Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου.

Κοαλακι,εχω μεινει αφωνη με τα οσα διαβασα.Πραγματικα,ενιωσα ενα εντονο μουδιασμα σε ολο μου το σωμα,οσο διαβαζα αυτα που εγραφες και οσο τα επλαθα στο μυαλο μου.Να προσεχετε παρα πολυ.Δε θελω να σε πανικοβαλλω περισσοτερο,αλλα οι ψυχικα ασθενεις,ειναι πολυ πονηροι.Μπορουν να πλασουν στο μυαλο τους τροπους για να σου κανουν κακο,που εμεις που ειμαστε λογικοι,δεν μπορουμε να διανοηθουμε!

Και στο λεω,γνωριζοντας το απο πρωτο χερι,σε ψυχιατρικη δουλευω.

Επειδη ειναι ψυχικα αρρωστη,μπορεις να πας στον εισαγγελέα,και εαν γινει συλληψη με εισαγγελικη εντολη,τοτε οφειλει κλινικη να την δεχτει.Ειτε θελουν οι συγγενεις,ειτε οχι!Και δε θα βγει απο κει μεσα εαν δεν υπογραψει καποιος δικος της.

Αχ κοριτσι μου,να προσεχετε.Ποσο σε σκεφτομαι Παναγια μου.Κλειδωσε τις πορτες.Και να εχεις το νου σου.Οι γονεις σου μενουν απο κατω?

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε???

Ναι γνωριζω οτι θελει εισαγγελικη παρεμβαση γιατι το ειχα ψαξει στο παρελθον (με αφορμη το προηγουμενο περιστατικο με το σουγια) αλλα καποιος εντελως βλακας συγγενης της υπεγραψε και βγηκε καθως ηταν σε κλινικη παλιοτερα.

Ναι απο κατω ειναι οι γονεις μου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μηπως θελεις να κανουμε κατά πανω?????????

Να δουμε θα τολμησει να σας πειραξει κανενας???????????

Αν και δεν σε φοβάμαι εσενα!!!!δεν μασας~!!!!!!!!

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? ολα καλα???

Μαρηηηηηηηηη τρομαξα με το "μπαμ" και η αληθεια ειναι οτι τωρα θα βλεπω απο το ματακι και θα βγαινω...θα φορεσω και κρανος τη φμ, δεν ειναι αστεια αυτα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Αχ Παναγια μου....εχω τρελαθει....Αχ βρε κοριτσι μου.Περαν απο τη σωματικη ακαιρεοτητα,σας εκανε ζημια στο παραθυρο?

Ποσος καιρος περασε απο το περιστατικο με τον σουγια?

Μποτσακι μου,τι κανετε?Καλη χρονια!Πως περασατε?

Ηλιοβασιλεμα μου,τραγικο αυτο που ανεφερες!Ο κοσμος εχει χασει τα λογικα του.Τι ειναι αυτα?

Χαμος απο παιδικες φωνες στο σπιτι?Χαχαχαχα!Απο τη μια ειναι υπεροχες εικονες/ακουσματα,μα απο την αλλη,δεν το αντεχεις για πολυ!Κοιμηθηκε η μικρη?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Φυσικα και χρειαζεται διαφορετικη προσεγγιση αλλα πριν απο αυτο χρειαζεται και κρατος και υποδομη κλπ...

Ωραια περασαμε κοριτσι μου, οικογενειακα, λιγο στην πεθερα μου και λιγο στους γονεις μου. Η φμ πλεον αρχισε να καταλαβαινει και να το απολαμβανει η το αντιθετο, στην προκειμενη περιπτωση ομως με τα δωρα τρελαθηκε απο τη χαρα της και απο το να μην ξερει ποιο πρωτα να ανοιξει

Εσεις ολα καλα??? το μπεμπακι σου??? ξεκουραζεσαι καθολου???

Τι ωραια που ειναι να τα βλεπεις να χαιρονται...

Ο μπεμπης μου γκρινιαζει ελαχιστα απο την αρχη, το βραδυ κοιμομαστε 7 ωρες με ενα ξυπνημα για γαλατακι αλλα μικρο. Ενταξει νιωθω λιγο κουρασμενη αλλα οταν μου χαμογελαει ο φαφουτακος μου λιωνω!

Ο μπεμπης μου γκρινιαζει ελαχιστα απο την αρχη, το βραδυ κοιμομαστε 7 ωρες με ενα ξυπνημα για γαλατακι αλλα μικρο. Ενταξει νιωθω λιγο κουρασμενη αλλα οταν μου χαμογελαει ο φαφουτακος μου λιωνω!

Στεφανιανα μου,καλη χρονια!

Ειστε καλα?Ποσο ειναι ο μικρος τωρα?Αχ μωρε ματια μου,και ποτε ξεκουραζεται η μανα?Ποτε!

Εργαζεσαι σε νοσοκομειο?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Αχ Παναγια μου....εχω τρελαθει....Αχ βρε κοριτσι μου.Περαν απο τη σωματικη ακαιρεοτητα,σας εκανε ζημια στο παραθυρο?

Ηλιοβασιλεμα μου,τραγικο αυτο που ανεφερες!Ο κοσμος εχει χασει τα λογικα του.Τι ειναι αυτα?

Χαμος απο παιδικες φωνες στο σπιτι?Χαχαχαχα!Απο τη μια ειναι υπεροχες εικονες/ακουσματα,μα απο την αλλη,δεν το αντεχεις για πολυ!Κοιμηθηκε η μικρη?

Την πετρα την βρηκα στο πλαινο τζαμι της πορτας αλλα οσο καταφερα να δω επιτοπου βρηκα καποιο σημαδι ειναι η αληθεια αλλα ημουν μονη με το μωρο και μπηκα αμεσως μεσα. Αυριο το πρωι θα ψαξω πιο επισταμενα, οχι τιποτα αλλο απλα θελω να τσεκαρω προς τα που ακριβως πηγαινε η πετρα για να καταλαβω καποια πραγματα και να εχω και στοιχεια...

Ημουν εγκυος οταν εγινε το περιστατικο με το σουγια!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι βορινο καλη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικα αργησε και αποψε να κοιμηθει η μικρη....πριν λιγο πηγε στο κρεβατι της...

Αυριο θελω να κανω ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΑ...........να ξυπνησουμε ολοι χαλαρα, να πιουμε ενα καφε με τον αντρα μου ηρεμα και με το παιδι μας να παιζει και ετσι να περασει ολη η μερα................Κουραστηκα αυτες τις μερες, δεν εχουμε παει καθολου βολτα για πολυ καιρο, ετσι για να κανουμε κατι διαφορετικο....

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥΣ...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι βορινο καλη χρονια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικα αργησε και αποψε να κοιμηθει η μικρη....πριν λιγο πηγε στο κρεβατι της...

Αυριο θελω να κανω ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΑ...........να ξυπνησουμε ολοι χαλαρα, να πιουμε ενα καφε με τον αντρα μου ηρεμα και με το παιδι μας να παιζει και ετσι να περασει ολη η μερα................Κουραστηκα αυτες τις μερες, δεν εχουμε παει καθολου βολτα για πολυ καιρο, ετσι για να κανουμε κατι διαφορετικο....

Χαχαχαχαχαχα!Γελασα πολυυυυυυυυυυυυ!

Να ξεκουραστεις κοριτσαρα μου!Επιβαλλεται!

Κοριτσια μου!Εγω σας καληνυχτω!Καλο ξημερωμα ομορφιες μου!Η Παναγια μαζι μας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα!Γελασα πολυυυυυυυυυυυυ!

Να ξεκουραστεις κοριτσαρα μου!Επιβαλλεται!

Κοριτσια μου!Εγω σας καληνυχτω!Καλο ξημερωμα ομορφιες μου!Η Παναγια μαζι μας!

Καληνυχταααααααααα, φιλιαααααα...!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Μαρακι μουυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!Καλα ειμαστε!!!!!!!

Καλη χρονια!!!!!!Οι τρεις μας περασμε μια τελεια οικογενειακη βραδια!!!!!

Η δημητρουλα καλα?????

1sh1p2.png

ΜΠΟΤΣΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? ολα καλα???

Μαρηηηηηηηηη τρομαξα με το "μπαμ" και η αληθεια ειναι οτι τωρα θα βλεπω απο το ματακι και θα βγαινω...θα φορεσω και κρανος τη φμ, δεν ειναι αστεια αυτα!!!

Μαρη δεν την εριχνες πισω την πετρα????????????

εμεις καλα ειμαστε!!!!Αρχιζουμε και ησυχάζουμε!!Μια χαρα το παιδακι μου!!!!

1sh1p2.png

Μαρη δεν την εριχνες πισω την πετρα????????????

εμεις καλα ειμαστε!!!!Αρχιζουμε και ησυχάζουμε!!Μια χαρα το παιδακι μου!!!!

Ναι για να κλειναν εμενα στο φρενοκομειο μετα??? :tongue::tongue:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...