Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλή χρονιά Ηλιοβασίλεμα!!! :-)

Κοαλάκι, δυστυχώς το κράτος δεν έχει μέριμνα σε τέτοιες περιπτώσεις... και η αδελφή μου έχει αντίστοιχο πρόβλημα χρόνια τώρα και δεν έχει βρεθεί λύση. Στο διπλανό ακριβώς διαμέρισμα της πολυκατοικίας είναι μία τρελή κοπέλα. Στριγλίζει μέσα στη νύχτα... βγαίνει γυμνή στο δρόμο... βάζει τη μουσική στην διαπασών... γελάει με χαχανα... κτλ κτλ... και γενικά είναι επικινδυνη για τον εαυτό της και για τους άλλους. Κάθε τόσο κάνουν καταγγελία... την βάζουν σε ίδρυμα για λίγο καιρό αλλά μετά την ξαναφήνουν ελεύθερη. Δεν έχει κάποιον να την προσέξει και έτσι μετα από λίγο τα ίδια!!!

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή χρονιά Ηλιοβασίλεμα!!! :-)

Κοαλάκι, δυστυχώς το κράτος δεν έχει μέριμνα σε τέτοιες περιπτώσεις... και η αδελφή μου έχει αντίστοιχο πρόβλημα χρόνια τώρα και δεν έχει βρεθεί λύση. Στο διπλανό ακριβώς διαμέρισμα της πολυκατοικίας είναι μία τρελή κοπέλα. Στριγλίζει μέσα στη νύχτα... βγαίνει γυμνή στο δρόμο... βάζει τη μουσική στην διαπασών... γελάει με χαχανα... κτλ κτλ... και γενικά είναι επικινδυνη για τον εαυτό της και για τους άλλους. Κάθε τόσο κάνουν καταγγελία... την βάζουν σε ίδρυμα για λίγο καιρό αλλά μετά την ξαναφήνουν ελεύθερη. Δεν έχει κάποιον να την προσέξει και έτσι μετα από λίγο τα ίδια!!!

Μωρε για τον εαυτο της ας πα να ειναι επικυνδυνη αλλα για τους αλλους??? εδω πεταξε πετρα και εβγαλε σουγια :shock::shock:..........

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

κοριτσακια τι κανετε?

εμεις καλα!!!!!!!!!!εχω λιωσει στον υπνο!!!!!

η μαμαμου επειδη ξυπναει νωρις απο συνηθεια τα πρωινα παιρνει την μπεμπα οποτε κοιμαμαι λιγο παραπανω!!!!!!!!!

κ γενικως με βοηθαει παρα πολυ μαγειρεμα πλυσιμο πιατων κ σιδερο τα κανει η ιδια αλλα κ εγω την βγαζω βολτες την παω για ψωνια που της αρεσει πολυ!!!!!

εχουν καταχαρει την μπεμπα κ η μαμα μου κ ο μπαμπας μου κ ο αδελφος μου!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ εχω παθει σοκ!!!!!καλα γιατι σας εχει βαλει στο ματι?

κ πως εμαθε οτι αλλαξατε σπιτι?αυτοι οι ανθρωποι ναι μεν ειναι αρρωστοι αλλα ειναι πολυ επικινδυνοι κ πρεπει να κανει κατι το κρατος

δεν το καταλαβα γιατι υπογραψε ο συγγενης της?για να φοβαται ο καθενας να κυκλοφορησει κ ακομα κ οταν ειναι στο ιδιο του το σπιτι?

ευχομαι να γινει κατι γρηγορα γιατι θα τα παρω αγρια.

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλησπέρα κορίτσια...

Ελπίζω να παιρνάτε καλά με τις οικογένειες σας στις γιορτές :-)

Έχω χάσει λίγο τα νέα σας, αν και μπαίνω πότε πότε... και διαβάζω ότι προλαβαίνω.

Η μικρή μου μέχρι εχθές κοιμόταν αρκετά μέσα στην μέρα... αλλά είχαμε λίγο πρόβλημα με τον βραδινό ύπνο... Σήμερα έμεινε αρκετές ώρες ξύπνια και μέσα στη μέρα. Πόσο κοιμόνται τα παιδιά σας...? Όταν είναι ξύπνια τα βάζετε σε ρηλάξ?

Η μαμά μου μου λέει ότι είναι νωρίς ακόμα, αλλά από Δευτέρα θα είμαι μόνη σπίτι και δεν γίνεται να την έχω συνέχεια αγκαλιά ή ξαπλωμένη αν είναι ξύπνια...

Επίσης, αν και προς το παρόν θηλάζω αποκλειστικά... νομίζω ότι ξαφνικά αυξήθηκαν οι ανάγκες του μωρού. Σήμερα ζήταγε γάλα κάθε μία ώρα!!! Τώρα μόνο έχει ρίξει ένα τρίωρο ύπνο... Το κακό είναι ότι δεν πιάνει καλά την δεξιά θηλή και με έχει πληγώσει... ενώ από την άλλη δεν έχω κανένα θέμα... και έχω την αίσθηση ότι έχω λιγότερο γάλα από δεξιά...

Πως περάσατε τις γιορτές?

kPAZp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!

Χριστίνα περασαμε αλματακι που ήταν κάθε μισή ώρα στο στήθος για ώρες ολοκληρες. Εμένα δεν κοιμαραι πολυ τη μερα αλλά κοιμάται τη νύχτα. Επίσης όταν ειναι ξύπνιος τρώει ανά μια με μιάμιση ώρα και όταν κοιμάται άλλες φορές στις δύο άλλες στις τρεις ωρες. Αυτά από όταν γεννήθηκε.

Κοαλακι τώρα διάβασα για την τρελή. Μην κανείς πίσω για κανένα λόγο.

Εμείς πονάμε σήμερα από βλακεία δική μου. Έφαγα κάτι γαριδακια καθ δεν προσεξα ότι περιέχουν γάλα σκόνη (δεν θυμάμαι πως το εηραφε). Υπομονή λίγες μερες τώρα.

Ηλιοβασίλεμα τι κάνετε;;

Μποτσακι, Πατουσιτσα και οι υπόλοιπες φρεσκομανουλες;

Αγορομαμυ πως είσαι;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Ελλη καλη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαιρεστε τον μπεμπη σας!!!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια αποψε φτιαχνω πιτσα και μολις κοιμηθει το παιδι, θα δουμε ταινια με τον αντρα μου, το χομπιτ!

Κοριτσακια μου ηρθα και εγω... Ολες ειστε καλα??? σημερα ειχε πολυ ηλιολουστη ημερα και ζεστη επισης!!!

Εμεις καλα, μολις εβαλα τη φμ για υπνο.

Δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα εχω τη βασιμη υποψια οτι θελει και υπογραφη απο συγγενικο προσωπο ά βαθμου για να μπει μεσα σε ψυχειατρικο ιδρυμα, αν οντως ευσταθει αυτο θα πρεπει να παλεψω πολυ.................... Θα δουμε!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πιτσαααααα?????? γιααααααμι, καλη ορεξη!!!

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ ξεκουραζεσαι λιγο παραπανω ε??? καλα κανεις!!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ πως ειναι ο μπεμπης σου γενικα??? το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα κανω πισω, αυτο που δεν ξερω ομως ειναι το τι δυναμεις θελει για να φτασω το θεμα οσο πιο μπροστα γινεται...!!!

Παω να φτιαξω να φαω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ελλη καλη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να χαιρεστε τον μπεμπη σας!!!!!!!!!!!!!!

Καλα ειμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια αποψε φτιαχνω πιτσα και μολις κοιμηθει το παιδι, θα δουμε ταινια με τον αντρα μου, το χομπιτ!

Μου ελειψε η πίτσα αλλά δεν μπορώ να φάω.. Η ταινία ειναι πολυ ωραία. Την έχω στον υπολογιστή. Περιμένω το καλοκαιράκι να κυκλοφορήσει και το 2. Ο αδερφός μου το είδε στον κινηματογραφο σε 3D. Αύριο που θα πάμε στο χωριό θα ρωτήσω πως ήταν αν μου πει..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοαλακι μου όταν δεν έχει πονακια ειναι πολύ ήρεμος. Και αρχισε από νωρίς να λεει "λεξούλες" και ο γιατρος είπε ότι είναι πολύ καλό αυτό. Το μόνο που δεν θελει να είναι γυμνος για κανέναν λόγο. Όταν υον αλλάζω και όταν τον κανω μπανιο γίνεται χαμος. Και είναι νευρικος δηλαδή δεν κλαιει ουρλιάζει πρώτα και αν δει ότι συνεχίζω τότε κλαίει. Τσατιλα είπε ο γιατρός και γελούσε. Δεν θελει επισης να ειναι ξαπλωμένος. Με τίποτα. Και δεν θέλει μα είναι μόνος του. Θέλει να βλεπει πτοσωπα. Κοιταει γύρω γύρω όπου και αν είναι και επεξεργάζεται τα πάντα. Για να μην είναι συνεχεια στα χερια αφού δεν θέλει ξάπλα τον βάζω και κάθεται στο καθησματακι αυτοκινητου. Το ωραιότερο είναι οταν γελάει και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είδε..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Εφαγα 2 τοστ και ενα τεραστιο κομματι σπιτικη τουρτα που την εκανε η μαμα μου και τελοσ ηπια ενα ποτηρι πορτοκαλαδα.

Κοριτσακια μου θα σας αφησω... Μαλλον και εσεις χαλαρωνετε...!!!

Καληνυχτα και θα τα πουμε αυριο, ονειρα γλυκα και φιλακια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλη χρονια....να εχουμε Υγεια,Αγαπη και ευτηχια!!!

Η Φρεσκομανουλες να χαιροντε τα Μωρακια τους....και οτι επιθυμουν στην οικογενεια τους!!

Κοριτσια μου σας αγαπω!!

Φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλημέρα κούκλες μου!

Αν και διάβαζα χθες τα νέα σας δεν μπόρεσα να γράψω!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,εύχομαι να βρεις κάποια άκρη!Ειλικρινά αγχωθηκα παρα πολυ!Κοιτά,εαν καταφέρεις και συννενοηθεις με τον εισαγγελέα, τοτε θα μπορεσει να μπει σε κλινική χωρίς υπογραφή συγγενούς! Η υπογραφή απο Α συγγενή χρειάζεται για να βγει απο την κλινική!Τουλαχιστον αυτό ισχυει στην κλινική που δουλεύω!

Ειχαμε κάποιο νεότερο?Ποσο χρονων ειναι αυτη?Ενδέχεται να σε ζηλεύει/ειναι ερωτευμένη με τον άντρα σου και να πλάθει διαφορα στο μυαλό της!Θέλει προσοχή!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ,τι κάνετε?Ο θηλασμός δεν ειναι παντα ο ίδιος στις ώρες!Εαν νιώθεις πως η ποσότητα λιγοστεύει, ρώτησε μια σύμβουλο θηλασμού τι να κανεις!

Εγώ,όταν βγήκαν απο την κλινική πήρα ενα ποσο,δε ξέρω εαν ηταν του ΕΟΟΠΥ,εκανα όμως τα χαρτιά σε ΙΚΑ και ΟΑΕΔ και απο τη δεύτερη υπηρεσία πήρα χρήματα!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ,είστε καλά?Μεγάλωσε ο μικρός?Τι λεξουλες λέει Μαρή?Μανάμα μπαμποαμπα?Αρχισε και τα γελακια?Στα πατώματα εσείς?😊:lol:

ΗΛΙΟΒΑΣΊΛΕΜΑ ΜΟΥ,περασατε καλά χθες?Πηγατε βόλτα?Την έκανες την πίτσα τελικα?,έτσι? Ωραία!Σου χρωστάω μια συνταγή!

ΡΙΤΣΑ ΜΟΥ,καλη χρόνια!Να σας βρει με μια κοιλάρα νααααααα.....:wink::wink:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!!! Τι κάνετε?????

Εμείς όλοι μια χαρούλα!!!! Νυστάζωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!

Έτρεχα που έτρεχα με τα πλυντήρια και την καθαριότητα του σπιτιού μιας που έλειπα 1 εβδομάδα καταπιάστηκα και χθες με το ξεκαθάρισμα των παιχνιδιών του μικρού!!!!!! Το τι πέταξα δεν λέγεταιιιιιι!!!!!! Πωπω αν δεν είχα 2 αποθήκες και πατάρι δεν ξέρω αν θα χωρούσαν τόσα παιχνίδια στο σπίτι. Θα τα χρησιμοποιήσει και η μικρή μόλις μεγαλώσει λίγο και μετά θα τα δώσω σε κανέναν οργανισμό με παιδάκια. Αμαρτία βρε κορίτσια. Καλά και εμείς τόσα παιχνίδια είχαμε μικρά?????

Πάω να απλώσω ένα πλυντήριο και επιστρέφω!!!!

Φιλιά!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημερα ngn μου!

Δε νομιζω πως ειχαμε μεγαλωσει με τοοοοσα παιχνιδια!Γι αυτο και απολαμβαναμε τα λιγα!Ενω τα σημερινα παιδια εχουν τοοοοσα παιχνιδια και δεν απολαμβανουν!Γκρινιαζουν και ζητουν κι αλλα!

Και γω,οσο μπορω,παρουσιαζω στη μικρη,λιγα παιχνιδακια!Και ευελπιστω να το κρατησω και στο μελλον!

Κοριτσια μου,θα σας αφησω!

Εχουμε παιδιατρο στις 12,για το καθιερωμενο ραντεβου του μηνα!Θα μπω να σας πω τα νεα μας!

Φιλια πολλα και παλι Καλημερα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα ngn μου!

Δε νομιζω πως ειχαμε μεγαλωσει με τοοοοσα παιχνιδια!Γι αυτο και απολαμβαναμε τα λιγα!Ενω τα σημερινα παιδια εχουν τοοοοσα παιχνιδια και δεν απολαμβανουν!Γκρινιαζουν και ζητουν κι αλλα!

Και γω,οσο μπορω,παρουσιαζω στη μικρη,λιγα παιχνιδακια!Και ευελπιστω να το κρατησω και στο μελλον!

Κοριτσια μου,θα σας αφησω!

Εχουμε παιδιατρο στις 12,για το καθιερωμενο ραντεβου του μηνα!Θα μπω να σας πω τα νεα μας!

Φιλια πολλα και παλι Καλημερα!

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!!!!!! Και εγώ προσπαθώ να του παρουσιάζω λίγα λίγα τα παιχνίδια αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι που του παίρνουν δώρα του τα ανοίγουν εκείνη την στιγμή οι ίδιοι οπότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ειδικά τώρα στις γιορτές δεν ξέρω πόσα παιχνίδια του πήραν και φυσικά τα έγραψε κανονικά. Ούτε που ασχολήθηκε με τα περισσότερα. Μάλλον έχει πάθει κορεσμό και παίζει με τα ίδια και τα ίδια. Αφού μόλις επιστρέψαμε σπίτι άφησα κάτω από το δέντρο το δώρο που του έφερε ο Άγιος Βασίλης και τον έκανα χρυσό να το ανοίξει. Δεν του έδινε σημασία. Μετά από κάνα 2ωρο του το άνοιξα εγώ, το κοίταξε και έφυγε. Ούτε 2η ματιά δεν του έχει ρίξει από προχθές. Καλύτερα αυτά τα λεφτά να τα έβαζα στον κουμπαρά του αλλά ας όψετε που θέλω να πιστεύει στον Άγιο Βασίλη.

Θα κάνετε εμβολιάκι????? Ωχ κρίμα!!!! Φιλιά!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...