Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ χωνεψες μετα τα χθεσινα;;:D:D:D:D:D

Τωρα περιμενω μια φιλη για επίσκεψη οποτε μαλλον θα μπω για καληνυχτα αργοτερα!!!!

Καλο βραδυ!!!!

καλα να περασετε Ηλιοβασιλεμα μου!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μυ γλυκα τι κανετε??? δεν μπηκα σημερα ολη μερα!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, το μεσημερι κατεβηκαμε στους γονεις μου για φαγητο και μετα κοιμηθηκαμε το μεσημερι, ειναι και ο καιρος κρυος και βροχερος και ηταν οτι επρεπε... Παιξαμε ολο το απογευμα και η φμ πηρε την πιπιλα της κουκλας που της εκαναν δωρο και την ειχε στο στομα της, πολυ γελιο και εν το μεταξυ ειναι ενα μικρο κομματι πλαστικο και ευτυχως δεν ακουμπουσε καν στη περιοχη που εχει τη δερματιτιδα. Βασικα πιπιλα δεν παιρνει αλλα σημερα την αφησα γιατι ειχε πλακα :D:D:D.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ να σου ζησει το μωρακι :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D γερο και ευλογημενο να ειναι παντα!!!!!!! Θυμασαι που σου ειχα αναφερει οτι μπορει να βγεις για τα χριστουγεννα???????? ε λοιπον ημουν σιγουρη οτι θα σε εβγαζε για την εν λογω ημερα!!! Αντε ωραια τωρα θα τελειωσω και τη λιστα μας!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? πως περασατε σημερα???

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ εσεις ολα καλα??? ναι εχθες πολυ γελιο η ελληνικη ταινια και μετα βλεπαμε τον ντενη τον τρομερο, επισης πολυ γελιο!!!

ΜΑΥ ΜΟΥ εσεις πως ειστε??? καλα εκανες και πηγες με τη β στη μαμα σου, ξεφυγατε λιγο οι 2 σας!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καλα να περασετε με τη φιλη σου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μυ γλυκα τι κανετε??? δεν μπηκα σημερα ολη μερα!!!!

Εμεις ειμαστε καλα, το μεσημερι κατεβηκαμε στους γονεις μου για φαγητο και μετα κοιμηθηκαμε το μεσημερι, ειναι και ο καιρος κρυος και βροχερος και ηταν οτι επρεπε... Παιξαμε ολο το απογευμα και η φμ πηρε την πιπιλα της κουκλας που της εκαναν δωρο και την ειχε στο στομα της, πολυ γελιο και εν το μεταξυ ειναι ενα μικρο κομματι πλαστικο και ευτυχως δεν ακουμπουσε καν στη περιοχη που εχει τη δερματιτιδα. Βασικα πιπιλα δεν παιρνει αλλα σημερα την αφησα γιατι ειχε πλακα :D:D:D.

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ να σου ζησει το μωρακι :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D γερο και ευλογημενο να ειναι παντα!!!!!!! Θυμασαι που σου ειχα αναφερει οτι μπορει να βγεις για τα χριστουγεννα???????? ε λοιπον ημουν σιγουρη οτι θα σε εβγαζε για την εν λογω ημερα!!! Αντε ωραια τωρα θα τελειωσω και τη λιστα μας!!!!

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ τι κανετε??? πως περασατε σημερα???

ΜΑΥ ΜΟΥ εσεις πως ειστε??? καλα εκανες και πηγες με τη β στη μαμα σου, ξεφυγατε λιγο οι 2 σας!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΟΥ καλα να περασετε με τη φιλη σου!!!

Συμπεθερα μου καλησπερα!! καλα ειμαστε!!! πριν λιγο κοιμηθηκε ο γαμπρος και εμεις ησυχαζουμε τωρα! ομορφα τα περασαμε, ειχε πολυ ομορφη μερα και το ριξαμε στις βολτες!! πως παει το δερματακι της φουρτουνιτσας? να σου πω, γιατι δε δοκιμαζεις να της κοψεις τελειως την πιπιλα αφου απ'οτι θυμαμαι μου ειχες πει δε τη χρειαζεται για να κοιμηθει, οποτε μηπως σας πεσει πιο ευκολο να την κοψετε τελειως και ηρεμησει η καημενη. Και με τα δοντια ξεμπερδευει οποτε ισως δε την εχει αναγκη σιγα-σιγα! κατα τ'αλλα περασατε ομορφα και σημερα ε?? μπραβο! ο συμπεθερος θα ερθει την Τριτη παλι ε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Συμπεθερα μου καλησπερα!! καλα ειμαστε!!! πριν λιγο κοιμηθηκε ο γαμπρος και εμεις ησυχαζουμε τωρα! ομορφα τα περασαμε, ειχε πολυ ομορφη μερα και το ριξαμε στις βολτες!! πως παει το δερματακι της φουρτουνιτσας? να σου πω, γιατι δε δοκιμαζεις να της κοψεις τελειως την πιπιλα αφου απ'οτι θυμαμαι μου ειχες πει δε τη χρειαζεται για να κοιμηθει, οποτε μηπως σας πεσει πιο ευκολο να την κοψετε τελειως και ηρεμησει η καημενη. Και με τα δοντια ξεμπερδευει οποτε ισως δε την εχει αναγκη σιγα-σιγα! κατα τ'αλλα περασατε ομορφα και σημερα ε?? μπραβο! ο συμπεθερος θα ερθει την Τριτη παλι ε?

Καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα, εδω ο καιρος δεν βοηθησε καθολου!!!

Ναι πιπιλα δεν παιρνει ουτε για να κοιμηθει απλα σημερα την αφησα για να παιξει με την ψευτικη. Η αληθεια ειναι οτι ισως με αφορμη τη δερματιτιδα θα μπορουσα να εκμεταλευτω την κατασταση και να την κοψω εντελως, αλλα ειναι καθαρα πρακτικο το θεμα μιας που η πιπιλα στην ουσια "κραταει" την βραδυνη κρεμα για να μην ακουμπαει στα σεντονια. Οσον αφορα το δερματακι της εχω δει μεγαλη βελτιωση με τα φαρμακα, μενει τωρα να φυγουν οι "σκιες" που δημιουργηθηκαν λογω της φλεγμονης.

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Καλα κανατε και πηγατε βολτιτσα, εδω ο καιρος δεν βοηθησε καθολου!!!

Ναι πιπιλα δεν παιρνει ουτε για να κοιμηθει απλα σημερα την αφησα για να παιξει με την ψευτικη. Η αληθεια ειναι οτι ισως με αφορμη τη δερματιτιδα θα μπορουσα να εκμεταλευτω την κατασταση και να την κοψω εντελως, αλλα ειναι καθαρα πρακτικο το θεμα μιας που η πιπιλα στην ουσια "κραταει" την βραδυνη κρεμα για να μην ακουμπαει στα σεντονια. Οσον αφορα το δερματακι της εχω δει μεγαλη βελτιωση με τα φαρμακα, μενει τωρα να φυγουν οι "σκιες" που δημιουργηθηκαν λογω της φλεγμονης.

μπραβο συμπεθερα, γρηγορα να της περασεις και να μη της ξαναεμφανιστει τιποτα.. κριμα ειναι! συμπεθερα θα σε αφησω να παω να ξαπλωσω να χουχουλιασω! εχει αρχισει αερας και βροχη και θα παω να χωθω κατω απο το παπλωμα να δω τηλεοραση!!! φιλακια πολλα και καληνυχτα! θα τα πουμε το πρωι καποια στιγμη γιατι θα εχω επισκεψεις για πρωινο καφεδακι τις κολλητες μου που εχουν ερθει για γιορτες! (αχ βασικα εκεινες θα πινουν καφε, εγω καμια πορτοκαλαδα χαχαχαχ) Καληνυχτα!!!

to1Np2.png

KCkop2.png

μπραβο συμπεθερα, γρηγορα να της περασεις και να μη της ξαναεμφανιστει τιποτα.. κριμα ειναι! συμπεθερα θα σε αφησω να παω να ξαπλωσω να χουχουλιασω! εχει αρχισει αερας και βροχη και θα παω να χωθω κατω απο το παπλωμα να δω τηλεοραση!!! φιλακια πολλα και καληνυχτα! θα τα πουμε το πρωι καποια στιγμη γιατι θα εχω επισκεψεις για πρωινο καφεδακι τις κολλητες μου που εχουν ερθει για γιορτες! (αχ βασικα εκεινες θα πινουν καφε, εγω καμια πορτοκαλαδα χαχαχαχ) Καληνυχτα!!!

Καληνυχτα και καλη ξεκουραση. Καλα να περασετε αυριο, ευχομαι να εχετε ενα ευχαριστο πρωινο με καφεδακι-πορτοκαλαδιτσα ολες μαζι παρεα με τον γαμπρο μου!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσακια μου γλυκουλικα θα σας αφησω... Παω να κανω νανακια και εγω!!!

Θα τα πουμε αυριο παλι... Καληνυχτα και ονειρα γλυκα σε οοοολες, φιλακιαααααααααααααα.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα φιλες μου!Τι κανετε?

Σημερα εφυγαν οι γονεις μου!:(!Κριμα!Ποσο θα ηθελαν να εμεναν λιγες μερες ακομη!Αλλα θα πανε στο χωριο,δε θελουν ν'αφησουν μονη τη θεια μου,μιας και η απωλεια του θειουλη μου ειναι ακομη πολυ ''φρεσκια''!

Κατα τ'αλλα ειμαστε καλα!Η μικρη ζωηρη,οπως παντα!Ξυπνησε στις 7 παρα,εφαγε και ξανακοιμηθηκε!Εχει ηρεμησει πολυυυυυυ με τα δοντακια!Ευτυχως!Ξυπναει μεν το βραδυ,και σηκωνεται,αλλα την παιρνω αγκαλια και μεσα σε λιγα λεπτα εχει ξανακοιμηθει!

Κοαλακι μου,πραγματικα,σκετη ταλαιπωρια!Αντε μωρε,να τελειωνει γρηγορα ολο αυτο!Και γω πιστευω πως ειναι ευκαιρια να κοψετε την πιπιλα,εστω κι αυτο το λιγο που την παιρνει,διοτι απ οτι καταλαβα δε την θελει και πολυ!

Αγορομαμμυ μου,καλα να περασετε με τις κολλητες σου!Αχ και σενα σε ζηλευωωωωω!Θελω και γω τις κολλητες μου!

Εστειλε η Θαλεια μηνυμα στο fb:

εχω νέα καλά!!!!!πήγαμε στο γιατρό είναι ίωση τελικά κ του βρήκε μόνο λίγο κόκκινο το λαιμό κ ερεθισμενοι οι λαιμφαδενες του.πυρετό δεν έχει κάνει από της 1 το μεσημέρι παρά μόνο κάτι δέκατα κατά τις 8.κοιμάται ευτυχώς από της 8 παρά 25.αυτα...εσείς καλά????ενημερώσετε στο φόρουμ γιατί δεν εχω πολύ κάρτα κ τηλ σταθερό θα αναγκαστούμε να βάλουμε τελικά οτε γιατί τους κάμει νερα στη γουιντ λόγο νέας σύνδεσης που εθέλουμε.

Ειχε τον μικρο με υψηλο πυρετο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Καλημέρα ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ!!!

Τί κάνετε;; Και γω απο νωρίς στο πόδι ειμαι, και τί καιρός πάλι σήμερα! Μεγάλη μαυρίλα κ βροχή έχουμε εδώ.. Τί κρίμα που εφυγεν οι δικοί σου Μαράκι αλλά είχαν λόγο και μάλιστα σημαντικό, οπότε να μή στεναχωριέσαι.. Η μικρούλα θέλει αγκαλίτσα για να κοιμηθει';;

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ επιτέλους σε ακούμε!!!! Να σου ζήσει η κορούλα σου καθ να την καμαρώνεις γερή και δυνατή!!! Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, μια χαρά και το βάρος της, μην αγχώνεσαι, θα ξεπεραχτεί γρήγορα!! Όλα ενταξει με την τομή σου;;

Αχ κορίτσια, γεννητούρια 2013, τέλος!

Πάμε για άλλα τώρα!! Καλημέεεερα!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα γλυκια μου Μαυ!Πως ειναι η μικρη σου?Φαινεται να εχει ηρεμησει?Την γκρινια την ειχε μετα το εμβολιο?

Ναι μωρε,οταν ξυπναει το βραδυ και σηκωνεται απο το κρεβατακι της,θελει να την παρω αγκαλια!Δε ξερω εαν την εμαθα εγω ετσι!Αλλα δε ξερω πως να της το κοψω,γιατι σε 1,5 μηνα πιανω παλι δουλεια και θα μου ειναι δυσκολο ολο αυτο.

Ναιιιιιιιι τελος τα γεννητουριααααααα!

Απο το 2014 τωρα!Αντεεεεεε καιρος ν'αλλαξουμε θεμαααααα!Αν και θα μου λειψει και αυτο!;)

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Καλημερα γλυκια μου Μαυ!Πως ειναι η μικρη σου?Φαινεται να εχει ηρεμησει?Την γκρινια την ειχε μετα το εμβολιο?

Ναι μωρε,οταν ξυπναει το βραδυ και σηκωνεται απο το κρεβατακι της,θελει να την παρω αγκαλια!Δε ξερω εαν την εμαθα εγω ετσι!Αλλα δε ξερω πως να της το κοψω,γιατι σε 1,5 μηνα πιανω παλι δουλεια και θα μου ειναι δυσκολο ολο αυτο.

Ναιιιιιιιι τελος τα γεννητουριααααααα!

Απο το 2014 τωρα!Αντεεεεεε καιρος ν'αλλαξουμε θεμαααααα!Αν και θα μου λειψει και αυτο!;)

Λες να ειναι απο το εμβόλιο..; Μπορεί.. Αν και γω νομίζω οτι και αυτηπ η μικρουλα εχει αρχίσει και θέλει την αγκαλιά της... Τα μωρά είναι όλα πανέξυπνα!!! Όσο για τη μικρή σου, εμείς στη Β σε αυτην την ηλικία, μπορεί κ λίγο πιο μικρή (7μην) καναμε το "λαθος" να την παρουμε στο κρεβάτι μας... Ακόμα εκεί την έχουμε, χαχαχα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Αχ ΜΑΥ μου,τα παιδιά ειναι πολυ πονηρά!Και Μέις,σε πιο μικρή ηλικία τη περνάμε μαζί μας,όταν δεν κοιμόταν,αλλά όταν είδαμε πως το ζητούσε, της το κοψαμε!Υποθέτω πως η μικρή μου τα κανει αυτα λόγω οτι πριν μια βδομάδα δεν κοιμόταν καθόλου λόγω δοντιών και έμαθε αρκετά στην αγκαλιά!Σιγά σιγά της το κόβω,ηδη χθες ξύπνησε μονο 1 φορά!

Μπορεί να ειναι και από το εμβολιο ή κολικους ή ακομη και λόγω ούλων!Πολλά δηλαδή μπορεί να ειναι!!!!Εσυ ποτε ξαναπας για δουλεια?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...