Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Μαράκι μου, τωρα πίνει από 80-110 μλ στο τετράωρο, γύρω στα 600 την ημέρα. Το θέμα είναι οτι πριν το τετραωρο δεν ξυπναει κ επιπλέον δεν πίνει πάνω απο 100-110, οποτε στα ημερησια μλ είναι ψιλοσταθερή. Αλλά αφού παιρνει βαρος είπε ο γιατρός να μή με νοιάζει..μωρέ εγώ , αν αυτή δεν ήταν πρόωρη δε θα με νοιαζε.. 3.5 κιλά μωρό δεν το ξυπνας για να φαει, ζηταει να φαει, αυτό είναι το φυσιολογικό, όμως τωρα δεν είναι ετσι. Ναι μεν εχει κσ΄νει τεράστια πρόοδο κ είναι κοπελάρα όπως λες- εχει αλλάξει πολύυυυυ, όμως ναι ειναι 3,5 κιλά, αλλά είναι και 2,5 μηνών, οπότε απλά δε θα ηθελα να χασει.. Πότε θα γίνει σαν τελειόμηνο δε με νοιάζει.. Εδώ που τα λέμε, και αυτά βλακειες είναι.. Η Β γεννήθηκε 3340 κ στο χρόνο ήταν 8800, καμία ιδιαίτερη ανάπτυξη, οπότε και τα νούμερα πολλες φορες μας αγχώνουν χωρίς λόγο!!

Καλημέρα κούκλες...... Σας έπρηξα....

Αχ,Μαυ μου γλυκια,φυσικα και δεν μας εχεις ζαλισει!Ειμαστε εδω για να μοιραζομαστε τα παντα!Λογικο ειναι,λογω προωροτητας,να δινεις βαση σε ολα.Εδω η δικια μου,που γεννηθηκε τελειομηνη και παλι το αγχος που ειχα ,οσον αφορα την ποσοτητα γαλατος που επινε,ηταν μεγαλο!

Επινε αυτο που ηθελα για να νιωθει ομως χορτατη!Σημασια εχει να παιρνουν βαρος και να ειναι δραστηρια!

Τι εχετε κατα νου για τη γιορτη της μικρης?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου καλησπερα... Τι κανετε???

Εμεις καλα, ξυπνησαμε στις 9 (δεν εβλεπεσ τιποτα απο την ομιχλη) και μετα ξεκινησα κατι δουλειτσες που ειχα ενω η φμ ηταν με τον μπαμπα της. Προλιγο βγηκα εξω στο μπαλκονι και εχει υπεροχο καιρο με ηλιο, αφου να φανταστειτε βγηκα με ενα μακο μπλουζακι!!! Σημερα φαγαμε απο τις προηγουμενες μερες που ειχαμε φαγητα...!!! Τελικα το απογευμα θα παμε στη πολη για ψωνια κλπ...!!!

Οποτε θα σας αφησω να ξαπλωσω λιγο και μολις ξυπνησει και η φμ θα φυγουμε. Θα τα πουμε το βραδυ, καλο απογευμα σε οοοολες...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλεεεεεεε κοριτσιααααααα πηγαμε, ηρθαμε και εσεις ακομα να φανειτε???

Τι κανετε?? ελπιζω να περνατε ησυχα και ομορφα...!!!

Εμεις καλααα, πηγανε για ψωνια το απογευμα, αλλαξα κατι δωρα της φμ, μετα πηγαμε φαρμακειο να παρω ρωγες μπιμπερο και σαλιαρεσ γιατι τις αλλαζω ανα τακτα χρονικα διαστηματα και τελος μαρκετ. Ηρθαμε σπιτι μας και τωρα η φμ νανι κανει και εμεις καθομαστε...!!!

Τωρα θα ανοιξουμε ενα κρασακι με τον συζυγο και ετοιμασα και μια πιατελα ποικιλια τυριων, γιααααμι...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσαρες μου,εγώ μπαίνω για να ευχηθω ενα υπέροχο βράδυ!Καλό ξημέρωμα!

ΚΟΑΚΑΚΙ ΜΟΥΥΥ,να ευχαριστηθειτε το κρασακι σας! Εγώ έβαλα λικερακι και λίγους ξηρούς καρπούς!!!

Θασ τα πούμε αύριο,εαν πρόλαβε,διότι έρχονται τα πεθερικά μου!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσαρες μου,εγώ μπαίνω για να ευχηθω ενα υπέροχο βράδυ!Καλό ξημέρωμα!

ΚΟΑΚΑΚΙ ΜΟΥΥΥ,να ευχαριστηθειτε το κρασακι σας! Εγώ έβαλα λικερακι και λίγους ξηρούς καρπούς!!!

Θασ τα πούμε αύριο,εαν πρόλαβε,διότι έρχονται τα πεθερικά μου!

Καλως να τους δεχθεις ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ...!!!

Καλο βραδυ, φιλια στο μωρακι σου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου και εγω θα σας αφησω... Πινω κρασακι και καλυτερα να πω τωρα καληνυχτα γιατι μετα δεν ξερω αν θα μπορω...:rolleyes::tongue:

Καληνυχτα και φιλακια σε οοοολες, τα λεμε αυριο...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια.........................ειμαι πτωμα......

Μπηκα να σας πω μια καλησπερα και καληνυχτα μαζι...παω για υπνο σε κανα τεταρτο μολις σβησω τον φουρνο!

Η μικρη μου ευτυχως ειναι πολυ καλυτερα, την πηγα παιδιατρο και δεν βρηκε κατι ερεθισμενο και μας ειπε οτι ειναι αλλεργικης φυσεως...της κανουμε εισπνοες μασκα και ορο και εχει βελτιωθει πολυ!

Εγω ειμαι χαλια....ψυξη σε σβερκο και στα δυο χερια...Ξυπνησα τα χαρα,ατα με πονο και πηγα να σηκωθω να βαλω θερμαντικη και δεν μπορουσα! Ξυπνησα τον αντρα μου να με βοηθησει να σηκωθω...

Την πατησα με τις δουλειες , μεσα εξω , ζεστη κρυο..Δεν ηθελε και πολυ. Αποψε θα κοιμηθω με θερμοφορα...

Καληνυχτα!!!!!!!!!!!!!! αυριο ελπιζω να τα πουμε καλυτερα!

Καλημερα κουκλες μου!Τι κανετε?

Τελευταια μερα του χρονου κοριτσια μου!Η πιο ομορφη χρονια για ολες μας!Αν και το 2013 εφερε τη ''ζωη μου'' το κοριτσι μου,μου πηρε τον αγαπημενο μου θειουλη...:cry:

Σκεφτομαι παντως πως αυτο το ''13'' σα νουμερο με κυνηγαει!13 γεννηθηκα εγω,13 ο αδερφος μου,13 η γιαγια μου,η οποια απεβιωσε την ημερα των γενεθλιων της,13 δηλαδη,13 εφυγε απο τη ζωη ο θειος μου,το 13 γεννησα το κοριτσι μου...να παιξω κανα τζοκερ στον αριθμο 13?:rolleyes:

Ηλιοβασιλεμα μου,περαστικα σου καμαρι μου!Πως εισαι σημερα?Παντως,δε θα ξεχασω ποτε τη μητερα μου,που παντα μου ελεγε/λεει,οταν κανω δουλειες και χρειαζεται να βγω στο μπαλκονι να φοραω κατι!Αλλα λογω εκτεταμενης ταχυτητος δεν το σκεφτεσαι!Ευτυχως που το Αγγελικουλη μας δεν εχει ιωση!Παντως πολλα παιδακια εμφανιζουν αλλεργια στο αναπνευστικο!Σκεφτειτε ποσο επιβαρυνει η ατμοσφαιρα!Τι αναπνευουμε!

Κοαλακι μου....''χικ''...τι κανεις μαρη?''χικ''...εισαι καλα?Χεχεχε!Το τσουξατε χθες?Λες μες την παραζαλη να ρθει και το μπεμπε?:tongue::tongue:

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημέρα φίλες!!! Τελευταία μέρα του 2013 σήμερα, χρονιά με πολλές συγκινήσεις για τις περισσότερες από εμάς!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ το 13 είναι ο δικός μου τυχερός αριθμός, αν και 13 μου έσπασαν τα νερά, αλλά το αψηφώ πλέον μιας και έχω το μωράκι μου σπίτι!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, τί στο καλό έπαθες βρε κοπέλα μου!! Πάρε και κανένα μυοχαλαρωτικό, norgesic, να συνέλθεις μια ώρα αρχύτερα! Περαστικά περαστικά!!

Ευτυχώς η Αγγελικούλα μας την πέρασε ξόφαλτσα και πάει καλύτερα!!

Βρε που είστε όλες;;; Κάναμε τα μωρά και χαθήκαμε!!! Σας καταλαβαίνω πάντως γιατί και μεις στη Β, τρέχαμε κ δεν φτάναμε! Ευτυχώς που αυτή η μικρή μες την ημερα είναι γενικα ήσυχη, το βράδυ έχει τα θέματά της, αλλά ελπίζω να στρώσει.

Πώς θα αλλάξετε το χρόνο σήμερα;;

Εμείς μόνοι μας, οι τεσσερις μας, θα ανοίξουμε ένα κρασί με τον άντρα μου, θαδούμε και τα πυροτεχνήματα του δήμου Αθηναίων που φαίνονται από το μπαλκόνι μας και τέλος!! Δε μας πειράζει καθόλου!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα ΜΑΥ ΜΟΥ!Τι κανουν τα βλαστάρια σου?

Εμεις ,με τα πεθερικά,είπαμε το βράδυ να ψησουμε στο τζάκι!

Μια χαρά και σεις,οικογενειακως!!!Τι καλό θα φάτε?

Μακάρι να ξερα... Χαχαχαχα!!! Άλλες χρονιες πάμε στους γονεις μου κ μαγειρευουν εκείνοι, σήμερα δεν έχω ιδέα.. Μπορεί κ τίποτα!! Αχαχαχα!!!

Εσείς να περασετε τέλεια!! Τρελαίνομαι για ψητά στο τζάκι!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μακάρι να ξερα... Χαχαχαχα!!! Άλλες χρονιες πάμε στους γονεις μου κ μαγειρευουν εκείνοι, σήμερα δεν έχω ιδέα.. Μπορεί κ τίποτα!! Αχαχαχα!!!

Εσείς να περασετε τέλεια!! Τρελαίνομαι για ψητά στο τζάκι!!

Χεχε!!!!Καλό και το τιποτα!!!Να προτινω κάτι?Λίγο χοιρινό στη γάστρα!Και γρήγορα γίνετε,αλλά και δεν χρειαζεται να εχεις συνέχεια εκει το νου σου!!!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημεραααααααααααααααααααααα κοριτσακιαααααααα μουυυυυυυ :D:D:D

Τι κανετε??? ειστε ολες καλα???

Εμεις καλααα αν και ειχαμε ανησυχο υπνο η φμ με τα πολλα ξυπνησε στις 10, ηπιε γαλα, επαιξε λιγο με την ξαδερφη της (2 μηνες μεγαλυτερη απο τη φμ), εφαγε φρουτα και τωρα παιζει παλι!!! Εμεις σημερα θα φαμε κριθαρακι και αλλαγη του χρονου θα κανουμε μοναχουλες μας :( αλλα δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αφου δεν εχω αλλη επιλογη στη παρουσα φαση. Θα ανοιξω κρασακι γιατι το χθεσινο το ηπιαμε με τον συζυγο και θα βλεπω τη φμ που θα κοιμαται γιατι σιγουρα θα κοιμαται στην αλλαγη του χρονου.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανετε??? ποια παραζαλη μαρηηηη και ποιο μπεμπεεεε????? ηπια μονο 2 ποτηρακια και ουτε θελω να το σκεφτομαι το δευτερο παιδακι προς το παρον τουλαχιστον, οποτε προσεχουμε πολυυυυυ...;)

ΜΑΥ ΜΟΥ εσεις ολα καλα??? μια χαρα θα περασετε οι 4 σας, οικογενειακα με ολη την σημασια και τον συμβολισμο της εννοιας.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια μου γεια σας.....χρονια πολλα!!Να εχουμε υγεια και ευτηχια!!!

Εχθες δεν μπηκα γιατι ειχα παει με την κουμπαρα μου και κατι αλλες φιλες μας για καφε.....στην παραλια....ωραια ητανε!!

Τωρα θελω να φτιαξω την βασιλοπιτα...και μετα σιγα -σιγα να ετοιμαζωμαστε για το βραδυ....γιατι θα παμε για πρωτοχρονια στους κουμπαρους μας.....

Εσεις καλα μου ειστε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσακια μου γλυκα σασ ευχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Με ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά

ψηλή μου δεντρολιβανιά

κι αρχή καλός μας χρόνος

εκκλησιά με τ' άγιο θρόνος.

Αρχή που βγήκε ο Χριστός

άγιος και Πνευματικός,

στη γη να περπατήσει

και να μας καλοκαρδίσει.

Αγιος Βασίλης έρχεται,

και δεν μας καταδέχεται,

από την Καισαρεία,

συ' σαι αρχόντισσα κυρία.

Βαστά εικόνα και χαρτί

ζαχαροκάρνο, ζυμωτή

χαρτί και καλαμάρι

δες και με-δες και με το παλικάρι.

Το καλαμάρι έγραφε,

τη μοίρα του την έλεγε

και το χαρτί-και το χαρτί ομίλει

Άγιε μου-άγιε μου καλέ Βασίλη.

Και νέον έτος αριθμεί

την του Χριστού περιτομή

και η μνήμη του Αγίου

Ιεράρχου Βασιλείου.

Του χρόνου μας αρχή καλή

και ο Χριστός μας προσκαλεί

την κακία ν' αρνηθούμε

μ' αρετές να στολιστούμε.

Να ζούμε βίον τέλειον

κατά το ευαγγέλιον

με αγάπη με ειρήνη

και με τη δικαιοσύνη.

Χρόνια πολλά και ευτυχή

με καθαρά κι αγνή ψυχή

με χαρά και με υγεία

και με θεία ευλογία.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...