.....στα αληθεια θα ηταν πολυ χρησιμο εστω για ενα 5μηνο..................

Αστααα...!!!! Ουφ!!! Θα το τακτοποιησω πιστευω αν ειναι συνεργασιμος ο εισαγγελεας.

Αχ τι καλααα που σε εβαλαν στη πολη σου!!! Μια χαρα θα τα πας!!! Δεν θα κουραζεσαι πολυ κιολας!!!

ναι συμπεθερα μου και αν με βαλουν στην υπηρεσια που μου ειχαν πει θα ειναι πολυ χαλαρα! οσο για τον εισαγγελεα κανονικα δε θα επρεπε αμεσως να τη μαζεψουν τη μανταμ? ή τη μαζευουουν και την ξαναφηνουν?

to1Np2.png

KCkop2.png

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στη δουλεια Αγορομαμυ!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο που τα καταφερες και θα εισαι εντος εδρας!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Κριμα που δεν με πηραν και εμενα.....στα αληθεια θα ηταν πολυ χρησιμο εστω για ενα 5μηνο..................

κριμα Ηλιοβασιλεμα μου, ειναι μεγαλη ανασα εστω και 5 μηνες. τελικα ολα τα ατομα που προσληφθηκαμε στη νομαρχια και μεναμε σε αλλες πολεις μας εστειλαν στις πολεις μας. ε μα ξεφτιλα, αλλιως χρειαζομασταν για κτελ τουλαχιστον 8 ευρω την ημερα, και ο μισθος ειναι 490...

to1Np2.png

KCkop2.png

ναι συμπεθερα μου και αν με βαλουν στην υπηρεσια που μου ειχαν πει θα ειναι πολυ χαλαρα! οσο για τον εισαγγελεα κανονικα δε θα επρεπε αμεσως να τη μαζεψουν τη μανταμ? ή τη μαζευουουν και την ξαναφηνουν?

Εδω ειναι το προβλημα. Οτι αλλα γνωριζω εγω και αλλα μου λενε οι αρμοδιοι, γιαυτο και αποφασισα να παω αυτοπροσωπως. Εχουν γινει πολλες συστασεις απο τον εισαγγελεα στα συγγενικα τησ προσωπα αλλα δεν δινουξ σημασια και ουτε υπογραφη για να κλειστει μεσα. Μεχρι τωρα γνωριζα οτι θελει υπογραφη για να αφαιθει ελευθερη αλλα με εχουν μπερδεψει. Οποτε βασιζομαι στη συνεργασια του εισαγγελεα καθως επισης και της κοινωνικη λειτουργου. Αυτη εχει μια κορη και πριν απο πολλα χρονια εχασε απο πνιγμο το αλλο της παιδι και απο τοτε αρχισε να ξεφευγει.................

Πραγματικα ομως θελει αμεσες και αποτελεσματικες κινησεις για να μην "φαμε" κανενα τουβλο την επομενη φορα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εδω ειναι το προβλημα. Οτι αλλα γνωριζω εγω και αλλα μου λενε οι αρμοδιοι, γιαυτο και αποφασισα να παω αυτοπροσωπως. Εχουν γινει πολλες συστασεις απο τον εισαγγελεα στα συγγενικα τησ προσωπα αλλα δεν δινουξ σημασια και ουτε υπογραφη για να κλειστει μεσα. Μεχρι τωρα γνωριζα οτι θελει υπογραφη για να αφαιθει ελευθερη αλλα με εχουν μπερδεψει. Οποτε βασιζομαι στη συνεργασια του εισαγγελεα καθως επισης και της κοινωνικη λειτουργου. Αυτη εχει μια κορη και πριν απο πολλα χρονια εχασε απο πνιγμο το αλλο της παιδι και απο τοτε αρχισε να ξεφευγει.................

Πραγματικα ομως θελει αμεσες και αποτελεσματικες κινησεις για να μην "φαμε" κανενα τουβλο την επομενη φορα!!!

συμπεθερα μου μακαρι να βγαλεις ακρη.. οσον αφορα την κοιλ λειτ εκ πειρας θα σου πω μη βασιζεσαι και πολυ, τον εισαγγελεα να υπολογιζεις. Η κοινωνικη λειτουργος ενω θα μπορουσε κ θα επρεπε να κανει πολλα αντε το πολυ πολυ απλα να ασχοληθει να βρει τα συγγενικα προσωπα κλπ. Κριμα η μανταμιτσα με αυτα που επαθε αλλα και εσεις πρεπει να προστατευτειτε!

to1Np2.png

KCkop2.png

Αγορομαμυ πόσο εβδομαδων εισαι τωρα; αρχισε να φαινεται κοιλιτσα, μιας που εισαι και αδυνατη;

Σε καταλαβαινουν γνωστοι οτι εσαι εγκυος;

Τωρα στην Αθηνα θα κανεις και την αυχενικη ή ειναι νωρις;

συμπεθερα μου μακαρι να βγαλεις ακρη.. οσον αφορα την κοιλ λειτ εκ πειρας θα σου πω μη βασιζεσαι και πολυ, τον εισαγγελεα να υπολογιζεις. Η κοινωνικη λειτουργος ενω θα μπορουσε κ θα επρεπε να κανει πολλα αντε το πολυ πολυ απλα να ασχοληθει να βρει τα συγγενικα προσωπα κλπ. Κριμα η μανταμιτσα με αυτα που επαθε αλλα και εσεις πρεπει να προστατευτειτε!

Σιγουρα μονο τον εισαγγελεα, αλλωστε αυτος ειναι ο αρμοδιος που θα διαταξει την εισοδο της στο ιδρυμα. Απλα θα δωσει αυτη ορισμενες πληροφοριες για να ολοκληρωθει η αποψη του. Βεβαια κραταω επιφυλαξεις αλλα θα δειξει τι θα γινει!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αγορομαμυ πόσο εβδομαδων εισαι τωρα; αρχισε να φαινεται κοιλιτσα, μιας που εισαι και αδυνατη;

Σε καταλαβαινουν γνωστοι οτι εσαι εγκυος;

Τωρα στην Αθηνα θα κανεις και την αυχενικη ή ειναι νωρις;

σημερα μπηκα στην 9η, αυχενικα θα κανω στο τελος του μηνα-αρχες του αλλου. Ακομα δε φαινεται κατι, απλα αν φαω αρκετα πρηζομαι πιο ευκολα και πεταγεται κοιλιτσα αλλα ειναι νωρις ακομα, ειναι φασολακι το καημενο μου!!!:D:D

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...