Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπεραααααα!!!!!

Καλη χρόνια και πάλι!Με υγεια και κάθε προσωπική ευτυχία!

ΜΑΥ μου και Υολα να χαιρεστε τα κοριτσάκια σας!

Τι κάνετε?

ΥΟΛΑ ΜΟΥ,εύχομαι γρήγορα να τελειώσει η ταλαιπωρία αυτη!Μήπως να σκεφτείς πιο ζεστά το θέμα του ξένου?Η/ο γιατρός τι λέει?

ΜΑΥ μου,δυσκολία είναι η μικρή?Μάλλον θέλει ειδικό γάλα!Τ'οτι δεν πίνει,ίσως πονάει,μπορεί ακόμη να περνάει άλμα ανάπτυξης,κάτι τέτοια εκανα και η μικρή και με έπιανε υστερία!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλή χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να είμαστε όλες καλά και να χαιρόμαστε τις αγάπες μας, τα μωρά μας , μεγάλα και μικρά!!!!!!!!

Χθες περάσαμε όμορφα, μας χόρευε η μικρή μου και εγω χαμογέλαγα περήφανη η χαζομαμά!!!;);););)

Σημερα ήρθε και ο Αγιος Βασίλης και το χαμόγελό της έφτασε πιο πέρα από τα αυτια!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

Αυτές οι στιγμές είναι μοναδικές!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙ ΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΕΣ ΣΑΣ!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσια τι κανετε??? περασατε καλα εχθες και σημερα???

Εγω δεν ειμαι καλα, πριν απο λιγο και ενω ημουν με τη φμ μεσα στο σπιτι και παιζαμε ξαφνικα ακουω ενα μπαμ δυνατο, βγαινω εξω και τι να δω??? μια τεραστια πετρα :shock::shock: μπροστα στο πλαινο τζαμι της κεντρικης πορτας και μεχρι να καταλαβω τι ακριβως εχει συμβει βλεπω μια γυναικα μαυροφορεμενη (ψυχολογικα αρρωστη του χωριου) να φευγει, οχι τρεχωντας αλλα περπατωντας σαν να μην εχει συμβει απολυτως τιποτα. Εγινα ΕΞΑΛΛΗ, αρχιζα να φωναζω και να την απειλω, με ακουσε ολο το χωριο κυριολεκτικα!!! Εν ολιγοις ειναι η γυναικα που ειχε αποπειραθει να μασ επιτεθει με σουγια :shock::shock: πριν αρκετους μηνες, οσο ακομα ημασταν στο αλλο σπιτι. Κατα ενα περιεργο τροπο μας εχει βαλει στο "ματι" και η αληθεια ειναι οτι χρηζει αμεσης ψυχιατρικης φροντιδας αλλα κανενας απο τους αρμοδιους φορεις δεν την αναλαμβανει και οι λιγοστοι συγγενεις της νιπτουν τασ χειρας τους.

Δεν μπορει κανεις να μου εγγυηθει οτι βγαινωντας απο το σπιτι μου με το μωρο αμεριμνη δεν θα μασ ερθει κανενα τουβλο στο κεφαλι!!!

Γιαυτο και καλεσα τον ανδρα μου για να μου δωσει ορισμενα στοιχεια και θα παω να κανω καταγγελια μπας και ταρακουνηθουν οι αρμοδιοι, διαφορετικα θα εχουμε ασχημα ξεμπερδεματα και θα τους παρει και θα τους σηκωσει ΟΛΟΥΣ...!!!

Ηδη εχω σηκωσει τα μανικια μου και ετοιμαζομαι................:mad::x:x

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Βρε ΚΟΑΛΑΚΙ τί λες τώρα;; Τί κακό πάλι και τούτο;; Πρεπει οπωσδήποτε κατι να γίνει για να είσαι πραγματικά ασφαλής εσύ καθ το μωρό σου!! Κατι δραστικό και γρήγορα! Δε θέλω να σε αγχώνω, ανατρίχιασα και μόνο που φαντάστηκα τη σκηνή να περπαταει μια τρελή μαυροφορεμένη η οποία με το ψυχιατρικό θέμα που κουβαλάει μπορεί να προξενήσει τετοια ζημιά! Μακάρι με την κατάλληλη καθοδηπγηση του συζύγου σου να βρεθεί γρήγορα λύση!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Koalaki τι τρελο ειναι αυτο το περιστατικο που σας συνεβη!!!!!!!!!!!!!!!!

Βάλε τον άντρα σου να κάνει τα κουμαντα του με τους συναδελφους. Και το παιδι και τα ματια σας!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτη η γυναικα εχει εμμονη με εσας.....και με τα ψυχολογικα τα προβληματικα δεν βρισκεις λυση, δυστυχως!!!!

Εμας σε διπλανο χωριο, σημερα το πρωι, ενας που εχει καφενειο, βγηκε απεξω στην αυλη και με τουφεκι αυτοκτονησε μπροστα στους συχωριανους....Εκεινη την ωρα, ετυχε ο συζυγος να τηλεφωνησει σε φιλο του για ευχες και τον άκουσε τον ανθρωπο ταραγμενο απο το γεγονος....

Εμεις πριν λιγο μαζευτηκαμε απο επισκεψεις στη γιαγια μου και παπου μου και μετα στου αδερφου μου....Να φαει η μικρη και να κοιμηθει για να εχουμε λιγη ΗΣΥΧΙΑ στο σπιτι.........................ολη μερα με αυτα τα παιχνιδια και τα 2 μικρα ανηψια και την κορη μας, θελω να φτασει η ωρα που θα ηρεμησουν τα αυτια μου!!!

Κοριτσια μου τι κανετε???

Εμεις μετα το περιστατικο ειμαστε καλα και σε επιφυλακη. Ανελαβε ο συζυγος και ηρεμησα γιατι ημουν ικανη να την πιασω απο το μαλλι και να τη φορεσω εγω η ιδια μου ζουρλομανδυα και μετα θα μας βαζανε και τις 2 μεσα!!!

Εβαλα τη φμ για υπνο και εγω καθησα να χαλαρωσω (οσο αυτο ειναι εφικτο) βαζωντας λιγο κρασακι και ξηρους καρπους συνοδεια.

Ελπιζω να ξεκουραζεστε και εσεις...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλη χρονιαααααα ευχομαι υγεια!!! Ολα τα σπιτια να ειναι γεματα απο παιδικα χαμογελα.

κοαλακι κουλο αυτο που συνεβη αλλα δεν φταιει κ αυτη η καημενη.. Ετσιοπως καταντησε το συστημα δεν υπαρχει καμια μεριμνα γι'αυτους τους ανθρωπους!

Μαυ κ yola να χαιρεστε τα κοριτσακια σας! Yola υπομονη. Οσο παιρνει αντιβιωση λογικο ειναι να μην τρεφεται σωστα.

Αυτο που ειπαν τα κοριτσια για μια βιταμινη δεν το καταλαβα. Κ εμεις θηλαζουμε αποκλειστικα χωρις να εχουμε πιει ξενο παραμονο οταν γεννηθηκε, αλλα ο παιδιατρος δεν μας ειπε τπτ σχετικο.

Στεφανιανα καλη χρονια!!!!!!!!!!!!! Να χαιρεσαι το μωρακι σας!!!!!!!!!!!!!

Για την βιταμινη D, ρωτουσε η Χριστινα (αν θυμαμαι σωστα)! Οταν θηλαζεις, την συστηνουν κάποιοι παιδιατροι. Αλλα ουτε εμενα μου την ειχαν συστησει ουτε ειχα παρει στους 7,5 μηνες που θηλαζα.

Περνατε ομορφα;

Καλη χρονιαααααα ευχομαι υγεια!!! Ολα τα σπιτια να ειναι γεματα απο παιδικα χαμογελα.

κοαλακι κουλο αυτο που συνεβη αλλα δεν φταιει κ αυτη η καημενη.. Ετσιοπως καταντησε το συστημα δεν υπαρχει καμια μεριμνα γι'αυτους τους ανθρωπους!

Μαυ κ yola να χαιρεστε τα κοριτσακια σας! Yola υπομονη. Οσο παιρνει αντιβιωση λογικο ειναι να μην τρεφεται σωστα.

Αυτο που ειπαν τα κοριτσια για μια βιταμινη δεν το καταλαβα. Κ εμεις θηλαζουμε αποκλειστικα χωρις να εχουμε πιει ξενο παραμονο οταν γεννηθηκε, αλλα ο παιδιατρος δεν μας ειπε τπτ σχετικο.

Καλη χρονια και σε εσενα, να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!

Δεν ξερω αν φταιει αυτη, το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι δε φταει το δικο μου το μωρο να παθει τιποτα...

Η συσταση ληψησ της βιταμινης d ειναι αρχη ορισμενων παιδιατρων (για τα μωρα που θηλαζουν), οχι ολων!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Στεφανιανα καλη χρονια!!!!!!!!!!!!! Να χαιρεσαι το μωρακι σας!!!!!!!!!!!!!

Για την βιταμινη D, ρωτουσε η Χριστινα (αν θυμαμαι σωστα)! Οταν θηλαζεις, την συστηνουν οι παιδιατροι. Αλλα ουτε εμενα μου την ειχαν συστησει ουτε ειχα παρει στους 7,5 μηνες που θηλαζα.

Περνατε ομορφα;

Καλη χρονια κοριτσι! Να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου την τσαχπινα(διαβασα για τους χορους).

Καλα περναμε... Οι τρεις μας! Δεν εχουμε καταλαβει οτι ειναι γιορτες! Το ζουζουνι μουευτυχως ειναι καλα, χαρουμενο κ φαγανο!

Καλη χρονια και σε εσενα, να χαιρεσαι το μωρακι σου!!!

Δεν ξερω αν φταιει αυτη, το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι δε φταει το δικο μου το μωρο να παθει τιποτα...

Η συσταση ληψησ της βιταμινης d ειναι αρχη ορισμενων παιδιατρων (για τα μωρα που θηλαζουν), οχι ολων!!!

Οχι δεν φταις ουτε εσυ ουτε το κοριτσακι σου.απλως χρειαζεται μια διαφορετικη προσεγγιση αυτων των ανθρωπων. Ασε ειμαστε στο χωρο κ γνωριζουμετα χαλια του!

Πως περασατε; Χαρηκε η μικρη σου με τα δωρα της;

Οχι δεν φταις ουτε εσυ ουτε το κοριτσακι σου.απλως χρειαζεται μια διαφορετικη προσεγγιση αυτων των ανθρωπων. Ασε ειμαστε στο χωρο κ γνωριζουμετα χαλια του!

Πως περασατε; Χαρηκε η μικρη σου με τα δωρα της;

Φυσικα και χρειαζεται διαφορετικη προσεγγιση αλλα πριν απο αυτο χρειαζεται και κρατος και υποδομη κλπ...

Ωραια περασαμε κοριτσι μου, οικογενειακα, λιγο στην πεθερα μου και λιγο στους γονεις μου. Η φμ πλεον αρχισε να καταλαβαινει και να το απολαμβανει η το αντιθετο, στην προκειμενη περιπτωση ομως με τα δωρα τρελαθηκε απο τη χαρα της και απο το να μην ξερει ποιο πρωτα να ανοιξει

Εσεις ολα καλα??? το μπεμπακι σου??? ξεκουραζεσαι καθολου???

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου τι κανετε???

Εμεις μετα το περιστατικο ειμαστε καλα και σε επιφυλακη. Ανελαβε ο συζυγος και ηρεμησα γιατι ημουν ικανη να την πιασω απο το μαλλι και να τη φορεσω εγω η ιδια μου ζουρλομανδυα και μετα θα μας βαζανε και τις 2 μεσα!!!

Εβαλα τη φμ για υπνο και εγω καθησα να χαλαρωσω (οσο αυτο ειναι εφικτο) βαζωντας λιγο κρασακι και ξηρους καρπους συνοδεια.

Ελπιζω να ξεκουραζεστε και εσεις...

Kοαλακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μηπως θελεις να κανουμε κατά πανω?????????

Να δουμε θα τολμησει να σας πειραξει κανενας???????????

Αν και δεν σε φοβάμαι εσενα!!!!δεν μασας~!!!!!!!!

1sh1p2.png

Καλησπερα κοριτσια μου.

Κοαλακι,εχω μεινει αφωνη με τα οσα διαβασα.Πραγματικα,ενιωσα ενα εντονο μουδιασμα σε ολο μου το σωμα,οσο διαβαζα αυτα που εγραφες και οσο τα επλαθα στο μυαλο μου.Να προσεχετε παρα πολυ.Δε θελω να σε πανικοβαλλω περισσοτερο,αλλα οι ψυχικα ασθενεις,ειναι πολυ πονηροι.Μπορουν να πλασουν στο μυαλο τους τροπους για να σου κανουν κακο,που εμεις που ειμαστε λογικοι,δεν μπορουμε να διανοηθουμε!

Και στο λεω,γνωριζοντας το απο πρωτο χερι,σε ψυχιατρικη δουλευω.

Επειδη ειναι ψυχικα αρρωστη,μπορεις να πας στον εισαγγελέα,και εαν γινει συλληψη με εισαγγελικη εντολη,τοτε οφειλει κλινικη να την δεχτει.Ειτε θελουν οι συγγενεις,ειτε οχι!Και δε θα βγει απο κει μεσα εαν δεν υπογραψει καποιος δικος της.

Αχ κοριτσι μου,να προσεχετε.Ποσο σε σκεφτομαι Παναγια μου.Κλειδωσε τις πορτες.Και να εχεις το νου σου.Οι γονεις σου μενουν απο κατω?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...