Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Κοριτσακια μου ηρθααα... Τι κανετε??? πως περασατε???

Εμεις περασαμε τελειααα, πηγαμε στην πεθερα μου και μετα στην αδερφη της οπου και φαγαμε, ηπιαμε, μιλησαμε, μεθυσαμε και γελασαμε :D:D ηταν ολα πολυ ομορφα και γιορτινα. Μετα ξαπλωσαμε και οταν σηκωθηκαμε ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη νονα μας που μενει στο ιδιο χωριο με την πεθερα μου. Η φμ επαιξε πολυ καλα με τις 2 κορες της νονας της, εφαγε ενα σκασμο γλυκα (τωρα το πασχα θα ξαναφαει τοσο ζαχαρη ;)) και ηπιε και χυμο εμποριου (απο τις σπανιες φορες που της εχω δωσει) και αφου τους ευχαριστηθηκαμε και μας ευχαριστηθηκαν γυρισαμε σπιτι μασ με ενα γεματο αυτοκινητο απο δωρα, παιχνιδια, ρουχα, παπουτσια, ζαχαρωτα, χρυσαφικα και χρηματα οπου μας χαρισαν τα αγαημενα μας προσωπα (και εμεισ με τη σειρα μασ θα χαρισουμε κατι απο το υστερημα μασ σε καποιο ιδρυμα οπωσ κανουνε καθε χρονο). Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και εγω καθομαι παρεουλα με τον ανδρουλη μου και βλεπουμε ελληνικη ταινια, την ρενα βλαχοπουλου, ΑΘΑΝΑΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ!!!!!!!!

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ αυτες τις πιπιλες εχω πλεον και εγω, αλλα σιλικονη σε χρωμα ροζ και οντως ειναι πολυ βολικες, μαλακες, ευκαμπτες και φαινεται να κανουν δουλεια στο προβλημα μας σε συνδυασμο παντα με την φαρμακευτικη αγωγη που μας χορηγησε ο γιατρος.

Ευελπιστω να περασατε ολες απλα ΤΕΛΕΙΑ οτι και να κανατε και οποιες εχουν συνεχεια με βραδυνη εξοδο ευχομαι να περασουν ΑΞΕΧΑΣΤΑ!!!!!!!

Συμπεθερα μου χρονια πολλα!! και του χρονου με υγεια, να περασετε εξισου ομορφα και να παρει η νυφουλα μου τα δωρακια της, του χρονου λογικα θα ζητησει και απο τον Αγιο Βασιλη!! Αχ κι εγω θελω να δω ταινια αλλα χαλασαν τα καναλια, γκρρρρρ!

to1Np2.png

KCkop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ χρονια πολλα!!! Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!!! Φιλακια στο γαμπρουλη μου!!!!!!!

Και εγω κοριτσια μου θα σας αφησω γιατι νυσταξα... Θα καθησω λιγο ακομα με τον ανδρουλη μου (ο οποιοσ βλεπει τον ντενη τον τρομερο) και θα πεσω για υπνο. Φιλακια πολλα και καληνυχτα!!!!!!!!! Θα τα πουμε αυριο!!!!!

Καλα να περασετε και παλι και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Καλημερα οοοολη μερα!! τι κανετε?? εμεις καλα! κοιμηθηκαμε, ξυπνησαμε, φαγαμε πρωινο και σε λιγο θα παμε βολτιτσα γιατι εχει ομορφη μερα!! Σας στελνω τα φιλια μου και να περασετε ομορφα και σημερα!!

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

Εγω ξύπνησα κατα τις 9 και η κορη μου μολις πριν 5 λεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μονο ο αντρας μου ο καυμενος ξυπνησε παλι απο τις 4......Αντε να περασει και η Παρασκευη και μετα, θα ειναι με αδεια να ξεκουραστει και να τον χαρουμε!!!!

Εμεις σημερα θελω να την περασουμε την μερα χ α λ α ρ α !!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΣΤΟ ΦΒ:

Χρονια πολλά και καλα Χριστούγεννα! Ελπίζω να περάσατε και να περνάτε όμορφα. Οι μανούλες να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, οι εορτάζοντες το όνομα τους, οι εγκυουλες με το καλό, και εύχομαι ο νέος χρόνος που θα έρθει να μας φερει σε όλες ότι επιθυμούμε πιο πολύ! Χρυσούλα και Ρίτσα εύχομαι γρήγορα να έρθει ένα σπορακι που θα σας γεμίσει χαρά και σε εσάς.. Επίσης σε εμάς τις νέες να φερει υπομονή και ένα κουβα ξεκούραση. (τη χρειαζόμαστε όλες μας!)Φιλάκια πολλά σε όλες και μου λυπεται.. [ αν μπορείτε μεταφέρεται το μήνυμα στο καφέ! Έχασα τον κωδικό και η διαδικασία από το κινητό είναι τεράστια!]

Καλημερα και απο μενα κουκλες μου!

Τι κανετε?Πως περασατε χθες?

Εμεις ομορφα!Με τους γονεις μου!Ηρθε και ο ξαδερφος μου,ο γιος του αγαπημενου μου θειουλη που εφυγε απο τη ζωη,ο οποιος δεν πηγε στο χωριο γιατι δουλευει το καμαρι μου.Ηταν ομορφα!Ψησαμε και στο τζακι,το χαρηκε και η μικρη,με τον τροπο της!

Κοαλακι μου,πωπωωωωω δωρα που γεμισε το κοριτσακι σου!Καλοριζικα να ειναι κοριτσι μου γλυκο!Ναι αυτες οι πιπιλες ειναι σωτηριες!Αντε,ν'ανακουφιστει λιγακι του πουλακι μου!Ποτε θα φυγει ο συζυγος?Βλεπατε και σεις Βλαχοπουλου χθες?Και μεις το ιδιο!Πολυ γελιο,ετσι?

Αγορομαμμυ μου γλυκια,ειστε καλα?Το σπορακι σου,ο Μητσακος σου?

Νgn μου,καλα να περασετε κοριτσι μου,καλο δρομο!

Ελλη μου,χρονια πολλα και σε σενα και στην οικογενεια σου!

Ηλιοβασιλεμα μου,οπως λες,να εχετε μια ΧΑΛΑΡΗΗΗΗΗ μερα!Θα πατε καμια βολτιτσα?

Οι υπολοιπες σουσουραδες ειναι καλα?Ιωαννα μου,Μποτσακι μου,Πατουσιτσα μου,Μαυ μου,Υολα μου....ολεεεεεεεεεες?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Μαρακι βορινο καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Περασατε και εσεις ομορφα και οικογενειακα και αυτο εχει σημασια!!!!

Ισως βγουμε εγω και η μικρη , να παμε και απο γιαγια μου να της παω γλυκα!!!!

Κοριτσάκια καλημερααααα!!!! Χρόνια πολλά και πάλι!! Υγεια και ευτυχία στις οικογένειές σας!!!! Εμείς περνάμε πολύ ήσυχα και πολύ σπιτογατίστικα!! Μεχρι τη μαμά μου πήγαμε εγώ κ η Β χτες για φαγητό και αυτό ήταν! Ο άντραα μου σπίτι με το μωρό. Η μικρή κάνει άπειρα σφιξίματα κ τη λυπάται η ψυχή μου! Η κοιλιά της είναι, δυσκοιλιότητα είναι, ουτε έχω καταλάβει.... Πάντως όλη μερα μουρμουράει κ παταει κ κατι στριγγλιές!!

Εσείς τί κάνετε κορίτσια μου;; ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ, ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ καλημέρα!!! Είστε καλά;;;

Οι φρεσκομανούλες όλες χαμένες!!! Και γω στα ρεψίματα καταφερνω κ μπαίνω και αυτό γιατί μπαίνω με το κινητό κ είναι εύκολο!

Πολλά φιλάκια κ καλά να περάσετε όλες σήμερα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και χρόνια πολλά...

Να χαίρεστε τις οικογένειες σας!!!!!!!

Γεννήσαμε 20/12 στις 8.45 το πρωί και εχθές χριστούγεννα γυρίσαμε με το θησαυρό μας στο σπίτι :-) :-)

Γεννήθηκε λίγο μικρούλα 2630 γραμμάρια και 49εκ.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα!!!!

Θα σας πω στα γρήγορα την εμπειρία του τοκετού. Στις 19/12 τελικά κάναμε μόνο εξετάσεις

και στις 6.00 το πρωί στις 20 με πηραν για τις ετοιμασίες της καισαρικής. Ο τοκετός πέρα από την αρχική

αγωνία κατά την ώρα της επισκληρίδιου ήταν μια χαρά... αφού νομίζω ότι είχα ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπο

μου από την ώρα που άκουσα το κλάμα του μωρό,,, Τοσο μα τόσο συγκινητική στιγμή!!!

Αμέσως μόλις γύρισα στο δωμάτιο μου το έφεραν... και από τότε το είχα συνεχώς δίπλα μου...

Γενικά όμως ζορίστηκα αρκετά. Δεν φταίει το μικρό... ίσα ίσα που ήταν πολυ βολικό.

Βασικά μετά το μεσημερί άρχισα να πονάω πάρα πολύ (ειδικα επειδη το νοσοκομειο υποστηρίζει έντονα τον

αποκλειστικό θηλασμό).Να φανταστείτε ότι μου έκαννα δόση επισκληριδίου και δεν με έπιασε...

Έκανα 36 ώρες για να κοιμηθώ... και από εκεί και πέρα 4 ώρες το πολύ την ημέρα...

Επειδή την μέρα του τοκετού εμφάνισα υπογλυκαιμία... τις έκαναν τεστ κάθε τρεις ώρες για ζάχαρο και

επρεπε να την ταίζω συνέχεια... όμως δεν ξύπναγε με τίποτα και αναγκάστηκα να βγάλω και με θήλαστρο.

Της έδωσαν οι παιδίατροι μία μέρα ξένο γάλο γιατί της είχε πέσει το ζάχαρο και εγώ το βράδυ για να κοιμηθώ λίγο.

Γενικά είχα όμως και υπερένταση όποτε που ύπνος.

Ευτυχώς όλα καλά με το ζάχαρο και έτσι μας άφησαν να φύγουμε!!!

Όσο για το μαιευτήριο θα σας τα πω άλλη φορά... πολύ καλοί όλοι!!!! Αλλά πολλές αλλαγές σε σχέση με όταν ήταν η αδελφή

μου πριν 1,5 χρόνο... και το μισό προσωπικό!!! ϊσως πέσαμα και στα χριστούγεννα με τις άδειες...

αλλά οι κοπέλες έτρεχαν σαν τρελές και πάλι ήταν πολυ φιλικές και βοηθητικές.

Τα ξαναλέμε... πάω να θηλάσω..

kPAZp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινααααααααααααααααααααακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ χαιρομαι που σε ακουω και εσενα τρελαμενη για το μωρο σου!!!!!!!!!!

Χρονια σου πολλα και καλα για χθες και καλη αρχη στην νεα σας οικογενειακη ζωη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία ενημέρωση 26/12/2013: από Ηλιοβασίλεμα

Όπου ΜΠΛΕ αγορι, ΡΟΖ κορίτσι και ΜΠΛΕ/ΡΟΖ και τα δύο!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D ΛΙΣΤΑ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΣ by Koalaki :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ:

Ιωάννα >>> φρεσκομανούλα με μια μπεμπούλα από Ορεστιαδα, 22/8/13!!!!

Vick >>> Να και η μανούλα η τρίτεκνη, ο μπέμπης της γεννήθηκε στις 31/8/2013 !!!!

Happymummy >>> Σεβασμός στη πολύτεκνη μαμά!!! Γέννησε και το 4ο μπουμπούκι της παρακαλώ !!!!

Μαρακι >>> γιο έχει και η μπέμπα της γεννηθηκε 26/9/13 !!!!

Ngn >>> γιο έχει και να και η κόρη γεννήθηκε 1/10/13 !!!!

May23 >>> κόρη έχει και η βιαστικιά η Μιχαέλα δεν ήθελε να γεννηθεί Χριστούγεννα,αλλά ήρθε στη ζωή στις 17/10/13 !!!!

Stefaniana >>> Ανυπομονούσε η μαμά αλλά ο μπέμπης της άνετος και ωραίος γεννήθηκε στις 9/11/2013!!!!!

Xrydim >>> Βγήκε από την κοιλίτσα της μαμάς της , στις 22/11/2013!!!

Νάσια >>> Φρεσκομανούλα από Πτολεμαϊδα , γεννησε τον μπέμπη της στις 22/11/13!!!!

Ελλη >>> Επιτέλους τον πήρε αγκαλιά τον Τρικαλινό τον μπέμπη της στις 23/11/2013 !!!!

Μποτσάκι >>> ο Μποτσακογιός απολαμβάνει την αγκαλιά της μαμάς του από τις 25/11/2013!!!!

Πατουσίτσα >>> Περίμενε ο γαμπρός και να τη και η νυφη ομορφη και γερή ξεπρόβαλλες στις 5/12/2013 !!!!

Yola >>> Απέκτησε το αδερφάκι της Βασιλικής της που τόσο λαχταρούσαν!!!!! Ο μπέμπης της ήρθε στον κόσμο στις 7/12/2013!!!

Ζωή >>> Να και η μικρούλα Θεσσαλονικιά μπέμπα μας, γεννήθηκε στις 10/12/2013 !!!!

Σοτσαφι >>> Απέκτησε τον μπέμπη της στις 14/12/2013!!!

Christina123 >>> Εγινε μανούλα στις 20/12/2013!!!

Μανούλες:

Αγορομάμμυ>>> γιο εχει και το έπιασε το 2ο σποράκι για τον Αύγουστο του 2014!!!!! Να είναι καλοστερωμένο!!!!!!!!!!!!!

Ηλιοβασίλεμα >>> κορη εχει και στρωνει εδαφος για 2ρο, θα περασει βουνα, λαγκαδια, θαλασσες και ποταμια μα ενα ειναι το σιγουρο "για θιασοοοο την κοβω".

Μαρία Thess >>> κοριτσομάνα εκ Κοζάνης!!!

Κοαλακι >>> κορη εχει και δεν στρωνει τιποτα, εκλεισε το εργοστασιο, με κανεναν "συμβιβασμο" ισως ξανα ανοιξει.

Θαλεια >>> γιο αστρωτο επισης, εδω θελουμε μαλλον και υπογραφες εκτος απο τον συμβιβασμο.

Στη προσπάθεια και όπου να ναι , θα στεφθεί με επιτυχία:

Ρίτσα >>> Θα τα καταφέρει να γίνει μανούλα γιατί το προσπαθεί με όλη της την ψυχή!!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ,να σου ζησει ζησει κορίτσι μου!Το καλυτερο δώρο για τα χριστούγεννα!!!Καλό σαραντησμο και καλούς θηλασμους κοπελα μου!Χρόνια πολλά και την ονομαστική σου εορτή!

ΜΑΥ ΜΟΥ,πως ειναι η αγγελενια?Πονάει τον πουλάκι μου?Ειναι δυνατή αυτη!Οτι κι αν έχει θα το περάσει γρήγορα!

Καλά κάνατε και πηγατε τα 2 σας στη μητέρα σου!Είδε η Β τη γιαγιά και η μικρούλα σου δεν εκτέθηκε σε μικρόβια/κρύο!

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Κοριτσακια καλησπερα!! ολες καλα??? εμεις καλα!! σημερα χορτασαμε βολτιτσα!!!

Χριστινακι μου να ζησει το κοριτσακι σου!! Καλο σαραντισμο να εχεις!! να μας τη φιλησεις τη μπουμπουκα σου!

Μαρακι βορινο τι κανετε?? καλα ειμαστε κι εμεις, και το σπορακι πιστευω καλα ειναι, με τοσο φαγητο που εριξα εχθες νομιζω θα εγινε γιγαντας ο σπορος!!! ο μπαμπας σου καλα ειναι?

May μου ομορφα και ησυχα τα περασατε ε? ποναει η μικρουλα σου μωρε? κριμα το κοριτσακι σου, ευχομαι να ηρεμησει συντομα το κοριτσακι σου!

Ηλιοβασιλεμα τι κανετε?? τι κανει η ζουζουνα σου??? σημερα ξεκουραστηκατε?

to1Np2.png

KCkop2.png

Καλησπερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγορομαμυ χωνεψες μετα τα χθεσινα;;:D:D:D:D:D

Τωρα περιμενω μια φιλη για επίσκεψη οποτε μαλλον θα μπω για καληνυχτα αργοτερα!!!!

Καλο βραδυ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...