Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου ηρθα... Τι κανετε εσεις???

Εδω ο καιρος ειναι πολυ βροχερος!!!

Μολις εβαλα τη φμ υπνο αφου καναμε ρουτινα (μπανιο, ταισμα κλπ) και τωρα καθησα και εγω λιγακι να ηρεμησω!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ οχι δεν εχω απαντητικο mail απο τους διαχειρηστες, θεωρω οτι ειναι νωρις ακομα για να μου στειλουν και αυτο λογω εορτων. Πιιιιιιιιιτσααααα????????????? γιαααααααααμι!!!!!!!!!! Ααααατιμη, μου ανοιξες την ορεξη...!!! Καλη ορεξη...!!!

Και θα φτιαξω κατι να φαω αλλα δεν ξερω τι :rolleyes:

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!!

Το απογευμα βγηκα μονη μου για να ψωνίσω οτι ειχα να παρω σε ρουχα για δωρακια....Αυριο πιστευω να τα τελειωσουμε και με τα παιχνιδια....

Να ξεμπερδευουμε με αυτα για να περασουμε χαλαρα τις μερες της αδειας του αντρα μου!!!!!!:D

Κοαλακι αυριο ξαναερχεται ο συζυγος; για σαβ/κο; και μετα ξανα την παραμονη;

Μαρακι βορινο και εγω θελω να φτιαξω πιτσα καποια βραδια....θα μπει στο προγραμμα λιαν συντομως!;)

Πολυ ησυχια σημερα κοριτσια μου... Ελπιζω να χαλαρωνετε!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ για σκ θα ερθει ο ανδρας μου και μετα μαλλον για πρωτοχρονια, δεν ειναι σιγουρο ομως γιατι ολο αλλαζουν απο τον προσιταμενο τα ρεπο τους.

Κοριτσακια μου θα σας καληνυχτησω, νυσταξα και σημερα παλι δεν εχει νικολουλη. Φιλακια πολλα και ονειρα γλυκα, τα λεμε αυριο...!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!! Τί κάνετε;;

Εγώ εδώ, ξύπνια από τις 6, έχω το κακό ελάττωμα, μετά το πρωινό ταισμα του μωρού, δεν ξανακοιμάμαι, σηκώνομαι και κάνω δουλειές που δεν προλαβαίνω μες τη μέρα.. Ευτυχώς χτες σιδέρωσα μία ντάνα ρούχα που είχα, γιατί αυτό το μικρό δεν κάνει ποτέ τσίσα ΄η κακά μέσα στην πάνα, τα κάνει μόλις την ανοίξεις, πάνω σε πετσέτες, σε σελτεδάκια, στο πάτωμα όπως τη μεταφερεις από το μπάνιο στην αλλαξιέρα κοκ.. Για να μην αναφέρω γουλιες που βγάζει, αλλάζουμε κάθε μέρα ρούχα κ σεντονάκια... Χαλάλι της!!

Συννεφιά έχουμε κ σήμερα.. Χτες μου δώσατε ιδεα για πίτσα κ έφτιαξα εγώ το βράδυ, φυσικά με ετοιμη ζύμη πίτσμπουρι, αλλά έγινε ωραία, αν και πολύυυυυυυυ αλμυρή.. Λυσσάξαμε το βράδυ, ο άντρας μου, εγώ και η Βασιλική.

Οι φρεσκομανούλες αλλά και οι παλιότερες, έχετε κάνει υπέρηχο ισχίων στα μωράκια σας;; Εγώ στη Β δε θυμάμαι καθόλου, αλλά τώρα πρεπει να κάνουμε μας είπαν και το προγραμματίζω για μέσα Γενάρη. Επίσης έχουμε ένα μικρό θέμα με τα πελματάκια της μικρής. Το ένα, γυρναει προς τα πάνω σα τσαρούχι, αυτό λέγεται πτερνοβλαισοποδία μου είπε ο γιατρός, και ίσως χρειαστεί να τη δει ορθοπεδικός. Ο γιατρός μου ειπε οτι αυτό είναι κατι, που συνήθως έχουν τα τελειόμηνα μωρά, λόγω του οτι στριμόχνωνται μέσα στη μήτρα, και προς το παρόν μου είπε να της κάνω μόνη μου κατι ασκησούλες, να της στρίβω κάπως το πέλμα γύρω γύρω, αλλά η αγγελένια είναι πολύ άκαμπτη για την ώρα και δυσκολεύομαι..ελπίζω να επανέλθει μόνο του πάντως... Σε αυτό το μωρό, με αυτά που περάσαμε, προσέχω κ παρατηρώ τα πάντα τελικά..

Αυτά απο μας, εσείς τη κάνετε;;

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ, ΜΠΟΤΣΑΚΙ, βαράτε κούραση;; Μποτσάκι μου, έχεις μέρες να μπεις, σε τρέχει ο Χρηστάκης για τα καλά μου φαίνεται...

Και οι άλλες λεχώνες, δεν πάτε πίσω.. Υπομονή, να βρουν τα μωράκια το ρυθμό τους και εσείς τον δικό σας!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, τελείωσες με τα ψώνια και τα δωράκια;;

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, τί κάνει η Δημητρούλα;; Εντάξει με τα δοντάκια;

ΚΟΑΛΑΚΙ μου, η φμ παει καλύτερα με τα δερματικά της;;

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ, το εχασες το καφεδάκι χτες, αλλά χουχουλιάσατε όπως διάβασα, οπότε καλύτερα!!

ΙΩΑΝΝΑ μου, τι κάνει η μουρμούρα σου;; Με το θηλασμό τί κάνεις τελικά;;

Άντε καλημέρες και θα μπω πάλι αργότερα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε?? ολες καλα?? εμεις καλα! εχθες δε μπηκα γιατι τελικα μας ηρθαν οι επισκεψεις μαζεμενες το βραδυ, περασαμε πολυ ωραια! Παραγγειλαμε και πιτσες, ο μικρος ηταν πολυ χαρουμενος και αργησε πολυ να κοιμηθει, οσο τον εβλεπα οτι δε γκρινιαζε και επαιζε μαζι με ολους ειπα να τον αφησω ενα βραδυ και κοιμηθηκε στις 11! τωρα ειναι για ψωνια με τον αντρα μου. Να σας πω και το αστειο της βραδιας, τον ειχε αγκαλια ο αντρας μου και του ελεγε "κανε στα παιδια το λιονταρι,παπια κλπ" και την ωρα που του λεει να κανει την αγελαδα και περιμενουμε ολοι να ακουσουμε την αγελαδα ακουμε πρρρρρρ πρρρρ μας εκλασε ο μικρος δυνατα κιολας!! χαχαχ πολυ γελιο!

May μου καλημερουδια! ξαγρυπνας ε? τουλαχιστον κοιμασαι μεσα στην ημερα? καλα πως σε νιωθω που λες οτι τα κανει παντου η μικρη, και εμας ετσι εκανε, αλλαζα 1-2 σελτεδες καθε μερα. σεντονια ευτυχως δε χρειαζοταν συνεχεια αλλα ρουχα και φορμακια τα λερωνε συστηματικα!! ειδικα με το κατουρημα που ειναι πεταχτο, αστα!! ζωη να εχουν εκεινα και το πλυντηριο για να πλενει!!

Ηλιοβασιλεμα μου ψωνισες δωρακια? και του χρονου! να τα ευχαριστηθουν αυτοι που αγαπατε!

Συμπεθερα μου τι κανετε?? η νυφουλα μου? ειναι καλα? φιλια και στις δυο σας!

Μαρακι βορινο εφτιαξες πιτσουλα?? τι καλα! δεν εχω φτιαξει ποτε σπιτικη και θελω να το επιχειρησω καποια στιγμη!

Τα υπολοιπα κοριτσακια της παρεας καλα? δεν εχω καλοδιαβασει νεα γιατι τρεχω!! βαζω πλυντηρια κλπ γιατι μεθαυριο φευγουμε για την πεθερα μου και εχω να ετοιμασω βαλιτσες!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

Καλώστην ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μας!!! Πολύ πλάκα ο Μητσάκος!! Σας "αέρισε" για τα καλά έ;;;!!! 😄😄😄😄

Πού μένει η πεθερά σου; Θα κάτσετε πολύ;;

Να σου πω τώρα μουρθε.. Αν το σποράκι μας είναι κοριτσάκι, θα αλλάξεις ψευδώνυμο;; Χαχαχα, 😉😉

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλώστην ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μας!!! Πολύ πλάκα ο Μητσάκος!! Σας "αέρισε" για τα καλά έ;;;!!! 😄😄😄😄

Πού μένει η πεθερά σου; Θα κάτσετε πολύ;;

Να σου πω τώρα μουρθε.. Αν το σποράκι μας είναι κοριτσάκι, θα αλλάξεις ψευδώνυμο;; Χαχαχα, 😉😉

Μενει σε μια κωμοπολη κοντα στην Καλαματα η πεθερα μου! ελα ντε τι θα το κανω το ψευδωνυμο?? κι εγω το εχω σκεφτει! πρεπει να βρω κατι εναλλακτικα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημεραααααααααααααααα κοριτσακια μου!!!! Τι κανετε??? ειστε ολες καλα???

Εμεις καλαααα, ξυπνησαμε στις 9μιση, ηπιαμε γαλα, φαγαμε φρουτακι πριν απο λιγο και τωρα παιζουμε. Περιμενουμε τον μπαμπα μας το μεσημερι!!! Αυριο εχουμε βαφτιση το πρωι και μετα θα παμε στην πεθερα μου.

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? ετοιμαζοσαστε??? αντε με το καλο να πατε!!! Ενα ψευδωνυμο που θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις αν ειναι κοριτσακι το μωρακι ειναι αντι "αγορομαμυ" "αγο-κο-μαμυ" :tongue::tongue::tongue:.

ΜΑΥ ΜΟΥ τι κανετε??? οι τσουπρες σου??? το μεσημερι αν εχεις ευκαιρια δεν κοιμασαι να ξεκουραζεσαι???!!! Οσο για το ποδαρακι σασ κανε τισ ασκησουλεσ και ισωσ το βοηθησεισ λιγο. Ναι η φμ παει μια χαρα με την συγκεκριμενη αγωγη, την δευτερα θα ενημερωσω και τον ντοκ οπως μου ζητησε.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημέρα,

Δεν έχουμε πολυκοιμηθεί, αλλά είμαστε καλά :-)

Μαυ μου εχθές ήρθε και σε εμάς η παιδίατρος για πρώτη φορά. Μας είπε για υπέρηχο ισχύος γιατί η μικρή είχε ισχυακή προβολή, αν και δεν πιστευει ότι θα έχουμε πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν μου άρεσε η παιδίατρος να πω την αλήθεια... μου φάνηκε ότι ήταν πολυ βιαστική και ότι δεν πρόλαβα να σκεφτώ όλα όσο ήθελα να τη ρωτήσω. ίσως όμως να ήταν και λόγω της ημέρας... έφευγε για ταξίδι και θα λείπει μέχρι 3/1.

Να σας ρωτήσω 2 πράγματα...

1. Μου είπε να της δώσω σταγόνες βιταμίνης D3. Εσείς παίρνετε??? Σας είχε δώσει ο παιδίατρος? Της αδελφής μου πάντως δεν είχε δώσει.

2. Μου είπε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης ακόμα και εγώ... Της αδελφής μου της είχε πει να μην το κανεί όσο θηλάζει.

kPAZp2.png

Καλημέρα,

Δεν έχουμε πολυκοιμηθεί, αλλά είμαστε καλά :-)

Μαυ μου εχθές ήρθε και σε εμάς η παιδίατρος για πρώτη φορά. Μας είπε για υπέρηχο ισχύος γιατί η μικρή είχε ισχυακή προβολή, αν και δεν πιστευει ότι θα έχουμε πρόβλημα.

Δεν ξέρω αν μου άρεσε η παιδίατρος να πω την αλήθεια... μου φάνηκε ότι ήταν πολυ βιαστική και ότι δεν πρόλαβα να σκεφτώ όλα όσο ήθελα να τη ρωτήσω. ίσως όμως να ήταν και λόγω της ημέρας... έφευγε για ταξίδι και θα λείπει μέχρι 3/1.

Να σας ρωτήσω 2 πράγματα...

1. Μου είπε να της δώσω σταγόνες βιταμίνης D3. Εσείς παίρνετε??? Σας είχε δώσει ο παιδίατρος? Της αδελφής μου πάντως δεν είχε δώσει.

2. Μου είπε να κάνουμε το εμβόλιο της γρίπης ακόμα και εγώ... Της αδελφής μου της είχε πει να μην το κανεί όσο θηλάζει.

Καλημερα ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ. Χαιρομαι που ειστε καλα!!! Ετσι να συνεχισετε...!!!

Εμενα προσωπικα δεν μου συνεστησε ο παιδιατρος τη συγκεκριμενη βιταμινη. Τωρα οσο για το εμβολιο εμενα ο παιδοκαρδιολογος μου συνεστησε να το κανω αλλα λογω φυσηματος. Εγω δε θηλασα πολυ αλλα και να θηλαζα παλι θα το εκανα ασχετως αν μου το ελεγε καποιος ειδικος η οχι. Ειναι πολυ μεγαλη προστασια για το μωρο οσο ακομα δεν εχει αντισωματα, αλλα και για τη μητερα καθως η ιδια ειναι πολυ πιο ευαλωτη μετα τον τοκετο. Επισησ μπορει να θηλαζει μια γυναικα αλλα δεν ξερει για ποσο θα εχει γαλατακι, εγω ας πουμε ξεκινησα με τις καλυτερες προοπτικες αλλα στις 10 μερες μου κοπηκε :(. Εσυ ομως πραξε οπως νομιζεις καλυτερα για τους 2 σας.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες βλεπω ηταν η βραδια της πιτσας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ψωνισω και εγω αλλαντικα για να φτιαξω αυριο ή μεθαυριο!!! Απόψε θα παμε το βραδυ επίσκεψη και θα ψησουμε κρεατικα...Θα ειμαστε 3 ζευγαρια με τα παιδια τους!

Μαυ μου εγω νομιζω δεν ειχα κανει υπερηχο ισχιων...Λογικα πρεπει να υπάρχει κάποια ένδειξη ή λογος για να το ζητανε..Θα το κανετε και ολα καλα θα πανε!!!

Χριστινακι ουτε εγω ειχα παρει βιταμινη d, παρολο που θηλασα 7,5 μηνες....Για το αντιγριπικο νομιζω δεν ειχα κανει.

Κοαλακι ηρθε ο αντρας σου; και μενα τα ρεπο του δικου μου μπορεί να αλλάξουν ή να ακυρωθουν πολύ συχνά...Τωρα όμως ειναι εδω μεχρι και 5/1...μετα θα βγει νεο προγραμμα για επομενο μηνα αλλα λογικα ανημερα των φωτων θα δουλευει. Δεν πειραζει , μας αρκουν και αυτες οι μερες που θα ειναι μαζι μας!

Αγορομαμυ, να φτιαξεις σπιτικη πιτσα...δεν συγκρινεται!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕ???ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΕΜΕΙΣ???????ΝΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΗΛΑΛΑΑΑΑΑ!!!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΚΑΛΑ??

ΞΑΠΛΩΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ!!!

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!

ΚΩΛΟΠΗΛΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΜΑΡΗΗΗΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΕΖΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ ΜΑΣ??ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗ!!!

1sh1p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕΕΕΕΕΕ???ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ!!!!

ΕΜΕΙΣ???????ΝΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΗΛΑΛΑΑΑΑΑ!!!

ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΚΑΛΑ??

ΞΑΠΛΩΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ!!!

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΑΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ!!!!

ΚΩΛΟΠΗΛΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!ΜΑΡΗΗΗΗ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΕΖΑ Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥΛΑ ΜΑΣ??ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗ!!!

Που σαι μαρηηηηηηηηη συμπεθερααααααααααα!!!!!!!!!!!χαθηκαμε μαρηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!

δεν την προλαβαινω!!!!!αρμεγμ και ταισμα!!!!

τωρα θα φαμε κοτοσουπαααα!!!!!

ο συμπεθερος σου με συναχι απο χθες!!!!

αλλα τωρα εινι καλυτερα!!!!

παω να φααααωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλημέρα κοριτσάκια και χρόνια πολλά...

Να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!!!!!!

Γεννήσαμε 20/12 στις 8.45 το πρωί και εχθές χριστούγεννα γυρίσαμε με το θησαυρό μας στο σπίτι :-) :-)

Γεννήθηκε λίγο μικρούλα 2630 γραμμάρια και 49εκ.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα!!!!

Θα σας πω στα γρήγορα την εμπειρία του τοκετού. Στις 19/12 τελικά κάναμε μόνο εξετάσεις

και στις 6.00 το πρωί στις 20 με πηραν για τις ετοιμασίες της καισαρικής. Ο τοκετός πέρα από την αρχική

αγωνία κατά την ώρα της επισκληρίδιου ήταν μια χαρά... αφού νομίζω ότι είχα ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο

μου από την ώρα που άκουσα το κλάμα του μωρό,,, Τοσο μα τόσο συγκινητική στιγμή!!!

Αμέσως μόλις γύρισα στο δωμάτιο μου το έφεραν... και από τότε το είχα συνεχώς δίπλα μου...

Γενικά όμως ζορίστηκα αρκετά. Δεν φταίει το μικρό... ίσα ίσα που ήταν πολυ βολικό.

Βασικά μετά το μεσημερί άρχισα να πονάω πάρα πολύ (ειδικα επειδη το νοσοκομειο υποστηρίζει έντονα τον

αποκλειστικό θηλασμό).Να φανταστείτε ότι μου έκαννα δόση επισκληριδίου και δεν με έπιασε...

Έκανα 36 ώρες για να κοιμηθώ... και από εκεί και πέρα 4 ώρες το πολύ την ημέρα...

Επειδή την μέρα του τοκετού εμφάνισα υπογλυκαιμία... τις έκαναν τεστ κάθε τρεις ώρες για ζάχαρο και

επρεπε να την ταίζω συνέχεια... όμως δεν ξύπναγε με τίποτα και αναγκάστηκα να βγάλω και με θήλαστρο.

Της έδωσαν οι παιδίατροι μία μέρα ξένο γάλο γιατί της είχε πέσει το ζάχαρο και εγώ το βράδυ για να κοιμηθώ λίγο.

Γενικά είχα όμως και υπερένταση όποτε που ύπνος.

Ευτυχώς όλα καλά με το ζάχαρο και έτσι μας άφησαν να φύγουμε!!!

Όσο για το μαιευτήριο θα σας τα πω άλλη φορά... πολύ καλοί όλοι!!!! Αλλά πολλές αλλαγές σε σχέση με όταν ήταν η αδελφή

μου πριν 1,5 χρόνο... και το μισό προσωπικό!!! ϊσως πέσαμα και στα χριστούγεννα με τις άδειες...

αλλά οι κοπέλες έτρεχαν σαν τρελές και πάλι ήταν πολυ φιλικές και βοηθητικές.

Τα ξαναλέμε... πάω να θηλάσω..

Χριστινακι μου χρονια πολλα για την γιορτη σου.....να σας ζησει η Μπεμπουλα σας και οπως επιθυμειτε να την δειτε!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΤΟ ΦΒ:

Χρονια πολλά και καλα Χριστούγεννα! Ελπίζω να περάσατε και να περνάτε όμορφα. Οι μανούλες να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, οι εορτάζοντες το όνομα τους, οι εγκυουλες με το καλό, και εύχομαι ο νέος χρόνος που θα έρθει να μας φερει σε όλες ότι επιθυμούμε πιο πολύ! Χρυσούλα και Ρίτσα εύχομαι γρήγορα να έρθει ένα σπορακι που θα σας γεμίσει χαρά και σε εσάς.. Επίσης σε εμάς τις νέες να φερει υπομονή και ένα κουβα ξεκούραση. (τη χρειαζόμαστε όλες μας!)Φιλάκια πολλά σε όλες και μου λυπεται.. [ αν μπορείτε μεταφέρεται το μήνυμα στο καφέ! Έχασα τον κωδικό και η διαδικασία από το κινητό είναι τεράστια!]

Ελλη μου χρονια πολλα.....και σε ευχαριστω!!

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουνε;;

Καλα μου ειστε;;

Πως τα περασατε ;;

Εγω σχετικα καλα.....:|:neutral:.

Σορυ που χανομαι αλλα να ξερετε οτι σας σκεφτομαι συνεχεια,αλλα δεν ειμαι στα καλυτερα μου....εχω καποια θεματακια!!!

Σας αγαπαω ολες κοριτσια μου......φιλακια πολλα!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...