Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ριτσακι καλησπερα!! χρονια πολλα με υγεια!! τι κανετε?? ολα καλα??

Γεια σου Αγορομαμμυ μου....χρονια πολλα και οτι επιθυμεις εσυ και η οικογενεια σου!!!

Καλα μαναρακι μου ειμαστε.......

Ο Μητσακος σου τι κανει;;

Το εβρυομωρακι σου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αγορομαμμυ μου .....τι μου κανειςςςς;;;

Καλα εισαι μαναρακι μου;;

καλα Ριτσακι μου! εσεις τι κανετε? πως τα περνατε τις γιορτες? ψυχολογικα εισαι καλυτερα?

to1Np2.png

KCkop2.png

Παρουσα!!! Μολις εφαγααααα!!!

Τι κανεις ΡΙΤΣΑΚΙ???

Koalaki μου χρονια πολλα μαναρακι μου υγεια και ευτηχια!!

Καλα ειμαι Koalaki μου.....η φμ σου τι κανει;;

Τι καλο εφαγες;;

Εγω σημερα εφτιαξα πιτσα και φαγαμε.....

ΑΧ!! μου λειψατε τσουπρες μου.....πολυ!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

καλα Ριτσακι μου! εσεις τι κανετε? πως τα περνατε τις γιορτες? ψυχολογικα εισαι καλυτερα?

Πολυ καλα περασαμε....καναμε μαζι με τους κουμπαρους μας που εχουμε βαφτησει την μικρη.....ωραια ητανε.....και δευτερη μερα καναμε σπιτι μου....

Οσο για την ψυχολογικα....μου ειμαι καπως καλυτερα!!!

Εσυ πως τα περασες μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Πολυ καλα περασαμε....καναμε μαζι με τους κουμπαρους μας που εχουμε βαφτησει την μικρη.....ωραια ητανε.....και δευτερη μερα καναμε σπιτι μου....

Οσο για την ψυχολογικα....μου ειμαι καπως καλυτερα!!!

Εσυ πως τα περασες μαναρακι μου;;

ομορφα τα περασαμε και ησυχα!!! σας ξετρελανε η βαφτιστηρα?? ποσο χρονων ειναι? νομιζω μας εχει ξαναπει αλλα δε θυμαμαι!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Koalaki μου χρονια πολλα μαναρακι μου υγεια και ευτηχια!!

Καλα ειμαι Koalaki μου.....η φμ σου τι κανει;;

Τι καλο εφαγες;;

Εγω σημερα εφτιαξα πιτσα και φαγαμε.....

ΑΧ!! μου λειψατε τσουπρες μου.....πολυ!!!

Χρονια πολλα, με υγεια πανω απο ολα!!!

Καλα ειναι η φμ μου, κοιμαται!!!

Εφαγα τοστακια και ηπια γαλατακι και τωρα τρωω ζαχαρωτα. Πιτσααααα??? φανταζομαι οτι την κανεις πεντανοστιμη, εισαι μια εσυυυυυ...!!!! Και εμας μας ελειψες αλλα αφου περασες καλα με τους κουμπαρους σου σε συγχωρουμε :tongue::tongue::tongue:...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

συμπεθεραααα μαρη το εριξες κι εσυ στα γλυκα?? ασε τρωω ολο γλυκα απο εχθες η μοσχαρα και λυπαμαι το εμβρυακι!! απο αυριο κομμενα παλι, την Πρωτοχρονια θα ξαναφαω!! ασε και μας εφεραν μια τουρτα σημερα οοοοοολη σοκολατα, και εχθες μας εφεραν ενα κουτι γεματο σοκολατακια απο ενα τοπικο ζαχαροπλαστειο που τα κανει τελεια.. ενα θα σου πω, καποια απο τα σοκολατακια εχουν μεσα ολοκληρο μπισκοτο OREO. Κολαση σου λεω, χααχαχαχα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

συμπεθεραααα μαρη το εριξες κι εσυ στα γλυκα?? ασε τρωω ολο γλυκα απο εχθες η μοσχαρα και λυπαμαι το εμβρυακι!! απο αυριο κομμενα παλι, την Πρωτοχρονια θα ξαναφαω!! ασε και μας εφεραν μια τουρτα σημερα οοοοοολη σοκολατα, και εχθες μας εφεραν ενα κουτι γεματο σοκολατακια απο ενα τοπικο ζαχαροπλαστειο που τα κανει τελεια.. ενα θα σου πω, καποια απο τα σοκολατακια εχουν μεσα ολοκληρο μπισκοτο OREO. Κολαση σου λεω, χααχαχαχα!!

Καλα μαρηηηηη τι μεγεθος εχουν αυτα τα σοκολατακια και περιεχουν ολοκληρο μπισκοτο :shock::shock:??? εεε γιατι δεν τρως λιγουλακιιιιιι απο οοοοολα???

Εγω τρωω πολλα ζαχαρωτα σε ποσοτητα γενικα, οταν αγοραζω ομως (οχι συχνα, ευτυχως) αλλα και απο τα αλλα δεν παω πισω, μελομακαρονα, κουραμπιεδες κλπ... Σκετη κολαση!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Χρονια πολλα, με υγεια πανω απο ολα!!!

Καλα ειναι η φμ μου, κοιμαται!!!

Εφαγα τοστακια και ηπια γαλατακι και τωρα τρωω ζαχαρωτα. Πιτσααααα??? φανταζομαι οτι την κανεις πεντανοστιμη, εισαι μια εσυυυυυ...!!!! Και εμας μας ελειψες αλλα αφου περασες καλα με τους κουμπαρους σου σε συγχωρουμε :tongue::tongue::tongue:...!!!

Koalaki μου σ'ευχαριστω !!

Θα τα πουμε αυριο...σας καληνυχτω!!

Πολλα φιλακια.....τα λεμε αυριο τσουπρεςςςς μου!!

Σας αγαπω πολυ Ολεςςςςςς!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε.......

x8yip2.png?0gPNKwlL

Koalaki μου σ'ευχαριστω !!

Θα τα πουμε αυριο...σας καληνυχτω!!

Πολλα φιλακια.....τα λεμε αυριο τσουπρεςςςς μου!!

Σας αγαπω πολυ Ολεςςςςςς!!

Καλο ξημερωμα να εχουμε.......

Καληνυχταααα, ονειρα γλυκα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλα μαρηηηηη τι μεγεθος εχουν αυτα τα σοκολατακια και περιεχουν ολοκληρο μπισκοτο :shock::shock:??? εεε γιατι δεν τρως λιγουλακιιιιιι απο οοοοολα???

Εγω τρωω πολλα ζαχαρωτα σε ποσοτητα γενικα, οταν αγοραζω ομως (οχι συχνα, ευτυχως) αλλα και απο τα αλλα δεν παω πισω, μελομακαρονα, κουραμπιεδες κλπ... Σκετη κολαση!!!

τα σοκολατακια ειναι σε διαφορα μεγεθη... προφανως αυτο που εχει το ορεο μεσα ειναι ή απο τα μινι ορεο ή ειναι καποιο που φτιαχνουν μονοι τους και εχει την ιδια γευση, ασε σου λεω το τσακισα!!! :tongue::tongue: καλα κανεις και τρως συμπεθερα, γιατι ετσι οπως κυνηγαμε και τα βλασταρια μας ολη την ωρα δε μας μενει και γραμμαριο!!!

Κοριτσια θα σας αφησω γιατι ο υπολογιστης κολλα απιστευτα αφενος, αφετερου νυσταξα.. το πρωι ισως να μην προλαβω να μπω γιατι εχουμε εκκλησια κλπ το προγραμμα της Κυριακης! Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

to1Np2.png

KCkop2.png

ομορφα τα περασαμε και ησυχα!!! σας ξετρελανε η βαφτιστηρα?? ποσο χρονων ειναι? νομιζω μας εχει ξαναπει αλλα δε θυμαμαι!!

Αγορομαμμυ μου σορυ που αργησα να σου απαντησω αλλα τωρα το ειδα.....

Ναι μας ξετρελανε....ιδικα οταν λεει νονα μου με ναζι.

Κοντευει 2,5 χρονων.....και ειναι μια ναζιαρα ......

Αγορομαμμυ μου καληνυχτω .....τα λεμε αυριο....φιλακια πολλα!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

τα σοκολατακια ειναι σε διαφορα μεγεθη... προφανως αυτο που εχει το ορεο μεσα ειναι ή απο τα μινι ορεο ή ειναι καποιο που φτιαχνουν μονοι τους και εχει την ιδια γευση, ασε σου λεω το τσακισα!!! :tongue::tongue: καλα κανεις και τρως συμπεθερα, γιατι ετσι οπως κυνηγαμε και τα βλασταρια μας ολη την ωρα δε μας μενει και γραμμαριο!!!

Κοριτσια θα σας αφησω γιατι ο υπολογιστης κολλα απιστευτα αφενος, αφετερου νυσταξα.. το πρωι ισως να μην προλαβω να μπω γιατι εχουμε εκκλησια κλπ το προγραμμα της Κυριακης! Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Και εγω κοριτσια μου θα σας αφησω... Νυσταξα και αυριο λογω εκκλησιας και βαφτισης πρεπει να ξυπνησουνε νωρις για να φυγουμε...!!! Ολη την ημερα θα ειμαστε στη πεθερα μου μετα τη βαφτιση, οποτε θα σας "δω" το βραδυ, καλως εχοντων των πραγματων...!!!

Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!! Φιλακιαααααααααααααα......!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα κούκλες μου!Τι κάνετε?Εχθες κσθαριζα την αποθήκη, οποτε δεν κατάφερα να ξαναμπω!Να δω ποτε θα ρθουν απο την ύδρευση/αποχέτευση να αντλήσουν τα απόβλητα!

Κατα τ'αλλα είμαστε καλά!Η μικρή αλωνιζει στο δωμάτιο της και γω κάθομαι και την χαζευω!

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,να περάσετε όμορφα στη βάφτιση!Θα τα πούμε το βράδυ!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,μου ανοιξες την όρεξη εχθες με τα γλυκά!Και προσπαθώ να τ κόψω!Αχχχχ τι μου κανεις!!!!Πάντως,εαν κατάλαβα καλά,οι πολλές αναγουλες έχουν φύγει!Τι κανει ο ταρζανακος?Να περάσετε όμορφα την Κυριακή σας!

ΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ,χρόνια πολλά καλά και ευλογημένα!Του χρονου με ενα μωρακι κοπελα μου!

Τιτλος για το νεο μας θέμα:"ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ...ΤΟΥ 2013 ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ"....

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...