Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σας!!!! Τι κάνετε φίλες;; ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ καλημέραααα!!!!

Τί κακό με την αποθήκη... Και άντε βγάλε άκρη τώρα.. Πρεπει να γίνεις κακός για να καταλάβουν κάποιοι..... Η Δημητρούλα μας παίζει;;

Εγώ πίνω καφεδάκι! Σήμερα έχουμε ζύγισμα, μια αγωνία την έχω κάθε Κυριακή που ζυγιζομαστε να δω οτι το μπουμπούκι μεγαλώνει...

Η μεγάλη κοιμάται με τον άντρα μου ακόμα... Χτες νύχτα ξεκουράστηκα και γω καθώς ο απντρας μου ανέλαβε το νυχτερινό ταισμα/ ρέψιμο, ετσι κοιμήθηκα από τις 12 ως τις 6.30 σερί.... Πολυτέλεια!!!!!!

Τον αντικατεστησα στις 6.30 και πήγε εκείνος για ύπνο.

Τί θα κάνετε σήμερα;;

Εγω τελικά πήγα χτες μαγαζιά με τη Β να αλλάξουμε κατι δώρα, αλλά ταλαιπωρηθήκαμε απίστευτα από την κίνηση.. Πήγαμε σε μεγάλο εμπορικό που είχε τόσο κόσμο και την κραταγα σφιχτά απο το χερι γιατί έχανε το παιδί τη μάνα κ η μανα το παιδί.. Τουλάχιστον κάναμε τις δουλειές μας!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο, βρωμερη κατασταση αυτο που επαθες....Εμεις εχουμε την γειτονικη πολυκατοικια που πετανε στην αποχετευση τους τα παντα, και γεμίζει το πεζοδρόμιο βρωμόνερα.....Η μανα μου απο διπλα που ειμαστε εμείς, εχει τηλεφωνησει τουλαχιστον 4-5 φορες και εχει ερθει το αποφρακτικο να ξεβουλωσει, ακομη και σφουγγαριστρα βρηκαν οι υπαλληλοι...Και οι ιδιοκτηκτες ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ....Αφου η μανα μου εχει νευριασει και απελπιστει...της ειπαν οι υπαλληλοι την επομενη φορα θα του κανουν μηνυση ή κατι τετοιο....

Ξερεις ειναι το στυλ, εμεις ειμαστε καποιοι και εχουμε ολοκληρο τριοροφο, με μαγαζι δικο μας και διαμερισματα που νοικιαζουμε και αδιαφορουμε για τον διπλανο κολλητο γειτονα που εχει μια απλη μονοκατοικια.....ασε, αγενεστατοι τυποι.....

Μαυ μου την ζυγισατε την μπεμπουλα σας; ευτυχως ξεκουραζεσαι λιγακι, εναλλαξ με τον αντρα σου!!!!!!!!

Αγορομαμυ σου ανοιξε η ορεξη; ή γενικως εισαι γλυκατζου;

Εμεις χθες περασαμε ομορφα στους κουμπαρους...Παίξαμε λιγο χαρτακι αλλά και ταμπου και ριξαμε πολυ γελιο!!! Καθομασταν οι 6 οι μεγαλοι και παιζαμε ταμπου και ηταν γυρω μας τα παιδακια μας και ήταν πολυ ωραιο...Συμμετειχαν και αυτα με τον τροπο τους!!!! Μας πήρε και η ωρα...μια παρα γυρισαμε!!!! Αλλα ειχαμε πολυ καιρο να το κανουμε και το χρειαζομασταν....

Βεβαια την νυχτα ειχε λιγο υπερενταση και κλαμα η μικρη μου....και να φανταστειτε ακομη κοιμαται...Παω τωρα να την ξυπνησω σιγα σιγα!

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο, βρωμερη κατασταση αυτο που επαθες....Εμεις εχουμε την γειτονικη πολυκατοικια που πετανε στην αποχετευση τους τα παντα, και γεμίζει το πεζοδρόμιο βρωμόνερα.....Η μανα μου απο διπλα που ειμαστε εμείς, εχει τηλεφωνησει τουλαχιστον 4-5 φορες και εχει ερθει το αποφρακτικο να ξεβουλωσει, ακομη και σφουγγαριστρα βρηκαν οι υπαλληλοι...Και οι ιδιοκτηκτες ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ....Αφου η μανα μου εχει νευριασει και απελπιστει...της ειπαν οι υπαλληλοι την επομενη φορα θα του κανουν μηνυση ή κατι τετοιο....

Ξερεις ειναι το στυλ, εμεις ειμαστε καποιοι και εχουμε ολοκληρο τριοροφο, με μαγαζι δικο μας και διαμερισματα που νοικιαζουμε και αδιαφορουμε για τον διπλανο κολλητο γειτονα που εχει μια απλη μονοκατοικια.....ασε, αγενεστατοι τυποι.....

Μαυ μου την ζυγισατε την μπεμπουλα σας; ευτυχως ξεκουραζεσαι λιγακι, εναλλαξ με τον αντρα σου!!!!!!!!

Αγορομαμυ σου ανοιξε η ορεξη; ή γενικως εισαι γλυκατζου;

Εμεις χθες περασαμε ομορφα στους κουμπαρους...Παίξαμε λιγο χαρτακι αλλά και ταμπου και ριξαμε πολυ γελιο!!! Καθομασταν οι 6 οι μεγαλοι και παιζαμε ταμπου και ηταν γυρω μας τα παιδακια μας και ήταν πολυ ωραιο...Συμμετειχαν και αυτα με τον τροπο τους!!!! Μας πήρε και η ωρα...μια παρα γυρισαμε!!!! Αλλα ειχαμε πολυ καιρο να το κανουμε και το χρειαζομασταν....

Βεβαια την νυχτα ειχε λιγο υπερενταση και κλαμα η μικρη μου....και να φανταστειτε ακομη κοιμαται...Παω τωρα να την ξυπνησω σιγα σιγα!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου καλημέρααα!!! Τί ωραία που περάσατε χτες... Τρελαίνομαι για τέτοιες οικογενειακες γιορτές, δεν πειράζει που καθυστερήσατε, το σηκώνουν οι μέρες!! Η Αγγελικούλα μας γιατί είχε ανησυχία;; Ίσως γιατί βγήκε από το πρόγραμμά της ε; Ίσως την έπιασε υπερένταση με το ξενύχτι.. Τουλάχιστον ξεκουράστηκε τωρα με τον ύπνο..

Όχι, δεν τη ζύγισα ακόμα, σε λίγο.. Τωρα της έδωσα το σίδηρο και γυρω στις 11.15 θα φαει, οποτε θα τη σηκώσω για άλλαγμα κ ζύγισμα σε κανα τεταρτο λέω...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ηρθα κοριτσαρες μου!

Ηλιοβασιλεμα μου.πραγματικα πρεπει να περασατε παρα πολυ ομορφα!

Και μενα μου αρεσουν τετοιες συνευρεσεις και ειδικα οταν συνοδευονται με επιτραπεζια!Τελεια!Οπως ειπε και η ΜΑΥ ΜΑΣ,μαλλον η μικρη βγηκε απο το προγραμμα της και ειχε υπερενταση!Πιστευω να ξεκουραστηκε!

Μαυ μου,ποσο ζυγιστηκε η κουκλιτσα σου?Χαμος χθες στα εμπορικα?

Τετοιες μερες,ολος ο κοσμος βγαινει εξω και γινετε χαμος!Δεν μπορεις να χαρεις οσο θα ηθελες τη βολτα σου!Δε θα ξεχασω μια χρονια,τετοιες μερες,που ειχα παει στο σουπερ και εκανα ακριβως 1 ωρα!Ο αντρας μου ειχε ανησυχησει!Θαρρεις θα γινοταν πολεμος και ο κοσμος γεμιζε τα καροτσια με οτι δε χωραει ο νους σας!

Μεγαλο προβλημα λοιπον δημιουργηθηκε με μας!Και να πω πως ειμαστε και πολλα διαμερισματα?6 στο συνολο!Αλλα δεν μπορεις να συννενοηθεις!Ο καθενας το μακρυ και το κοντο του βρε κοριτσια!Ενω την προηγουμενη φορα ειχαν βρει μεσα τα παντα,οπως καλη ωρα αναφερατε και σεις,που φυσικα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,και παλι δεν το δεχονται και λενε πως φταιει η κλιση της αποχετευσης!Ελεος!Ο αντρας μου ηταν μπροστα και τα ειδε με τα ιδια του τα ματια!Τι να πω!Περιμενουμε εως της 5 να ρθει συνεργειο να τα καθαρισει!Εν τω μεταξυ εχω βγαλει και οτι κλινοσκεπασματα ειχα στην αποθηκη,να αεριστουν!Δεν ειναι μονο το θεμα οτι τα αποβλητα βγηκαν εξω,αλλα και θεμα υγιεινης!Θα μολυνθουμε,εχοντας βαλει οι ιδιοι τα χερακια μας!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! ειστε ουουουουλες καλα?? εμεις πολυ καλα!! εχουμε μεινει μονοι μανα και γιος, ο μπαμπακας μας ειναι για ψαρεμα! ειχε υπεροχη μερα σημερα και χορτασαμε βολτιτσα!! ειχα και μαγειρεμα, σιδερο βεβαια αλλα τα ξεπεταξα!!! αυριο αναχωρουμε. Θα μπω αργοτερα να διαβασω νεακια σας! Σας φιλω για την ωρα!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα!!!!

Σημερα μάζεψα το σπιτι για να ειναι ετοιμο για ενα απλο φρεσκαρισμα την παραμονη και ξεπατωθηκα....3 πλυντηρια με περιμενουν για σιδερο αλλα δεν ξερω αν θα τα κανω αποψε....Αυριο μαλλον μαζι με τις υπολοιπες δουλειες...

Το απόγευμα πήγαμε μια επίσκεψη πάλι σε φιλικο ζευγαρι που γιορταζαν τα παιδια τους αυτες τις μερες ....Μαζευτηκαμε νωρις ομως σπιτι μας γιατι η μικρη μας εχει φαει με την γκρινια της λογω κουρασης..

Εντωμεταξυ η μικρή εχει λιγη καταρροη και βραχναδα, παραπονέθηκε και για λαιμο και αυτι...οποτε αυριο εχει επίσκεψη σε παιδιατρο να προλαβουμε και τις αργιες!

Εσείς πώς είστε; πού ειστε σημερα ολες;

Καλησπερα κοριτσια!

Αγορομαμυ καλα να περασετε την Πρωτοχρονια.

Ηλιοβασολεμα παντα παρατηρω οτι οταν αργουμε σε επισκεψεις η κορη μου και αστατο υπνο κανει και σηκωνεται νωριτερα απο το φυσιολογικο και γκρινια εχει την υπολοιπη μερα.

Μαυ μου απορω με την εγκρατεια σου να μην την ζυγιζεις καθε μερα.Εμεις δυστυχως αυτο κανουμε και χτες εμεινε στασιμος και στεναχωρηθηκα.Ακομα να φτασουμε το βαρος της γεννησης και ειμαστε 22 ημερων σημερα...

Μαρια κι εμεις εχουμε βοθρο οχι αποχετευση και ριχνουν στον αγωγο νε τον οποιο θα συνδεθουμε σενα μηνα οτι μπορεις να φανταστεις καθως και στον δρομο πλυντηρια κλπ.

Αηδια πια.

Το μωρακι μου τρωει κοιμαται και γενικα πρεπει να τπν ξυπναω για να φαει αλλιως την νυχτα χωρις ξυπνητηρι μπορει να παει και 4 ωρες χωρις να ξυπνησει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλησπερα!!!!

Σημερα μάζεψα το σπιτι για να ειναι ετοιμο για ενα απλο φρεσκαρισμα την παραμονη και ξεπατωθηκα....3 πλυντηρια με περιμενουν για σιδερο αλλα δεν ξερω αν θα τα κανω αποψε....Αυριο μαλλον μαζι με τις υπολοιπες δουλειες...

Το απόγευμα πήγαμε μια επίσκεψη πάλι σε φιλικο ζευγαρι που γιορταζαν τα παιδια τους αυτες τις μερες ....Μαζευτηκαμε νωρις ομως σπιτι μας γιατι η μικρη μας εχει φαει με την γκρινια της λογω κουρασης..

Εντωμεταξυ η μικρή εχει λιγη καταρροη και βραχναδα, παραπονέθηκε και για λαιμο και αυτι...οποτε αυριο εχει επίσκεψη σε παιδιατρο να προλαβουμε και τις αργιες!

Εσείς πώς είστε; πού ειστε σημερα ολες;

Κι εγω σημερα ξεπατωθηκα με 3 πλυντηρια και μαγειρεμα.Αυριο το σιδερο...και δουλειες για Πρωτοχρονια.Γιορταζει μαμα και κορη αλλα δεν θα φαμε παλι ολοι μαζι για να αποφυγω την φα σαρια μονο παραμονγ βραδυ θα κανουμε ρεβεγιον με τους γονεις μου και την ανηψουλα μου γιατι θα βγουν οι γονεις της.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γιολα μου, ειστε καλα;

Ναι, γιορταζει η κορη μεθαυριο!!!!! Να την χαίρεσαι και να ειναι η καλυτερη αδερφουλα για τον μπεμπη σας!!!!!!!!!!!!

Τον θηλαζεις μονο ή δίνεις και ξενο γαλα; Σιγα σιγα θα βελτιωθει το βαρος του. Με το μικροβιο πώς παει; συνεχιζει θεραπεια ή οχι;

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου ηρθα και εγω... Τι κανετε??? ολες ειστε καλα???

Εμεις καλα ειμαστε, ξυπνησαμε το πρωι στις 9μιση και δεν προλαβαμε τη θεια κοιμωνια αλλα στη βαφτιση ημασταν στην ωρα μας :tongue::tongue:. Ειχε πολυ ωραιο καιρο και η βαφτιση ηταν απλη και ομορφη, το μωρακι (αγορακι) δεν εκλαψε καθολου παρα μονο οταν το βουτηξαν στη κολυμπηθρα, αλλα ουτε και η φμ εκλαψε σε οοοοολο το μυστηριο χαχα καθοταν ησυχη και απλα κοιτουσε...!!! Του εδωσαν το ονομα νικολαος!!! Μετα πηγαμε στην πεθερα μου για φαγητο, κοιμηθηκαμε για μεσημερι και επειτα πηγαμε για καφε με τους νουνους της φμ. Ευτυχως ειχε και ενα προχειρο παιδοτοπο και μεγαλο ανοιχτο χωρο, λιγες παρεες και περασαμε ευχαριστα. Γυρισαμε στις 9, η φμ ηπιε γαλα και τωρα νανι.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ αυριο να ταξιδεψετε με το καλο και να μας φερεις τα νεα απο το σπορακι σου!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι κανει η δημητρουλα σου??? τι εγινε με το προβλημα που αντιμετωπιζετε λογω αποχετευσης???

ΜΑΥ ΜΟΥ καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα εχθες με τη β. Το νινακι σου τι κανει???

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ κουραστηκες ε???

ΓΙΟΛΑ ΜΟΥ πως τα πατε??? ολα καλα???

Παω να φτιαξω κατι να φαμε και επιστρεφω...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κούκλες μου!Τι κάνετε?Εχθες κσθαριζα την αποθήκη, οποτε δεν κατάφερα να ξαναμπω!Να δω ποτε θα ρθουν απο την ύδρευση/αποχέτευση να αντλήσουν τα απόβλητα!

Κατα τ'αλλα είμαστε καλά!Η μικρή αλωνιζει στο δωμάτιο της και γω κάθομαι και την χαζευω!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,να περάσετε όμορφα στη βάφτιση!Θα τα πούμε το βράδυ!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,μου ανοιξες την όρεξη εχθες με τα γλυκά!Και προσπαθώ να τ κόψω!Αχχχχ τι μου κανεις!!!!Πάντως,εαν κατάλαβα καλά,οι πολλές αναγουλες έχουν φύγει!Τι κανει ο ταρζανακος?Να περάσετε όμορφα την Κυριακή σας!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,χρόνια πολλά καλά και ευλογημένα!Του χρονου με ενα μωρακι κοπελα μου!

Τιτλος για το νεο μας θέμα:"ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ...ΤΟΥ 2013 ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ"....

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ χρονια πολλα ,να χαιρεσε την οικογενεια σου....υγεια και ευτηχια!!!

Σε ευχαριστω για την ευχη σου.....Φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Γιολα μου, ειστε καλα;

Ναι, γιορταζει η κορη μεθαυριο!!!!! Να την χαίρεσαι και να ειναι η καλυτερη αδερφουλα για τον μπεμπη σας!!!!!!!!!!!!

Τον θηλαζεις μονο ή δίνεις και ξενο γαλα; Σιγα σιγα θα βελτιωθει το βαρος του. Με το μικροβιο πώς παει; συνεχιζει θεραπεια ή οχι;

Ηλιοβασιλεμα μου χρονια πολλα .....να χαιρεσε την οικογενεια σου....να εχετε παντα υγεια και ευτηχια!!

Καλα εισαι φιλεναδα;;

Η Αγγελικουλα σου καλα ειναι;;

Αυτον τον καιρο χαθηκα αλλα σας σκεφτομουνα συνεχεια....και μου λειψατε πολυ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ριτσα Χρόνια πολλά και καλα!!!!!!!!!!!! ο Καινουργιος χρονος να σας φερει μωρακι λιαν συντομως!!!!!!!!!!!

Κοαλακι ειχατε βαπτιση; καλα περασατε! η μαριαννα κοιταζε απορημενη;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...