Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ο νικολαος ειναι 3 μηνων. Και εγω οταν εμαθα για τη βαφτιση ξαφνιαστηκα λογω εποχης αλλα ευτυχως σημερα η εκκλησια ηταν ειλικρινα πολυ ζεστη και τα ρουχαλακια επισης που του φορεσαν.

να ζησει ο μικρουλης συμπεθερα!!! να ειναι ευλογημενο το παιδακι!! πωπω ναι οντως κρυα εποχη για βαφτιση αλλα αν το νερο ειναι ζεστο στην κολυμπηθρα και η εκκλησια τοτε δεν υπαρχει θεμα, ετσι μας ειχε πει κ εμας η παιδιατρος που τον βαφτισαμε μικρο.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι Ηλιοβασιλεμα μου της το ειπαμε και εχει ηδη ρωτησει 1-2 φορες ποτε θα μαθουμε το φυλο... περιμενει μηπως κ παρει το ονομα χαχαχαχα:tongue::tongue:

ΚΑΙ εσεις θα της το δωσετε;;;;:D:D:D:D

Ο Δημητρης το ονομα του πεθερου δεν πηρε; τωρα σειρα δεν εχει απο την πλευρα σου;;;

Ριτσα λεγοντας να μην το αμελεις...εννοω να τηλεφωνησεις στον γιατρο σου διχως να αφησεις να περασουν 40-50μερες!!!! Να σου δωσει προγραμματισμο κινησεων απο τωρα...πχ αν δεν αδιαθετησεις απο μονη σου στις 40μερες, να παρεις τα χαπια ...ή οτι σου πει ο γιατρος τελος παντων!!! γιατι και αυτη η ελλειψη σταθεροτητας στην περιοδο, το ξερεις και εσυ, μας εξαντλει!

Γιολα μου και εγω δεκεμβρη μηνα την βαπτισα την μικρη 9 μηνων!!!!! ειχε θερμανση η εκκλησια και παρολο που την ειχα απο κρυωμα πριν το μυστηριο, δεν επαθε κατι χειροτερο!!!

Ναι βρε φιλεναδα δεν θα το αφησω τοσο πολυ.....το ξερω οτι μας εξαντλει και ολα μου φταινε και εχω και πολλα νευρα....μα παρα πολλα.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Και τι γλυκακι σας εδωσαν; Cupcake; Ρωταω γιατι θα ηταν ωραια στα γεννεθλια του που ειναι Κυριακη να εκανα την βαφτιση.

Ναι τετοιο ειχαν απο τον εκπολιτιστικο συλλογο φτιαγμενα και τα λικερακια-μπομπονιερες ηταν φτιαγμενα απο τη γιαγια του μπαμπα, αυτη εκανε το λικερ και στολισε τα μπουκαλακια βαφωντας τα κλπ...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

ναι Ηλιοβασιλεμα μου ετσι θα παει η σειρα, δεν εχουμε συζητησει κατι διαφορετικο, απο ανυπαντροι ημασταν αυτης της αποψης. Να ειμαι ειλικρινης αν το πρωτο ηταν κοριτσι κ επαιρνε το ονομα της κ μετα εκανα αγορι θα ηθελα να δωσω το ονομα του πεθερου μου γιατι τον αγαπουσα παρα πολυ και ηταν αγιος ανθρωπος. Ασε που η οικογενεια μαλλον δε θα δει εγγονια απο τον κουνιαδο μου δυστυχως ενω οι δικοι μου πιστευω θα δουν απο τον αδερφο μου.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!

Σημερα μάζεψα το σπιτι για να ειναι ετοιμο για ενα απλο φρεσκαρισμα την παραμονη και ξεπατωθηκα....3 πλυντηρια με περιμενουν για σιδερο αλλα δεν ξερω αν θα τα κανω αποψε....Αυριο μαλλον μαζι με τις υπολοιπες δουλειες...

Το απόγευμα πήγαμε μια επίσκεψη πάλι σε φιλικο ζευγαρι που γιορταζαν τα παιδια τους αυτες τις μερες ....Μαζευτηκαμε νωρις ομως σπιτι μας γιατι η μικρη μας εχει φαει με την γκρινια της λογω κουρασης..

Εντωμεταξυ η μικρή εχει λιγη καταρροη και βραχναδα, παραπονέθηκε και για λαιμο και αυτι...οποτε αυριο εχει επίσκεψη σε παιδιατρο να προλαβουμε και τις αργιες!

Εσείς πώς είστε; πού ειστε σημερα ολες;

Κι εγω σημερα ξεπατωθηκα με 3 πλυντηρια και μαγειρεμα.Αυριο το σιδερο...και δουλειες για Πρωτοχρονια.Γιορταζει μαμα και κορη αλλα δεν θα φαμε παλι ολοι μαζι για να αποφυγω την φα σαρια μονο παραμονγ βραδυ θα κανουμε ρεβεγιον με τους γονεις μου και την ανηψουλα μου γιατι θα βγουν οι γονεις της.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσακια μου θα σας αφησω εγω, παω να κοιμηθω γιατι νυσταξα!!!

Αυριο η το πρωι η το απογευμα θα παμε στη πολη για ψωνια και για αλλαγη καποιων δωρων της φμ, μαρκετ κλπ...

Οποτε σας καληνυχτω και θα τα πουμε αυριο...!!!

Φιλακια σε οοοοολες...!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλο ταξιδι και να προσεχετε, καλα να περασετε!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ δεν μιλησαμε καθολου εμεις σημερα, ευχομαι να εισαι καλα!!!

Καληνυχταααααααααααααααααααααααααα.....!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια σας αφηνω κι εγω, παω να κοιμηθω!!!! ειμαι ολιγον κομματια και αυριο εχουμε ταξιδι!! Αν δε μπω το πρωι σημαινει οτι δε θα εχω προλαβει! Αν δε μιλησουμε καλη Πρωτοχρονια σε ολες και τα λεμε απο Παρασκευη που επιστρεφω!!! Καλα να περασετε!!! Καληνυχτα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου θα σας αφησω εγω, παω να κοιμηθω γιατι νυσταξα!!!

Αυριο η το πρωι η το απογευμα θα παμε στη πολη για ψωνια και για αλλαγη καποιων δωρων της φμ, μαρκετ κλπ...

Οποτε σας καληνυχτω και θα τα πουμε αυριο...!!!

Φιλακια σε οοοοολες...!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ καλο ταξιδι και να προσεχετε, καλα να περασετε!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ δεν μιλησαμε καθολου εμεις σημερα, ευχομαι να εισαι καλα!!!

Καληνυχταααααααααααααααααααααααααα.....!!!!!!!!!!!!!

Καληνυχτα Koalaki μου....πιστευω να τα πουμε αυριο.....

Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Κοριτσια σας αφηνω κι εγω, παω να κοιμηθω!!!! ειμαι ολιγον κομματια και αυριο εχουμε ταξιδι!! Αν δε μπω το πρωι σημαινει οτι δε θα εχω προλαβει! Αν δε μιλησουμε καλη Πρωτοχρονια σε ολες και τα λεμε απο Παρασκευη που επιστρεφω!!! Καλα να περασετε!!! Καληνυχτα!

Καληνυχτα Αγορομαμμυ μου,Ηλιοβασιλεμα μου,Γιολα μου......τα λεμε αυριο φιλακια πολλα!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αχ κορίτσια, δεν την πιανεις πουθενά αυτή τη μικρή... Είτε την τραβας για να ξυπνήσει να φαει, στις 4 ώρες, είτε χαλαει κόσμο στις 3... Τρόμαξα τωρα μην ξυπνήσει η Β απο τα ουρλιαχτά της- αν και σπάνιο αυτό γενικά (και η μικρή να στριγγλίζει και η Β να ξυπναει..)

Ευτυχώς πήρε βάρος η κουτσούνα, φτασαμε μία σπιθαμή πριν τα 3,5 κιλά, 3480 για την ακρίβεια..

ΓΙΟΛΑ μου, γιαυτό δεν τη ζυγίζω κάθε μέρα γιατί θα στεναχωριόμουν πολύ μετά αν δεν έπαιρνε μια μερα.. Ετσι σας έχουν πει ΄η εσείς το κάνετε από μόνοι σας; Πάντως και η μικρή γενικά, πρεπει να την ξυπνησεις για να φαει. Πόσο ξένο πίνει ο μικρός; Μλ; Φαντάζομαι ξεκινας από το στήθος κ καταλήγεις στο μπουκάλι ε;; ΄η ανάποδα; Άντε λίγο ακόμα με την αντιβίωση, μετά η εξεταση κ τέλος!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, περαστικά στην Α μας!! Ελπίζω να είναι κατι τελειως απλό και αυριο να είναι περδίκι!!

ΚΟΑΛΑΚΙ, να ζήσει ο Νικόλαος!! 3 μηνών ε; Πολύ μικρός ο καιμενούλης, αλλά καλύτερα!! Και γω Νοέμβριο έχω βαφτίσει τη Β,8,5 μηνών ήταν και το κλάμα της το θυμάμαι ακόμα........

Ρευτηκε..... Πάω για ύπνο..!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα καλες μου φιλες!Τι κανετε?

Κοριτσια μου,συγνωμη εαν δεν μπαινω πολυ συχνα!Αλλα πλεον με την μικρη να θελει να ανακαλυπτει τα παντα,δεν εχω τον χρονο!Τα ξερετε αλλωστε,τα εχετε περασει!

Εχθες λοιπον,ηρθαν και καθαρισαν την αποχετευση!Βρηκαν πολλαααααα χαρτια και πολλαααααα λιπη!Μπλιαχ!Επειτα αφησα την μικρη στη διπλανη μου(ο αντρας μου ηταν απογευμα) και κατεβηκα μαζι με τον αντρα της να καθαρισουμε!Το τι χλωρινη ριξαμε,δεν περιγραφεται!Και παλι η μυρωδια δεν εφυγε!Την Παρασκευη θα κανουμε απολυμανση!Ειτε θελουν,ειτε οχι!Τιθεται θεμα υγιεινης!Εν τω μεταξυ,6 διαμερισματα και κατεβηκαμε μονο 3 ατομα!Ελεος δηλαδη!Επαιτε ομως συνελευση κι εκει θα υποθουν ολα,να βαλουν μυαλο!

Υολα μου,ο μικρουλης θα ανακτησει γρηγορα το βαρος του!Απλως με την ταλαιπωρια που περασατε,εισαι και συ στρεσαρησμενη,και αδημονωντας να γινει αυτο,ο χρονος ειναι σα να εχει κολλησει!Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι!Κανε οτι ειναι καλυτερο για τον μπεμπη σας,οσον αφορα το γαλα,και διχως αγχος,ολα θα ερθουν στα φυσιολογικα τους!Εξαλλου,το ξερεις και η ιδια,πως το αγχος δε βοηθαει στην παραγωγη του στηθους,αλλα και ο μικρος θα το καταλαβει!Αντε μωρε ματια μου,και ολα θα πανε καλα!

Ηλιοβασιλεμα μου,περασατε καλα χθες?Εχει σιδερο σημερα?Ωχ,πως σε καταλαβαινω!Και γω εβαλα 3 πλυντηρια,απο χθες,μιας και ολο το σ/κ,λογω του προβληματος που ειχαμε,δεν μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε πλυντηριο!Περαστικα στην Αγγελικουλα σου!Τι ωρα θα πατε στην παιδιατρο?

Αγορομαμμυ μου,μαλλον δε σε προλαβα κοριτσι μου!Καλο δρομο να εχετε,να περασετε πολυ ομορφα!Τα λεμε ''του χρονουυυυ'':):)!

Κοαλακι μου,τι κανετε μαρη?Περασατε καλα στη βαφτιση?Της εκανε μεγαλη εντυπωση της μικρης μας?Μικρουλης ο Νικολαος,καλοφωτιστος να ειναι!Ειχε και τραπεζι μετα?

Ριτσακι μου,οπως σε συμβουλευσε το Ηλιοβασιλεμα μας,που τα ξερει απο προσωπικη εμπειρια!Τελικα σκεφτεστε συντομα για την σαλπιγγογραφια?

Μαυ μου,μαρη εσεις γινατε κοπελαρες!!!Ε,μπορει χθες να ηταν λιιιγο λιγοτερο απο 3,5,μεχρι ομως το τελος της εβδομαδος ειμαι σιγουρη πως θα τα περασετε!Και μενα η δικια μου δεν ξυπνουσε,οποτε αναγκαζομουν να την ξυπναω εγω!Και πως τη λυπομουν την καημενη!Μεσα στον υπνο της ετρωγε!Και τοτε,θηλαζα και εδινα και συμπληρωμα!1 ωρα την ταλαιπωρουσα την καημενουλα!Μετα τους 2 μηνες,την αφηνα και ξυπνουσε ανα 4ωρο και σταδιακα το εκοψε και αυτο!

Ποσα ml πινει τωρα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα καλες μου φιλες!Τι κανετε?

Κοριτσια μου,συγνωμη εαν δεν μπαινω πολυ συχνα!Αλλα πλεον με την μικρη να θελει να ανακαλυπτει τα παντα,δεν εχω τον χρονο!Τα ξερετε αλλωστε,τα εχετε περασει!

Εχθες λοιπον,ηρθαν και καθαρισαν την αποχετευση!Βρηκαν πολλαααααα χαρτια και πολλαααααα λιπη!Μπλιαχ!Επειτα αφησα την μικρη στη διπλανη μου(ο αντρας μου ηταν απογευμα) και κατεβηκα μαζι με τον αντρα της να καθαρισουμε!Το τι χλωρινη ριξαμε,δεν περιγραφεται!Και παλι η μυρωδια δεν εφυγε!Την Παρασκευη θα κανουμε απολυμανση!Ειτε θελουν,ειτε οχι!Τιθεται θεμα υγιεινης!Εν τω μεταξυ,6 διαμερισματα και κατεβηκαμε μονο 3 ατομα!Ελεος δηλαδη!Επαιτε ομως συνελευση κι εκει θα υποθουν ολα,να βαλουν μυαλο!

Υολα μου,ο μικρουλης θα ανακτησει γρηγορα το βαρος του!Απλως με την ταλαιπωρια που περασατε,εισαι και συ στρεσαρησμενη,και αδημονωντας να γινει αυτο,ο χρονος ειναι σα να εχει κολλησει!Προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι!Κανε οτι ειναι καλυτερο για τον μπεμπη σας,οσον αφορα το γαλα,και διχως αγχος,ολα θα ερθουν στα φυσιολογικα τους!Εξαλλου,το ξερεις και η ιδια,πως το αγχος δε βοηθαει στην παραγωγη του στηθους,αλλα και ο μικρος θα το καταλαβει!Αντε μωρε ματια μου,και ολα θα πανε καλα!

Ηλιοβασιλεμα μου,περασατε καλα χθες?Εχει σιδερο σημερα?Ωχ,πως σε καταλαβαινω!Και γω εβαλα 3 πλυντηρια,απο χθες,μιας και ολο το σ/κ,λογω του προβληματος που ειχαμε,δεν μπορουσαμε να χρησιμοποιησουμε πλυντηριο!Περαστικα στην Αγγελικουλα σου!Τι ωρα θα πατε στην παιδιατρο?

Αγορομαμμυ μου,μαλλον δε σε προλαβα κοριτσι μου!Καλο δρομο να εχετε,να περασετε πολυ ομορφα!Τα λεμε ''του χρονουυυυ'':):)!

Κοαλακι μου,τι κανετε μαρη?Περασατε καλα στη βαφτιση?Της εκανε μεγαλη εντυπωση της μικρης μας?Μικρουλης ο Νικολαος,καλοφωτιστος να ειναι!Ειχε και τραπεζι μετα?

Ριτσακι μου,οπως σε συμβουλευσε το Ηλιοβασιλεμα μας,που τα ξερει απο προσωπικη εμπειρια!Τελικα σκεφτεστε συντομα για την σαλπιγγογραφια?

Μαυ μου,μαρη εσεις γινατε κοπελαρες!!!Ε,μπορει χθες να ηταν λιιιγο λιγοτερο απο 3,5,μεχρι ομως το τελος της εβδομαδος ειμαι σιγουρη πως θα τα περασετε!Και μενα η δικια μου δεν ξυπνουσε,οποτε αναγκαζομουν να την ξυπναω εγω!Και πως τη λυπομουν την καημενη!Μεσα στον υπνο της ετρωγε!Και τοτε,θηλαζα και εδινα και συμπληρωμα!1 ωρα την ταλαιπωρουσα την καημενουλα!Μετα τους 2 μηνες,την αφηνα και ξυπνουσε ανα 4ωρο και σταδιακα το εκοψε και αυτο!

Ποσα ml πινει τωρα?

Μαράκι μου, τωρα πίνει από 80-110 μλ στο τετράωρο, γύρω στα 600 την ημέρα. Το θέμα είναι οτι πριν το τετραωρο δεν ξυπναει κ επιπλέον δεν πίνει πάνω απο 100-110, οποτε στα ημερησια μλ είναι ψιλοσταθερή. Αλλά αφού παιρνει βαρος είπε ο γιατρός να μή με νοιάζει..μωρέ εγώ , αν αυτή δεν ήταν πρόωρη δε θα με νοιαζε.. 3.5 κιλά μωρό δεν το ξυπνας για να φαει, ζηταει να φαει, αυτό είναι το φυσιολογικό, όμως τωρα δεν είναι ετσι. Ναι μεν εχει κσ΄νει τεράστια πρόοδο κ είναι κοπελάρα όπως λες- εχει αλλάξει πολύυυυυ, όμως ναι ειναι 3,5 κιλά, αλλά είναι και 2,5 μηνών, οπότε απλά δε θα ηθελα να χασει.. Πότε θα γίνει σαν τελειόμηνο δε με νοιάζει.. Εδώ που τα λέμε, και αυτά βλακειες είναι.. Η Β γεννήθηκε 3340 κ στο χρόνο ήταν 8800, καμία ιδιαίτερη ανάπτυξη, οπότε και τα νούμερα πολλες φορες μας αγχώνουν χωρίς λόγο!!

Καλημέρα κούκλες...... Σας έπρηξα....

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...