Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου θα σας αφησω και εγω, δεν θα κοιμηθω, θα βγω εξω να ελεγξω, να κλειδωσω τις κατω πορτες και την κεντρικη και θα ξαπλωσω σιγα-σιγα...

Ευχομαι να μην εχουμε καποιο δυσαρεστο απροοπτο και ολα να κυλησουν ομαλα και να γινει αμεσα η διαδικασια που πρεπει προκειμενου να αποφευγχθει κατι αντιστοιχο του σημερινου...!!!

Καληνυχτα και φιλακια σε οοολες, ονειρα γλυκα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καληνυχτα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!

Μποτσακι , Κοαλακι καλη χρονια και φιλακια στα μωρακια σας!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα μουυυυυυ Καλή Χρόνια να χαίρεσαι την πρηγκιπισσουλα σας και του χρόνου........τετραπληηηη!!!!

1sh1p2.png

Αγάπες μου Χρόνια πολλά και καλή χρονια! Ευτυχισμένο το νέο έτος. Εμείς καλα είμαστε. Μεγαλώνουμε. Τώρα ξύπνησε για μαμ ο μικρούλης μου. Πως περάσατε αυτές τις μέρες;; Εγώ έβγαλα καινούριο κωδικο για να μπαίνω. Αλλά κάνει μια ώρα να φορτώσει το καφέ.. Ο μικρος δεν θέλει για κανένΑ λόγο να είναι γυμνός. Όταν τον αλλάζω κλαίει σαν να τον σφαζω. Και στο μπανιο του ηρεμεί μόλις πέφτει το νερό την υπόλοιπη ώρα γίνεται χαμός! Αύριο σαραντιζουμε! Και μετά θα αρχίσουν οι επισκέψεις. Εγώ παντος θα πάω στο χωριό μου την Παρασκευή η το Σάββατο.

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κοριτσάκια μουυυυυυυυυ!!!!!!!!

ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ EVERRRRRRR!!!!!!!!

Εγώ χάθηκα γιατί πήγα στην Αθήνα, στην αδερφή μου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Είδα όλους τους φίλους μου και τους κουμπάρους μου που μου είχαν λείψει. Και ο μικρός χάρηκε γιατί τον πήγαμε σε αρκετά Χριστουγεννιάτικα event. Η Αθήνα σφίζει από τέτοια!!!!!!!Εσείς πως τα περάσατε?????

Έχουμε κανένα νέο??????

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω και πολλά γιατί από χθες το βράδυ έχω τρελλαθεί να αδειάζω βαλίτσες και να βάζω πλυντήρια!!!!

Φιλιά σε όλεεεεεεεεεεεεςςςςςςςς!!!!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

KΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΛΗ ΚΑΙ NGN καλή χρονια με υγεια και αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοαλακι πώς πέρασε η νυχτα;;;;;; δεν πιστευω να ξαναεμφανιστηκε εκεινη η αρρωστη γυναικα........

Εμείς ξυπνήσαμε χαλαρά.....και ήδη εχω βαλει 2 πλυντηρια και τα εχω απλωσει και πλενω και 3ο.....Ειπα οτι δεν θα κανω τιποτα απο δουλειες αλλα σημερα εχει ηλιο και ειναι ευκαιρια να πλυνω τα μαζεμενα τοσων ημερων (εβρεχε και δεν μπορουσα να τα πλυνω...). Ευτυχως δεν εχω μαγειρεμα, θα φαμε απο ετοιμα που εχω στο ψυγειο και η μικρη ψαροσουπα φρεσκια της γιαγιας της. Το μεσημερακι πιστευω να παμε για ενα καφεδακι στο λιμανι και να μην κοιμηθουμε γιατι νυχτωνει γρηγορα και μετα δεν μου κανει κεφι να βγω με το παιδι μεσα στο κρυο και στο σκοταδι....

Καλημερα κουκλες μου!Τι κανετε?

Ελλη μου,καλη χρονια και απο δω!Ειστε καλα?Αυριο σαραντιζεις?Περασε ο καιρος!Προσοχη μονο,αυτον τον καιρο,με τις επισκεψεις!

Θα πατε στην εκκλησια λοιπον αυριο?

Νgn μου,καλη χρονια καμαρι μου!Οτι ποθειτε οικογενειακως για το 2014 να σας δοθει απλοχερα!Χαιρομαι που περασατε καλα!Και του χρονου!

Εχεις πολλα ρουχα για πλυσιμο?Αχ,ετσι ειναι!Μετα απο κατι απολαυστικο ερχεται και το κουραστικο ''κομματι''!Δεν πειραζει!Η μικρη ειναι καλα?

Ηλιοβασιλεμα μου,τι καλα που εχετε ηλιο!Εμεις εδω εχουμε συννεφια!Απλωσα και γω το τελευταιο μου πλυντηριο,αλλα εχω αλλα 3 για σιδερωμα!Πφφφφ....ολες μαζι βαδιζουμε!Να πατε και τη βολτιτσα σας!

Κοαλακι μου,ευχομαι να καθυστερεις να μπεις λογω δουλειων και οχι κατι αλλο.

Εμεις ειμαστε καλα!Σημερα εφυγαν τα πεθερικα μου!Η μικρη το βραδυ ειχε παλι ανησυχο υπνο!Σκαει και το αλλο το δοντακι,οποτε θα εχουμε και παλι νυχτερινες γκρινιες!Αυριο το πρωι θα παμε και στην παιδιατρο,για το καθιερωμενο ραντεβου του μηνα!Λετε να μας προσθεσει και αυγο στη διατροφη ή ειναι νωρις ακομη?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο καλημερα!!!

Ξεχασα που ειχες και εσυ κοσμο φιλοξενουμενους...Εφυγαν τα πεθερικα σου; Πού μενουν, αλήθεια; Θεσ.κη οπως και οι δικοι σου;

η Δημητρουλα ποναει, η μικρουλα σας; Για αυγο , νομιζω μετα τους 12 μηνες, αν θυμαμαι καλα....

Μαρακι βορινο καλημερα!!!

Ξεχασα που ειχες και εσυ κοσμο φιλοξενουμενους...Εφυγαν τα πεθερικα σου; Πού μενουν, αλήθεια; Θεσ.κη οπως και οι δικοι σου;

η Δημητρουλα ποναει, η μικρουλα σας; Για αυγο , νομιζω μετα τους 12 μηνες, αν θυμαμαι καλα....

Στα Γιαννενα μενουν γλυκο μου Ηλιοβασιλεμα!

Εφυγαν πριν ενα διωρο περιπου!Εχουν και αυτοι κατι υποχρεωσεις,οποτε δεν μπορεσαν να καθησουν παραπανω!

Η Δημητρα αρχισε παλι τις νυχτερινες γκρινιες!Αντε να βγει και το αλλο το δοντακι να ησυχασουμε!Απο τα πανω τα δοντακια,κατεβηκε μονο το ενα,εχει πολυ πλακα!Αλλα περιμενα πως θα κατεβαιναν και τα 2,οπως και τα κατω!Θα ηρεμουσε!Τωρα πααααλι αυπνιες!Τι να κανεις!

Πως ειναι η Αγγελικουλα?Ξεκουραστηκε?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Τα Γιαννενα τα αγαπω....θα ηθελα να παω μια εκδρομη εκει με τον αντρα μου και το παιδι μας....

Η μικρη μου καλα ειναι, παιζει με τα παιχνιδια της τα καινουργια και τωρα ζωγραφιζει λιγακι γιατι αυτες τις μερες λογω των νεων δωρων, ειχε μειωσει λιγακι την ζωγραφικη που της αρεσει πολυ!;)

Το Κοαλακι, φανταζομαι, θα πηγαινε να κανει τις απαραιτητες διαδικασιες νομικες για να προστατευτει απο την γυναικα εκεινη....

Ευχομαι να καταφερετε και να πατε Ηλιοβασιλεμα μου!Δεν ειστε και πολυ μακρυα αλλωστε!

Πηρε πολλα παιχνιδια η μικρη?Ο ''Αη Βασιλης''τι της εφερε τελικα?

Ειχε πει πως θα πηγαινε στην αστυνομια?Ενταξει λοιπον!Μακαρι να βγαλει ακρη!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα,

Τι κάνετε κορίτσια ????

Να σας ρωτήσω κάτι.... πήρατε κανένα επίδομα από τον ΕΟΠΥΥ για την γέννα???

Ποια είναι η διαδικασία? Εγώ που γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο μου τα πλήρωσε ούτως ή αλλιώς ο ΕΟΠΥΥ.

kPAZp2.png

Μαρακι βορινο, ναι της τα εφερε χθες το πρωι ο Αγιος Βασιλης που αυτη την φορα φορουσε και γυαλια ηλιου για να μην αποκαλυφθει!!!!!!!!!!;);););)

Χριστινακι καλη χρονια!!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια μου γλυκα!!! Τι κανετε???

NGN, ΕΛΛΗ καλη χρονιααααααα να εχετε!!!!! Να χαιρεστε τα μωρακοπαιδακια σας!!!

Εμεις καλα, το βραδυ ηταν ηρεμο αλλα εβρεχε και βγηκα καποια στιγμη εξω και η αληθεια ειναι οτι εκανα πολυυυυ ωρα μεχρι να ανοιξω την πορτα, φοβουμενη μηπως και παραμονευει πουθενα αυτη η γυναικα. Μιλησα με τους αρμοδιους και ο εισαγγελεας εχει παρεμβει ουκο λιγες φορες υπο τη μορφη των συστασεων προσ εκεινη και τουσ οικειουσ τησ χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα ομως. Οποτε εγω εβαλα λητους και δεμενους και θα παω αυτοπροσωπως στον εισαγγελεα με το αιτημα να εσωκλειστει σε ψυχιατρικο ιδρυμα γιατι αποτελει δημοσιο κινδυνο. Περιμενω ταυτοχρονα και τηλ απο την κοινωνικη λειτουργο του δημου μας. Να πω πως η εν λογω γυναικα εχει μια κορη η οποια ερχεται και τη βλεπει αλλα δεν κανει τιποτα για να την "προστατευσει" γιατι για εμενα τετοιο θεμα τιθεται. Ειχε και ακομα ενα παιδακι το οποιο πνιγηκε στη μπανιερα και απο τοτε αρχισε σταδιακα να ξεφευγει.................στεναχωριεμαι αλλα δεν μπορω να το αφησω ετσι το περιστατικο, αλλωστε εχω ΧΡΕΟΣ σαν πολιτης να προστατευσω ΠΡΩΤΑ την οικογενεια μου και εν συνεχεια το συνολο...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...