Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσια με το καλο να ερθει ο νεος χρονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υγεια και αγαπη πάνω απ ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμεις θα παμε στου αδερφου μου για την αλλαγη. Αν και τωρα ειμαι τοσο πτωμα που δεν εχω ορεξη αλλα ελπιζω να μου ερθει εκει!!!

Φιλακια, τα λεμε του χρονου!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια μου,καλη χρόνια να έχουμε!

Το 2014,να φέρει σε όλο τον κοσμο υγεια,περισσότερη χαρά και αισιοδοξία!Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ψυχική δυναμη και αγάπη!Πολύ αγάπη!

Και καθε προσωπική ευχή της κάθε μιας σας,γίνετε ευχή μου για να πραγματοποιηθεί!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ!!!!ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ 2013 ΓΙΑΤΙ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ!!!ΤΟΝ ΕΥΓΝΟΜΟΝΩ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΓΕΡΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩΩ!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ!!!!!

1sh1p2.png

Κοριτσιαααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σας ευχομαι, με ΥΓΕΙΑΑΑΑΑ, ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Να ειστε καλαααααα, ΠΑΝΤΑ...!!!!!!!!!!!

Να χαιρεστε τα μωρακοπαιδακια σας!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαθηκα λιγο γιατι εχουν ερθει οι γονεις μου ε κ οπως καταλαβαινετε μεχρι να τους δω να παμε κ καμια βολτα χαθηκα!!!!!!θα επανελθω ομως μολις επιστρεψω!!!!!!!!παω να διαβασω νεακια σας οτι προλαβω!!!!!!!!!!!!!ζητω συγνωμη!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Διαφημίσεις

Καλη χρονια σε ολες μας!

Να χαιρομαστε τις οικογενειες μας και ειδικα τα μωρακια μας.Το 13 μας εφερε την μητρικη ευτυχια και ευχομαι το 14 να την φερει και σε αλλους τομεις.

Εμεις απο προχτες εχουμε θεμα με ροζ βλεννη στα κακκακια του και αρχισα διαιτα χωρις γαλακτοκομικα για να δουμε μηπως εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα.Η ψυχολογια μου δν ειναι στα φορτε της.Χτες χασαμε και βαρος πανω που θα φταναμε της γεννησης.

Α να χαιρομαστε τους Βασιλιδες και Βασιλικες κι εγω ιδιαιτερα την μαμα μου και την κορη μου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλη χρονια σε ολες μας!

Να χαιρομαστε τις οικογενειες μας και ειδικα τα μωρακια μας.Το 13 μας εφερε την μητρικη ευτυχια και ευχομαι το 14 να την φερει και σε αλλους τομεις.

Εμεις απο προχτες εχουμε θεμα με ροζ βλεννη στα κακκακια του και αρχισα διαιτα χωρις γαλακτοκομικα για να δουμε μηπως εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα.Η ψυχολογια μου δν ειναι στα φορτε της.Χτες χασαμε και βαρος πανω που θα φταναμε της γεννησης.

Α να χαιρομαστε τους Βασιλιδες και Βασιλικες κι εγω ιδιαιτερα την μαμα μου και την κορη μου.

Γιόλα μου, έχετε τραβήξει και σεις μεγάλη περιπέτεια με το μικρό!

Το μόνο που μπορώ να σε συμβουλεύσω είναι να προσπαθήσεις να δεχτείς οτι το ξένο γάλα στην παρούσα φάση είναι ίιιιισως μια βοήθεια για το μικρό για να πάρει το βάρος που χρειάζεται κ να μην ταλαιπωρηθείς εσύ με δίαιτες. Φυσικά το καλύτερο το γνωρίζεις μόνο εσύ! Επίσης προσπάθησε να μην εχεις άγχος γιατί η ψυχολογία σου μεταφέρεται στο μπέμπη..

Εύχομαι χρόνια πολλά στη Βασιλική σου κ τη μαμά σου!!

Να χαίρομαι και γω το μεγάλο μου κορίτσι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΜΑΥ μου εμενα η μικρη ειχε χαλαρωση ισχιων οταν γεννηθηκε κ ειχε πει η παιδιατρος να κανουμε υπερηχο οταν θα ειναι 2,5 μηνων κ μας ειπε οτι φτιαχνει μονο του γιατι ειναι απ την σταση που εχουν μεσα στην κοιλια ε οντως καναμε υπερηχο κ ολα καλα!!!!!!!!!

α κοριτσια καναμε προχτες εμβολιο ειμαστε 65 ποντους κ 6230 κιλα!!!!!

στις 15/1 θα φαμε κ κρεμα!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ αυτες οι βιταμινες ειναι οταν θηλαζεις αποκλειστικα!!!!!εγω επ την αρχη κανω μικτο οποτε δεν χρειαστηκε να παρουμε!!!!!οσο για το εμβολιο εγω το εκανα οταν εκανα πρακτικη στο νοσοκομειο κ ημουν ολο το χειμωνα αρρωστη ελαφρια βεβαια αλλα συνεχεια!!!!!!!οποτε οταν δουλεψα με συμβαση δεν ηθελα να το κανω κ αρωστησα μονο μια φορα

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ΜΑΥ μου εμενα η μικρη ειχε χαλαρωση ισχιων οταν γεννηθηκε κ ειχε πει η παιδιατρος να κανουμε υπερηχο οταν θα ειναι 2,5 μηνων κ μας ειπε οτι φτιαχνει μονο του γιατι ειναι απ την σταση που εχουν μεσα στην κοιλια ε οντως καναμε υπερηχο κ ολα καλα!!!!!!!!!

α κοριτσια καναμε προχτες εμβολιο ειμαστε 65 ποντους κ 6230 κιλα!!!!!

στις 15/1 θα φαμε κ κρεμα!!!!!!!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ αυτες οι βιταμινες ειναι οταν θηλαζεις αποκλειστικα!!!!!εγω επ την αρχη κανω μικτο οποτε δεν χρειαστηκε να παρουμε!!!!!οσο για το εμβολιο εγω το εκανα οταν εκανα πρακτικη στο νοσοκομειο κ ημουν ολο το χειμωνα αρρωστη ελαφρια βεβαια αλλα συνεχεια!!!!!!!οποτε οταν δουλεψα με συμβαση δεν ηθελα να το κανω κ αρωστησα μονο μια φορα

Ιωαννάκι μου καλημερα!!! Τέλεια η ανάπτυξη της κόρης σου!!!! Και με το καλό να ξεκινηπσετε τις στερεές. Εμένα δε μου εχουν πει κατι για χαλάρωση, μόνο για τον υπερηχο τον οποιο κ θα προγραμματίσω για μεσα Ιανουαρίου! Πόσο εξελιγμένη είναι πάντως πλέον η επιστήμη βρε παιδί μου!!

Εγω έχω τα θέματα μου με τα γαστρεντερικά της μικρής... Πάλι έχει δυο μερες να ενεργηθεί. Τί χαμομήλια, τί λάδι στον ποπό... Η καιμένη σφίγγεται όλη μέρα.. Παίρνει και το σίδηρο και το κακό μεγαλώνει.... Ίσως μιλήσω στο γιατρό για αλλαγή γάλατος... Βλέπω οτι πάλι ρευεται με δυσκολία παρά την αλλαγή μπιμπερό και με το έντερο που δεν αδειάζει κιόλας, δε μπορεί κ να φαει.. Πάλι πέσαμε στα 60-70 μλ από χτες και ενώ τη βλέπεις οτι πεινάει, στα 40 σταματάει και τα υποπλοιπα με δική μου επιμονή και μία ώρα με το μπιμερό στο χερι τα καταφέρνω..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΓΙΟΛΑ να χαιρεσαι την κορη σου!!!!!!!!

ΜΑΥ να χαιρεσαι το κοριτσι σου το μεγαλο!!!!!!!

ποιο γαλα πινει η μικρη?μπορει να χρειαζεταια αλλαγη ειχα κ γω θεμα κ οταν αλλαξαμε γαλα ολα καλα!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

ΓΙΟΛΑ να χαιρεσαι την κορη σου!!!!!!!!

ΜΑΥ να χαιρεσαι το κοριτσι σου το μεγαλο!!!!!!!

ποιο γαλα πινει η μικρη?μπορει να χρειαζεταια αλλαγη ειχα κ γω θεμα κ οταν αλλαξαμε γαλα ολα καλα!!!!!!!!

Ευχαριστώ Ιωάννα μου!

Πίνει το novalac premium, αυτό έπινε απο τοτε που ήταν στη ΜΕΝΝ, είναι γάλα για πρόωρα υψηλής θερμιδικής αξίας, όμως σκέφτομαι μήπως της πέφτει βαρύ πιά.. Στη μεγάλη δίναμε το humana μεχρι που έκοψε το μπιμπερό κ δεν είχαμε ποτέ θέμα. Βέβαια άλλο το ένα παιδί, άλλο το άλλο. Εσύ ποιό δίνεις;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερααααααααα κοριτσακια μου και για ακομα μια φορα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!! Να εχετε οτι επιθυμειτε το <<2014>>!!!!!!!!! Να χαιρεστε τις οικογενειες σας και παντα αγαπημενοι!!!!!!!!!!

Ειστε ολες καλα??????

ΜΑΥ ΜΟΥ, ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ να χαιρεστε τις κορες σας και φυσικα τα μωρακια σας. Χρονια πολλα και σε ολουσ τους εορταζοντες!!!!!!!!

Εμεις καλα ειμαστε, ξηπνυσαμε, ηπιαμε γαλα και τωρα παιζουμε. Το μεσημερι θα φαμε στους γονεις μου.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ευχαριστώ Ιωάννα μου!

Πίνει το novalac premium, αυτό έπινε απο τοτε που ήταν στη ΜΕΝΝ, είναι γάλα για πρόωρα υψηλής θερμιδικής αξίας, όμως σκέφτομαι μήπως της πέφτει βαρύ πιά.. Στη μεγάλη δίναμε το humana μεχρι που έκοψε το μπιμπερό κ δεν είχαμε ποτέ θέμα. Βέβαια άλλο το ένα παιδί, άλλο το άλλο. Εσύ ποιό δίνεις;

εγω τωρα δινω το frezylac της frezyderm το βιολογικο!!!!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...