Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου γεια σας... Τι κανετε??? ολες καλα??? ο καιρος σημερα χαααλια!!!

Εμεις καλα, απο το πρωι κανω δουλιτσες και μετα βγηκα επλενα και μπαλκονια (παγωσαν τα χερια μου) και προλιγο ταισα το μωρο φασολαδα και την εβαλα για υπνο.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ αντε περιμενουμε νεακια σας απο το γιατρο. Οσο για το αβγο που ρωτησες νομιζω οι περισσοτεροι παιδιατροι συστηνουν μετα το περας του ετους και αυτο σταδιακα.

Τωρα οσον αφορα τον εισαγγελεα και εγω γνωριζω οτι κατα την εξοδο θελει υπογραφη ά συγγενικου προσωπου αλλα εχθες μου τα ειπαν αλλιως και με μπερδεψαν :confused: (και φυσικα επιβεβαιωθηκαν οι υποψιεσ μου), αλλα κραταω επιφυλαξεις μεχρι να δω αυτοπροσωπως τον εισαγγελεα. Εχει βαλει στο ματι ανεκαθεν τον μπαμπα μου και αφορμη γιαυτο σταθηκε το φιλοτιμο και η θεση του, δλδ πηγε να κανει μια δουλεια (ωσ υπαλληλοσ του δημου) και βρηκε τον μπελα του. Ειναι 50 φευγα αν δεν κανω λαθος.

NGN ΜΟΥ ειστε καλα??? τα μωρακια σου???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε???

εμεις μια χαρουλα,αν και εξαντλημενη ειμαι.....αλλα δεν πειραζει!ολα καλα!

η μικρη κοιμαται τωρα,με τους κολικους ειμαστε καλυτερα!

τωρα τι να πω...θα δειξει!!!

ποσο καιροκρατανε οι κολικοι????????

40 μερες?????η 3 μηνες??????

πινουμε το συρροπακι για τους κολικους και ειμαστε καλυτερα!

δεν εχω διαβασει νεα σας καθολου!!!ελπιζω ολες να εισαστε καλα!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσια!!!!καλα εισαστε???

εμεις μια χαρουλα,αν και εξαντλημενη ειμαι.....αλλα δεν πειραζει!ολα καλα!

η μικρη κοιμαται τωρα,με τους κολικους ειμαστε καλυτερα!

τωρα τι να πω...θα δειξει!!!

ποσο καιροκρατανε οι κολικοι????????

40 μερες?????η 3 μηνες??????

πινουμε το συρροπακι για τους κολικους και ειμαστε καλυτερα!

δεν εχω διαβασει νεα σας καθολου!!!ελπιζω ολες να εισαστε καλα!!!!!!!!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ ΜΟΥ καλη χρονιαααα, χρονια πολλα, να χαιρεσαι το μωρακι σου!!! Ξεκουρασου οσο μπορεις...!!! Εγω δεν ξερω να απαντησω για τους κολικους γιατι δεν ειχαμε καθολου αλλα νομιζω οτι κρατανε μηνες (2-3) και οχι μηνα και υποχωρουν γυρω στον 4ο μηνα αν δεν κανω λαθος.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κούκλες μου,πήγαμε στην παιδίατρο! Η μικρή ειναι 8.210 και 73 ποντους!Έβαλε μονο 200 γραμμάρια σε ενα μήνα,αλλά αυτό δεν μας ανησυχεί!Μου είπε πως λογο της κινησης που έχει δεν καταφέρνει να βάζει κιλά παρόλη την ποσότητα φαγητού!

Μου είπε πως ψυχοκινητικα είναι πολυ ανεπτυγμένη, βάση της ηλικιας της!

Οποτε όλα καλά!!

Το μονο κακό είναι πως έκλαιγε καθ όλη τη διάρκεια της εξέτασης! Απόρων πως καταλαβαίνει πως αυτη ειναι παιδίατρος!

Νgn μου,με τα εμβόλια έχει 2 μηνες που τελειώσαμε! Απλως μέχρι να χρονισει θα πηγαίνουμε κάθε μήνα!"Χόρτασε" παιχνίδια ο μικρός μέχρι που δεν ήθελε του αη Βασίλη?:D Ψυχουλα μου!

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ,να ξεκουράζεται κορίτσι μου!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,κάθησε μωρέ και συ να ξεκουραστείς!Αρκετα έκανες αυτές τις μέρες!

Πάω για ύπνο και γω γιατί είμαι κουρασμένη! Το βράδυ παλι δεν κοιμήθηκε καλά η μικρή και φυσικά ουτε και γω!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοαλακι μουυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!επισης μαναρι μου!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου,το Μαριαννακι σου!!!!!!!!!

Μαρακι μου βορινο καλησπεραααα!!!!καλα εισαστεεεε????χρονια πολλααααααααα!!!!!!!!

αλλοι λενε 40 μερες....αλλοι λενε 3 μηνες......εχω μπερδευτει!!!χαχαχααχαχαχααχχαααααααααα!!!!!

οπως και να χει ας το περναμε πιο ελαφρια αο δω και περα!

εχει ηρεμησει κατα πολυ!

Συμπεθεραααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που σαι μαρηηηηηηηηηηηη??????????????????μαυρα ματια θα κανουμε να μιλησουμε μαρηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Μαράκι βορινό μπράβο η Δημητρουλα!!!!!

Πατουσιτσα καλή χρονια!!!!!!!!!!!!!!!! Η μπεμπουλα σας μεγαλωνει και σας τρελαινει πιο πολυ, καθημερινα;;;;

οι κολικοι όπως σου ειπαν τα κορίτσια , είναι συνηθως....μπορεί να κρατησουν λιγο , μπορεί και λιγο παραπάνω αλλα αν εισαι τυχερή μπορεί και να μην εμφανιστουν και καθολου.....

Κοαλακι, ολα καλα με την επιφυλακη; εμφανιστηκε ξανα εκει κοντα; φανταζομαι, εχουν και οι γονεις σου τα ματια τους ανοιχτα...Ευτυχως που δεν εισαι εντελως μονη!

Εμεις το πρωι πηγαμε για μια αλλαγη ρουχων της μικρης στα μπενετον σε διπλανη πολη....και καπως ετσι καναμε και την βολτα μας. Μετα γυρισαμε, φαγαμε και οιμηθηκαμε και οι τρεις μας κανα 2ωρο και τωρα πινω καφεδακι....

κοριτσιαααααα! Καλη χρονια!! Με υγεια και ευτυχια στις οικογενειες σας!! ευχομαι να περασατε παρα παρα πολυ ομορφα!!! εμεις επιστρεψαμε σημερα το απογευματακι, θα προσπαθησω να μπω λιγο αργοτερα γιατι τωρα τρεεεεχω να συμμαζεψω βαλιτσες κλπ!! φιλακια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Aγορομαμυ καλη χρονια σε σενα και στους δικους σου!!!!!!!!!!!!!!!

Το 2014 θα σας φερει το δευτερο παιδακι σας και αυτο σιγουρα σας γεμιζει χαρα και αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας έλειψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Τι κανετε???

Εμεις καλααα, η φμ κοιμαται και εγω χαλαρωνω μετα το καυτο μπανιο που εκανα.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ χρονια πολλαααα, καλη χρονιαααααα να εχετε!!!!

Τι κανετε??? πως περασατε??? ο μητσος καλα ειναι???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ χαρηκατε βολτουλα σημερα???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ηλιοβασιλεμα μου, συμπεθερα μου! να εισαστε καλα με τα παιδακια σας! πολυ ομορφα τα περασαμε! βεβαια ο μικρος γυρισε αγριμι γιατι εκει εκανε ο,τι ηθελε με τη γιαγια του και του κακοπεσε οταν επιτρεψαμε σπιτι που συμμαζευτηκε! αλλα θα στρωσει! αφηστε εχθες ειχαμε παει επισκεψη σε μια ξαδερφη του αντρα μου που μας καλεσε και οταν πηγαμε μας ξεφουρνισε ο αντρας της οτι το παιδι τους ηταν με αμυγδαλιτιδα και 2 μερες πριν ειχε 40 πυρετο. και ολα αυτα μας τα ειπε αφου το παιδι τους (13 χρονων) ηρθε και μας φιλησε κλπ. Ποσο αναισθητοι?? ελπιζω να τη γλιτωσουμε. Εγω τα δικα μου προσωπα τα ρωταω παντα αν ειναι υγιη κλπ για να παμε επισκεψη, τωρα την ξαδερφη του αντρα μου 4 φορες την εχω δει ολες κι ολες, ο αντρας μου επρεπε να τη ρωτησει, που να το φανταστουμε! Μανα ειναι αυτη,υποθετω επρεπε να το σκεφτει..

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Ηλιοβασιλεμα μου, συμπεθερα μου! να εισαστε καλα με τα παιδακια σας! πολυ ομορφα τα περασαμε! βεβαια ο μικρος γυρισε αγριμι γιατι εκει εκανε ο,τι ηθελε με τη γιαγια του και του κακοπεσε οταν επιτρεψαμε σπιτι που συμμαζευτηκε! αλλα θα στρωσει! αφηστε εχθες ειχαμε παει επισκεψη σε μια ξαδερφη του αντρα μου που μας καλεσε και οταν πηγαμε μας ξεφουρνισε ο αντρας της οτι το παιδι τους ηταν με αμυγδαλιτιδα και 2 μερες πριν ειχε 40 πυρετο. και ολα αυτα μας τα ειπε αφου το παιδι τους (13 χρονων) ηρθε και μας φιλησε κλπ. Ποσο αναισθητοι?? ελπιζω να τη γλιτωσουμε. Εγω τα δικα μου προσωπα τα ρωταω παντα αν ειναι υγιη κλπ για να παμε επισκεψη, τωρα την ξαδερφη του αντρα μου 4 φορες την εχω δει ολες κι ολες, ο αντρας μου επρεπε να τη ρωτησει, που να το φανταστουμε! Μανα ειναι αυτη,υποθετω επρεπε να το σκεφτει..

Χαιρομαι που τα περασατε καλα και ο μητσος εστω και λιγο ξεσαλωσε!!! Τωρα καθε κατεργαρης στον παγκο του.

Οσο για το παιδακι με τον πυρετο θα μπορουσε να κανει τα αυτονοητα η μανα, οκ να σας δουν, να τους δειτε αλλα οταν υπαρχει ιωση και δεν ειναι διαθεσιμη αλλη επιλογη (να μην πατε) τουλαχιστον το λεμε στους επισκεπτες, δεν πλησιαζουμε και δεν ερχομαστε σε επαφη ΚΑΜΙΑ με τους υγιεις. Εγω οταν δεχομαι επισκεψη παντα ρωταω χωρις κανενα δισταγμο και ντροπη αλλα και οταν ειναι να παω επισκεψη φροντιζω να λεω πρωτα οτι δεν ειμαι αρρωστη.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοαλακι, αυτο το καυτο μπανιο.................απολαυση!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ, ελπιζω να μην την παθατε με την αμυγδαλιτιδα κανενας σας!!! Τι να πω;;; Το μονο που σκεφτομαι και οχι οτι αυτο την δικαιολογει , οτι επειδη αυτη ειναι μητερα 13χρονου και οχι μικρου παιδιου ή μωρου, ισως για αυτο να μην σκεφτηκε να σας ενημερωσει εκ των προτερων οτι ειναι αρρωστο το παιδι τους.....

Αλλα πολυ με ενοχλει και εμενα αυτο, να πηγαινω καπου που με εχουν καλεσει και εκει να μου λενε οτι ειναι αρρωστος καποιος απο την οικογενεια κλπ κλπ...ή να ερχονται σε εμας και παλι τα ιδια....

Χαιρομαι που τα περασατε καλα και ο μητσος εστω και λιγο ξεσαλωσε!!! Τωρα καθε κατεργαρης στον παγκο του.

Οσο για το παιδακι με τον πυρετο θα μπορουσε να κανει τα αυτονοητα η μανα, οκ να σας δουν, να τους δειτε αλλα οταν υπαρχει ιωση και δεν ειναι διαθεσιμη αλλη επιλογη (να μην πατε) τουλαχιστον το λεμε στους επισκεπτες, δεν πλησιαζουμε και δεν ερχομαστε σε επαφη ΚΑΜΙΑ με τους υγιεις. Εγω οταν δεχομαι επισκεψη παντα ρωταω χωρις κανενα δισταγμο και ντροπη αλλα και οταν ειναι να παω επισκεψη φροντιζω να λεω πρωτα οτι δεν ειμαι αρρωστη.

ασε μωρε συμεπεθερα, εγω τα δικα μου προσωπα τα ρωταω, με αυτην τωρα εγω ουτε που μιλησα στο τηλεφωνο, και ο αντρας μου δε σκεφτηκε να τη ρωτησει επειδη τη θεωρουσε πολυ υπευθυνη σε αυτα τα θεματα, ουτε που το περιμεναμε. προς γνωση και συμμορφωση μας!

to1Np2.png

KCkop2.png

ασε μωρε συμεπεθερα, εγω τα δικα μου προσωπα τα ρωταω, με αυτην τωρα εγω ουτε που μιλησα στο τηλεφωνο, και ο αντρας μου δε σκεφτηκε να τη ρωτησει επειδη τη θεωρουσε πολυ υπευθυνη σε αυτα τα θεματα, ουτε που το περιμεναμε. προς γνωση και συμμορφωση μας!

Το σωστο και το πρεπον ειναι να το ειχε πει εξ αρχης η μανα. Τωρα οι υπολοιποι δεν φταινε σε τιποτα. Τελος παντων, το θεμα ειναι να μην κολλησατε!!! Το απευχομαι!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσια φταιμε κι εμεις που δε ρωτησαμε ενω ρωταμε παντα.. ηταν πολυ κοντινο προσωπο και δεν περιμεναμε κατι τετοιο. τι να πω! καλε πειτε μου στα γρηγορα τα νεακια του καφε μας γιατι δε με κοβω να διαβαζω νεακια!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...