Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας :-)

Αν μπορεί κάποια ας με ενημερώσει συνοπτικά με τα νέα του καφέ κατά την απουσία μου.

Εχθές δεν κοιμηθήκαμε και πολύ καλά γιατί η μικρή κάθε που την έβαζα στο στήθος κοιμόταν και κάθε που την έβαζα στο κρεβάτι της έκλαιγε... και μου έχει κάνει πληγές στο στήθος γιατί αν και δεν έτρωγε μου την κράαταγε δυνατά!!!

Κοαλάκι που είναι η νέα λίστα μας οεοοοο!!!

Δεν είπα και χρόνια πολλά στους εορταζόμενους και έχουμε μπόλικους...

Ότι επιθυμείτε με χαρά και υγεία στις οικογενείες σας :-) :-)

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Χριστινακι μου!Όλα τα μωρά νανουριζονται στο στήθος και νιώθουν ασφάλεια! Δοκιμασίες να της δώσεις πιπιλα?Όσο για τις θηλές,να τις αλοιφεις με το ίδιο σου το γάλα!Ειναι καλυτερο και απο τις κρέμες!Το ίδιο εκανα και γω και έβλεπα αμέσως διαφορα!

Έχουν μέρες να μπουν οι φρεσκομανουλες και ειδικά τώρα στις γιορτές; έχει ερημώσει τι καφέ μας!Όλες ειναι καλα!Το

ΚΟΑΛΑΚΙ πήγε η φμ στον δερματολόγου και της κανει θεραπεία, είδε βελτίωση.Η ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλά,η ΘΑΛΕΙΑ έχει τον μικρο με ιωση....όλες οι υπόλοιπες τα ιδιαααα!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαρακι βορινο τα μικρα μας πάντα ξέρουν να μας "εκμεταλλευονται"¨...Λιγο θα επιμεινες εσυ στο " σωστο" και θα ξαναστρωσετε...μεχρι να υποτροπιασετε παλι και ξανα απο την αρχη....Θελω να πω και εγω με την κορη μου όταν βλεπω οτι ξεφευγει , γινομαι λιγο "αυστηρη" και ελπιζω να διορθωθει γρηγορα....για παραδειγμα ξερω οτι θελει ν αερχεται να κοιμαται μαζι μας!!! εγω καθε φορα πριν κοιμηθει το βραδυ, της λεωνα μην ερθει μεσα στην νυχτα κλπ κλπ.....εμ...καποιες φορες με ακουει, άλλες ερχεται το ξημερωμα και την αφηνω....

Χριστινακι η μπεμπουλα σου καλα; φιλακια στα μπουτακια;

Γιορταζει η Στεφανιανα σημερα;;;; Να εισαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευτυχισμενη και γερη με την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!

Βρεχει στα μερη μας....θελω να βγω σε τραπεζα (χαμος.....αλλα πρεπει να πληρωσω σημα....) και να ψωνισω δωρα....Θα αφησω την μικρη στη μαμα μου λογικα, αν ειναι κατω και δεν εχει να παει πουθενα....

Καλημέρα ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου!Έτσι μωρέ τα μικρά,με τον τροπο τους μας "εκμεταλλευονται"!Θα συνηθίσουν όμως τα παντα,με τον σωστο τροπο!

Εχεις εξωτερικές δουλειές?Να τις κανεις,να τελειώσεις κορίτσι!Ποτε ξεκινάει άδεια ο σύζυγος?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ να σου ζησει η κορουλα σου!!!!!!!!!για τις θηλες βαζε γαλα οπως ειπε το μαρακι κ κανε τοπλες!!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ ηρεμησε η μικρουλα?

αχ εμενα ειναι πιο καλα απ την προηγουμενη βδομαδα που χε γκρινια λογω δοντιων αλλα εμαθε κ μενα στην αγκαλια κ εκει που κοιμοταν μονη της τωρα την ωρα που νυσταζει κλαιει μολις την παρω αγκαλια σταματαει κ κοιμαται!!!!!!!!!!!

ΚΟΑΛΑΚΙ μπραβο στη φμ που ειναι καλυτερα!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ χρονια πολλα!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια!!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΥ μια χαρα η μικρουλα !!!!!!!μπραβο μπραβο!!!!!!!!!!

pXU3p2.png?EiDCGUBk

empty.gifIA2Ep2.png?qFHIC4kY

Καλημερα κοριτσακια!! τι κανετε??? εμεις καλα!! τελικα το χασαμε το καφεδακι με τις φιλεναδες μου γιατι ξυπνησαμε αργα με τον μικρο, 10 30!!!! και μετα που τις πηρα τηλ τις ειχε παρει και εκεινες ο υπνος με τετοιο παλιοκαιρο που εχει, ειναι για κρεβατι και χουχουλιασμα!! Χαιρομαι που ειστε ολες καλα! Μαρακι βορινο μου μπραβο που ειναι καλυτερα η μικρουλα σου!! παω γιατι ο ταρζαν γκρινιαζει να ασχοληθω μαζι του!!! τα λεμε αργοτερα κοριτσια!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου... Τι κανετε??? ειστε ολες καλα??? τα μωρακια σας???

Εδω ο καιρος ειναι χαλια, αεεερα και βροχη οπως υποθετω στις περισσοτερες περιοχες της ελλαδας.

Χρονια πολλα στους εορταζοντες...!!! ΣΤΕΦΑΝΙΑΝΑ αν γιορταζεις σου ευχομαι να χαιρεσαι το μωρακι σου και οτι επιθυμεις!!!

Εμεις ειμαστε καλα, σηκωθηκαμε στις 9 και εκτοτε παιζουμε κλεισμενες μεσα στο σπιτι :( εφυγε και ο μπαμπας μας τα ξημερωματα αλλα με πληροφορησε οτι αυριο και παλι θα ειναι εδω τελικα :D.

ΘΑΛΕΙΤΣΑ ΜΟΥ περαστικα στον μικρουλη σου, αυτες οι ιωσεις ειναι πολυ ταλαιπωρια για τα μικρουλια, δεν εχω προσωπικη εμπειρια καθως η φμ δεν εχει αρρωστησει μεχρι τωρα αλλα απο το οικογενειακο και φιλικο περιβαλλον που ακουω ειναι σκετη εξαντληση για αυτα τα μικρα πλασματακια.

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ τι καλα που ηρεμησατε λιγουλακι, τα βλεπεις ολα με διαφορετικο ματι οταν ολα στρωνουν...μεχρι να ξαναχαλασουν :tongue::tongue::tongue:!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ δεν πειραζει που χασατε τον καφε-πορτοκαλαδα, κοιμηθηκατε (οοοολοι και ειδικα εσεις οι 2) και οπως φανηκε το ειχατε αναγκη ισως περισσοτερο απο τον καφε.

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ πηγες για δουλειες, η δεν ευνοησε ο καιρος???

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ εσεις τι κανετε???

Σημ 1: κοριτσια πριν λιγες μερεσ εστειλα στους διαχειρηστες mail με θεμα αν μπορουμε να αλλαξουμε τιτλο και οχι να μεταβουμε σε αλλη ενοτητα η ακομα και να δημιουργησουμε εκ νεου θεμα και αυτο για να μην καταχραστουμε τον χωρο αδικα και φαμε κανενα "χ". Περιμενω απαντηση τους (ελπιζω συντομα) μεχρι τοτε ομως αν το αιτημα γινει αποδεκτο μπορειτε να προτεινετε τιτλους. Περιμενω τη φαντασια σας να οργιασειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι................!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημ 2: τη νεα λιστα την εχω σχεδον τελειωσει απλα λογω εορτων και προβλημα δερματικο της φμ δεν μπαινω τοσο συχνα οσο πριν οπωσ θα εχετε παρατηρησει και αυτο γιατι ειμαι μονιμως με τις κρεμες κλπ του μωρου και την εχω αφησει. Επιπλεον περιμενα και νεα απο το χριστινακι για να την ολοκληρωσω. Θα την εχετε συντομα να σας συντροφευει...!!!

Πολλααααα εγραψαααααα........................ουφ!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Τζιφος.............ολες οι τραπεζες ειχαν πολυ κοσμο......Δευτερα τωρα θα παει αναγκαστικα ο συζυγος να χασει ολο το πρωινο για να πληρωσουμε το σημα του αυτοκινητου....

Με επιασε και η βροχη....μισες δουλειες εκανα! το απογευμα θα ξαναβγω για να ψωνισω τα υπολοιπα δωρα!

Διαφημίσεις

τίτλος για το καφέ μας: "οι γαλιάντρες γεννήσανε!!! Μπρος για νεες εμπειρίες και εγκυμοσύνες!"

Προτείνω κάτι τέτοιο για να καλύψουμε όλες τις περιπτώσεις, εμάς που γεννήσαμε, αυτές που θα γεννήσουν (Αγορομάμυ), αυτές που επιθυμούμε να γεννήσουν (Ηλιοβασίλεμα, Ρίτσα)

Τί λέτε;

Λίγο μεγάλο;

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσιαααααααααα καλησπερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με την μικρη αγκαλια σας γραφω και με ενα χερι.....................!!!!!πολυ ξενυχτι κορες!!!!χθες το βραδυ εδωσε ρεστα!!!!

την εβαλα να κοιμηθει τωρα....αλλα δεν το κοβω να κοιμαται....νιαουριζει!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

χρονια πολλα!!!!!!!!!!!με υγεια ευτυχια σε σας και στις οικογενειες σας!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ΚΟΑΛΑΚΙ ΜΟΥ,έχουμε νέα απο διαχείριση?

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ ΜΟΥ,κρίμα που δεν βρεθηκατε!Δεν πειράζει,καποια αλλη στιγμη που θα βολευει πιο καλά!Τι κανει ο Ταρζάν?

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑΑΑ,χρόνια πολλά κοριτσαρα μου!Πως περασατε αυτές τις μέρες?

ΙΩΑΝΝΑΚΙ ΜΟΥ,λογικά ήρθαν οι δικοί σου!Φαντάζομαι χαρές που θα έκαναν με την μικρή!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ,δεν κατάφερε να κανεις τις δουλειές σου?Και γω που ήθελα να παω ταχυδρομείο γινόταν χαμός!Ελπίζω απο Δεύτερα να ξεμπερδεψετε!

Εγώ ετοιμασία ζυμάρι για πίτσα!Γιαμι!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...