Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλημέρα,

Δεν έχουμε πολυκοιμηθεί, αλλά είμαστε καλά :-)

Μαυ μου εχθές ήρθε και σε εμάς η παιδίατρος για πρώτη φορά. Μας είπε για υπέρηχο ισχύος γιατί η μικρή είχε ισχυακή προβολή, αν και δεν πιστευει ότι θα έχουμε πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν μου άρεσε η παιδίατρος να πω την αλήθεια... μου φάνηκε ότι ήταν πολυ βιαστική και ότι δεν πρόλαβα να σκεφτώ όλα όσο ήθελα να τη ρωτήσω. ίσως όμως να ήταν και λόγω της ημέρας... έφευγε για ταξίδι και θα λείπει μέχρι 3/1.

Να σας ρωτήσω 2 πράγματα...

1. Μου είπε να της δώσω σταγόνες βιταμίνης D3. Εσείς παίρνετε??? Σας είχε δώσει ο παιδίατρος? Της αδελφής μου πάντως δεν είχε δώσει.

2. Μου είπε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης ακόμα και εγώ... Της αδελφής μου της είχε πει να μην το κανεί όσο θηλάζει.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ, βιταμίνη d, παίρνει η μικρή, ξέρω οτι το δίνουν σε όλα τα πρόωρα για τα οστά τους. Η Βασιλική όμως δεν έπαιρνε. Επίσης δίνει μια φίλη μου στο τελειόμηνο μωράκι της επειδή το θηλάζει... Κακό δεν κάνει πάντως, βιταμίνη είναι.

Σε οτι αφορά το αντιγριππικό, εμείς το κάναμε οικογενειακώς φετος λόγω του πρόωρου. Περσυ ας πούμε δεν το είχαμε κάνει. Πάντως δε μου φαίνεται τραγικό να το κάνετε, εσύ και ο σύζυγος σου, οτι νομίζεις..

Ωστόσο για τις απορίες σου, ελπίζω να μη φταιει οτι δε σε κάλυψε η παιδιατρος. Αν είναι ετσι, ίσως πρεπει να δεις και καποιον άλλον..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα,

Δεν έχουμε πολυκοιμηθεί, αλλά είμαστε καλά :-)

Μαυ μου εχθές ήρθε και σε εμάς η παιδίατρος για πρώτη φορά. Μας είπε για υπέρηχο ισχύος γιατί η μικρή είχε ισχυακή προβολή, αν και δεν πιστευει ότι θα έχουμε πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν μου άρεσε η παιδίατρος να πω την αλήθεια... μου φάνηκε ότι ήταν πολυ βιαστική και ότι δεν πρόλαβα να σκεφτώ όλα όσο ήθελα να τη ρωτήσω. ίσως όμως να ήταν και λόγω της ημέρας... έφευγε για ταξίδι και θα λείπει μέχρι 3/1.

Να σας ρωτήσω 2 πράγματα...

1. Μου είπε να της δώσω σταγόνες βιταμίνης D3. Εσείς παίρνετε??? Σας είχε δώσει ο παιδίατρος? Της αδελφής μου πάντως δεν είχε δώσει.

2. Μου είπε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης ακόμα και εγώ... Της αδελφής μου της είχε πει να μην το κανεί όσο θηλάζει.

Χριστινακι μου καλησπερα! κι εμεις τις περναμε αυτες τις σταγονιτσες, aquasol λεγονταν αν θυμαμαι καλα και τις περναμε για αρκετο καιρο επειδη θηλαζαμε αποκλειστικα. Οσο για το εμβολιο οι αποψεις των γιατρων διαφερουν παρα πολυ σε αυτο το θεμα. Η παιδιατρος μας οπως και αλλος ενας που ειχαμε ρωτησει μας ειχει πει πως αν δε συντρεχει λογος οπως για παραδειγμα να πρεπει αναγκαστικα η μανα να βρισκεται σε "υποπτους" χωρους για μεγαλο χρονικο διαστημα οπως νοσοκομεια κλπ, και αν το μωρο εχει γεννηθει υγιες και χωρις αναπνευστικα ή αλλα τετοια προβληματα καλο ειναι να αποφευγουμε τα εμβολια τα "εποχιακα" ας το πω ετσι. Εγω που θηλαζα αποκλειστικα περυσι δουλευα σε παιδικο σταθμο και δεν εκανα το εμβολιο. Κολλησα τουλαχιστον 3 φορες ιωση με υψηλο πυρετο και ο μικρος θηλαζε ακαθεκτα παιρνοντας ολα τα αντισωματα και δε μου αρρωστησε ποτε. ΠΡΟΣΟΧΗ, αυτος δεν ειναι κανονας εννοειται αλλα η προσωπικη μου εμπειρια που τα εφαρμοσα με μεγαλη παροτρυνση της παιδιατρου και της μαιας μου! Ειναι και θεμα τυχης σε μεγαλο βαθμο... Οσο για την παιδιατρο αν δε σε καλυπτει αλλαξε τη εννοειται!

to1Np2.png

KCkop2.png

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!

Καναμε τα περισσοτερα ψωνια σε παιχνιδια σημερα....λιγα πραγματα μας εμειναν για την Δευτερα...

Αληθεια αυριο ειναι ανοιχτα τα μαγαζια;

Πρεπει να συμμαζεψω παλι για να ειναι ετοιμο το σπιτι για πρωτοχρονια..και να μενει την παραμονη τα καλαντα και η βασιλοπιτα!!!!

Σπανια εχουμε κανει αλλαγη χρονιας, παραμονη βραδυ σε αλλο σπιτι περα απο το δικο μου το πατρικο. Ακομη και παντρεμενοι, κατω στο πατρικο μου σχεδον παντα....Φετος θα είμαστε για πρωτη φορα στο σπιτι του αδερφου μου!

Εσεις πώς θα περάσετε το ρεβεγιον;;;;:D:D:D

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!

Καναμε τα περισσοτερα ψωνια σε παιχνιδια σημερα....λιγα πραγματα μας εμειναν για την Δευτερα...

Αληθεια αυριο ειναι ανοιχτα τα μαγαζια;

Πρεπει να συμμαζεψω παλι για να ειναι ετοιμο το σπιτι για πρωτοχρονια..και να μενει την παραμονη τα καλαντα και η βασιλοπιτα!!!!

Σπανια εχουμε κανει αλλαγη χρονιας, παραμονη βραδυ σε αλλο σπιτι περα απο το δικο μου το πατρικο. Ακομη και παντρεμενοι, κατω στο πατρικο μου σχεδον παντα....Φετος θα είμαστε για πρωτη φορα στο σπιτι του αδερφου μου!

Εσεις πώς θα περάσετε το ρεβεγιον;;;;:D:D:D

καλησπερα Ηλιοβασιλεμα!!! πολυ ομορφα θα περαστε και στου αδερφου σου, εκεινος που εχει το μωρακι δεν ειναι?? εμεις θα παμε στην πεθερα μου, σιγουρα οχι κατι ιδιαιτερο, την τελευταια φορα που μας βρηκε ο χρονος εκει κοιμοντουσαν ολοι κι εγω εβλεπα τηλεοραση:rolleyes::rolleyes: ηταν η χρονια που ημουν εγκυος στον Δημητρακη και ο καημενος ο πεθερος μου ηταν αρκετα αρρωστος οποτε δεν καναμε τιποτα το βραδυ, μονο ανημερα πρωτοχρονια. Ησυχα θα περασουμε και φετος, δεν ειμαστε και για πολλα πολλα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι στο ανηψακι μου το ενα θα μαζευτουμε!!!

Και εμεις ησυχα περναμε γιατι τις περισσοτερες φορες ο αντρας μου δουλευει την επομενη μερα...

πώς ειστε;;;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κορίτσια! Χρόνια πολλά!

Χριστίνα, να σου ζήσει!!

Χρόνια πολλά και σε όλους τους εορτάζοντες!!

Τα διάβασα όλα τα νεάκια σας και βλέπω όλες καλά! Πολύ χαίρομαι!

Εδώ ησυχία, οικογενειακά και προσπαθούμε να μπούμε σε ρυθμούς. Η μπέμπα μου πολύ ήσυχη, μην τη ματιάξω! Το βράδυ ξυπνάμε συνήθως μία μόνο φορά και κάνουμε κι ένα τρίωρο το μεσημέρι. Το πρωί και το απόγευμα, βέβαια, θηλάζουμε κάτι τετράωρα, αλλά χαλάλι! Μεγαλώνει πολύ, εν τω μεταξύ! Άρχισαν να μη μας κάνουν τα φορμάκια μας!

Κορίτσια, φιλιά πολλά σε όλες! Μου λείψατε! Θέλω να ελπίζω ότι μόλις συνηθίσουμε λίγο θα μπαίνω πιο συχνά. Φιλιάαααα!

p8P6p2.png

Καλησπερα κουκλες μου!Τι κανετε?

Εμεις καλα!Δε καταφερα να μπω!Χθες με πηρε ο υπνος!Αφου ι συζυγος με πηρα αγκαλια να με παει στο κρεβατι,να μην ξυπνησω!Σημερα ειχαμε λαικη,οποτε και ψωνια!Πηραμε μποτακια στην Δημητρουλα!Πως τα χαιρεταιιιιι!Χαχαχαχα!Το απογευμα για καφεδακι και τωρα σπιτι!Εχουμε και θεμα στην οικοδομη!Βουλωσε η αποχετευση της πολυκατοικιας!Δεν περιγραφω την μυρωδια!:?Σχεδον πλυμμηρισε!Το ειχαμε ξαναπαθει!Ειχαμε βγαλει και ανακοινωση να προσεχουν τι ριχνουν μεσα,διοτι οι υπαλληλοι ειχα βρει οοοολα τα αντικειμενα χρησης τουλετας!Μα ελεος!

Χριστινακι μουυυυ,ειστε καλα?

Τις σταγονιτσες αυτε ουτε και μεις τις πηραμε και ουτε καν ηξερα πως τις χορηγουν και την αιτια αυτου!Οσο για το εμβολιο,επίτρεψε μου,να εχω αντιθετη και κακη γνωμη!Δε θελω να σου επηρεασω την αποψη,αλλα το λεω απο προσωπικη εμπειρια,δουλευοντας σε κλινικη οπου το εμβολιο εγινε σχεδον σε ολους τους ασθενεις.Υπηρχαν πολλες παρενεργειες!Απο και και περα,συζητησε το με πιο ειδικους και θεσε τα ερωτηματα σου!

Οσο για την παιδιατρο,εαν δε σε καλυπτει,φυσικα και να την αλλαξεις!

Μαυ μου,και σεις πιτσα φαγατε?Εγω κανω δικια μου ζυμη,γινετε τοσο γρηγορα!Η ζυμη της δικιας σου γινετε καλη?Ειναι μονο για πιτσα ή μπορεις να κανεις και κρουασαν?

Ουτε και μεις ειχαμε κανει αυτη την εξεταση!

Οσο για το ποδαρακι,οπως ειπε και το ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΑΣ,κανε τις ασκησουλες,οσο σου επιτρεπει και η μικρη,για να μην εκνευριστει,και πιστευω θα επανελθει!Ειστε καλα κατα τ'αλλα?Εχει ηρεμησει η μικρη?

Η Δημητρουλα μου,ηρεμησε με τα δοντακια!Ηδη το ενα απο τα πανω εχει κατεβει αρκετα και καθε φορα που χαμογελαει(συνεχεια δηλαδη),φαινεται!Εχει πολυυυυυ πλακα!

Ηλιοβασιλεμα μου,σου ανοιξαμε την ορεξη με τις πιτσες,ε?Χεχε,αντε,η σειρα σας τωρα!Εμεις θα ειμαστε σπιτακι μας,ισως ερθουν και τα πεθερικα μου,ειδομεν!

Κοαλακι μου,τι κανεις μαρηηηηη?Προσπαθω να σκεφτω τιτλους αλλα κολλαω μαρη!Για πες εσυ?Ηδη η Μαυ και η Ιωαννα ειπαν,μου αρεσαν εξισου!''Ζουζουνακια του 2013 εν δραση''....''Μανουλες του 2013...και επεται συνεχεια!''...

Αγορομαμμυ μου,τι σας εκανε καλε ο μικρος?Χαχαχαχα!Βρε τον πονηρουλη!Περασατε ομορφα ετσι?Μπραβο μωρε!Και συ εισαι καλα!Υπεροχα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΛΥΜΜΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ.

ΑΠΟ ΤΙΣ Μ....ΚΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕΣΑ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ.

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο καλησπερα!! ομορφα τα περνατε ε?? μπραβο! κι εγω για τετοιου τυπου εμβολια μια τετοια αποψη εχω περιπου... πωπω προβλημα με την αποχετευση ε? το εχουμε παθει κι εμεις αρκετες φορες, εχουμε βιολογικη επεξεργασια για ολο το συγκροτημα αλλα ουσιαστικα ειμαστε 4 διαμμερισματα και μονιμα μενουμε μονο εμεις. Ε, οποτε ερχονται οι υπολοιποι γινεται χαμος. Ο μαστορας ειχε βρει μεχρι και ολοκληρα αποσμητικα τουαλετας. ελεος!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Κοριτσακια μου γλυκα ηρθα και εγω... Τι κανετε???

Εμεις καλα ειμαστε, μολις εβαλα τη φμ για υπνο και καθομαι βλεπω ελληνικη ταινια. Ο καιρος μεχρι το απογευμα ηταν καλος αλλα μετα αρχισε να φυσαει πολυ κρυος αερας. Αυριο εχουμε βαφτιση αλλα μαλλον θα παμε πιο νωρις για να κοινωνησω τη φμ. Περιμενω και τον ανδρα μου να ερθει τα ξημερωματα τελικα γιατι εχει βραδυνη βαρδια.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? ετοιμαστηκατε???

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ εσεις ολα καλα περα απο το δυσαρεστο με την αποχετευση???!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ να περνατε ησυχα και ωραια και εμεις εδω ειμαστε...!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου γλυκα ηρθα και εγω... Τι κανετε???

Εμεις καλα ειμαστε, μολις εβαλα τη φμ για υπνο και καθομαι βλεπω ελληνικη ταινια. Ο καιρος μεχρι το απογευμα ηταν καλος αλλα μετα αρχισε να φυσαει πολυ κρυος αερας. Αυριο εχουμε βαφτιση αλλα μαλλον θα παμε πιο νωρις για να κοινωνησω τη φμ. Περιμενω και τον ανδρα μου να ερθει τα ξημερωματα τελικα γιατι εχει βραδυνη βαρδια.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? ετοιμαστηκατε???

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ εσεις ολα καλα περα απο το δυσαρεστο με την αποχετευση???!!!

ΖΩΗΤΣΑ ΜΟΥ να περνατε ησυχα και ωραια και εμεις εδω ειμαστε...!!!

ελα συμπεθερα μου! καλα ειμαστε, και ο γαμπρος πριν μιση ωριτσα κοιμηθηκε! ακομα δεν εχω ετοιμασει τιποτα γιατι με τον παλιοκαιρο δε στεγνωσαν τα ρουχα που εχω πλυνει. Αυριο θα ετοιμασω και Δευτερα πρωι φευγουμε! καλως να τον δεχτεις το συμπεθερο!

to1Np2.png

KCkop2.png

ελα συμπεθερα μου! καλα ειμαστε, και ο γαμπρος πριν μιση ωριτσα κοιμηθηκε! ακομα δεν εχω ετοιμασει τιποτα γιατι με τον παλιοκαιρο δε στεγνωσαν τα ρουχα που εχω πλυνει. Αυριο θα ετοιμασω και Δευτερα πρωι φευγουμε! καλως να τον δεχτεις το συμπεθερο!

Αγορομαμμυ μου .....τι μου κανειςςςς;;;

Καλα εισαι μαναρακι μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...