Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! βλεπω ολες καλα! Yola μου κουραγιο με τις δουλειες, τι καλα που ειναι ενταξει ο μικρουλης σου!!

Ηλιοβασιλεμα μου πως ειναι η μικρη? ελπιζω να μην εχει κατι το κοριτσακι σου! περαστικα!

Μαρακι βορινο τι ζημια παθατε με τα βρωμονερα?? πωπω, ελεος! η μικρουλα σου καλα ε?? δωστης ενα φιλακι!!

Συμπεθεραααααα! τι κανετε??? καλα ειστε? ευχαριστω για τις ευχες, γιατρο εχω την αλλη εβδομαδα, στις 7/1 οποτε μεχρι τοτε θα τα ξαναπουμε.

Ριτσακι μου καλησπερα!! καλα μου εισαι??

Φευγουμε αυριο για Μεσσηνια και επιστρφουμε την Παρασκευη και μετα φευγω για γιατρο τη Δευτερα... θα παω χωρις τους αντρες μου γιατι ειναι σκετη ταλαιπωρια για τον μικρο να κανει μεγαλο ταξιδι μεσα σε τοσες λιγες μερες.

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ριτσα Χρόνια πολλά και καλα!!!!!!!!!!!! ο Καινουργιος χρονος να σας φερει μωρακι λιαν συντομως!!!!!!!!!!!

Κοαλακι ειχατε βαπτιση; καλα περασατε! η μαριαννα κοιταζε απορημενη;

Σε ευχαριστω Ηλιοβασιλεμα μου....και σε σενα να φερει ενα μωρακι....δηλαδη το 2014 να ειστε 4 μελη στην οικογενεια!!

Εσυ πως εισαι ;;

Εγω την περιμενα την ακατανομαστη στις 24 και δεν ηρθε....μετα τις γιορτες λεω να παρω το γιατρο μου να μου δωσει κανενα χαπι για να ερθει.....:|:-|.

Εσενα σου εχει ερθει;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ευχαριστω για τις ευχες.Οχι Ηλιοβασιλεμα μου δυστυχως δινω συμπληρωμα.Προσπαθω να ξεφυγω αλλα να και σημερα σταθερος εμεινε στα 3140...Η τελευταια καλλιεργεια στο κοσοκομειο βγηκε στειρα αλλα συνεχιζουμε αντιβιωση μεχρι να κανουμε την κυστεουρογραφια οταν σαραντισουμε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!! βλεπω ολες καλα! Yola μου κουραγιο με τις δουλειες, τι καλα που ειναι ενταξει ο μικρουλης σου!!

Ηλιοβασιλεμα μου πως ειναι η μικρη? ελπιζω να μην εχει κατι το κοριτσακι σου! περαστικα!

Μαρακι βορινο τι ζημια παθατε με τα βρωμονερα?? πωπω, ελεος! η μικρουλα σου καλα ε?? δωστης ενα φιλακι!!

Συμπεθεραααααα! τι κανετε??? καλα ειστε? ευχαριστω για τις ευχες, γιατρο εχω την αλλη εβδομαδα, στις 7/1 οποτε μεχρι τοτε θα τα ξαναπουμε.

Φευγουμε αυριο για Μεσσηνια και επιστρφουμε την Παρασκευη και μετα φευγω για γιατρο τη Δευτερα... θα παω χωρις τους αντρες μου γιατι ειναι σκετη ταλαιπωρια για τον μικρο να κανει μεγαλο ταξιδι μεσα σε τοσες λιγες μερες.

Καλα ειμαι Αγορομαμμυ μου....ευτηχως συνηλθα καπως.....

Καλα να περασετε μαναρακι μου....και φυσικα την Δευτερα θα μας πεις τα νεα για το εβρυομωρακι σου ε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ευχαριστω για τις ευχες.Οχι Ηλιοβασιλεμα μου δυστυχως δινω συμπληρωμα.Προσπαθω να ξεφυγω αλλα να και σημερα σταθερος εμεινε στα 3140...Η τελευταια καλλιεργεια στο κοσοκομειο βγηκε στειρα αλλα συνεχιζουμε αντιβιωση μεχρι να κανουμε την κυστεουρογραφια οταν σαραντισουμε.

Γιολα μου χρονια πολλα....να χαιρεσε την οικογενεια σου,να εχετε υγεια και ευτηχια!!

Περαστικα στο μωρακι σου....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Γιολα μην στεναχωριεσαι για το συμπληρωμα....να στρωσει ο μπεμπης κια βλεπεις πώς θα συνεχισετε!!!!

Ριτσα, μην το αμελεις....πώς ξερεις οτι θα αδιαθετουσες στις 24; αφου δεν υπαρχει σταθεροτητα στον κυκλο.....Εγω δηλαδη δεν ξερω ποτε θα αδιαθετησω, το μονο που ξερω ειναι οτι ειχα τελευταια περιοδο 6-7 δεκεμβρη....

Αγορομαμυ καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!! αυριο πρωι φευγετε; της το ειπατε της πεθερας για το νεο μπεμπε;

Κοριτσια μου ηρθα και εγω... Τι κανετε??? ολες ειστε καλα???

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε το πρωι στις 9μιση και δεν προλαβαμε τη θεια κοιμωνια αλλα στη βαφτιση ημασταν στην ωρα μας :tongue::tongue:. Ειχε πολυ ωραιο καιρο και η βαφτιση ηταν απλη και ομορφη, το μωρακι (αγορακι) δεν εκλαψε καθολου παρα μονο οταν το βουτηξαν στη κολυμπηθρα, αλλα ουτε και η φμ εκλαψε σε οοοοολο το μυστηριο χαχα καθοταν ησυχη και απλα κοιτουσε...!!! Του εδωσαν το ονομα νικολαος!!! Μετα πηγαμε στην πεθερα μου για φαγητο, κοιμηθηκαμε για μεσημερι και επειτα πηγαμε για καφε με τους νουνους της φμ. Ευτυχως ειχε και ενα προχειρο παιδοτοπο και μεγαλο ανοιχτο χωρο, λιγες παρεες και περασαμε ευχαριστα. Γυρισαμε στις 9, η φμ ηπιε γαλα και τωρα νανι.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αυριο να ταξιδεψετε με το καλο και να μας φερεις τα νεα απο το σπορακι σου!!!

Κοαλακι μια χαρα ειμαστε ευτυχως.

Αληθεια ποσων μηνων ειναι ο Νικολαος και πως το εκαναν χεινωνιατικα.Κρυωνε;

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γιολα μην στεναχωριεσαι για το συμπληρωμα....να στρωσει ο μπεμπης κια βλεπεις πώς θα συνεχισετε!!!!

Ριτσα, μην το αμελεις....πώς ξερεις οτι θα αδιαθετουσες στις 24; αφου δεν υπαρχει σταθεροτητα στον κυκλο.....Εγω δηλαδη δεν ξερω ποτε θα αδιαθετησω, το μονο που ξερω ειναι οτι ειχα τελευταια περιοδο 6-7 δεκεμβρη....

Αγορομαμυ καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!! αυριο πρωι φευγετε; της το ειπατε της πεθερας για το νεο μπεμπε;

Αυτο ακριβως εννοουσα....σορυ .

Οτι τελευταια περιοδος ηταν στις 22 Νοεβριου.....τι εννοεις μην το αμελο;;

Απλος βλεπω οτι και αυτον τον μηνα εχω παλι τα ιδια....:cry::cry:.

Πριν απο τον Νοεβριο δεν ειχα τοσο ασταθες κυκλο....δεν ξερω τι να κανω βρε φιλεναδα....εχω μπερδευτη....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Αααα εγω νομιζα μια και καλη θα ταξιδεψετε και μολις πας γιατρο θα επιστρεψετε. Οπως και να εχει καλο ταξιδι για αυριο και μετα για τη δευτερα...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ο νικολαος ειναι 3 μηνων. Και εγω οταν εμαθα για τη βαφτιση ξαφνιαστηκα λογω εποχης αλλα ευτυχως σημερα η εκκλησια ηταν ειλικρινα πολυ ζεστη και τα ρουχαλακια επισης που του φορεσαν.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Γιολα μου χρονια πολλα....να χαιρεσε την οικογενεια σου,να εχετε υγεια και ευτηχια!!

Περαστικα στο μωρακι σου....

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου.Κι εσυ αυτο που επθυμεις πιο πολυ και ξερουμε τι ειναι να το εχεις στην αγκαλια σου τετοια εποχη του χρονου.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ριτσα λεγοντας να μην το αμελεις...εννοω να τηλεφωνησεις στον γιατρο σου διχως να αφησεις να περασουν 40-50μερες!!!! Να σου δωσει προγραμματισμο κινησεων απο τωρα...πχ αν δεν αδιαθετησεις απο μονη σου στις 40μερες, να παρεις τα χαπια ...ή οτι σου πει ο γιατρος τελος παντων!!! γιατι και αυτη η ελλειψη σταθεροτητας στην περιοδο, το ξερεις και εσυ, μας εξαντλει!

Γιολα μου και εγω δεκεμβρη μηνα την βαπτισα την μικρη 9 μηνων!!!!! ειχε θερμανση η εκκλησια και παρολο που την ειχα απο κρυωμα πριν το μυστηριο, δεν επαθε κατι χειροτερο!!!

ναι Ηλιοβασιλεμα μου της το ειπαμε και εχει ηδη ρωτησει 1-2 φορες ποτε θα μαθουμε το φυλο... περιμενει μηπως κ παρει το ονομα χαχαχαχα:tongue::tongue:

to1Np2.png

KCkop2.png

Ο νικολαος ειναι 3 μηνων. Και εγω οταν εμαθα για τη βαφτιση ξαφνιαστηκα λογω εποχης αλλα ευτυχως σημερα η εκκλησια ηταν ειλικρινα πολυ ζεστη και τα ρουχαλακια επισης που του φορεσαν.

Και τι γλυκακι σας εδωσαν; Cupcake; Ρωταω γιατι θα ηταν ωραια στα γεννεθλια του που ειναι Κυριακη να εκανα την βαφτιση.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου.Κι εσυ αυτο που επθυμεις πιο πολυ και ξερουμε τι ειναι να το εχεις στην αγκαλια σου τετοια εποχη του χρονου.

Σε ευχαριστω πολυ Γιολα μου για την ευχη σου.....και τα καλα σου λογια.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...